1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Секое добро на тој што ги измислил капките за нос... Без нив денес, немаше да го напишам овој пост на фемина...
    Капки за нос... аххх колку прекрасно нешто...
    Тато и мамо, ве сакам најмногу на свет и простете што сум толку размазена кога сум настината...
    п.с. Знам дека доцнам 15 години и више ама сакам сестра или брат...

2. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

:nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod:

На Strumfeta93, Nightwalker, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам...

Нека е Илија (аирлија)-Никола Гу(р)евски!!новото отварање на нашата национална арена филип втори македонски :rofl: :rofl:

СДК честитки за новиот дом на Тоше Проески-заслужено за нашиот голем човек :up:

СДК 3 колку само досадни и лигави луѓе постоеле,едноставно дури не се поднесуваат во блиската средина,но не ги гледајте тие се само дело од средината,инаку ќе ве мрднат од глупости :?: :$

се смирив со будалетинката моја,одкога дојде ме извлечи од компјутерот за кој бев закована до 10 часот,ме однесе во кадата и ми пушти туш врз мене,за да сум се спремала за излегување-луд е :rofl: :rofl: морав да се доспремам,и потоа на многу убав начин ми ги честита празниците :inlove: :l: :l:

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Мислам дека она што јас сакам да го кажам, го доживеале поголемиот дел од Феминките.
    Изминатите 10 дена ми поминаа феноменално, па и феноменоменално осечам се. Седенки и кафе со интересни и феноменални соговорници кои просто блескаат со позитива. Својата позитивна енергија успешно ја префрлаат на сите во својата околина.
    Добивам големо внимание и комплименти од машкиот род, а и сама од себе сум многу задоволна. Едноставно, животот ми е тргнат во нагорна линија енд ај лајк ит :rock:.
    Велигденска и убава атмосфера, зафатена со гости, шетање и шарање на јајца (затоа не бев толку активна на форумов).
    И нешто од кое морам да се пожалам......пак заборавив да ги ставам свеќите под перница, а и онака никој не сонував. Аххх скоро секоја година ми се случува, а толку сакам да сонувам :^)

Три дена сум на скара, на благо, на најкалоричните работи. Имам чувство дека се тркалам, а не дека одам хахах.
    Од денес повнимателно со калориите :!:

Музиче до максимум, расположение на ниво и што друго ми треба ???
    Тоа е за денес успешна спојка :*

Имајте убав ден жени :hug:
    http://www.youtube.com/watch?v=qBsEF7Qx09o

На Johny, kate21, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Сакам да кажам...

Непоканетиве гости што ми се клапнаа на сред ручек ми го ус*аа денот :puke:
    Каде им е културата на луѓево бре?
    Да се јават да прашаат дома ли си? Дали да дојдам? Кога си слободен?
    Ма се у пи*ку матер нека иде.
    Вријам од нервоза, а вријат и моиве изгладнети црева!
    Збесната сум, ЗБЕСНАТА! :@

6. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека ако имав глас, дефинитивно мојата професија ќе беше музичар. Толку ми е криво што не можам кога ја отворам устава и пуштам глас да направам луѓето да уживаат, ама тоа е. За други работи сум била преодредена.

Друга работа е што од длабочините на мојов лап топ го извадов најубавиот микс на песни од 90тите. Добро бе мајка му стара, имаат ли поим овие новиве, младиве музичари што е тоа музика? Од толку песни што излегуваат, само неколку ако можат да се споредат со оние од минатата деценија.

Затоа реков да го споделам овој микс со вас - за убава недела. Тие што не го знаете, топло ви препорачувам го симнете и да слушните вистинска, првокласна музика. За убав почеток на неделата :)

Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent.

Ете тоа сакав да кажам, сега се враќам на обврските, ги имам премногу.

