Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Сакам да кажам...

Недеља,проклета Недеља!
    Е драги мои, дојде и Недеља.
    Ден за учење, ден за чистење, ден за досадување.
    И така јас учев (набожемски), чистев (набожемски) и се досадувам ама не е ова набожемски. |(
    А времево е толку многу депресивно, ама баш складно за неделава.
    А богами и за песнава:
    http://www.youtube.com/watch?v=r1pHDoFsHXc
    Ајт,од мене толку,имајте убав ден (ако можете) и сетете се дека неделите се само еднаш во 7 дена. ;)
    :* и :hug: до вас.

butterfly.93 likes this.
  2. Hova

Hova Истакнат член

Сакам да кажам...

Читајќи го твојов пост некако се видов себеси. Сигурно сум постара од тебе, она што го минав до сега не беше воопшто лесно јас немав розево детство. Не дека бараш совет , знам само сакаш да си кажеш, но можеби како утеха ќе ти го кажам ова. Се она што ни се случува се случува со некоја причина, така растеме. Замисли да си имала убаво детство, и на првата препрека нема да знаеш што да правиш. Убаво би било да имаме некој кој секогаш ќе ни ги решава проблемите, ама немаме. Се она низ кое поминуваме ни е школо. Никогаш немаше да се снајдам во животот ако немав така тешко детство, ако не се случеа некои работи на кои не сакам ни да мислам. Ќе барав некој друг да го заврши она кое немаше да можам сама...е сега научив, знам како и не ми треба помош од никој. Потруди се да гледаш поинаку на работите, секое зло за добро. Колку да е брат ти успешен, во очите на твоите родители секогаш ќе бидете на исто рамниште и ти и тој, вие сепак двајцата сте нивни деца. Млада си уживај во се она што ти го нуди животот, ќе имаш уште многу подеми и падови, но на секое паѓање ти ќе знаеш како да станеш. :hug:

Johny, katakomba24, annii and 4 others like this.
  3. cindy

cindy Истакнат член

Сакам да кажам...

:party: :party: :party: 1 year :inlove: I Love Him :inlove: :rock:

broken099 and karak like this.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк времево мора да се оправи.Смрзнав и цело време ми се спие.4 кафиња испив и 2 литра вода до сега,промена-нема.Ми паѓа главата,концентрација немам.
    А баш си бев фино расположена претходниве денови... |(

А да и 1 сникерс бапнав,со надеж дека шеќер ми фали за да си ја кренам енергијата.Само салото може да ми се крене сега!!

Offspring and starfish like this.
  5. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

пред малку бев во Александар Палас- на Хербалајф настан(иако веке еднаш бев во овој хотелски рај-кога славев матура оти таму славевме, прекрасно е , не ми се излегуваше од таму, исто ко во рај да се наогав :$ )
    штета што не можев да отидам на главната забава-во кубански ресторан 400 ден е карта(а во картата спага и вечера) здравје друг пат

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... недела.
    Некогаш опасно досадна, некогаш многу релаксирачка и убава.
    Позитивни вибрации од самото утро, кој рано рани - два леба граби. :D Добро де, не ги грабнав, ама го чепнав крајчето по пат и си донесов дома полна торба инспирација.
    Седам со испружени нозе на табуретка и правам балончиња, мирисам на боровинки и ја врткам косата... Лав ми, лав ми, сеј дет ју лав ми, за вакви моменти ми е песничево. :D

7. milky-candy

milky-candy Нов член

Сакам да кажам...

Ќе припремам сега конец за да се депилирам...Читав таму во темата за депилација со конец и сакам да пробам , пошто сум радознало суштество по природа... :$ Ќе се испокубам само, знам, ама ајде... :D

8. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Сакам да кажам...

ме боли главата да ти се плукнам во времето и денот!!!!!!!!!!! :devil:

9. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Тука некаде сум со Лилит.
    Само едно кафе мање, и едно чоколадо више.
    Не можам да се концентрирам, а за утре имам пеколно многу страници за учење. Ќе дојде 8 часот, уште толку ќе ме фати мрза.

Сдк...
    Комшијата ми е ракометар.
    Висок, со црна брадичка, е*ено бели заби наредени правилно во прекрасна насмевка и чува мачка.
    Јас се заљубив.
    Чао, пријатно.

10. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк се затрупив во книгиве, аман веќе :| Да дојде летниов распуст одново ќе се родам.. И да, сакам и јас комшија ракометар :$ Баш фино ќе се консултираме дека колеги, акции ова она... а ако е некој ''фин'' со добри црти уште подобро :wasntme:

broken099 likes this.
  11. Gea

Gea Популарен член

Сакам да кажам...

