Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

:music:
    Pleased to meet you
    hope you guess my name
    but what's puzzling you
    is the nature of my game

Да дарлинг, Стоунсите го одпеаа. Некои паметњаковичи од пеачи се сите тие рок персони од људиња.

Туку, „уатс бадеринг ми“ е што чувствувам дека се тријат веќе и залихите од онаа моја вреќа со to do среќни мечти. Токму сношти досадував некому со изедениот мој сон. Ми вели, find yourself another dream. Знам велам во природата на нас људите е да се прилагодуваме не нештата to put behind us things and filings, но што кога зад вас сте оставиле тони нешта дотолку што кога и да си погледнете во чевлите гледате се повеќе од истите тие божем заборавени нешта, како ве допираат и дрпаат со рацете им. Но, пак some brothers in armS humans, as me, myself and I..... сништата константно си ги пуштаат на риплеј дури и во сништата им, оние РЕМ-овски чуда и врагови, небаре сме и се наситиле на својата креативност, па сега се давиме во пеење на плеј бек. Но, што е тука е..... А, баш фино неко кондом - manual прочитав кај некоја од вас баш вчера : put a condom on your heart and f*ck your feelings. И без тоа, одамна ги пораснав омилените ми пижами со Снупи дог-от. Што би мене сништа, врагови и болештини. Што би мене да се движам по улиците на оние косо оки човеченца. Што би мене да ме ослепуваат у очи фенери од огромни 3Д билборди или моторизирани железарии. Што би мене да шетам по покриви со тревишта, цвеЧе и дрвца посадени или побогу ОРИЏИАНЛ суши :^) мааа..... Та и без тоа не сум љубител на риба и рибо-сличните суштества. Ма гет лост... ју ар џаст lust ин мај хед.

Нелогичности и конфузија ми создаваат грицко-производителите. Не од вчера ми е ова чувство на неправда, што од тоа дека ми го мамат умот со големите ќеси полни воздух и по неколку крцкави, солени чипсчиња на дното, но драги мои, дали вие тоа за мене и мојата линија се грижите или сте просто илузионисти по професионална преокупација. А, да можно е да сметате на мојата ограниченост па велите си ја себе-залажувам душичката ми со секое ново пакетче, радувајќи му се како мало дете дека можеби тоа е тоа добитното „филд то д' топ“ блескаво целофанче. Синќир чуда се дешаваат на светов, можеби да ви се збунила во чекори чипсо полначката во процесот па оп ! Ма чему толкави хартии, толкави шушкави чудесии, добога?!? Та, ограмните „ПРИНЦЕЗ алајк“ пуфкасти ракави останаа во 80-те со девојките со густите веѓи. Пор фавор мислам. Не аnybody seen my baby ви ја пуштив, сепак... со усул малку.

На Johny, Theodora и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.470
    Сакам да кажам...

Cдк дека се запознав со една феминка 8) и трчаме на кеј по 2 саата, така да ако видите дебел газ, е това сам аз :rofl:
    вчера не бевме заради времето, ама да се надеваме дека денес поштено ќе се потиме, и ќе миришаме арома бланка т.е арома гомно вардарско :lol:

На LivingGlam, milky-candy и zhap4e им се допаѓа ова.
  3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

До кај треба да одам за да најдам едни нормални убави чевли?
    Кога барем ЕДНАШ НА ВРЕМЕ ќе дојде некој тренд кај нас? КОГА?!?!??! :@
    И џабе штедњата цел месец, ни едно купено парче облека, за да на крај не најдам ништо убаво!
    И после униформираност имало. Е како да нема кога ништо убаво не носат по продавнициве.
    Во еден час видов 300 девојки со исти цветни кошули и уште 500 со исти балетанки со цветче.
    Не искачам веќе, ќе земам курс за шнајдерка и ќе си правам облека.
    Ај мрш!

На karina8, Miss-Independent, Monna.Monna и 2 други им се допаѓа ова.
  4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Е алал да ти е за постов! Ќе ти кажам само - СОЛУН му е мајката :lol: Или евентуално Софија ;)

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денес ме фатило една мрза, што ништо не ми се прави... Сакам да си седам цел ден дома и да се излежувам ама нема. :(
    А за испитов и да не зборувам, згора на тоа немам ни научено како што треба :x

6. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска се три години од смртта на мојата баба. Беше многу културна, вредна, скромна но горда жена. Многу имам научено од неа, посебно за односот со луѓето. Живееше во етнички мешано маало и сите ја почитуваа, и албанци и роми. Се нема скарано со човек, ниту кренала глас на некој од како ја познавам. Имаше големо срце и сите беа добредојдени кај неа. Правеше НАЈДОБРИ пржени компирчиња и јаце на око.

