Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

Добро дојде Дејана! :hai:

Сдк...знаев дека нешто лошо ќе се случи. Едноставно, имав претчувство...Нека му е лесна земјата...

Среќен празник девојки. I've been missing you a lot!
    :hug:

2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Па и не лекува :x , само ги избледува спомените, што пак и нема да се случи доколку постојано се навраќаш на нив. Чувај ги во себе, тие се дел од тебе, но дозволи им и на новите работи што ќе ти се случуваат во животот да станат исто така дел од твоите спомени. Така помалку болат старите рани. Барем мислам дека е така :). Пробај, ништо не губиш :* .

На Ema.Sk и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека многу ме иритира кога луѓето си ги менуваат имињата на фејсбук. Кога ќе го отворам чатот, ми се наоѓаат толку многу фиктивни ликови, и се чувствувам како цел Дизни свет да го имам на фб. :^)
    А за тоа колку време ми треба да сфатам кои се тие личности, не сакам ни да дискутирам. :|

4. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

Oкеј.
    Застани.
    Смири се.
    Земи воздух.
    Или што би рекол Томче "Буда,Буда,Буда,Буда,Буда,Буда оммммм"
    Сега сфаќам дека имам многу,многу немирен дух.
    Де бе, подобро беше кога ти пишував од досада, ти филозофирав работи што не се за филозофирање,бидејќи со самото филозофирање на таква филозофска работа, одиш до недоглед,а ќе пишуваш мега коментар каде што секоја втора реченица е нова тема произлезена од стар мотив-досада.
    Но,не.
    Сега го немам тој проблем досада.
    Го немам тој проблем наречен чилинг аут.
    Дланките ми се препотуваат и целата се тресам,а да не ти зборувам сега како лумпува адреналинот.
    Вака не би се чувстувала ни кога би правела банџи џампинг.
    Сакам само да легнам и да заспијам.
    Бидејќи оваа напнатост која Ашлинг ја чувстува е премногу лоша.
    Никогаш,никогаш не ми биле понапорни Велигденските празници.
    Па,си реков да напишам збор-два колку да одморам од обврските кои ми тежат и стресот низ кој поминувам овие два дена.
    Но,не заеби. Нема одмор со пишување за стресот.
    Музика за медитација, реин саундтрак, фајр саундтрак и ќе го молиме Буда да ми даде трпение,зошто Господ ме направи малку како потрсена.

5. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Го сакам Велигден и сето ова празнично расположение, некако ми го одвлекува вниманието од сите глупости околу мене... Вчера си ги завршив сите подготовки околу празников :) Денес ми е прекрасен денов, сонце, друштво, песни и лесни муабети. Баш било убаво - има да направам секој ден да ми е Велигден! :rofl: (или барем ќе се потрудам) Единствено ми недостига сестра ми, ама до вечер ќе си дојде. Кај и да си - за Велигден дома да си :lol:

Имајте среќни и безгрижни празници! :)

6. Maat

Maat Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме нервирет личности кои на секоја втора слика на Фејсбук пишуваат „Грда -.-' “ , а сепак ја објавуваат сликата. И што требит тука да е финтата? Мислам... |( И моментално сум изненадена она „мојт лајк, плс, тс многу“ од личност за која не верував дека ќе ме праша... Ама ај, помала е.

Второ, сдк денес открив многу прекрасни песни - мислам дека се постари, ама стварно многу ги сакам (ова заради текстот ќе да е)

Друго - не знам дали до градоначалников наш, дали е до граѓаниве - ми се чинит дека сите мислат само на пари! Плаживе ни ги уништија, за што? За шанк, за пицерија, за кафиќ...? Аман бе луѓе!!!!
    На Пливалиште - кафиќ, на Женска плажа - кафиќ, на машка - шанк + ново т.н. пристаниште (уште од хотел Дрим шанк на сред песок фалит), покрај бранана - кафиќ. Ајде бе човек... Евро да станит најголема концентрација на луѓе, кога имаме и други плажи...? Не велам дека Евро не е добра плажа ( и на рекава наша ништо не и фалит), туку едноставно ми е жал што се уништуваат другиве.

Засега, тоа сакам да кажам :*

На Iceberg му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

Дека треба да решам 9846878738758228529852985298 задачи математика до четврток! :@ :@ :@ :@ :@

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... гледам денеска сите чистите, јас сеуште ја чекам добрата самовила креветот да ми го намести, а за другото отом-потом. :D
    Се обложувам дека не сакавте да ми ја видите фацата кога ме виде баба ми како играм во сред дневна на dancing with myself. :rofl:
    Зини земјо, голтни ме! :D
    Имав еден неуспешен обид за правење палента, грутка до грутка, жива да ја сркав со водичка и сол поубава ќе беше. :D

9. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека стварно не е фер што после ваков убав празник ме очекува финален тест како за крај на учебнава година. :@ :( Не е фер! Ама така е кога не мислиш на време да си научиш и ти се насобере се' наеднаш... Ама што кога ќе седнеш да учиш на време бре, ова се работи што се забораваат и испаруваат како никогаш да не си ги читал. Ама ајде еве сама на себе си кажувам дека утре здраво ќе седнам да си учам! - откако ќе си дојдам од гости и прошетка :$ :).

