Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.241
    Допаѓања:
    5.599
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.291
    Допаѓања:
    67.950
    Сакам да кажам...

Најгрд пар, ама имаат нешто што многумина такозвани убави луѓе може само да сањаат ;)
    И не се етикетираат така луѓето :)
    СДК мераци, мераци... :rofl:

3. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

Во нормални услови сега ке броев денови до роденден, а не денови до крајот на семестарот! :(

4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Мене баш ми се срцки,не сфаќам што е гадно кај нив.
    Нема ништо поубаво од искрена насмевка,и љубов,па макар и печурки им растеле на глава.

На macence85, mims-89 и zhap4e им се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК втерав една чаша вино, нека се пусти, си го сторив меракот :lol:
    И не е срамота на 21 година да замараш со детски глупости? :fubar:
    И со паров малку го отупевте, кому му е смешно нека се смее, кому не му е, нека не се смее и ај чао.

На viki44e, Johny и broken099 им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.291
    Допаѓања:
    67.950
    Сакам да кажам...

Ким, ај молим те биди добра ко што си убава и тури една чашка за мене :rofl:
    Уште 9 дена треба да си допостам, па после ќе му се предадам на порокот :lol:
    Иако вака ми е некако поубаво, ми се врати памтењето. :)
    А за парот мораше да се каже нешто, не е убаво така да се прави :)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Барем сликата да ја ставеа во спојлер...

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Не сум нормална! Подготвена сум цел месец да трпам за леб ама ќе ги дадам парите за обувки. Има ли некаде анонимно друштво за шопохоличари? Е така ми - сега кукај Марамо! Плус размислувам утре да одам да си купам во друга боја. Не , не ми нема спас :rofl:

На BarbaraMorii, baguf4e, karina8 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Сакам да кажам...

Исто ! :D За обувки пари не жалам, посебно за убави штикли :D И после тоа сум си најсреќна.. Баш пред некој ден си купив и толку се радував што уште ме држи :) Може да падне уште некој пар :D

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Марамке не збори за чевли купување.. не спомнувај чевли те молам :inlove: :x ;(

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Hello, Марама! :hai:
    Welcome to the club.
    My name is Starfish, and I've been an addict for more than 5 years.
    Still am. :D

На lolyta777, mims-89, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Еве ма Реинбоу, ќе го испиев сама ама штом побара ќе ти дадам една чаша :D
    А за сликата знам дека не е убаво да се прави така, ама доста е кажување, плус немаат сите иста смисла за хумор :)
    И СДК ми иде да ви напишам тука каков бисер стресе мојата другарка ако можам така да ја наречам, ама ај може ќе се препознае, па ќе треба после панцир да носам утре |(

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Ете гледаш одма се јавија главните :angel: :wasntme: :D Тие сме тие што гладни ќе одиме, ама битно на добри потпетици да сме.. абе од глаата си патиме.. Старфиш, Марамка, Роси, Миссче, Сефора, Сеси, Пуфи-Цуфи, Ла-чика, Фби, Боа, Катето.. барем за овие сум сигурна според досегашен впечаток дека секогаш газат на добра штикла :$ Заборавив некој сигурно ама простете ми, коа ќе се спомне чевли возбудена сум :x
    Абе баба ми постојано ми вели, ти кога ќе се омажиш само за чевли ќе работиш и донекаде во право е :wasntme:

На Sephora, rossonerka, FBI и 3 други им се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

^Мене ми велат дека кога ќе се селам еден камион малку ќе ми биде за чевли и чанти :rofl:

Не ми е јасно како може некој да мисли дека толку сум будала па да може нога 37ца да пикне во 35ка чевла. Јас на сестра ми сите штикли не и давам да ми ги носи (лошо гази) , па на другарка со 2 броја поголема нога. (смајли што се крсти)

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Сакам да кажам...

^^^
    Чевли никогаш доста :inlove: Утре одам во шопинг и јас по нови салонки и балетанки! Can't wait :D

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.194
    Сакам да кажам...

