Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. angel92

angel92 Популарен член

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Најгрд пар, ама имаат нешто што многумина такозвани убави луѓе може само да сањаат ;)
    И не се етикетираат така луѓето :)
    СДК мераци, мераци... :rofl:

3. spanko

spanko Истакнат член

Сакам да кажам...

Во нормални услови сега ке броев денови до роденден, а не денови до крајот на семестарот! :(

4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Сакам да кажам...

Мене баш ми се срцки,не сфаќам што е гадно кај нив.
    Нема ништо поубаво од искрена насмевка,и љубов,па макар и печурки им растеле на глава.

macence85, mims-89 and zhap4e like this.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК втерав една чаша вино, нека се пусти, си го сторив меракот :lol:
    И не е срамота на 21 година да замараш со детски глупости? :fubar:
    И со паров малку го отупевте, кому му е смешно нека се смее, кому не му е, нека не се смее и ај чао.

viki44e, Johny and broken099 like this.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Ким, ај молим те биди добра ко што си убава и тури една чашка за мене :rofl:
    Уште 9 дена треба да си допостам, па после ќе му се предадам на порокот :lol:
    Иако вака ми е некако поубаво, ми се врати памтењето. :)
    А за парот мораше да се каже нешто, не е убаво така да се прави :)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Барем сликата да ја ставеа во спојлер...

8. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

Не сум нормална! Подготвена сум цел месец да трпам за леб ама ќе ги дадам парите за обувки. Има ли некаде анонимно друштво за шопохоличари? Е така ми - сега кукај Марамо! Плус размислувам утре да одам да си купам во друга боја. Не , не ми нема спас :rofl:

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Сакам да кажам...

Исто ! :D За обувки пари не жалам, посебно за убави штикли :D И после тоа сум си најсреќна.. Баш пред некој ден си купив и толку се радував што уште ме држи :) Може да падне уште некој пар :D

marama likes this.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Марамке не збори за чевли купување.. не спомнувај чевли те молам :inlove: :x ;(

marama likes this.
  11. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Hello, Марама! :hai:
    Welcome to the club.
    My name is Starfish, and I've been an addict for more than 5 years.
    Still am. :D

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

Еве ма Реинбоу, ќе го испиев сама ама штом побара ќе ти дадам една чаша :D
    А за сликата знам дека не е убаво да се прави така, ама доста е кажување, плус немаат сите иста смисла за хумор :)
    И СДК ми иде да ви напишам тука каков бисер стресе мојата другарка ако можам така да ја наречам, ама ај може ќе се препознае, па ќе треба после панцир да носам утре |(

13. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Ете гледаш одма се јавија главните :angel: :wasntme: :D Тие сме тие што гладни ќе одиме, ама битно на добри потпетици да сме.. абе од глаата си патиме.. Старфиш, Марамка, Роси, Миссче, Сефора, Сеси, Пуфи-Цуфи, Ла-чика, Фби, Боа, Катето.. барем за овие сум сигурна според досегашен впечаток дека секогаш газат на добра штикла :$ Заборавив некој сигурно ама простете ми, коа ќе се спомне чевли возбудена сум :x
    Абе баба ми постојано ми вели, ти кога ќе се омажиш само за чевли ќе работиш и донекаде во право е :wasntme:

Sephora, rossonerka, FBI and 3 others like this.
  14. marama

marama Форумски идол

Сакам да кажам...

^Мене ми велат дека кога ќе се селам еден камион малку ќе ми биде за чевли и чанти :rofl:

Не ми е јасно како може некој да мисли дека толку сум будала па да може нога 37ца да пикне во 35ка чевла. Јас на сестра ми сите штикли не и давам да ми ги носи (лошо гази) , па на другарка со 2 броја поголема нога. (смајли што се крсти)

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

^^^
    Чевли никогаш доста :inlove: Утре одам во шопинг и јас по нови салонки и балетанки! Can't wait :D

marama likes this.
  16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

Ким винцево на слика изгледаТ убо, немораше па слика да ставиш,јас како што не пијам цел живот, сега ќе пропијам :rofl: :wasntme: :rofl:

И :!: :!: дефинитивно ќе треба да имам телохранител оти вака на биват,таман ќе излезам во град и се нешто ми се дешава :worried: |(

k.i.m likes this.
  17. Ariel

Ariel Форумски идол

Сакам да кажам...

