Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Мене ми се бш срцки. Убаво е да се види дека и овие луѓе се емоционално исполнети и дека си нашле своја половина, со која ќе може да споделуваат љубов :inlove:

На Theodora, LivingGlam, 2468 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Расеана до коска, барем завршив со проектот, спакував куферот и сабота дома. Моја Т ме израдува голема душа е она, ми честиташе една година од изложба. Ах се сеќавам како се смеевме на прва средба кога зборевме за изложбата. Инспирација ми е. Ова го видов кај нејзе на фб морате да си поиграте малку. Творете си музиче и уживајте тоа сте вие. Прекрасно е! http://seawitchery.tumblr.com/post/4070 ... and-by-the

На zhap4e и Hopeful им се допаѓа ова.
  3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Во мојот живот не познавам никој што е Вага. :^)
    Заклучок. :D

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.459
    Допаѓања:
    5.427
    Сакам да кажам...

сдк дека воопшто не ми се спие но уште малку ќе ги започнам ритуалите за спремање во кревет. Започна нов ден и јас веќе се осетив подобро. Дали само една бројка може целосно да ми го промени денот. Дали датата е пресудна за моето однесување мојата мала слатка насмевка и желбата нешто да кажам. Ми се збори, милион идеи ми се вртат во главата само се мислам од каде да започнам. Од Адам или Ева, од Црно или Бело, Ноќва или Утре ??? ех ај да закочам додека не сватам дека целосно ми се пореметил мозоков и да направам еден рефреш или рестарт :$ Мај хардиск из броукен :lol: :lol: :lol:

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сакам да дочекам ден кога ќе си имам исполнето се што сум зацртала па да можам мирно да си умрам (што би рекла баба ми). Но како поминува време некако се потешко ми изгледа. Па јас само сакам и сакам нешто и само додавам на мојот список. Се надевам дека нема да имам многу проблеми поминувајќи ги скалилата што сама си ги зацртав. А се надевам и дека нема да е крај на свет во 2012 зашто ќе ми ги поремети сите планови. :!: Па дај нема смисла. :D

А убаво е кога се верува во себе. Убаво убаво убаво. Ама убав ми е и точакот па не го возам. не ја разбирам многу финтава ама нема врска :D

Битно паФтам со косичето. И ми пораснало :D Или само така ми се причинува дека одамна не ми е пеглана. Како не. Порасната е. Мене не ми се причинува.

Убава вечер, поготово кога шеташ со некој кој поремногу ти значи фатен за рака. Штета што, со истиот тој некој не сте ни на џа ни на бу. Како на граница меѓу две држави. А едниот тенџере другиот шерпа. НЗС. нема. не ми оди математика. ниту пак него. Битно ни е убаво. Така моментално.

А да оставам јас се на судбината :D Така полесно е отколку сама да ги зауздам коњите. :rofl:

Јо јо ја. Ја. Добра идеа. битишен.

Пак почнав да дрдорам без престан. ми рече и тој ама ... ама мене забавно ми е. Па и тој се смееше.
    А кога човек се смее убаво е.

Ај кој е за милка и ладен сок повелете. веќе испив едно литро чок.млеко моја кравица ... ама ништо. Се осеќам како Том и да ме боцне некој ќе се распрска млеко. Или евентуално се осеќам како неизмолзена крава.

ма сеедно јас како се осеќам додека срцето ми отишло горе на небото. не можам да добројам на кое. :D Ајт нека се врати зашто и разумот го губам. Вака така, колку и да се мразат и срцето и разумот не можат еден без друг. А ни јас без нив.

