Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Сакам да кажам...

Си замислувам сега колку би било убаво да ми се јави Гаргамел мој и да ми рече: " Пакувај се , во четврток одиме."

Ахххх, било каде, ми се оди некаде, што ќе правам 5 дена. Си замислувам Охрид, Берово, можеби и на море некој ден... да си ставам цвикера, да тегнам ладно Нес.. 8)

2. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

Е ова е неправда! :lol: Само што си ги средив ноктите што конечно ми пораснаа како порано кога пред некое времи ги скратив скрос, го ставив приборот на место и сакајќи да преместам една кутија си го скршив ноктот! Па барем тешка да беше, туку не, јас сум трапава! А таман ке пишев во темата "Вашите нокти"....
    Тоа ти е трапчо спанковски, легни си да спиеш тоа најдобро знаеш да го правиш! :$ :D

едит: кутијата заврши на земја исто како и се што беше во неа... толку од мене!
    bye bye до после, отидов да ги подружам ќебето и перницата :*

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК многу работи... ама некои работи е тешко да си ги кажеме самите на себе... МНОГУ ТЕШКО... треба храброст, а и сила за вистински да се соочиш со нив...

Јас трпеливата риба, еве признавам дека немам трпение... Периодов ме исфрли од колосек... не се движам по мојата траса... На последната раскрсница во мојот живот го одбрав погрешниот пат... сега вложувам во изградба на нови патишта кои водат кон главната магистрала...

Надежта не е секогаш добра работа...

Си ги обожавам пријателите... оние вистинските... не се повеќе од 5 - 6 души, ама знам дека би ставиле рака во оган за мене, се разбира и јас за нив... Среќна сум што ги имам нив во овие тешки периоди... Поради нив и не изгледа се толку црно... сивкасто ќе е....

Празнициве што идат малце ме кочат во намерите, ама ќе пројдат и тие... Не сакам многу вакви празници кај што сите планираат да шетаат низ државава... Јас најчесто не сум во можност да си го дозволам тоа, но сепак се надевам нема да останам сама... Во овој случај, надежта е добра работа...

Една песна ме води низ преживувањето на деновиве... Hurts - Wonderful life... it is... in some creepy way.

И ваквите периоди се составен дел од мојот убав живот... Еден ден, слатко ќе се насмевнам на денешниве маки... го чекам тој ден, трпението ми попушта, ама знам дека ќе дочекам...

Во меѓувреме феминки смејте се, вашата насмевка многу значи... Ако за никој друг, за самите вас...
    А за наоѓање на правиот пат, ќе го најдам и јас, и сите ќе го најдеме, патокази има насекаде, само очи ширум отворени, па макар и да скршнете некогаш, нема гајле, нормално е тоа...Има решение... На крај краева, ќе претрчате преку некоја пустина и така ќе го најдете патот.. Битно ќе го најдеме...
    Ве сакам и гушкам сите до една

На teddybear, julie77 и afroditaa им се допаѓа ова.
  4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    5.537
    Сакам да кажам...

СДК дека ако продолжи вакво да е времево ќе го истепам :punch: :punch: :punch: :punch: :muscle:
    Лето иде или есен? Можда годишниве времиња се нешто сменати, или јас не сум нешто фрка имам направено .. :^) |(
    Како и да е, САКАМ СОНЦЕ! :sun: :sun: :sun:
    Кај ми е сонцето? ...

5. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк не сум јас за лак ама не е ова први други пут,стално е вака ќе ги намачкам ноктите и ете ми текнало нешто и од лакот ни траба ни глас :devil: толку немирини живци брееее!
    сдк се релаксирав малце од фејс отакако сум на фемина
    бај да веј кога ке немам испиено едно кафе во терминот шо си пијам секогаш тогаш се ми е наопаку мамурна развлечена незнам кај сум што треба да правам...
    и друго ми иди да си ја сменам оваа глава со некоја друга шо нема до толку се д апалнира како ке биди што ке биди ова можи вака она не требаше така ме разбирате ли кај ми е спонтаноста ај совет MOLAM :)

6. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Кафето го преварив два пати и го истурав, еве третото успешно беше. Се чуствувам УЖАСНО, главата ми пука, се отепав од плачење, се ми се собра. Кучето ми е повредено, кога го видов ми се стемни идиоти луѓе идиотииии без два грама памет.Ај белки ке ми помогне дијазепамчево оти ќе полудам се тресам од нервоза :@

7. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк дека убаво ми е. Се чувствувам среќно, убаво, исполнето, СЛОБОДНО.....
    и сдк пак се вбројувам во листата на сингл дамите, ама пак ми е убаво... ова е денот кога се сакам себеси и ич не ми е гајле за другите, се почувствував независна...

8. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Ќе ги скрцкам и преполнам црвените куферчиња денес..Утре патувам у ИНОСТРАНСТВО mes dames! :makeup:
    Ќе го преполнам ко што ја испрепразнив Визата денес.... :$
    :?: Мај ќе биде месец на долгови... Го мирисам уште сега!

