Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК не реплицирајте, само игнорирајте го. Ќе биде санкционирано се` во најкратко време. Само не реплицирајте. ;)

2. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.293
    Допаѓања:
    81.868
    Сакам да кажам...

СДК дека овој уфилманиов Христијан ми игра чочеци по нерви...ќе го скршам еј, колку ми е антипатичен со тие гримасите негови :@

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.278
    Допаѓања:
    67.894
    Сакам да кажам...

Девојки тргнете се од четот вечерва, нека направи 50 мислења, ама кога ќе оди на четот нека нема никој, нека си прави муабет сам со себе, како будалите(што и е).

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Е сега се пукам од смеа, готова сум...Ххахахахаххахаааааааххаааааааахахааа..... :D :D :D :D :D
    Триксон го читам што ми пишал таму во една тема
    :D

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека од ден во ден се` повеќе и повеќе сакам да ги спакувам куферите и да си бегам од државичкава наша скапана и п*срана.

На Johny, lovely91, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Сакам да кажам...

овој охридов имат толку убај места, просто не знам утре како ќе си одам :(
    Канео, Куба I'll miss you !

На LivingGlam и beached им се допаѓа ова.
  7. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

Уф, знам како ти е....ако не сум од Охрид ама просто многу сум приврзана за градот и секогаш сум :( што не живеам таму...и да ги имате најубавите местаа! ;)

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Дневен хороскоп
    * ДЕВИЦА : Ќе бидете како преполна чаша со газиран сок. Некој ќе додаде малку шеќер и ќе немате друг избор освен да експлодирате .

Зодијак ради.
    И тоа рано рано..уште непочнат денов , се оди според планот..мислев спротивно.
    Уствари кој план ?
    Незнам кај терам бе , кој ми е крив ?!?
    Ај да речеме дека не е зодијак , дека е коинциденција.
    Секако.

И , да Триксон ми е страшно смешен форумџија (можеби и форумџивка) . Не го доживувам воопшто негативно . Негов проблем ако е психо , комплексант или уатвр, но има страшна смисла за сарказам и иронија :bow: Редовно се смеам на неговите постови.

И ме боли цеф за сите недовршени обврски , ме боли цеф што за некој саат треба да бидам на нозе..ме боли цеф што утре пак ќе ги разочарам и ќе им кажам НЕ СУМ ГОТОВА.
    Уште да имав цеф..

Еве што ти се вика дамско понашање .

Ајде , поздрав трета смена..chat me :)

На Johny, Strumfeta93, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Утре ќе отворам донација со наслов "Да им подариме нов кревет на нашите драги комшии". Добро бе мајка му стара, аман купете си нов, ушниве слушни ковчиња а богами и тапанчево ќе ми се дупни од тоа крцкање! Кај стравувам дека без ѕид ќе останам, кај слушам звуци небаре коњи се парат, сега фалеше уште звукот од федерите да го слушам!

Разбирам потреби, ама ова не се издржува повеќе. Е!

10. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сакам да кажам...

Well, Barbie ова сакав и јас да го кажам. Ти држам среќа. :) :*
    Ова..држете ми и мене среќа па извештај на радно место ќе се пишува. Моите пеперутки ми го ду*ат стомакот, втор пат вакво нешто да ми се случи.
    Уух... I'm flying very highhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh right now.... :angel:

11. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

СДК дека ова нема да ти го заборавам ! :@

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.536
    Сакам да кажам...

СДК дека за љубов се потребни двајца, ама секогаш има некоја неписмена што незнае да брои :@

На Strumfeta93 и zhap4e им се допаѓа ова.
  13. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

СДК ме нервираат особи кое го менуваат мислењето со брзина на светлината...на каде ќе дувне ветрот натаму и тие.... |(

На Strumfeta93, k.i.m, karak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    422
    Сакам да кажам...

СДК прекрасно искористен продолжен викенд....... и од денес јово на ново :rofl: :rofl: :rofl:

15. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

СДК мразам патетики, посебно кога се дешаваат пред мене...
    Мразам кога дечкото ја прашува девојката дали е ок да издише сега...
    Мразам кога се игнорира сам себе заедно со другите присутни за да и го бафта бамбусот пред фаца...

