Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Утре патувам и за кратко ќе ме нема од држвата. Па да ве прашам, постои ли некое копче за еуфорија кое ќе може да го вклучам? Без ентузијазам сум. Мислам дека овде имам оставено полно незавршени работи. Прв пат патувам надвор од Македонија, а воошто не сум среќна, ниту пак уплашена.
    Како и да е, најдобро е чуството кога си ги пакуваш куферот!!!

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк ме треска од земја времево денес- тмурно! |(

И да :nod: не отидов денес на школо-Слободен ден 8) :)

Имајте убав ден (иако е тмурен) а Кенди замина да си ја забута главата мегу меките листови на скриптите и тетратките :*

Бок :hai: папа :hai:

3. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Луѓе мои, ако ми успее зацртаниот план - ВЕ КАНАМ НА ПИЈАЧКА ДА ЧАСТАМ....... :* :* :* :talk:

4. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК дека облаците и црнилото надвор ми ја убиваат секоја желба да се дотерам. Па нели сум и јас греота да си се дотерам во новите ми фустанчиња. :wasntme: Ама не се предавам, за инат на времево денес ќе си ги облечам барем најновите балентанки во светло розе боја и ќе си шетнам до другарка ми на една убава трачарска кафица. Пукни си време едно времосано! :P 1-0 за мене!! :rock:

На zhap4e, Marilyn-Monroe и barbie-hilton им се допаѓа ова.
  5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК од денес бензинот поскап 2 денари! Нели поефтине бе пред една недела за 4 денари, а претходно поскапе за 5. Врти-сучи никако да поефтини, нон стоп 77-78-79 денари. Што само не залажуваат, стварно незнам!

6. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Кога последен пат сум била волку романтично расположена? Кога?? :?: :lol:
    Времиштево гадно е многу :|

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Little fish, big fish swimming in the water...гласот на PJ Harvey кој речиси шепоти, а помалку пее, ми го разубавува денов и ме тера да се чуствувам смирено и речиси сталожено. Да не речам зен, а ќе речам.
    Кој ја знае песнава веројатно ќе се согласи со мене дека има таква некоја моќ. А јас се препелкам како во тиња и чат пат си рипнувам на површина, се надишувам, затнувам уста и нос, и повторно рипам во чиста вода и дишам, си пливам, дишам, и пак си пливам. Дори. А? Што? Кој си ти? Кај сум јас? Добро кој ден е? Што правиш ти тука? Немо? А? Ајде навака....I'm trying to speak sooooome whaaaaliiiish!

Не бе ич не сум збунета :)

По ѓаволите со китовите, нека ги спасуваат нив Гринпис. За таква плата кој не би?! :)
    Јас одам да ја спасам средава во мене, или себеси во средава. А можеби и нема да ја спасам. И утре е четврток, још боље а после четврток следи петок и спомнатата сабота.

Што ви реков?! На крајот на краиштата сепак се се врти околу една сабота :)

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Сдк на вакво време кога таму,надвор,по кафиќи и туѓи домови ми се отворени еден куп романтични можности,јас сум заглавена во глупости!Ах бе!Ааааааах бе!
    Имав три опции за денес,три прекрасни опции...ама сега имам стап од подолгите со трње по него!

9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ова ---> Врските се како стаклена чаша - подобро е да ја оставиш скршена отколку да ја повредиш лепејќи ја е чиста вистина :)

На afroditaa, zhap4e и Phyramide им се допаѓа ова.
  10. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Значи само мене може да ми се сличи ова еј! -.-
    Ме немаше неколку ден пошо сум болна имам температура од кревет неможам да станам и баш сега најде да ме фати коа треба да поправам оценки.Начи каков баскуз сум..Ако не поминам одлична оваа година мама има да ме стрела :(

11. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.484
    Сакам да кажам...

Врмево е безвезе |(
    Кога станав сабајле помисив дека цел ден ќе ми оди наопаку во школо амаа НЕ за среќа.
    Ама после тоа :worried: Татко ми ми кажа дека некој го истепал кученцето што си го чувам пред зграда ;(
    Сега го нема.
    Идиотизамммммммммммммммммммммм!!!!!!!!! :@ :fubar: ;(

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

По повод 1 Мај, Денот на трудот, 2 мај (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Близнаци: Оваа недела останете дома, исклучете ги телефоните, не излегувајте воопшто, дистанцирај те се од се што мрда и прета. За жал, овој период ќе бидете опкружени и често напаѓани од кретени, идиоти и личности со тешки психички пореметувања. Не дека не сте во способност да се одбраните, туку чисто да си ги зачувате нервите игнорирајте ги целосно. Таквиот пристап не само што ќе ви овозможи вас поубава недела, туку и ќе придонеси да ја расипите на тие горенаведените. Само напред со мотото " K*р ми е, двор ми е" и уживајте во животот. :)

14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    На marama, Trendafilka, yawn и 2 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Значи се расипа времево за мај и се расипа аман веќе :devil: :devil: :devil:

за денешниов врнежлив ден ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=9tio-YWTBHo

Луѓето тврдат дека дождот е досаден не размислувајќи дека тој ни дозволува да излеземе расплакани но со кренати глави !
    ;)

16. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Сакам да кажам...

СДК дека одбивам да бидам партиски потрчко и да добијам работа заради тоа што сум обоена црвено или сино. :!:

На Johny, easyyyyy и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека речиси девет часа не сум прибрана дома. Цел пазар го свртев и нема и нема дрвени маслинести класични обетки. Море и под дрво и под камен ќе ги барам, ама ќе ги најдам, доста ми е од оние цветови и килимчиња на уши, се` такви и такви . |(
    Еднаш во мојов живот научив и баш тогаш не ме испрашаа. ;( Што дете ќе бев, баксузно. А да, и нема повеќе маски за очи за спиење, нема, нема, се продале. :devil: А друг да бараше, од под пакет ќе ја извадеа, ама среќлии - една ќе никнеше од некаде.
    Нозете не ги чувствувам, се зевам, а имам мнооогу за учење. Како ќе издржам - не знам. :worried:

Ќе заборавев. Сретнав една маичка со Нирвана. Фино ми се бендиса, Курт на предната страна, ама на грбот прошталното писмо напишано. Уф, морници ме полазеа и ми се сврте. Веднаш излегов од продавница. :x

На Strumfeta93 и zhap4e им се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

...дека сите телесни функции ми се ослабнати. Личам на мал, лигав полжав што се влечка од кревет во кревет.
    Официјално, го мразам Април. [​IMG]

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.414
    Допаѓања:
    13.320
    Сакам да кажам...

СДК неможам веќе. Ми се згадија партискине муабети. Па дури и на факултет. Се фатиле како слеп за стап, демек некој од таа партија лично ги познава и куќни пријатели се.
    Ми се гади што се се врти околу таа партиска определба. Сакам дружење, муабет што доликува на овие години, а на СДСМ или ВМРО.
    Каде се тие времиња за кои ми збореа мајка ми и татко ми??? Без вакви срања...
    Најверојатно тоа било друга ера, друг живот...
    А мене ми личи на ДРУГА ДИМЕНЗИЈА

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам чиста сум и здрава, како капка утринска роса, како солзичка. :wasntme:
    Сега можам да се фатам за работа и да правам деца :D :D :D Се шалам рано ми е :)
    Ама све је у реду самном. :rock:

На 2468, zhap4e и TeddyGrey им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.