На Phyramide, Theodora, sesilija и 4 други им се допаѓа ова.
  9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

СДК преку глава ми е веќе од договарање за одење дома. Преку еден викенд морам јас да барам такси со што да си идеме на друг со прст не му се мрднува. Претераа веќе ми скисна од се. Си одам со автобус,макар и гужва да е |(

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Од тој што најмалку очекуваш на крај ке те заебе! Зошто секогаш мора да е така? Зошто животот понекогаш е толку суров?..Но сепак колку и да е тежок животот е убав и вреди да се живее! Секој момент напрајте го посебен затоа што сите умираат ама не сите живеат ! :)
    Иначе времево некако се опраи, не е толку лошо.. :?:

На Johny, Hipica и crazylady им се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

нокеска си легнав доцна(после полнок) :lol: и мака мачев да заспијам, и така да мислите ги сконцентрирав на размислување.

значи од тие што ги имам запознаено сите се кој од кој зелени тиквички, ни з од зрелост, како маж
    кој пие, кој трча по жени(и повеке од една истовремено)кој тера инает до без крај, кој незнае да се постави :^) како маж, и дозволува другите да влијаат на неговите одлуки
    лудница, немам коментар(уште некој дригираш или коцкар ми фали за туто комплето ппп скраја да е ) :tmi: а згора на се кога со мајка ми онака уз разговор ке ми спомне дека другите на моја возраст биле мажени, и имале дечиња(мило ми е за нив) ми доага да скокнам од прозорец :@ :envy:
    испага дека се деца а не мажи

а најлошо од се беше вчера кога видов слика на старец со бљак фаца, како гледа во градите на девојка млада(уште и јазикот го испружил) спроти дом на пратеници, нацртано на зид леле кога ми се појави тоа пред очи , беше крај, кога скокнав од кревет среде нок, сите дома ги разбудив и не можев да се смирам, незнам како сум заспала после, ама еве функционирам некако :angel:

бев дежурна во штаб, и дојде едно типче како посетител, и мене ми текна кој е , го имам видено неколку пати, а премногу е очигледно дека не е баш како што треба-лесна ментална ретардација, и почна да ми кажува како работи во салон за автомобили, сестра му се срами од него, девојките го избегнуваат, го навредуваат, како бракот е пекол-од дома му ја полнат главатаа има 30 години леле го слушам и се чудам во какво општество живееме, и какви се не родители има на светов
    (смајли што се крсти)

Опомена од модератор! Не пишувајте мислења едно под друго. Користете ја опцијата Редактирај ако сакате да дополните нешто.

12. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

Одам на местото каде сонцето посилно грее,
    каде дождот посилно врне,
    каде ветрот посилно дува,
    каде водата е посјајна,
    каде небото е побескрајно ...

Всушност..

Ниту сонцето посилно грее,
    ниту дождот посилно врне,
    ниту ветрот посилно дува,
    ниту пак водата е посјајна,
    ниту небото е побескрајно ...

Всушност - се е исто како во нашата мила Македонија ..

... скоро се ..

.. но не и радоста, не и милината која ја чувстувам кога ќе застанам пред таа зелена капија, не и солзите радосници кога во квечерина пееме стари песни придружени од хармоника ...

Одам да уживам и да бидам она што сум! Со оние кои веќе си зазеле посебно место во една од коморите на моето срце ... :)

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СКД уствари сакам да викнам
    СТАНАВ ТЕТКАААААААААААААААААААААААААААААААА ....... Да е живо и здраво бебчулето ново во мојата фамилија... аааааааааааааааааааааааа

На Hopeful, Johny, Monna.Monna и 32 други им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Неџла, Лејла, која си ? Кажувај те фатив. :D Се шалам, нека е здраво и живо. :)
    СДК дека е страшно тоа што во денешново општество се` се сведува на корист и себичност. :x
    Убивај или ќе бидеш убиен, тоа е тоа. :|
    Докажа дека љубомората само растела од ден во ден и ништо повеќе.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.279
    Допаѓања:
    67.900
    Сакам да кажам...

СДК светна искра за подобра иднина денес :) Ако оди се по по планот ќе куртулам за брзо време.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК me 2. 8)

Редакт... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Qve6ist6 ... re=related

На Johny и RainBow им се допаѓа ова.
  17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.296
    Допаѓања:
    81.871
    Сакам да кажам...

Лееееееееле оваа Кети Пери каков задник држи !! :o ..не е фер стварно! :!:

18. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Честитки до Скопјанки за новиот шопинг центар, со среќа да си пазарите. :D

Него.. таман решам да ја отстранам песната, мора да се кликне лајк. Ко некој намерно да ме зезнува :D

се ближи крајот на неделата, се ближи велигден :mm: :d:
    чувствувам преубав викенд, убави моменти, кцкање јајца, а да не го спомнувам вртењето околу црквата кое за нас малите, е нешто најинтересно. :wasntme:

I can't wait.

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

За оваа маичка ми зборувавте? Епа офишали мајн ^_^ :*

Прикачени фајлови:

• Picture 002.jpg
      Picture 002.jpg
      Големина на фајлот:
      15,9 KB
      Прегледи:
      169
    На esperanca, julie77, zhap4e и 12 други им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк Кенди се одкажува од Штип !
    Идат матурски а овие од бутициве мака немаат да донесат нови моделчиња на фустанчиња :^)
    Се влечат со стари моделчиња и што е најинтересно се е од глупавиот одвратен САТЕН :puke: боље у фармерчиња ке си идам на матурска вечер одколку во сатен :fubar: (баш со нервоза си го пишувам мислењево ;) :@ )

затоа...Скопје изгледа ќе биде спасот :| ...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.