Мразам машки без тестиси. Презирам.

На mysterious, Johny, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    Сакам да кажам...

сдк дека ме нервира времево се мислам дали ќе врне или не... А сакам да идам со штиклички на работа а ако врне ќе ми се уништат :?: еј абе малер невиден сум таман ќе се решам штикла да облечам ќе се расипе времево. Море ќе си одам изгледа со патиче малер сум си јас :lol: :lol:

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

сдк НЕ :shake: не сум полуматурантка-МАТУРАНТКА СУМ глупи продавачки ! :devil:

Личам на осмооделенка :?: :^)

Фала,фала што ме правите неколку години помлада,јас да навистина една година сум порано пуштена на школо и мојата генерација повеќето се 3-та година средно но не сум 8 одделение :^)

И така ...мислев дека фустанчето ќе ми одговара го пробав (не само тоа уште 5 моделчиња) и ништо, или преголемо или газето ми го прави ко со тепсија бр.39 треснато од позади :doh:
    Ќе си идам на матура во фармерчиња и корсетче ако навистиниа се изнервирам и ако не најдам ништо што навистина ми се допаѓа ...

Едит: Не ми се верува што читам со сопствените очи :o онака талкајки во темите за литература наидов на една напишана поезија од една феминка читам читам и не си верувам на очите.Изгледа ме има таа феминка на фб а не знаеме за тоа, мојата лична поезија од фб што ми е објавена т.е. од една од моите песни преправена и си ја ставила овде е секоја чест :clap: :doh: :x

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Сакам повеќе празници во текот на годината :lol:

На 2468 и Srekicka им се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Е, токму денеска е ден, како никој друг ден во годината, кога ти е НАЈ потребно да се одмориш од одморот, чисто ради рехабилитација и прибирање на впечатоците од неколку дневната екскурзија на умот и телото.
    Мрзелување во хоризонтала, лигавење со шолја какао или кафе, кој што претпочита, неко фино филмче да ви ги „испоти“ очите или евентуално Анимал Планет, да ве рекреира и мотивира за дремуцкање... едно фино, не многу дебело ќебенце, неколку колачиња, лесни овесни да речеме и тоа е тоа.
    Дремни, отвори очи, дремни, отвори очи, касни да ти работи желудацот...
    Е, токму затоа што го немам ова, би да го прескокна овој понеделнички вторник и да преминам директива на сУбота :nod: . Впрочем, кој нормален човек очекува дека некој ќе сработи нешто квалитетно, ќе учи за испити, кога од одмор до одмор имаш 4 дена. А, кога ќе се подготвиш психички за одморот што следи, а за денот потоа.. :wasntme: ?!? Хелоууу мислам ! :wasntme: Енибади хоум?!?

И, нешто друго ми ствара недоумици во уморниов мозок, што и кога не е уморен блада не пак, во вакви извонредни околности... оти бре толку сте им се нас'скале на луѓево од машкиов род ?!? Па, не се они криви што се менуваат, кога и жените како што оволуираат, еволуираат и се повеќе заличуваат на нив. Ако жената покажува м*диња*, због љубав, овој ќе покаже СиСка... ако не му одговара улогата ќе оди да си ги бара неговите на друго место, и што да не?!? Пробува, експериментира... можеби и баш м*дињ* му требале отсекогаш! Туку, јас да бев жената ќе се запрашав, што мене ми треба?!? Али, јас тоа :geek:

На Johny, Strumfeta93 и broken099 им се допаѓа ова.
  20. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

116-от ден во годината. Не сакам да викам обичен ден...ниеден не е таков.
    А да, заборавив да ви кажам дека го сменив животот. На подобро...овој пат не викам се надевам, туку знам дека е така! Сега сум попродуктивна и научив повеќе да ценам и сакам. И има уште нешто ново, ќе си купам Фиќо :) небесно сина боја.

Have a nice day [​IMG]

На Phyramide, Mistery, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.