Ми недостасуваш бабичке ;(

На Theodora, la-chicka, teddybear и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.440
    Сакам да кажам...

Идам да си ги исечам вените, може така некој ќе примети дека постојам.
    Фала ви, пријатно. :fubar:

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.983
    Сакам да кажам...

СДК - денот ми тргна наопаку уште од сабајле.

Прва работа. Станувам и очињата финџалчиња. Подочњаци до земја. Не можев да си ставам пудро заради третманот на лицето, уште чекам да ми зараснат масните ткива. Ајде се помирив со судбината дека ќе одам како ,,оф мори мајко,, на школо.

Втора работа. Си го заборавив појадокот, си го заборавив палтото.

И трета работа - плочата од пеглата за коса ми падна. Ама, со кој си фанала работа таа глупа плоча. Фанав, ја чукав прво со саатот. Не се местеше. После земав со еден штрафцигер, пак не се намести. Земав и од масата ја тропнав ама ништо... :@ Хах... ОНА МЕНЕ 8) Кога го грабнав толчникот, абре како пинџур ја направив. И сега еве ја, супер си е. Ќе одам да си се испеглам :emo:

Четврта работа - полагам проектна денеска. Доста се жалев, одам да си ја повторам 8)

9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=XtqJ1tLT ... re=related

:* u are an :angel: and very :muscle: никако --> :rain: just :) and the :sun: will come :f:

На Johny, la-chicka, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Okay,today is the day.
    Ќе ми треба среќа,навистина многу среќа,јака конкуренција е во прашање.Фрлете малку среќа, ако сакате де,и ако имате вишок мислам. :wasntme:

Еве ,за узврат, позитивни пинк вибрации до сите вас. :sun: :f:

На BeYourself и zhap4e им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК секогаш откопчувајте го бодито пред да се лакирате!
    Рест ин пис убави класични нокти, долго ќе ве помнам. ;(
    Вечерва ќе си спијам сосе алишта и ќе трчам до школо утре, ама who cares... Ќе играм и ќе уживам. :rock:
    Еден од „оние“ денови. Не користам олвејс, ама сепак ми е убаво. :D

I never thought you were a fool,
    But darling, look at you. Ooh.
    You gotta stand up straight, carry your own weight,
    'Cause tears are going nowhere baby... :hug:

Боно, you make my day brighter! 8)

На figgiMK и zhap4e им се допаѓа ова.
  12. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК си се подновив со 9 книгички од саемот 8)
    Ќе биде читање неделава :party: :dance: :lol:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    Сакам да кажам...

Сдк ахх живот ...ахх судбино ....се се случува поради некоја причина!
    Од секоја грешка,од секоја тешка ситуација да го извлечиме најдоброто-да извлечиме поука и да сме поцврсти и поотпорни на проблемите....Се трудам,се трудам овие проблеми во овој период да ги истрпам машки и да размислувам зрело(колку можам на моите неполни 18 години)....
    ..............сакам сама на себе да си кажам Кенди биди силна,се ќе помине и ќе биде подобро...(звучам нарцисоидно но во моментов морам) :x

И после се едно нешто убаво во оваа недела ...Конечно ги добив фотографиите за табло ! И за џабе се нервирав и си велев дека не си личам сама на себе....друго било да се гледаш на компјутер друго е на фотографија....УБАВА СУМ и не ме е гајле насмевната од 6-ка до 6-ка :) :P

На la-chicka, zhap4e и mims-89 им се допаѓа ова.
  14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Фасцинирана сум од сонови за кармата. Судбината била таква. А тркалото... пффф... само си се врти.

|( |( |(

Па... секако... дека не.
    Ако не го допре некој тркалото - нема да се сврти.
    Ако не веруваш во судбина - нема да те стигне.
    Ако си опседнат со карма - е тек тогаш ке видиш колку бед мадафака е.

Ама сево ова АКО.

Ако не ја насочиш сета своја енергија кон желбата, потребата или стравот дека нешто ке ти се врати, нема да го доживееш тоа. Нешто слично на моќта на потсвеста. Ке го изневериш маж ти, ке видиш што мерак бил секс на страна, па ке ти е страв да не ти го направи истото, ке го притискаш и гушиш, на крај од мака човекот ке те изневери и ке речеш - ах таа кармата, бед мадафака била. И солзи да пукаат, и вени да се сечат. ;(
    |(

Не.
    Судбината е таква сами какви што ке си ја определиме, со каква што енергија ке ја исполниме, со какви верувања ке ја опкружиме.

