Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

СДК дека не се препознавам!
    Зашто толку се притресувам за него? Па не е ни прв ни последен...А толку ми паѓа тешко кога ќе помислам дека може да се разделиме ;(

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Dem, der, des ?? :rofl: :D

Денес се истрошив. Во овој дуќан, во оној дуќан, на тој крај, на оној крај... :doh:

Бат, ај ем хепиииии, ај ем соу вери мач хепи :rofl:

И то. :$

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.439
    Сакам да кажам...

Кога кога сакаш некого-го сакаш,кога ти недостига-ти недостига.Колку и да мислам на сите лоши работи сепак твојата насмевка излегува на површината на моите мисли,колку и да мислам на тие гнасни зборови пак излегува на површина тој некој убав момент врежан во мојата глава.
    Насекаде околу мене има работи кои ме потсетуваат на тебе,кажи ми како да те избришам комплетно,како да го избришам твоето лице?
    Насекаде си,во секој агол,во чашите го гледам твојот лик..Додека ги облекувам патиките пак си тука,заедно ги купивме,додека го облекувам палтото пак си тука,беше до мене кога го пробував...
    Кажи ми како проклето да те избришам?Како да не ми недостигаш и како повеќе да не те барам?
    :doh:

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк . зошто некои РАБОТИ се полесни за кажување на англиски :?: :)

Направив нешто што можеби е ДОБРО а можеби НЕ ...времето ќе покаже....

Си докажав сама на себеси дека КЕНДИ е храбра :muscle: :up:

I'm proud of myself

5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.093
    Сакам да кажам...

НЕ сум имала секс со недели ...две недели! Ќе апстенирам до крајот на животот |(
    Конечно и јас да имам нешто глупаво во мојот едноставно нели досаден живот.Личност која напнува и никнува неповикана а сепак пожелна.И појма немам што ама си седи тука и си бркаме работа уз муабет а двајцата знаеме дека не е таман.Ништо од направеното , а сепак правиме и не до крајност ...колку за изговор дека уште ништо не се случило па не сме виновни.Ќе се упуцам ако го засакам , баш онака вистински несмеам никако.Знам дека и нема но стравот тука е.Зошто боже , стронгер ваква си си велам - решив со никој на светов да не бидам блиска на било кој начин а сега ова , што ќе ми е.Човек за муабет , за гушкање...човек ептен погрешен.Да го бркам или сеуште не ?! Прашање е сега :?:
    Инаку отидов јас за кратко на убава тура низ Италија,Франција,Шпанија и тако даље па своевремено ќе постирам и некоја разгледница тука да споделам и со вас.Ќеф ми е :)

6. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

седењето пред компјутер и тепањето на време неполезно нема да го направи животот совшен. а сепак сите го правиме тоа. Дали ти да баш ти си спремен да направиш нешто повеќе за тебе, Излези, прошетај избистри го својот ум и кажи да денес се чуствувам подобро. Посакај желба додека ѕвездата е високо над тебе и потруди се истата во рок од 10 дена да ти се исполни. Ќе видиш дека цела среќа потекнува од самите нас. Дека денот е поубав ако се започне со насмевка и заврши со истата. Со убав збор кажан на пријател и кога нема потреба од тоа, испиено кафе и трач моабет. Се на се сдк дека животот си го кроиме сами и расположението ни зависи од самите нас. Имајте пријатна вечер ;)

На Ema.Sk, FBI, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  7. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

Расположена до 100ка!

Единствениот фактор кој што ми го направи денот добар е... :sun: кое што навлезе во мојата соба и ме разбуди ^_^ за жал потоа го снема но доволно е што барем утрото беше сончево... Офф и пак јас ви додевам со тоа време. Секогаш филозофирам за него |(

Ајде сега доаѓа БРАН НА ТЕСТОВИ И ИСПРАШУВАЊА! Крајот на овој месец и цел Мај е исполнет со обврски по училиштето. Но уште сега гледам дека 10 Јуни ми мафта со знаменце и гледам дека патот до него не е долг ;) :rofl: Малку посликовито објаснето но тоа е :D

8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Веќе не сум несериозна.
    Уствари кога сум била ?
    Никогаш.
    Овај де..секогаш сум била сериозна . Да , токму така.
    Во сите мои помалку и повеќе фикс идеи , сум била сериозна.
    Дел од нив ми донесле проблеми , фрки , солзи , глупости.
    Некои од нив ми донесле бескрајност, виножита , насмевки , многу љубов.
    Ама никогаш , никогаш ..баш никогаш не сум се чувствувала ко сега.
    Чувствувам..ништо , губим тло под ногама.
    После секоја вистинска возбудлива љубов , ако има наредна..е поголема , повозбудлива. Кога мислев дека со речиси 18 години го постигнав врвот во љубовта , се појави некој шо ме спушти за три саати.
    Ам и јас будала , со 18 години врвот ? Ах бе детиштеее бее!
    Ама досега не се чувствував ко детиште. А сега , баш така..детиште со спуштена самодоверба , немоќна се осеќам сега. :x
    Авто-сугестија , ќе помогне ..пак ќе речам. И хороскоп такоџе .

