Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Сакам да кажам...

:D :D

Hopeful, Hipica, sesilija and 6 others like this.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Kate and William are having sex tonight, and the whole world knows. :lol:

Doozy likes this.
  3. beached

beached Истакнат член

Сакам да кажам...

Што се дешава со хороскопов , бе ?!
    Вика : "Поминете мирна вечер во домашна атмосфера. Тоа е најдобриот избор за вас со оглед на вашето расположение и малата желба за дружење" , деаааааааааааааааам..дали си нормален . човече ?!
    Јас после години не сум скептична околу овие денови и им се смешкам на така наречените празници.
    Им се смешкам , а планот не е испланиран.
    Имам план мојот план да биде вешто реализиран.
    И да знаете ќе биде.
    Им се смешкам и на Суперхикс , мајстори.
    Ќе скокам , ќе пеам , ќе пијам..тоаааааа не сум јас , тоа сум јас без себе !!
    Муабетот ми беше дека не се координираме со зодијаков..
    Да не се урочам , па да ми стигне лошата карма заради мавање во гради и преценување..
    Хаха , уроци..за луѓето од минатиот век. Уроци ?!?! Зарем постојат и такви нешта ?
    Хахах , не сум знаела..не благодарам . 8)
    Абе , а шминкава ?!?!
    Ќе ја бришам , обавезно.
    Леле , сега кога ќе му се џитнам на креветов..една забава , диџеј јастук , загревање јорган , специјален гостин јас..и ѕвезда на вечерта , i'll tell you later.
    Послелнинава ми е со Ариел.
    Браво се пофаЉив .
    Друго , шо друго ?!
    Слабо луѓе по Охридов..или не сум забележала ?
    Девојки имајте прекрасни така наречени празници и уживајте.
    Сакајте се и слушајте ги Суперхикс , јас ги слушам ;)

Еееј , добра фора им е рекламата на Тротоарците што се емитува на видео бимот во Скопје .
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ ЗАСТАНЕТЕ !
    :f: :rain: :ninja: :muscle:

И јагодиве секој нареден ден се све поблаги и поблаги..
    или па не ?...

Колку безвеза пост , џабе редактирање.

Ќис

Hopeful and Strumfeta93 like this.
  4. tallyweijl

tallyweijl Истакнат член

Hipica likes this.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... одам малку на страна од градскиот метеж, да се одморам и релаксирам.
    Останете ми добри и поздравени и чувајте го форумчево.
    Не правете бељи, утре се враќам, и вака и така. :D
    Имајте убав викенд. :*

6. happynessss

happynessss Истакнат член

Сакам да кажам...

Преубав ден, само како ќе продолжи ??? Се надевам на најдобро, ама ....

7. Shelea

Shelea Форумски идол

Сакам да кажам...

Одиме за Маврово, тотално апансас, ама баш таквите моменти ги ценам.

И така.
    Имајте убав празник, викенд, секс, дружби и грижете се за себе. :hai: :rock:

LivingGlam likes this.
  8. Theodora

Theodora Популарен член

Сакам да кажам...

Бидејќи вчера ја ставав фејмс вединг на игнор,не дека имам нешто против главните ликови,немам ни за што е за право,туку повеќе ме реметеа деновиве „сензационалности„ од типот на свадбата е поканет месарот,но не и Саркози или во гостите ќе има 4 бивши љубовници од принцот,а пак двајца од принцезата :^) ,не знам што ќе правев инаку без сите овие информации.
    И не го чекав нестрпливо бакнежот,всушност не ја ни гледав церемонијата воопшто.Јас сум тип на човек кој никогаш и немал идоли тука на родната грутка од планетава,а богами и надвор во тоа ендлес спејсот фул со блек холс.Значи бакнеж ко‘ бакнеж ми е муабетов,ај ако не идентичен сличен на милијарди други меѓу две човечки индивидуи.Ова ме потсети на чести изјави кои ми дошле до увце изминативе години од девојки од типот „јас не се е‘ам како оние од порничите„ :^) па кога ќе исфрлам оргии и некои садо-мазо или хомо појави кои верувам дека не се ни предмет на гледање на повеќето од нас,јас не гледам некоја огромна разлика во однос на мојот перформанс и оној на актерките таму,ок сега рака на срце од некои сум подобра 8) ,ама муабетот ми е колкава треба да е таа разлика за да биде поткрепена со тврдењево.Горе-долу се‘ кружи околу некој просек,не дека нема некои отстапувања,ама ако е синобладен капл демек во прашање не значи дека е нешто вау ефектот во однос на чистобладен македонски капл.Додуше според едно тврдење како преку сексот ги исфрламе нашите фрустрации онака како ауспух-ефекАт некој ќе излезе дека сме и подобри во перформансот,па пофрустрирани сме сигурно од нив мислам на реални егзистенцијални фрустрации од типот калкулации за преживување,а не дијадемава ми се закосила под некој лев агол енд соу он.
    И јас за празникот на трудот на работа и му посакав на шефон да остане труден и да репродуцира уште изроди како него за да е побогата дарк сајд страната на планетава онака чисто за рамнотежа да не бараат после рамковен или што ти знам да се жалат на недоволна бројчана застапеност и така натака и навака...