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Не очекував од феминка која има 2000+ мислења да краде слики од фејсбук.

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми се верува колку очајни девојки постојат не ми се верува :@ Ма ти не се цениш??? Ич не вредиш????

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам...

...Покрај се тоа, се чувствувам корисно. Ги испразнив гардероберите со облека, ја тргнав здравата облека што веќе не ја користам, што ми е мала, и ги спакував. Постои некој на кој што му е потребна таа облека, а кај мене веќе нема никаква употреба...+ 1 добро дело што ќе направи да се чувствувам добро, а истовремено ќе усреќи некој. Не е кој знае што, никаква милионска донација, мал но значаен гест...
    И друго, и чувствувам мала доза на виновност. А не сум виновна, воопшто.
    Пак сум на линија, за да ги оправам туѓите грешки, си барам проблеми и нервози без потреба.
    Едвај чекам да излезе на Бијонси новата песна/спот, the Queen is back! :rock:

Се надевам дека ова го пријави кај модераторите, нели? ;)

13. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    340
    Сакам да кажам...

Колку се воодушевувам на луѓето што знаат да направат совршено дело со зборовите, навидум обично, толку едноставно, а прекрасно слеано како песна. Сакам речити луѓе, задоволство е да направиш ,уабет со нив. Особено оние речити и со широка душа и отворен ум. Прекрасни луѓе, секој збор, златник :)

А денов се постила низ градов најубаво што може, луѓево заборавиле на вчера и утре, денес е празник, се подготвуваат, трчаат, насмеани и весели. Убав ден, ми буди носталгија, сеќавање на едно време кога уште од 17h ја молев мајка ми да одиме пред црква, станот беше исполнет со миризби на храна! Преубави спомени од вчера, а денес градиме нови, убаво е... Животот знае да биде убав, ако знаеме и ние да се насмееме. :sun: :hug:

На FBI, senza.parole, Theodora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.744
    Допаѓања:
    24.405
    Сакам да кажам...

Денес сите расположени, се спремаат за големиот празник. А кај нас дома се чувствува некоја вештачка атмосфера, се се прави затоа што мора. И јајцата, и кифлите, и слатките. Баш и не ми е до славење во овие моменти. Не дека не го сакам и почитувам празникот, ама лошо се чувствувам. И сакам да ми дојде денес за да не одам вечер во црква. Немам желба за ништо, а не сум излегувала којзнае колку време. Заборавив како изгледа тоа. Ама тоа е. Туку, одам да се бањам со црвено јајце :)

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк сакам една ваква :angel:

На zhap4e, Strumfeta93, All-that и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

^ Мојава е во тој стил. Да ја истресам комотно пекара можам да си отворам. :rofl:

СДК дека се дочепав до некој денар и сега не можам да се одлучам што да си купам. :D Море се` сакам. :devil:

На karina8 и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк каде и да се завртам гледам огледала и автоматски ги тргам :lol: не за друго туку дека не можам да си гледам веѓиве вакви не чупани . :|
    Чекај,чекај да израснат но од тој пусти белег никако па до кога бе Кенди ќе си идеш со грмушки над очите :tmi: :lol: во вторник патот и на чупање кога веќе никако не можеш сама да си ги погодеш од тој смотан белег :^)

и бај д веј се оправувам некако до вечер мора да се собере сила да се излезе од дома а болките во желудникот и температурата да ги оставам дома ...

18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Си се избањав со здравче и црвено јајце велејќи „бело-црвено, живо-здраво“ :lol:
    Сега си ја соберав мократа коса (која во крпата ми се подисуши), знам дека така тешко ќе се суши, ама многу ми е гајле!
    Времето надвор е - доџе ми да вриснем! Стааално дува силен ветер, сите врати мора да се затворени, зашто промаја има страшна. :|
    Утре сум на роденден, а подарокот што го купив многу ме радува, еве, кесата стои до мене и си ја погледнувам, осеќам дека ќе и се допадне на другарка ми (женска интуиција). Абе, можда и не е интуиција, раб. отата е што многу сме блиски - во едно маало сме, па знам што и треба, а што не.
    Милибродчето се испече, сега ќе пробам некое топло парченце, да видам што сме направиле со мајка ми.
    Ги обожавам деновиве кога не’ мава празнична еуфорија :lol: :lol:

И по 1000ти пат ќе ви кажам:
    Ве сакам феминки драги, уште повеќе ми го разубавувате денот! :* :)

На pink4ever, Miss-Independent, Angelche и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Има потреба да кажувам, или си знаете што мислам??? |(

Па кај сме ние од дома да не пушти човек...?

На Strumfeta93, Miss-Independent и Angelche им се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Леле Влатче, тебе сите да те е*ат! А богами и ќе те е*ат кога ќе се вратиш тука, бруко една!

Туку, сакав да кажам дека денес ми треба еден добар тренинг, зошто стварно не знам како ќе успеам сите тие ручеци да ги сместам во стомаков. А знам дека ќе ми се подслоши кога ќе ги видам масите натовени со храна и месишта и чуда.
    Денес конечно го украсив станот со зајчиња, јајца , сено и велигденски украси. Која радост еј, како Божиќ да е. Ама ептен ми е мерак! :wasntme:

На zhap4e и Angelche им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.