Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК Фала ви на сите за прекрасните честитки :*

2. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    640
    Сакам да кажам...

epa dobro utro i od mene, samo sto se zacleniv na forumot
    a dolgo vreme gi citav i gi citav vasite razgovori i konecno resiv da se zaclenam. Taka da sakam da kazam deka mi e mn milo sto ke imam podrska kako vas... :)

3. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК.... :@
    Абе луѓе, есен-зима не се разболев..........па сега ли бре најде грлово да ме фати???!!! Што не е фер- не е.
    Ама ајде вчера бев шизика со сладоледот, а грлото веќе ми беше иритирано....

Резултат= сега имам секси зарипнат глас и ужасни болки во грлото (кога голтам) :swear:

Еве ми причина да не одам на факултет, но да отидам на кафе со една многу драга личност :rock:.
    А времево, уфффф! Јас колку што знам “луда Марта“ помина, април не е предодреден за вакви будалаштини.
    Ќе се помирам и со ова денес, мудро ќе си молчам и ќе си ги трпам временските услови. Ќе си излезам, па ако треба и ќе пеам на дождот (ако заврне)........и сето тоа за инат (ете така). Еве сега гледам и временска прогноза, значи дефинитивно денес ќе врне......со посилен интензитет во јужните области.
    Е сега ми останува само да се наоружам соодветно на временските услови и да излезам од дома како вистински бунтовник. Најверојатно од страна ќе изгледам како сите да ми згрешиле нешто или како да сум приклучена на 220 волти, ама таква сум- кога нема сонце :sun:

Ајде револуционерки и бунтовнички, да го вратиме сонцето, онаму каде што му е местото !!! :*

http://www.youtube.com/watch?v=6Cg_A-zCkIE

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

ете го... понеделник
    Ќе почнам да го засакувам бидејќи имам највеќе обврски денес... и немам време за мислење...
    Како и да е, не чини денов... Ама ич. Времето де, не денот!!!

Ве сакам женулчиња, имајте убав ден, без нервози...
    Се читкаме вечер .... во темата за идол :D :D :D

5. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

Наздравје на сите што го испиле или го пијат кафето,заедно со мене :D поздрав и имајте убава недела :hai:

6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК

неможам да му зе изначудам на времево! Толку облачно и ,,ладно‘‘ баш недела пред големиот христијански празник, и две недели пред 1 Мај :x Да Пролет е времето е променливо, но некако ми е несфатливо. Уфф, колку онерасположува и баш во првиот ден од работната недела, те тера долго време да си во топла покривка, оставајќи ги сите други останати обврски кои чекаат на тебе! Ах, време, време. САКАМ СОНЦЕ!

И една честитка од мене до сите феминки, убаво поминете го овој ден, и целата недела што следува!(не обрнувајќи му внимание на тмурното време) ;) :hai:

7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Е така. 8)

На Mistery, teddybear, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  8. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

СДК имам мало маченце и многу го сакам :inlove:

На Zlatusko и LivingGlam им се допаѓа ова.
  9. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

"Ispred kuce ruke siri Mery , a ja joj kazem aj ne seri, ja idem da vidim zelenu travu doma mog ".

Добто утро , добар ден..кој како си ја наредил.
    Да повелете во програма сте .
    Така јас полека , полека треба да се пакувам..и да си фатам патот накај зелената трева , деааам!
    Ама не ми се сака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Слабо спиење,слабо. Ко вчера дечко да фатив и таква цела изгубена око не склопив. Ццц , не ми се верува дека пак изгубив глава..и така моментално сум расеана и немам ништо попаметно да кажам освен дека се е прекрасно во моментов..или па не.

Премногу се предомислувам...
    или па не ?
    :?:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ky126NXJh4M

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  10. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам...