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

Се повторувам знам, но колку убав ден е саботава како ден! Ќе ја прогласам за краЉица на деновите и на секој календар ќе и нацртам по една круна.
    Заслужува. Отсекогаш сум ја сакала и ќе ја сакам.

Нозе дигнати во вис. Долго тегнење во кревет. Crispy choco puffs се топат во млекцето и ме повикуваат да ги лапнам. Како сум тргнала со редуцираново јадење несакајќи, а сега и сакајќи, до летово има да сум пак мамасита мучачита Консуела Пирамида III. Не дека сега не сум ама тогаш ќе бидам дупла :D
    Да ми поминат физичките препреки и од идната недела повторно џогирам и одам на тенис. Телце мое, спреми се да не можеш да се погледнеш во огледало затоа што сам себеси ќе го засакал до болка :emo:

А јас ја сакам саботава. И одам да избегам од овој градски хаос и калабалак барем на 2 дена. Нејќе да ми чуе ниту види. Има да берам цвеќенца и правам полезни работи за мене и за некој друг. И ќе се дружам со природата која во овој дел на планетава заличува на се само на природа не, но ајде да верувам дека сеуште ја има и постои.

Уживајте и вие, што и да правите, со кого и да правите, кај и да правите и бидете весели и вкусни како сладолед од ванила ;)

10. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ја сакам мајка ми.
    Денес и е роденден, и за подарок и ја избрав "Како да си го подобрите животот" од Џозеф Марфи.
    Сестра ми и ја дала сабајле, а јас сега ја гледам цела весела како пчеличка зуе низ дома :lol:
    И викам "Што ти стана на тебе вака рано по сабајле?", а таа ми вика "Многу добра книга си ми избрала, се утепав од плачење сабајле кога ми ја даде сестра ти".
    Ете таква жена е таа. Јака, иако премногу емоционална. Нема што не претрпела во животот, а секогаш вели "Никогаш не е касно за ништо. Јас ако треба и на 40 и кусур години ќе почнам да се оправам, ама ќе ми успее! За вас две и животов ќе си го дадам и око нема да ми трепне. За вас вреди и ринтањето како коњ и работењето цел ден. Ама сум рекла, се што сакате се ќе ви биде овозможено".
    Како да не ја сакам најмногу? Кога се има толку многу жртвувано за мене? Кога е секогаш спремна да помогне, да даде некој совет? Кога се потресува само ако ме види нерасположена?
    Знаете ли што е мајка ми? Таа е:

http://www.youtube.com/watch?v=-AphKUK8twg

Hopeful, Hipica, julie77 and 7 others like this.
  11. Ashling

Ashling Популарен член

Сакам да кажам...

it's all about the wedding
    no, srsly нема што да серам за свадбата,за фустанот на невестата,за тоа што немала сина крв и тако даље.
    Мене не ми е кул да си некул.
    Интересно ми е што ги гледам луѓето дека се ситат на туѓата среќа, за промена.
    Нека им е со среќа anyway,свадбава ќе остане за успомен и дуго сечање.