Ова нема краааајјјј.Се ставив на диета, сум се заборавила малку со килограмите, станав тревопасно животно, целата исхрана ми се сведува на зелениши
    и каката ми е зелена
    , се чувствувам како кравче за приплод, само чекам кога ќе почнам и млеко да давам.
    А од фрижидерот ми се смешка една чинија, полна со колачиња
    од парстос се,ама кога луѓето раздаваат што да правам
    и цел ден ме мава некаква смисла за црн хумор.
    30 км изодив денеска на релација WC - кревет, метаболизмот ми доби страшно забрзување од 100 км/ч,плочките ги чекам секој момент да се одлепат и да не потенцирам кој дел од телото најмногу ме боли.
    Тенк ју вери мач! :!:

Johny, Doozy and irenna like this.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... убава, мрсничка пастрмајлија, залеана со најслаткото црвено вино, палачинка со крем и банана и за крај - најубавото нескафе, ах Штип убавино. :inlove:
    Сите други градчиња од истокот можат да ти се фатат само.

Сакам да кажам - каде без пријателите? Каде?
    Недела, Штип и пријателите.
    Љубов и совршенство.

TheCandy880, teddybear and karina8 like this.
  13. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк дека ми треба љубов веќе не се трпи... нешто ново што ке ме освежи,што ке ми ги покАжи и докажи уБАвините на животот некоја нова романса, флертче кое ке прерасни во верност,трајност љубов нов живот ете тоа сдк доста ми е од ова тинтири минтири у место па ке биди па презафатеност па незнам што па цекјаки да си ги средиш работите, ма има милион риби во морето кои ке ми направат да ја осетам онаа детска наивна полет па дури и оние почетни пеперутчина во стомачето можеби е далеку тој можи не е вожмозно со него од низа фактори но барем ме направи да се осетам среќна и да се сетам како беше кога некој ти кажува работи кои те прават она што си ти заправо

Johny likes this.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

СДК колку е тешко кога знаеш што ти фали, кога знаеш дека нема шанси да го имаш. Кога знаеш дека си ја пропуштил својата шанса, а сега ќе мора да се помириш со тоа. И покрај се, имаш малку надеж дека ќе се случи тоа чудо, но кога ќе се вратиш во реалностa знаеш дека не е можно. И боли.
    Но, наеднаш... се случува. Уживаш во прекрасните моменти, му го кажуваш сето она што со години те мачело, а си сакала да го знае, и тогаш кога е најубаво се будиш, и си велиш:
    It was only just a dream...
    http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg
    Didn't give him all my love, I guess now I got my payback...
    ...And now they're gone and you wish you could give them everything...

Johny, la-chicka, TheCandy880 and 6 others like this.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

СД и К на Трендафилка дека не е фер со ваквите постови, носталгија ме фати за Штип аххх ;( :x

16. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Сакам да кажам...

сдк некни сум видела ретка машка убавина,беспрекорен стил..е сега дали толку ми се виде убав или во овој градот нема поќе мажишта за око |(

би зела една так апоголема ножица и би го скинала кабелот од кабелската јеб...му м шо е ова се поќе и поќе простотилуци сите поинтересните канали ги укинаа ке му плајќаме за ништо како една фина работа не дадоа за гледање

17. ljubam

ljubam Популарен член

18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК Луѓе не планирам да плачам вечерва. Заборавете на минатото. Готово е, поминало. Соочете се со реалностa и погледнете напред. Зарем не е убаво кога пред себе ги гледате своите неостварени соништа? Зарем не се совршени? Сетете се на грешките и учите лекции. Гледајте во светлината и нема да можете да ја видите сенката! Бидете горди самите на себе! Вие сте едни и единствени! Никој немал како вашиот живот и никој нема ни да има! Само храбро! :* :hug:

Johny, la-chicka and Gordana10 like this.
  19. yawn

yawn Истакнат член

Сакам да кажам...

Марихуана – трева која може да предизвика значително поголема среќа од детелинка со четири листа .. :D
    Па што му ја мислите бре луѓе и какви детелинки барате :lol:
    Ајде ајде се зезам,какви солзи што ми се расплачевте сите,оставете чоколадата и солзите,извадете ја негативната енерија и гнев со трчање во стил на Гонзалес :D .И позитивната енергија е тука.Плус мањак сало :)

2468 and karak like this.
  20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека не можам да сфатам како можев да заспијам :o Значи сега сум ептен даун, а имам уште куп работи кои треба да се средат до утре, а сами не се средувале... :lol:
    Си се знам каква сум, ако легнам станување по 3-4саати, и пак истото... Значи, многу се мразам кога сум ваква, несериозна и кога не си средувам се со време...(а за други да коментирам прва сум :D )
    Сега со прст не ми се мрда, а утре ќе цимолам...знам...ама нема назад....туку сега некоја повесела песничка да ме крене на нозе и тоа е тоа.. :D

П.С. Вака било, така-било, јас важно се наспав бе, ееее сум се засекирала тука... :)

Денес ме фрка нешто или така ми се чини?

Thread Status:
Not open for further replies.