ХаљО, хаЉо. Добра ноќ. Спијте мирно. Сонувајте ме мене. Или љубениот. Свит дримс. вет дримс. како сакате бе. Јас ќе сонувам снег. Ај кис4е. :hug:

6. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    560
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека мие смачено веке, немам работа,немам пари...само се карам со мажето :(
    сакам да заминам некаде, ама немам никој кој би ми помогнал да заминам и да работам надвор од мк. ллеелел колку сум разочарана од се ;( ;(

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Во овој доцен час инспирација добив јас.
    Сега сакам да кажам и да се изнавикам гласно дека едноставно више I DON`T CARE!!!
    Колку им е тоа јасно на луѓево околу мене незнам, а и немам потреба да знам, затоа што сум една слободна и безгрижна птица and nobody can stop me! I mean it! :muscle: :punch:
    Се што сакам е никој да не ме замара со непотребни, па и со потребни работи.
    Си сакам лабаво бре, нема уште сеа на 21 да се замарам и преоптоварувам со секакви работи.
    Да!
    Leave me АЛОООООООУН!
    П.С. Ова треба да звучи ко:
    Leave Britney АЛОООООООУН! ;(

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

Сакам сонце и убаво време, има ли зимава крај?
    Мразам зими

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      5,8 KB
      Прегледи:
      162
    На Chupe му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

СДК си се преселивмееееееееееееее
    јееееееееееееееееееееее
    убаво е кога можеш да си го уредиш просторот какок што само ти и љубениот сакате
    Ви посакувам добро утро и имајте прекрасен ден

На Agrona, Hopeful, broken099 и 16 други им се допаѓа ова.
  10. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

сдк дека сакам што побрзо да направам свадба само за да ми дојдат пријателите да си ги видааам :D

11. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Kакво олеснување уф :whew: Kартите се средени,пасошот од капкејкчето е среде,уште да поминат овие 2 месеца,и та-дааам долетуваме во Cкопје или Oхрид уште не се знае :wasntme: уху колку сум возбудена,ми доага да летнам :rofl: :rofl:

На broken099, Theodora, BeYourself и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК го мрзам Скопје кога е треба да идам на факутет :@
    Човек да се реши пешки да иде секој ден и да се враќа од факс!
    Барем ќе добијам на кондиција ако ништо друго :^)

А не дека немаш избор...
    Можеш да бираш меѓу ,
    Да дадеш 250-300ден. од Аеродром до Центар за такси во еден правец,по новава цена,
    а можеш и да идеш со кола и да ја паркираш на недозволено место,затоа што нели нема паркинг во близина,и да ти ја собере пајак и да платиш 300 евра.
    Или па да ја паркираш на паркинг ,за кој за неколку часовно предавање ќе платиш 250ден минимум,и да идеш пешки уште едноооо..... километар ]:)
    Ви кажав дека има избор...дури неколку опции :!:

Фак :@ :@ :@

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека го добив моето прво цветче под мојот аватар :)

Баш ми го разубавевте денотттттт :*******

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Ме фаќа ужасна мрза, а тоа е контрадикторно на потребата да си направам добар ручек и да излезам после на кафе со Ленка, како би му купиле машинка на нашиот драг Б, за дипломска.
    Луѓево се неверојатни и со акнати желби, но што можам јас тука? Се шишам како војник веќе 6 години, можеби и некому му е тоа чудно :?:
    Надвор косат трева и мириса на нова пролет, вчера сфатив дека вегебургерот од МЦ е класична похована повраќаница, интернетот ми е спор, сакам да опнам секси хАлахопка вечер на дипломска, мешето ми се проширило 3 см во обем, мајка ми ме напнува да сум си купела црна хаљина за секаква пригода.... Зошто, о зошто.
    Зошто е родител и сфаќа дека кај и да е ќе му ја летнам некаде, па ќе нема кого да тови со полнети пиперки и мекици.
    Во Ли си мекнеевме уз салеп со мока и карамел, после пешадија по дома, заспав читајќи Лајф магазин, со куп штрудли во скут. Мачорот ми се јави од подморница, се кикотевме пола минута и тоа беше тоа.
    Денес, сакам да сум штурец, ама нема.
    Ќе се бара мое мислење по пар теми, ќе видам што ќе обзнанам. 8)

Понекогаш, само тивко поминувајте низ животот ви... Да не ве видат Премногу.

На Johny, Ema.Sk, Theodora и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека денес е патронен празник на моето училиште така да несум на училиште...
    Бај д веј имам нов аватар...

16. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Е Мисче, јасно е се тоа.........затоа автобусче и проблемот е решен, кога се работи за џебот немам комплекси. Плус, сега откако го поскапеа таксито ..... |(

Него јас да се навратам на моето сакам да кажам :)
    Еве сега јас како голем љубител на благото, се најадов колачи, а доручекот ме чека на маса (теби у инат постачу дебелааааа)- мајка ми ќе ме скрши!!!
    Времево- крај не може да му се фати- одвратно. Ама каков-таков и овој ден е погоден за револуција.
    Да! Некои работи треба коренито да се променат, организација стапува на сила.

Што човеk ќе бев, со висока граница на толеранција.....ама кај и да е деновиве ќе пукне. Вчера си западнав во мала депресија од саат време и еве ме денес- како нова (да чукнам во дрво).

Се читаме по форумов женишча :D :*

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Hallo beautiful. Me again. Came to take u dancing. Leave your shoes and brain. No need for them you know. But take your heart with u and follow... :)

http://www.youtube.com/watch?v=5GaUIYn5v98

И!?!? Don't u want somebody to love?!?
    Неподносливо иритирачки се сите илузионистички замисли всадени во подсвеста на некои егземплари од женскиот хуманус. Една и единствена је вечна ја љубов амин. Што, што, што рече.... :wasntme: ?!? Me was долго време надвор од држава па не разбира многу Македонски.
    Побогу quo vadis жени мои красни?!? Ма навалете му на фижидерот и испразнете го тој кучкин син. Растопете килограм сладолед во уста, изглодајте два - три копани, изобете го цел зелениш од салата, нафрлете му се на помфритот.. ма и чоколадо уништете, тој проклет да е мелем за душа и задник. Испразнете си го носот во ролна тоалет хартија и насолзете ги сите тие клети албуми и цд-иња со „ваша“ музика.
    ВНИМАНИЕ! По горе наведените инструкции, авторот ве замолува што поскоро по нивното детално спазување да кренете рачна. Ве замолуваме: удрете си ја ненаситната ви рака и затворете си го желното ви за храно утешение усте. Последиците од продолжителна конзумација на сите килограмо-трупачки продукти е опасна за вашето здравје :lol: , бидејќи повлекува т.нар. јо - јо ефект, поредица од ригорозни, но фуд алауд диети.
    Ма време е за војна, бре. Време е за револуција. Ставете ги сите пролетни борбени бои на себе. Извадете ги тие фустани до колена МА И НАД КОЛЕНА. Избришете го правот од тие ваши џиџани кондурчиња, та напудрете си ги носињата, зарументе ги обравчиња и го ин таун фор бој шопинг.
    Крај, бастанте, финито, конец, аривидидерчи анд фак оф ју сан ов а ган ов а ! Ах... :devil:

То би континуед со друга помалку фрустрирачка тема. Се разбира, по блокот реклами и евентуално, селективната амнезија на последниот неколку часовен „жалопојка“ разговор
    .

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека по не знам кој пат кажувам, ама сум најголем баксуз и точка.
    Окапав 20 минути на тераса поради тоа што БАБА ми отишла до продавница да си купи ЛАБЕЛО. :o
    Па остај го клучот жено. :devil:
    И имам алергија од тоалетни води. :( Не сум Бијонсе дефинитивно, ама ми се прават црвени кругови од најверојатно големата количина на алкохол во нив. :worried: Се чешам цел ден. :worried:

ПЕТОК - не ми требаат повеќе причини за да бидам среќна. :rock:

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Некако ми оди споро денов, слушам Radiohead- Karma Police, ух сакам да знам каква ќе биде мојата карма вечерва. ^_^ Прифатена покана за вечера, интересно суштество, на истражувања се прскаме од смеење, норвежанче блесаво. Денес му ја седнувам на книгата, утре Скопје е мое и се во него. Ќе го сакам максимално една недела. :inlove:

На Phyramide и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека апетитот во мене расте и расте, се шири како сипаници во градинка. Се надевам само дека советот од Жапче нема да го применам....

Ама како би мавнала едно тако сега :mm:

Прикачени фајлови:

• tacos.jpg
      tacos.jpg
      Големина на фајлот:
      66 KB
      Прегледи:
      155
    На broken099, BeYourself, butterfly.93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.