И да :!: тркалото се врти. Но најчесто сами ја замотуваме топката која се зголемува. Како топка од снег.
    А топката е всушност грижата во нашите глави, верувањето дека нешто ни се случило како последица. Се зголемува со зголемување на нашите гревови (и ова да се сфати со минимална важност, се однесува на гревовите пред Бога, кој не верува пред Бога - нека се повика на морал).

На Theodora, la-chicka, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк многу се заразив со форумив нема ден да не се приклучам :D

http://youtu.be/ag3jg1HWxr4

16. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Знаеш Бипи Код
    Спамер ти станав.
    Туку седејќи сама, со испреврзана нога од 3 долги блузи, си чачкам по интернетов.
    И што најдов : кога ја испишувавме 243тата страна од нашите запознавања,некои луди, некои помалку луди, некои ми останаа пријателчиња и понатаму, други само познаници, а во секој случај убаво си поминувавме.
    И уште поинтересно е што човекот што не си можел да го поднесеш, што си добивал дијареа кога ти контрал за работа што се согласуваш и ти, сега ти доаѓа на роденден.
    Болесно.
    Клише е сега да ти мелам дека сакам да го вратам времето назад,кога тоа не е возможно, а глупаво ќе е да сакам невозможни работи.
    Сакам да ти кажам дека сакам пак тоа да се обнови,дека ја сакам повторната дружба и позитивните луѓе, смеењето,маањето ремет..
    Градиште, плажа, оксан, плескавици, супа, гласна музика, специјалец во акција..
    е тоа го сакам!
    Ми фалат луѓето што ми оставиле позитивен впечаток, што сме се смееле на глупави долги вицови без поента, како на пример тој со наркоманот или вечниот неповторлив Митко Браварот.
    Го пишувам на погрешно место, од незнам каква причина.
    Едноставно сакав мисливе да ми излезат понадвор од мозокот.

А,оваа последнава баба ни приредила снег а?
    Фала курцу се стопи.

Имам тон за учење,а седењето на два стола не е прикладно,затоа јас ќе одам сега да си легнам и утре повторно со старите сили во ново руво да одам во поход.

Wake up
    Grab a brush and put a little, makeup
    Hide the scars to fade away the, shakeup
    (Hide the scars to fade away the)
    Why'd you leave the keys upon the table?
    Here you go create another fable
    Ќе научам да фалширам ко Аврил на песнава,па шо сака нека е!!11

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.241
    Допаѓања:
    5.599
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми се учииииииииииииииииии....
    уууу каква мрза ме има фатено. А не дека досега не сум имала желба за учење... Ама колку да се речи |(

18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Од прегеска јадам и пак ми се јаде! Не знам еден час дали останав без да јадам нешто. |( Не знам што ми е. Којзнае колку се килца имам покачено. :D Ама, јас баталам тоа, има време за диети. Сега ми е поважно убаво да си апнам нешто. Ама, не сакам да претерувам, како денеска. Ќе испијам една чаша вода со јаболков оцет, да ми се намали апетитот, не може така.
    Ќе донесам фрижидерот во криза, сиротиот тој!
    [​IMG]--> [​IMG]
    Ќе банкротирам фрижидерот, Господе.

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Сакам да кажам...

„Ќе испијам една чаша вода со јаболков оцет,“ Сакам да ти казжам дека една девојка од мојата зграда поради пиење на ова нешто не личи на ништо( и плус беше во Болница едно 6 месеци за да може да се стабилизира) незнам колку ти е тоа добра идеа....
    Сорри дека се мешам но сепак :?: мислам дека не е баш баш добра идеа тоа!

20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

^Ех, од еднаш ништо нема да е. :?: Иначе, имаме дома (за брат ми) Ќе ставам една лажица јаболков оцет и останатата чаша - вода (ем, од тие големите!). Ааа, и медче ќе си ставам. Абе, не дека сакам.. Ама неможам, аууу, шо ќе да е? Саамо јадам. Де она, де ова. Не сте ни свесни колку изедов денеска. :D Фала за мислењето и грижата. ;) :*

Едит..
    Ме премисли :lol: :lol: Е, фала ти! Одам јас да си апам уште нешто, не си ставам душата на ’саклет’ како што би рекле Струмичани. :D Ајде де, ќе ме биде и со повеееееќе храна во мешето. :lol:

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.