Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Сакам да сум сама,не сакам да бидам во друштво на неписмени,дигнати створења кои не гледаат ништо подалеку од својот нос.Да, преферирам да шетам сама,да седам сама,иако заради тоа,некои мене ме гледаат како намќор,или вообразена.Баш спротивно,не сум намќор,и всушност бегам од нивната вообразеност.

Сепак,сакам и да сум со луѓе,но со луѓе со кои можам да остварам убав,течен разговор,спротивни/исти ставови за нешто,можеби да кажам и некој трач,да слушнам,како и секој нормален човек.
    Мразам да бидам центар на внимание,а и ме нервираат луѓе кои преферираат цел свет да зјапа во нив,и мразам да сум во нивно друштво.

„I don't hate people...I just feel better when they're not around."

:bow:

На Johny, Strumfeta93 и julie77 им се допаѓа ова.
  2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Гадно се заљубувам... :inlove: :inlove: :inlove:

На tigerlady и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    На teddybear, aloxa, k.i.m и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Сакам да кажам...

СДК се напив една чашка домашно розе винце, малку ми беше па се напив уште една...и се опијанив, т.е. ме фати алкохолот (на диета сум, не вечерам, а уствари јас и економична сум си, една ми е малку, две ми се многу :lol: )...и сега сум хорни :$ , а овој до мене спие, и му се спие и не сака да ме удостои со мала пажња...и што сега... :?:

5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.698
    Сакам да кажам...

Ако некој менува 20 форми расположение во 20 (ако не и помалку) часа , тогаш со сигурност сум јас.

Еве ме сега ;) .
    Фраериште сум!

И за ништо не ми е гајле.
    Ич не ми е. Гајле ми е шо не го завршив проектот , ќе почека..проблем било :o ?
    Гајле ми е шо беше понеделник и јас не почнав со строгиот режим на исхрана.
    Гајле ми е шо внесов над 1500 калории..

Ама утре ? Е утрее..утре .
    За утре пак имам големи планови , а Марфи гомце низаедно , голем фраеру..пази се ;)

Спијте убаво . :angel:

Да не коментирам во темата за Идол , глеам гужва пред гол е..не зборите за инат, добри беа дечките..се трудат. Е сега..арогантноста нивна , има разлика меѓу ѕвезда и :*:

На teddybear и Wild.Child им се допаѓа ова.
  6. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Сакам да кажам...

Жаре бербер го прашува Бени од нон стоп дали некогаш ќе се жени,и Бени му одговара Па сигурно,кога се нашла некоја што те земала тебе,сигурно ќе се најде и за мене :rofl: :rofl: :rofl:
    Аахахаха,што убаво му кажа :rofl:

На ciribiribela и baguf4e им се допаѓа ова.
  7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.264
    Допаѓања:
    44.104
    Сакам да кажам...

Многу е можно да ми фали некоја даскичка.

Како може да сум толку очигледна бреееј. Аман. :tmi:
    Многу тапа. Али ај. Увин чај не е за секое време, ама морам да локам небаре фока за да ми поминат овие журкиве уринарни.
    Се пукнав од смеење у Маврово.
    Главата ме пукна од болење во Скопјево.
    Имам катаљон индискретни желби и дискретни потреби а време - јок. :devil:
    Бобе ми дипломира, и забавата е кога баш дента сум со променета смена. Пу ја зк. Ќе пробам да се снајдам, зошто свесна сум дека нешто ми излизгува низ сево ова време.
    Најмногу, моето Јас.
    Ах, ти.

Сакав да кажам, мило ми е што се разбравме на крај. Некако, без очекувањата е полесно.
    И еднаш, морам да повратам. Вака - :puke:

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.479
    Допаѓања:
    5.454
    Сакам да кажам...

е после 1 месец стварно неможам да и одолеам на кока колата во фрижидер. Не сум слаба но пмс-то ужасно ме тера да правам бељи да ја расипам диетата. Оф ќе збеснам, само како цврсто ја држам чашата и незаситно пијам зар може толку да ми недостига тој жубурлив вкус, меурчињата кој ми го скокоткаат носот опс леле се вљубив во чашата и кока колата. Ќе ја испијам и се надевам ќе останам на една или ќе морам да го кријам шишетоооооооо :@

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

СДК дека ми недостигаа урбаните, легендарни ликови на Балканска Е - банка :rock:

Епа браво што се активираа повторно дечкиве!

10. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Живот.
    Збор од пет букви.
    Ништо повеќе.
    А, ме здрма земјотресов јако.
    Хаус голта викодин,јас си голтнав валиум, а баш мислев дека мУшки ќе го издржам земјотресов.
    Да сме здрави бе,а за мртви или живи мање битно.
    Па,сега гледам и на Гугл, логото му го посветиле на Јуриј Гагарин што на денешен ден пред 50 летал цели 108 минути во вселената. Богами за тоа време, опасен догаџај бил.
    Најачи фраер не само во маало, туку и во целата вселена бе алооо!

Што сакам да кажам друго.
    Не сакам.
    Ќе си ги посветам останативе минути пред спиење на Хаус. Баш плеска во лице дека животот е суров онака in ur face и готово, помири се со тоа.
    А,јас си легнувам со позитивна мисла дека ќе бидам поштедена од втората доза валиум за вечерва.

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК зошто пак? ;( Страв ми е, несакам ;(

12. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Сакам да кажам...