Имам порив еден цел роман да изнапишам, ама почнувам со длабока воздишка, и тука застанувам.

Ми иде да земам да се разлигавам, да врескам на цел глас, да им се испожалам на сите што ги знам и не ги знам, ама само што ќе помислам на сожалување - ми иде да се исповратам како да имам салмонела.

Се прашувам како може се моите деца да се болни, само по лекари да се влечкам со нив, па има деца што едвај биле на лекар за настинка, а не па за нешто посериозно, а реалноста е дека во сите тие чекални сум видела многу полоши работи од овие што им се случуваат на децата мои. Во една ситуација сфатив дека во животот најважен е животот, а се друго се надминува.

Садомазохиистички е за сенешто да ја бараш грешката во себе - дали му дадов 5 капки Д3? А витамин Ц може требаше од 500 мг, не од 180.... А овие новиве мултивитамини што ми ги препорача пријателката на колешката која има брат што има дете кое многу се разболувало не ги земав, ете сега пак се разболе! Ах, требаше да пробам и со спирулина, па пробав само мултивитамини, матичен млеч. прополис, Б комплекс, ацерола, мед со таан, некаква си мешавина од билки и мед од хрватска, колострум, и уште неколку варијации на тема, ама сигурно од ова сирупот од исландски лишај ќе им беше подобро!

Многу сум чудна. Мразам да покажувам слабост, и се понашам како ништо да не било. И страшно се нервирам кога ме облетуваат куп луѓе. Сакам да сум сама. А баш тоа што се преправам дека ништо не ми е од кожа ме вади!

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

АУ!Сакам да го кажам истото!Денес дојдов до една констатација која свечено му ја соопштив на мојот ортак - како стареам,така се фаќам дека се што сакам да купувам од облека и аксесориз се чевли и ташни.Ништо друго не ми треба! Ќутеше,рече само ха...јаден! :D

baguf4e and marama like this.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... криво ми е што не отидов на свирка, признавам.
    Криво ми е што ме за*баа во последен момент.
    Криво ми е што утепав еден час дремејќи на автобуска, пицната, нашминкана, намирисана за к*рово здравје. Сите буљаа во мене како да сум падната од марс.
    Криво ми е што секогаш ме зафркнуваат во последен момент, што се дерам кога не треба, а кога треба да урлам молчам.
    На моменти ми е криво и што сум женско, ме убива теткицава што ми доаѓа на гости, поделив денеска две извинувања и се скарав со сите дома. Во напад на нервоза во рок од 5 минути стигнав дома, а жити штиклите мои полни од пет cm тропаа низ цела улица, којзнае каде мислеа дека одам комшииве...
    Ама баш ич не ми е гајле што така фино изгубив пола ден во средување, за на крај да си се вратам фино и убаво дома.
    Ако се лажеме... не ми е гајле.
    Always look on the bright side - со парите што денеска ги зачував и не излегов утре ќе си купам пудра. Оу јеа, жими г*зов. |(
    А можев фино да си заминам на саем на книга, да си пијам кафе во Центар и да не се грижам за ништо.
    Епа Вајлд сакаш свирка, ете ти свирка. :fubar:
    Едвај додржав да не заплачам по пат.
    Ми се чини дека околу главата имам пламени од што се нервирам.
    Идниот пат ќе си го слушам хороскопот.

Attached Files:

Johny likes this.
  20. yawn

yawn Истакнат член

Сакам да кажам...

Јужна Македонија суво е и не растат алатките... :doh:
    Си ја чував оваа мрачна тајна долго во себе ама морав сега маката да си ја кажам.. :D
    Блазе вас таму западен регион...Има на што да се фатите ако ве однесе некоја поплава :wasntme:

Thread Status:
Not open for further replies.