СДК денес сум слободна, има и тоа како да го искористам денов :D
    Планирам да завршам неколку работи, прво една убава прошетка, малку на кафенце... 8)
    Се надевам дека денес конечно ќе биде готово тоа што се недели го очекував... ама беа бавни луѓево |(

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Поштујем алергија на врат вака посабајлечки!!! :devil:

Да ти е*ам и пмс и се’.

Вчера мислам дека изедов тон храна, бев најкенкава личност на светот, и вечерта прераскажував бајки телефонски за да на крај го заспијам соговорникот. :geek:
    Таман, ете ми предлог за емисија во 103ка, вечерна заспивалка ќе бидам.

Друго... Ај да се испукам, пак - СВАЌА е СФАЌА со Ф! Каква неписменост еј! На милион наврати читам на форумов, и не ми се верува. А што па дробам јас, книжевник со професионална деформација.
    Сиктер бе.

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Понеделник 25 април, вториот ден на Велигден е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. Неработен за граѓаните од православна вероисповед е 22 април-Велики Петок, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика. :angel:

На karak и velesanka им се допаѓа ова.
  13. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

Не ми се верува дека дочекав фб да ме потсети дека ми е роденден! :$ Последниве денови сум во карантин и деноноќно спремам тежок колоквиум и вчера рано си легнав мобилниот изгасен и денес станувам и ај си реков малце да се цивилизам кога гледам мене ми е роденден! Одличен подарок би ми бил положениот испит :)
    Wish me luck!

На Theodora и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК многу ме нервираат шаблонско однесување една иста личност со сите наредни нови да се однесува исто, аман! :x
    Туку си се стокмив ќе си шетам со среќата денес, средба со мојата мила kitten да се изнадрндаме, идам да си купам некоја книга за меланхонијана скандинавска и поклон за нашиот мил Петар, бебуле златно.

П.С го обожавам парфемот Omnia Crystalline By Bvlgari ухх колку е посебен. :inlove:

Имајте убав и свеж ден! :*

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

11 месеци.
    Многу брзо ми поминаа.Изгледа дека беа,се, најубави во мојот живот,м? :inlove:
    Се надевам дека ќе има уште 11,и уште 11,и уште 11...и милион 11 месеци со дебелиов. :lol:

На broken099 и Offspring им се допаѓа ова.
  16. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК дека трудноќава и мигренава ми ја е*aa мамата. Сега морам да пијам нескафе со кока кола. Уф колку не е убаво :(

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.756
    Допаѓања:
    24.467
    Сакам да кажам...

SDK se seknav tolku vreme bez net. Ovde nemam mkd poddrska, zatoa pisuvam na latinica. Nemam vreme nitu da ve iscitam ko sto treba :( Inaku, kaj mene se po staro, osven sto mi go premestija fakultetot vo pustina :D Nadvor od Stip, nemame prevoz do tamu, i ne znam kako ke odime, a veke utre imam predavanje :@ Decko mi si otide vo negoviot grad i nema da go vidam do sledniot ponedelnik :worried: Ama toa e sto e. Pozdrav

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК дека времево ме уби! 3 дена сум со главоболка, аман веќе, де облаци де сонце. Дај нека се договарат облациве и сонцево и нека се спогодат на подолг временски период само едниот да излегува. |(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Сакам да кажам...

... најдосадната работа на светот - чистење на собата. |(
    Почна да се чувствува некој чуден мирис, можеби ќе налетам на умрено глувче во некое ќоше.
    И местење на плакарот, ги мразам сите ритуали врзани за облеката - нејзино перење, пеглање и суредувањето на истите во плакар.
    Сакам само да ги облекувам... и да ми ги соблекуваат. :$

На Theodora, marama, karak и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Се гужвам низ денов, се растегнувам и се лепам за сивилото на градов... Се осеќам ко во некоја Вуди Ален аранжирана драма, без концепт, но со јака причина...
    Сакам да испаузирам и да влезам пак во онаа чиста холивудска хепи енд продукција...Може и да бидам протагониста во едно имагинарно филмче за над 18 :$ ..само во Негова режија.
    Вечерва.

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.