Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК де надвор се е шлакатајнци!!!!!! глупаво време! одлучи се веќе еднаш!

2. Vega

Vega Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    и мене :!: :!: :!:

3. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK moram da isklucuvam kompjuter,prijaten pomin na site sto ostanuvate na sajtov,pozdravce i guskanje :D

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    хахахаха и мене дури сега ми растат и не само вилицата и главата ми пука :twisted:
    ама џабе доаѓаат умнициве кога памет никогаш нема да ми дојде тоа си знам :lol:

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Сакам да кажам дека Пандев денес е тапа.

6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Oпа , спортска среда а ? :D :D :D

7. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    скд дека сум уморна од све и од луѓе кои не ми го поштуваат моето мислење и не сваќаат дека немам предрасуди за светот и дека мачето ми го нема цел ден кој знае кај скита а само оно ми фали само оно се радува кога ќе ме види и го мразаммм факултетот зс ми останаа 2 испити од предходниот семестар за у јуни
    едноставно си го мразам животот :( :( :( :( :( :( :(

8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Уште да почнам кладби да ставам :lol:

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Сдк дека ми е убаво...будабар...овошен чај...сништата...Мими која ме допира со влажното носе по лицето,бљак :lol: (моето сиво,мало маче)...книга...цимет во воздухот...ништо друго не ми треба,освен малку љубов како парфем за да убавината биде комплетна.Сега уште да ги разврзам емоциите на парче...хммм...електронски простор?!Што убаво беше порано,ќе си речеш парче хартија,а сега...Нема врска,одличен крај на денот после исцрпувачко веслање на орбитрек и топол (жежок бре,црвена ко рак излегов) туш!

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДК до сите што имаа мачки____затворете ги оти ова е месец на мачките,си бараат дечковци,затоа не ви се вртат дома :lol: Мојата од први до четврти не беше дома,па очекувам дека е трудна :oops: :lol: :lol: :lol:

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    абе да ја врзам, ама оваја мојава на секоја месечина е трудна :lol: Не можам нон-стоп врзана да ја чувам. Па што биде нека биде. Нек се деца радују :lol: :lol:

12. MadeinHeaven

MadeinHeaven Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    70
    СКД дека во сабота многу ќе се напијам ! :D

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Абе нек се деца радују и јас се радувам со нив кога ќе ми се изнародат мачаци,ама мајка ми скренува!Одма ја фака паника и мисли кај да ги -омажи-! :lol:

14. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Хахахахааааа...епа јас ставам...и фудбал гледам цел живот, и го обожавам и ме релаксира и сееее :lol: ...и знам поише од многу ,,мужи,,...а и ставам во кладилница...скоро па редовно.......а добивам скоро паааа...чат пат :lol:

15. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Te poddrzuvam do beskraj i ja toa sakav da kazam

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Сдк дека повеќе никогаш нема да шетам по продавници.Се сакам,па ќе ве молам да ме запознаете со некој добро ситуиран,средновечен,неспособен (знаете на што мислам,не би Лилит на изволте,ова сВе од корист,ама јас да имам корист,а едина корист од мене да му е само за пред луѓе :lol: ).Леле тоа шеќерната и песок бојата ми се волшебна комбинација,по мои пресметки ми требаат 20 000 целосно да се опремам и да бидам мирна хммм...една недела?! :D
    Па кога го нападнав јуник,леле мори мајко...парфемче до парфемче...Лав ин Парис,ууух...се себеидентификувам со такви парфеми,ама Еспритот ми е верен другар,а за Еуфоријата (ама таа најтемната) душа давам,Еуфорија Болсам или Балзам за лето мх,мх,мх.Откритие-бенетон парфемчињата...Млекциња за тело за мерак,од севентин имаат што да ви расправам,дебора антицелулит и боди колекцијата леле мори мајко,главава ме боли...Придај Боже парички,на оној свет се ќе ти вратам и тоа со камата.Ама пази,како би имала можност да се оддолжам ќе морам во рајот,а мислам и дека таму ми е местото,не???

Ајде побрзо да дипломирам да се вработам и да живеам ко просјак од 2-ри до 1-ви,зошто уште на 1-ви се ќе потрошам,а веќе од 2-ри ќе бидам на леб и вода се до следниот 1-ви,ама па добро е за линијава. :D
    Имам среќа што на татко ми сум му слабост...јупииииииии шопинг.
    Ете ти тооолкав пост,за еден шопинг.Женски ум...за срамота!!!

17. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    LELEEEEE DRAGA LILITTT...ti si dobra stom 20 000 ke te zakrpat,mene ne me krpi ni duplo tolku.....
    Moram da trgnam na rabota ,a moram da imam formalna garderoba i zgodni cevli i plus da se ubavi,a niedna sezona e,a jas nema pari sega....ufffff...
    Da bide beljat apogolema,se sto nosev od formalnite alista ,pred 3-4 godini ,seg a e demode i ne e ubavo ,pa mora se od pocetok....
    Ne edna nema da mi stigaat 10 plati samo za garderoba,a kaj se cevli ,a kaj e sminka ,a kaj se parfemi....
    Zensko da ne si... :roll: :roll:

18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    СДК дека се ослободив од дебилниот проект....ми го испофалија...туууууу...пффффффффффф јас ли...абе јас сум семоќна само никој нејќе да ме вработи , да се покажам....катастрофа :lol: нема везе...бајијалчам и бтв ...супер било..........додуша читам....добра книга....невеста во Борџии....Џин Калогаридис....интересно...кантарела...добра работа...само кај да најдам ...а дека ќе се најде ќе се најде........отров било, нее убива одма...телото не покажува дека е затруено...туку човекот се разболува и му нема спас...умира 100% по неколку дена...од болест нормално....екстра...кај да најдам само........ :?: :lol:

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Ако ја најдеш, пушти навака или кажи каде... ќе се најде!

20. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Треба да направам список, па ако ја набават канталерата да се гребам за некое грамче :roll:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.