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Не бре феминки ова моево не е дилема....ТРИЛЕМА е :rofl:
    Оф на тешки маки сум да ви кажам......неможам да се решам што да правам.....
    да му дадам или не
    :tmi: :rofl:
    Да знаете ќе направам една анкета овде на феминава и ќе ве оставам да гласате, па вие место мене да одлучите :wasntme: :rofl:

и не ми се смејте бе пааа.....знам дека проблемов мој не е толку сериозен како глобалното затоплување или нуклеарките во јапонија, ама мене ми тежи и ме мачи ептен многу :$

На Phyramide и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  8. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Go girl!!! :D
    Со тебе сме :*

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

^^ Ах Го-Го тоа ли се мислиш?? :tmi: :D А бе прави како ќе те понесе моментот, а и не си мала па да се трилемосуваш... ;)
    Јас би ти рекла без размислување ...
    да му се подадеш цела
    ... едноставно и ти ќе уживаш. Поубаво од тоа уживање нема! :$

10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

СДК Гоу дај му на човекот!

11. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.609
    Сакам да кажам...

Мила она душичка, не се секирај, ќе видиш како те носат емоциите, па ќе одлучиш.На крај краева еднаш мора да биде првпат.Не купуваш стан, будалче и ти ќе уживаш.Не е сапунче па да се потроши,а ако мислиш дека не е вистинскиот, ако во тоа е твоето двоумење, батали.Кога ќе размислиш поубаво, 75% од девојките на форумот имале предрасуди во врска со тоа, пробале, било супер-уживаат или ако не било ок, ќе се најде друг :*

На Johny и Go-Girl им се допаѓа ова.
  12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

цццц ние сме лоши, напалени жени :D

На lolyta777, Go-Girl и julie77 им се допаѓа ова.
  13. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Наравоучение, Гоу не прави анкета, гледаш сите овде со "да" ќе гласаме, па нема тогаш да имаш кај да бегаш, ќе мора да му дадеш на човекот :D :D

А и нема потреба да се мислиш, ајде малку антистрес терапија на телото, гледаш стресни времиња дојдоа :D :D Арно вика членкава над мене, сме се збрале лоши, напалени жени :D :D

14. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

На ФБ една позната наша естрадна ѕвезда, со 5000 пријатели, ставила ваков статус - "На сите православни и христијански верници им го честитам празникот Велигден. Христос се роди!" |( Цццц, кога пола и повеќе од нив се неписмени не значи дека не треба да знаат што се прославува на Велигден... |( Инаку оваа не е турбо-фолк певаљка... :|

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Сакам да кажам...

Сподели која е :D Ионака штом има 5000 пријатели не некоја приватност :)

16. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Кристина Арнаудова :)

17. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.741
    Допаѓања:
    24.380
    Сакам да кажам...

СДК сега гледам на МТВ пренос од отварањето на спомен куќата на Тоше. Сакам да одам таму и да го почувствувам неговиот дух. А и одамна не сум го посетила неговиот вечен дом. Ајде да пуштат парите од стипендијата :)

18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    48.602
    Сакам да кажам...

Го преправила откако увидела што глупост пишала :lol: :D

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Гледам повекето сте расположени ако :up: така треба,така и да си продолжете занемарувајте ги ситните глупости што ви создаваат нервоза барем денес. ;)
    Барем така решив да правам јас денес да му терам инат на лошото мое расположение резлутат на тоа што сум болна и никаква ама баш никаква...НО собрав сила седнав пред компјутер пола утро го довршував бизнис планот за во школо (и сеуште се малтретирам со тоа :sweat: ) Но ќе биде не се брзам уживам во чајчево што цел викенд ми прави друштво и музикава...

Си знам јас ќе се подобрам баш вечер за да не мора да отсуствувам на школо е тој баксуз сум јас :lol:

Искрено да ви кажам да не е музиката не знам како би ми минувал денот :?: :)

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Испити се ближат, испити се ближат!!!
    Материјалот си стои, зошто Старфиш има турнир за кој се спрема.
    А има и болна мамичка, што лежи со 40 температура, за која треба да се грижи. Не можам да излезам и да ја оставам сама, да се изолирам во друга соба и да учам, ништо не можам... Мака ми е што е болна, а мака ми е што сум спречена во нормалното функционирање.
    Планирам бајачка да викнам дома, зошто очигледно дека окцињата од Турција не си ја вршат добро работата во спречување од уроци. Малер ми шета насекаде низ станов. Гаден еден, глуп!!!! :(
    Лабилна сум во паметов, се губам од време на време.
    Со душа чекам да пукне лето, и да ме снема од тука, на некоја плажа под чадорче со мохито во раце.

Бидете ми поздравени и чувајте си го здравјето.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.