Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. GuitarHero

GuitarHero Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    5
    Животот е неправеден,меѓутоа ние мораме колку - толку да ја расчистиме неправдата.Не можеме да земеме сите да кукаме тука само,така нема ништо да се смени ;) .
    Борете се за тоа што го сакате,една ни е шансата. ;)

2. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    за жал да, ама мора да се стори нешто не е доволно да се збори само...
    ама како што кажав додека не се смени менталитетот на луѓево, се ќе остане по старо.
    btw баш ме радува што има некои што размислуваат како мене :)

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    СДК не се носи мобилен кога си тргнуваш на пијанка со другарите. :lol: Каде со тој мобилен, алоооооо...
    Моја скромна идеја, уште од поодамна е тие вратарите кога влегуваш некаде, наместо да се расправаат со тебе дали да те пуштат или не, или да те меркаат како си облечен од глава до пети - едноставно да прашуваат
    - Добровечер - имате ли намера да пиете оваа вечер?
    - ДА!!! :D
    - Мобилниот ве молам. Ќе го задржиме, а ќе ви биде вратен утре или кога ќе се отрезните. :rofl:

Ама од друга страна, ма што вреди.... Кога си замислил да се јавиш некому, ќе те сопре еден мобилен??? Ќе си најдеш друг, или говорница :rofl:
    Ааааа, инаку тоа сакав да го кажам, првата р-ца е најбитна. :D

4. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    СДК дека ми е многу криво затоа што немам време редовно да ве читам :(

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК
    -Треба да сме задоволни од она што го имаме, животот е дар, каков таков, треба да го живееме , и максимално да го искористуваме секој ден, секоја минута, зошто ни еден ден нема да ни се врати назад.
    -Да не избрзуваме во некои одлуки за кои што подоцна можеме да се каеме.
    -Самите сме свесни, односно гледаме што не има, па затоа треба да бидеме благодарни со она што сме.
    -Да имаш ум, и да знаеш да го искористш нешто значи, а не да имаш а да не знаеш да го искористиш е тоа е жално.
    -Сите луѓе се разликуваат едни од други, не можеме сите да бидеме исти, но треба да ги прифатиме разликите.
    Сега еден заклучок од ова што го кажав погоре.
    Искористете го секој ден максимално, користете го мозокот ,бидете благодарни, размислувајте пред да донесете некоја одлука и почитувајте ги другите за и тие да ве почитуваат вас и што е најважно Сакајте се , гушкајте се и помогнете му на некој на кој што му е потребна помош !
    :*

6. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    СДК " Nije mene duso ubilo, vino rumeno, ubila me KNJIGA OVA DEBELA, nek je prokleta... " ;( ;( ;(

7. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    Сакам да кажам дека ми е многу тешко, ми треба некој да ме гушне и да ми каже дека се ќе помине... а тој некој никаде го нема... ;(

8. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    СДК дека бев на Водно , ко за малер добив таму кога стигнав , седнав во глупата кафана , нарачав 3 топки сладолед , ама заедно беа кога ќе поделиш една нормална топка , на 3 дела .. и тоа 20 денари беаа еднаа :@ Беше грд , се ронеше и не знам што .. тоа навлаката на столот мокра била а не осетив , и кога станав моите сиви хеланки изгледаа помочани , жива вода :worried: Иначе топ беше :D

9. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Miss-Perfect мислам дека прочитав некаде со што се соочуваш и само ќе ти кажам дека мораш да бидеш силна колку и да изгледа невозможно тоа.Не се предавај.Секое лошо за добро е,што и да е ќе помине.Гушки и бацки

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК да можев да летам, кај не ќе појдев,ќе летав на пат околу светот и кај сите на прозор ќе ви застанев и ќе ве набљудував :lol:

11. princessofthedark

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: еве срц од нас гушки.
    не се секирај што и да е ќе помине...
    ти само биди ни јака

12. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    Фала ви милички, ве гушкам и јас :hug: Во моментов само на Фемина можам да се пожалам и да си кажам што ме мачи и колку ми е тешко, друг никој не остана околу мене, сите избегаа некаде, како никогаш и да не биле тука, како никогаш да не постоеле... Страшно ;(

13. princessofthedark

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    Miss-Perfect многу добро знам како е да останеш сам, знам како ти е, можеби најдобро те сваќам од сите тука. И јас сум поминала низ сето тоа, како и да е еден ден ќе помине, верувај ми, ти само треба да останеш цврста за се друго времето ќе се погрижи...

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека сите треба да извлечеме добра поука од постираното видео :!:

СДк дека 3-та смена успешно го чувала форумов :lol: И денес е недела... јас сум на смена изгледа... :rofl:
    И да ви кажам дека уште малку ако се поштракам за една тема, ќе ја најдам таа што ја поставила и што треска глупости и со голи раце ќе ја задавам... :devil:

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    сдк дека од вчера не сум добро, само гледам да не мислам на тоа, но ... ај ќе помине, а кога ќе дојдам јас на ред.. ]:)

16. Miss-Perfect

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК дека расположението полека полека ми се подобрува и тоа благодарение на вас форумџики мои :* Ве гушкам сите :hug:

17. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Те гушкаааам :hug: :hug:

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.275
    Допаѓања:
    67.881
    СДК ако на некој не му се допаѓа форумов не нора да пишува и да не замара сите нас кои сакаме да пишуваме и читаме со глупости. Слободно може да се пресели на друг форум каде што има попаметни теми.

19. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК се одјавувам за денес, нека се смират страстите малку. Се читаме утре девојки. Пздрав :*

20. Angel.in.dark

Angel.in.dark Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    25
    Сдк ја заклучија темата за боксериците :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.