А друго ? Шо друго ?
    Не сум способна да сврзам друга реченица , мудра ко во старите добри времиња.. :fubar:
    Мала се заљубила..мехехехех. А кој не би се заљубил ?
    Ај со среќа нека ви е.
    You know , you are at the top when only heaven's above it!
    Браво кучко , многу си паметна..

На Johny, teddybear и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  9. Hova

Hova Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Тешко, уствари најтешко е да плачеш во себе, чувствуваш како солзите ти се сливаат по грлото и само голташ,,ох колку е тешко тоа голтање, а душата...душата- зрно грашок, море и помала, се собрала се стиснала како во ќош. Ги држиш очите отворени, се повејќе ги отвараш, не трепнуваш, затоа што таа е тука, едно трепкање и ќе се стркала, а штом една ќе помине и направи пат, тогаш ќе дојдат и други солзи,,,затоа не трепнуваш...Ова ....јас ...сакав да кажам дека имав лош ден... ;(

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Ми олесна :whew: ^_^

Би требало да паѓам во депресии и да плачам кубам коси ама ете ...... :)

Таман работа ваков пораз да ме собори всушност не е мој пораз сеуште додека не го призанаам а ова не е готово те уверувам ;) . Сега сум на чисто знам, кај одам и што да правам започнувам да се ангажирам кон факултетот и на згодните момци кои заборвив дека постојат :tmi: шејм он ме :$ . И така времено привидно ќе склучам привремен мир и со тебе и со себе .... Ама затоа срцкаа Се се враќа се се плаќа .... Проклет да си толку гнев успеа да створиш во мене , не од љубомора или тага туку од Повредена Гордост бее... Толку време со кукавица покрај себе .... :tmi: :^) Тоа не е одлика на мојот профил :lol:
    СДК ќе сменам многу работи кај мене овој пат не само физичка туку и духовна преобразба ми треба и тоа итноооо !!! Така да почнуваам :)

Бакнежи од мене Феминки и само газите нема и главата горе поука од изминатиов период .....

11. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

СДК, животот е убав ако сакаме да биде таков. Јас сакав- добив.
    Деновиве нема сонце, а мене сепак нешто ми ја грее душата. Неприсилено ми извлекува насмевка на лицето и ми ги закосува очите. Сите коцки се наместени, сите овци се на број.
    Ахх, само нека остане вака :)

На anima, TeddyGrey и teddybear им се допаѓа ова.
  12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.454
    Допаѓања:
    143.783
    Сакам да кажам...

Ја гледам денешната статија на фемина „Зошто жените ги посакуваат лошите момци?“, и размислувам за денешната родителска кај ќерка ми. Сите родители се жалат од едно дете во одделение, а јас појма немам дека детето е нешто посебно проблематично. Ја прашувам ќерка ми кој е тој, а таа ми вика - па јас со него седам, многу убаво си играме :D
    И викам „ама тој многу се тепал“, а таа вика „ама јас му викам да не се тепа, и он ме слуша, помалку се тепа“.
    Ах, ќерко, ќерко...уште од сега ли лоши момци? :D
    Се трудам да ја научам да се дружи со фини и воспитани деца, а она супер си играла со детето што го преместија од друго одделение затоа што во претходното не можеа крајот да му го фатат! :D

На Monna.Monna, mims-89, LivingGlam и 14 други им се допаѓа ова.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Ариел, и јас ја прочитав статијата, точно е тоа се, ама на крајниот дел е најбитен и најпоучен- лошите момци се добри на кратки патеки, на долги никако, ама ова секој треба да си го сфати на сопствена кожа, нели :worried: ?

Како и да е, досадно е и со многу добри бре :D , јас сакам добри момци, кои некогаш ќе ме изненадат со некој “лош“ потег, пожелно во кревет :P :tmi:

На LivingGlam, FBI, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК Неколку дена пред да добијам ме нервира се околу мене а неколку дена од кога ќе добијам се нервирам со самата себе :@
    Искрено...јас си бев правена за машко не знам како можеше бре женско да излезам |(
    Глупости :x
    Добра ноќ жени и женишта :lol: |-)

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Што да кажам кога немам некоја посебна инспирација со оглед на тоа дека 5 дена имам главоболка, се трујам со аналгини и кафиња... Со оглед на тоа што времето и те како е бљак.
    Метеопат знае што зборувам.