Не не не,не ми се верува :x :x зошто ЈАС? зошто ОН? зошто ОНА? зошто СЕГА? :doh: и пак јас сум таа што треба да продолжи но како... :worried:

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Јухуууу :D
    Срцки бе, срцки :* Сите ние, за нас се мисли. Ако сами не се погалиме по главче кој друг ќе го стори тоа. :lol: Туку сдк дека сум спремна.... хаххаа да да, еднаш сум, еднаш не сум.... еднаш сакам, другиот не сакам.... а што? Јас си знааам ...

Устата ми испука, како двопек ми се направи, изедов така малку пуканки, вода 2л испив (еднаш реков кг и Гоу ми се отепа од смеа , по грешка де :$ ) и ондак оваа вечер е кризна вечер... Аааах знам дека ќе ме фати онаа ретка криза за благо, а не се опремив, заборавив :worried: А јасно ми беше дека ќе плачам вечер за благо, оти сабајлето коа се разбудив побарав локум. Никогаш не сум побарала локум, не го сакам, ама ете сега го побарав. Потоа посакав толумби, па еклери... :D
    И ме мрзеше да го мрднам газот и да си се опремам и да се изналапам, ама ако, подобро што не сум земала, после ќе имав грижа на совест. :x и на последата лапачка ќе речев - Ааааа, ми тежи газот. :doh:

И среќна сум што постојат некои луѓе во животот мој.
    А среќна сум и ете што имам и непријатели кои ми го развиваат она мое злобно и одбивно чувство, ами ако ги немавме оние гнасни лучности во животот, како ќе знаевме што е омраза, одбивност, лутење....
    Абеееее како ги читам луѓето тоа чудо некое е.
    Ама ајде ќе си поќутам некое време, нека забележи тој што треба да забележи, и нека се прави пак јоо мен :D ама до кога? Само не ми е јасно како може за толку кратко време да ја имаш довербата? Хммм... или се глуми тука? М? Глума? Па постојано глумите, не е интересно, хахаха.

Ајт пријатно. :*

На teddybear и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  14. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк колку можи да те напрај DOWN љубовта,уставри кај мене не ќе да е љубов не е реализирана уште можи е во фаза,али можи е така зато што ако се ни е сервирано како на тацна и го добиеме одма без маки и приота да научиме нешто нема да ни биди интересен исходот од сето тоа јбг шо сакав да кажам и докажам на себе си се ми е некако видено ова чуено само едно не ми е јасно што понатаму -кога???? :?: до кога ова големо ништо кога ке биди тоа кога ке го украсам прозорецов на -сдк- со нешто вредно кое ќе ми буди емоции ке ме крева,ке ме остави полна со позитивни мисли со :inlove: со куп слики во мојот мозок сите вредни за сејќаVAње

15. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

СДК Среќна суммммммммммммммммммммммммммм !!!!!!!!! :angel:
    Добив поздрав на антена :party: :dance: Иако не беше од тој што го сакам туку од еден мој другар-многу ме израдува и ме орасположи. :wasntme:

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

На А1 сега ќе има интервју со Ѓоко Таневски.
    Ја запознал својата сестра за која не знаел дека постои нешто повеќе од 20 години. :|

(Почнува веднаш после промоцијата на книгата на И.Џамбазов)

17. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК доста ми е од се, лажни насмевки, лажни прегратки, лажни зборови. Ако не можеш нешто да поднесеш, ако си болно љубоморен, замини, не си пишувај грев. Едноставно престани со комуникација или ќути си. Смешно е кога се смееш цинично, честиташ не посакувани честитки, изговараш не посакувани зборови. Смешно е верувај ми, друг пат ќути си!
    Не, не ме интересираат туѓи проблеми, не сакам ни да ги знам, немам ни искуство да ги решам истите, ниту пак совет да дадам. Доста ми е престани !
    Доста ми е од ова темпо, доволно и беше на оваа сторија! Нова страница на повидок.

И СДК дека имам потреба од момак, малку нежност, не е на одмет. Доста ми е од таа стара страница, ако, па и плачки и нервози се добредојдени, само да се смени нешто. Монотонија, убива, полека но сигурно.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.287
    Сакам да кажам...

Сите Антена Лав сонгс слушаа, а Сеси Балканска Е банка :D :D

Нека ми е на здравје :D

Денес си го прекршив режимот за спиење, а утре треба да станам во 7, ама ми е гајле па 8)

На Phyramide и Sparks им се допаѓа ова.
  19. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

^ Златна знам дека си легна, ама другпат чедо ако ми ти се спија, не почнувај муабет со мене. :!: Нема крај :D :D

И така СДК дека после потрошен цел ден, ја направив семинарската и сега мирно ќе спијам. Иако едно време се префрлив на денско учење, не оди, ноќна птица сум јас. А и убаво е ноќе, никој не ти смета, ништо не ти го одзема вниманието, сам си со своите мисли....

Добра ноќ, на тие што сте уште будни...Јас заминав Бекам да го сонувам :D

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Јинг и јанг ми се испоразместени бетер од лого коцки. Вселената ме има пикнато во некое смрдливо дупче да клечам неделава, со левата кондура на десната нога и обратно...
    Наопачки сум. Неуротична и љута на правецот на ветерот, се нејќам дури и себе деновиве...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.