Ким винцево на слика изгледаТ убо, немораше па слика да ставиш,јас како што не пијам цел живот, сега ќе пропијам :rofl: :wasntme: :rofl:

И :!: :!: дефинитивно ќе треба да имам телохранител оти вака на биват,таман ќе излезам во град и се нешто ми се дешава :worried: |(

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.461
    Допаѓања:
    143.928
    Сакам да кажам...

Имам порив еден цел роман да изнапишам, ама почнувам со длабока воздишка, и тука застанувам.

Ми иде да земам да се разлигавам, да врескам на цел глас, да им се испожалам на сите што ги знам и не ги знам, ама само што ќе помислам на сожалување - ми иде да се исповратам како да имам салмонела.

Се прашувам како може се моите деца да се болни, само по лекари да се влечкам со нив, па има деца што едвај биле на лекар за настинка, а не па за нешто посериозно, а реалноста е дека во сите тие чекални сум видела многу полоши работи од овие што им се случуваат на децата мои. Во една ситуација сфатив дека во животот најважен е животот, а се друго се надминува.

Садомазохиистички е за сенешто да ја бараш грешката во себе - дали му дадов 5 капки Д3? А витамин Ц може требаше од 500 мг, не од 180.... А овие новиве мултивитамини што ми ги препорача пријателката на колешката која има брат што има дете кое многу се разболувало не ги земав, ете сега пак се разболе! Ах, требаше да пробам и со спирулина, па пробав само мултивитамини, матичен млеч. прополис, Б комплекс, ацерола, мед со таан, некаква си мешавина од билки и мед од хрватска, колострум, и уште неколку варијации на тема, ама сигурно од ова сирупот од исландски лишај ќе им беше подобро!

Многу сум чудна. Мразам да покажувам слабост, и се понашам како ништо да не било. И страшно се нервирам кога ме облетуваат куп луѓе. Сакам да сум сама. А баш тоа што се преправам дека ништо не ми е од кожа ме вади!

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.984
    Допаѓања:
    164.448
    Сакам да кажам...

АУ!Сакам да го кажам истото!Денес дојдов до една констатација која свечено му ја соопштив на мојот ортак - како стареам,така се фаќам дека се што сакам да купувам од облека и аксесориз се чевли и ташни.Ништо друго не ми треба! Ќутеше,рече само ха...јаден! :D

На baguf4e и marama им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... криво ми е што не отидов на свирка, признавам.
    Криво ми е што ме за*баа во последен момент.
    Криво ми е што утепав еден час дремејќи на автобуска, пицната, нашминкана, намирисана за к*рово здравје. Сите буљаа во мене како да сум падната од марс.
    Криво ми е што секогаш ме зафркнуваат во последен момент, што се дерам кога не треба, а кога треба да урлам молчам.
    На моменти ми е криво и што сум женско, ме убива теткицава што ми доаѓа на гости, поделив денеска две извинувања и се скарав со сите дома. Во напад на нервоза во рок од 5 минути стигнав дома, а жити штиклите мои полни од пет cm тропаа низ цела улица, којзнае каде мислеа дека одам комшииве...
    Ама баш ич не ми е гајле што така фино изгубив пола ден во средување, за на крај да си се вратам фино и убаво дома.
    Ако се лажеме... не ми е гајле.
    Always look on the bright side - со парите што денеска ги зачував и не излегов утре ќе си купам пудра. Оу јеа, жими г*зов. |(
    А можев фино да си заминам на саем на книга, да си пијам кафе во Центар и да не се грижам за ништо.
    Епа Вајлд сакаш свирка, ете ти свирка. :fubar:
    Едвај додржав да не заплачам по пат.
    Ми се чини дека околу главата имам пламени од што се нервирам.
    Идниот пат ќе си го слушам хороскопот.

Прикачени фајлови:

• dssdsd.PNG
      dssdsd.PNG
      Големина на фајлот:
      11,6 KB
      Прегледи:
      187
    На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  20. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Јужна Македонија суво е и не растат алатките... :doh:
    Си ја чував оваа мрачна тајна долго во себе ама морав сега маката да си ја кажам.. :D
    Блазе вас таму западен регион...Има на што да се фатите ако ве однесе некоја поплава :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.