Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Сакам да кажам...

... прирачникот за анти анти-алкохоличари на Џамбазов изобилува со толку многу видови алкохол и отровни наслади, додека читам буквално ми се собира плунка во устата и жедна сум за чаша добро винце или едно темно лашко.
    Мартини, ако сакам да се правам шмизл. :makeup: Средно , молам (на прашањето со шеќер или без).
    Вчера, ко за белја, во темницата на Коктел барот не знам како успеав да прочитам сок од ананас во порачаниот коктел, ама од ананасот ни мало а.
    Мислам името требаше доволно да ми каже (екс плавушо) дека Energetic Spin содржи мала доза во себе на енергетски стимуланс. :fubar:
    Оф гревче...
    Иако чудилниците на модерното време како Редбул, Тигар, Горска мечка (р'же не се држе) имаат тенденција да ме успиваат, помешани со водка и трипл сек го немаат тој обратен ефект.
    Мајке ми. Чесен збор.

Го уништив дечко ми. :|
    Му купив среќа една пирошка од Џамбо за да му вдахнам енергија, а мојата набилдана од коктелот ја истурив на него...
    :|

Hi, my name is M, and I'm a sexoholic.
    - Hi M. :hai:

На zhap4e, Valerin, Theodora и 2 други им се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Лакримоса, пробај ги овие- па ќе правиме муабет ;) [​IMG]

А за триците, го делам твоето мислење :D

На Ema.Sk, zhap4e и Lacrimosa им се допаѓа ова.
  3. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.278
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум вчудовидена и воедно потресена од денешниот настан. Мојата најдобра другарка дозна дека е бремена и нејзиниот дечко и раскина преку мобилен ;( Колку бедно, проклето мизерно и зае*ано :x Незнае што со себе. Сака да абортира но ако каже на нејзините дома ќе ја убијат. Брат и и онака веќе со години физички го малтертираат и тоа не онака на шега, па богами се сомневам дека и неа ќе ја поштедат доколку дознаат. Ја сожалувам, искрено...
    Каде да ја советувам да оди навистина незнам :sweat: Во клиника не примаат малолетни без согласност од родител да се изврши таквата операција. Јас ја советував да дојде кај мене и да живее, им кажав дома за состојабата но тие ми велат дека нема теоретски шанси да ја прифатат мојата одлука (нормално, несакаат да си наметнат непотребен проблем), се испокарав со нив, ама не оди :worried: Несакам и нив да ги ставам во оган, но и тие се загрижени.
    Мајка ми сака да ја упати во социјалните служби или кај некои роднини (но таа нема роднини). Јас сум и единствена другарка :@ :@ :@ Ќе цркнам од нервоза. Знам дека е сега лабилна и дека може да си го одземе животот бидејки веќе посегна утрово во училиште... :|
    Извинете ако отидов офф топик, темава не е за тоа но ете ми олесна барем...

П.С. Има 16 години.

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.981
    Допаѓања:
    164.401
    Сакам да кажам...

Сдк не јадете трици и јадете трици,триците се здрави и се трпат,стајте лајца цимет и една лајца мед.
    И одете да пишувате у новата тема зошто ќе ве скршам!

На teddybear и Lux им се допаѓа ова.
  5. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

пак настинав!! Проклето време! :@ :@

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.284
    Допаѓања:
    67.905
    Сакам да кажам...

Имаме ли тема за трици? Треба да имаме таква тема ако немаме... Јас јадев порано многу трици(и сега јадам, ама само вербално :rofl: ) Така ми рече еден лекар, биле неверојатно здрави, со кисело млеко.
    СДК утре е нов ден :)

7. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Бев и го гледав филмот на Тони Михајловски. Најнапред се турив во размислување, споредување и потрага по нешто, а на самиот крај се изреволтирав.
    СДК 2 Пред неколку дена сонував еден сон. Нема да го раскажувам. Сепак неговото тумачење ми влеа надеж. Знам дека ќе се случи тоа ама се плашам од последиците.
    СДК 3 Ми се гади од некои личности со нивните наделеку познати селски манири. Ах овај турбо фолк ќе ги уништи луѓево. |(