Аиии па која мрза ме фатилаа, во коските ми влегла, се населила и не сака да ме напушти.
    Престанав да вежбам еве веќе една недела, јадам како луда (пази) калорична храна. :fubar:
    Како некоја дебела, депресивна, бела, тромава и мрзлива американка сум! :puke:
    До мене е? До времето е? Период е?
    Па нели ќе се борев против целулитот де, и стомачни ќе билдав, и мускули, и газиња.....
    Да, да... ги набилдав со пуканки. |(
    Лелеее како да ја мавнам мрзата од мене, алооо не бев јас за вака. Шмрррк :(

Е од утре ИМА да се вратам назад во форма, и нема лабаво.
    Праслак. :|

Сака некој да ми даде распоред на денот, за да се активирам? Јухухуууу :dance:

И нешто како исунчана да сум. Секој ден потемна и потемна сум. :D
    Лелее, лелее веѓи пак за правење, мустаќ пак за кубење.... ааааа не можам веќе, аман од нив.

Една добра работа смислив, и се надевам дека нема да ме мрзи. Ќе фарбам 10 јајца, јас сама, лично и персонално. :D
    Ајде па ќе ви ги сликнам да ме испофалите малку деее. :lol:

Затупев. |(

На afroditaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

Кој им дава работа на денешниве докториииии .... ств се НИКАКВИ ... Денес одам да го посетам дедоми у болница има што да видам се свива едвај дише едно друго одам кај докторот и ми вели имам побитна работа( се зеза со мед. сестра) ми идеше да вреескам ... се враќам во собата на дедоми и ми раскажува како вчера вечерта сакал да стане малце од креветот и паднал дошол докторот му се развикал и си отишол без да го крене среќа шо во истата соба лежи наш роднина и му помогнал да стане.... мене ми пукна филмот и отидов кај докторот ме лажеше едно 10 минути како дедоми е подобар дека има само обични болки и дека од лековите кои наводно му ги „дале“ е мн подобар ...замислете се вратив во собата на дедоми и има што да видам кутриот почина .... и ај кажете дали сите заслужуваат да бидат доктори .. до кај стигна светов ... -.-

17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Би јас секој ден да јадам пржени лепчиња. И не е битно дали се премногу мрсни, дали се суви, недопржени или изгорени, дали се со сол, веѓета или буквално ништо... ху керс дем ит!

...туку, со сирење, такво накриво исечено со распарталени ронки наоколу во чинија, што трошки, што јајце живо... јас такви ги сакам и би јас такви да ги јадам секој ден...

..и јогурт ќе пијам, таков половина излезен од чашата, онака малку уметнички декор врз миената, но слабо измиена чаша, ама фина некоја убава линија слизната од надворешната и страна е сепак, впечатлива, прекрасна :)...
    се тоа сакам да. Би јас сето тоа до недоглед ако може и на рипит да го ставам би јас, секој ден да е само утро и утро и утро...

Инаку рецептот се вика негов рецепт и го бендисувам страшно многу. Не знаев дека и таков рецепт постоел, ама ете и на 28 можело да најдеш нешто ново што не си пробал :$ и ќе се мислиш дури дал некому да кажеш да не ти го украдат... рецептов :lol:

На LivingGlam и broken099 им се допаѓа ова.
  18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Маа одам јас да спијам |-) да одморам од автобусов, сеуште се возам, оф..
    Нема ништо поубаво да се најадеш од јадењето што мама го зготвила.
    Нема ништо поубаво да се избањаш во својата бања.
    Нема ништо поубаво да си легнеш во својот кревет, во постилките кои мама ги испрала.
    Нема ништо поубаво од дома!
    Кој вели дека ако ја чурне од дома некаде далеку нема да жали, тој не знае како е да се отсуствува на подолг период.
    И така, и тоа. Добра ноќ феминчиња, среќна сум што пак сум меѓу вас, ве гушкам :hug:

На sesilija и Tichy им се допаѓа ова.
  19. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Аман не ми праќајте веќе молби за лајкови на фб! Ме боли таквата ако ви се за награда! :@ :@ :@ :@ Не ви ставам ! Ко цигани сте !!! :@ :@ :@ :@

20. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Разбирам дека од љубопитност читам за пржени лепчиња, од стрвност погледнувам и слика од чоколадна торта, ама никако неможам да разберам како емисијата ''KAЈ АНА" ја ставиле во вечерните часови?! Ах... :sweat:

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.