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Лилит креативно не освести :)
    И кога ќе ти стигнат јагодите пиши какви се , дали се како на рекламата ?
    Јас цела недела се мислам дали да ги порачам . :)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сум изненадена од простотилукот на некои машки. :D Сијамски педерчиња. Најверојатно и во WC одат сите тројца заедно.
    Марш кај што не треба сите тројца, трачаришта невидени, бабетини. |(
    Излезете, прошетајте, видете го малку светот околу. Викнете не` да седнеме, муабет ко луѓе да си направиме, а не заврти си грбот и кези си се на страна. Уф, се изнервирав. :yawn:

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Се надевам дека темата на Лилит ќе служи за филтер за прочистување на негативната енергија собрана по темиве ;)

И јас сакам да кажам дека ми се допадна истата :)

И дај да му дадеме совет на бременово девојче бре :|
    Ја би да абортира :angel:

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Ви текнува ли кога постоеше услугата БУДЕЊЕ ?
    Си нарачуваш будење, они фино лепо ти вртат додека не станеш, пријатен женски глас ти вика:"Нарачавте будење , ви посакуваме пријатен ден."

:D :D :D

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Уште постои Иренна таа опција. Ама заборавив како им беше бројот. :D

13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

У у, причично сум расположена со оглед на тоа што ме чекаат миЉон обврски за другата недела...Единствено што чекам,е да се видам со либето утре,и ништо друго.Сите остали проектни задачи,кросови,тестови англиски,може да почекаат! Ќе кубам коси,кога ќе дојдат тие денови,аха :angel:
    Вок лајк ан Еџипшн...[​IMG] 8)

МwaCki,bacccKi,celuFFki,kisss4inja,и остало до вас,дами мои.

14. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК тешко е кога ги нема оние кои ги сакате. Некаде далеку се и можеби и тие мислат на вас... Тука се, но само во мислите, не можете да ги допрете, почувствувате, прегрнете, бакнете. Се радувам на секој сон во кој се тие, пресреќна сум, ми недостасуваат. Заминаа прерано, но Бог сакаше така....

На teddybear и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Сакам да кажам...

СДК дека сакав да кажам нешто, ама поарно да си ќутам ;)

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека нанижав ланче долго 2 метра со ситни монистри, очите ќе ми испаднат. Ама како бонбончиња се. :D

17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк јас сум станала многу пребирлива кога се работи за облека, чудно е како човек се менува за толку кратко време... Па цела Битола ја свртив и ништо не ми се бендиса :worried:

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Ми згади животот значи, што ме тераше да го гледам видеото Form farm to fridge :puke: точак сум точак, и тоа без да трепнам го гледав...... како побогу сега да се одвикнам од месо КАКОООО?
    Сега готово веќе, треба вегитаријанец да станувам, кога ќе ја видам шницлата или стекот се знае што ќе ми се појавува пред очи, се знае!!!
    Одвратни работи, одвратно, ве советувам да не го гледате, вришти од суровост и гадост, не од друго, туку од нас луѓето какви примитивци сме, ми се гади од човечкиот род од тој калибар :@
    А ние ги жалиме џукелите на улица, морее они имаат царски живот за разлика од овие чие мевце секојдневно го јадеме ;(
    Ме теши само фактот што по европските стандарди е забрането било какво измачување и нанесување болка врз животните во фармите :x
    Не, немојте да се зае*ете ко мене и да го гледате тоа одвратно видео, што никогаш нема да ми даде мир! :x

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Сакам да кажам...

^^:tmi: Го загледав но стигнав до
    таму каде што ги удираат прасенцата од земја
    и исклучив, не можев повеќе и почнав да плачам, толку многу ги сакам животните а толку често ги јадам, се гадам од себе си, каков човек сум. ;( ;( ;(

20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

^ Нешто на поставено на форумот или ?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.