А,сега збор два за секојдневието.
    Се наоѓам во ситуација каде ми доаѓа да пишам еден тон ствари и на крај ги бришам.
    Можеби така се ослободувам од мрачните мисли.. или па не. Ова беше како.. лесно се предомислувам.. или па не?
    Еј,знајш што приметив?
    Ми годи лицемерноста.
    Навистина и ме чуди дури ова мое стање.
    Ќе ми опростиш на србизмиве,ама интересно ми е да си мешам јазици,а пак да сум разбирлива.
    Е.. да ти докажам за лицемерноста. Е,па што да ти кажувам.. ете ти кажав дека ми годи,затоа што барем помислува на мене,онака случајно и онака неслучајно се сеќава на роденденот и знае да ми честита како човек. За промена.
    Знаеш, ми годи ова да.. но и ме боли истовремено.
    Ме боли,зошто од луѓето што очекуваш премногу добиваш среден прст бувкално,а од оние за кои не ти стало ти обрнуваат повеќе внимание од нив.
    Е,па и ти Ашлинг. Ги стави во исти кош нив двајца.
    Епа кур ме боли знаеш, разочарувањето ми е исто, иако се како небо и земја.
    И сега што да правам?
    Пак се враќаме на старото, неколку месеци уназад.
    Јас и таа. Си серевме какви ебачи од другари имаме,а пак си ги сакаме.
    Не, неее бипи код.. со овие челични живци што ги поседуваме и чудната толеранција на која почнав да свикнувам, а таа одамна.. сме смртна комбинација од бетонски ѕид, исфилувана со љубов и толеранција.
    Чудно ти звучи нели?
    И мене бе драги,ама што да правам ај.
    Навикни се Ашлинг, навикни се на серковци кои не можеш да ги оставиш.

Друга работа.
    Сабота. Сабота ден за Сабота. Сабота ден за дневна доза кафе,а после ќе видиме што ќе правиме со шоп-шопинг, првомајски празник, кога по правило треба да работиме, но сите одмараме.
    Македончето е креативно од овде и назад еден чекор во иднината.

Секој денес нека има убав ден.
    Не дека вреди нешто,ама треба.

beached likes this.
  12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

anastasijaki likes this.
  13. mia9184

mia9184 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека хороскопот на форумчево нема утка :)

14. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК God bless you women!
    Горда сопственичка сум на едни чевли кои пред две години ги купив набрзина и без проба. И истите останаа во кутијата бидејќи левата чевла ужасно ме стегаше. (еднаш по хулахопки си дојдов дома, а чевлите во раце). Прочитав на форумов за финтата да се остават во фрижидер за замрзнување, постапив по истото, додуша малку ја подзаборавив (ја оставив околу 48 часа) и сабајлево отворам фрижидерот, ја облекувам ииииии ПОЛН погодок. Еве, за да се осигурам од 10 сабајле ми се за нозе хихихиххиххи. Ви благодарам повторно!!! :*

LivingGlam likes this.
  15. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ако помине некоја личност и да е облечен поразлично од нас, ако стилот на облекување му е да кажам посебен, таа личност е гледана со потсмев и сите се прашуваат како ли можел да се облече така, а при тоа се помислува дека личноста е луда. Ако личност која сака малку повеќе да истражува за својата вера или пак ако има спротивно мислење од нашето, повторно како и во првиот да го наречам случај се помислува за личноста дека е луда. Во нашава голема, а мала земја има толку многу стереотипи и предрасуди, што повеќе нема инспирација за измислување на нови. Почнувајќи од линости, па завршувајќи до училишта, градови и сл. Се гледа дека Грујо при остварување на своите цели, ги заборава граѓаните. Заборава дека треба да им даде прекумерна работа за да престанат да зборуваат. Од измислување на нови приакзни, трачарење, гледање по туѓи животи, доста е веќе. Дајте луѓе иживејте го животот без да ве интересира кој со кого бил или кој другар ми дошол на гости. Ќе сфатат некогаш ..
    Се чувствувам како Џими од цртанот Ед, Едд Енд Еди коj имаше протеза околу глава.
    Со железава во уста, не можам да ја затворам, а при тоа навечер мислам дека ќе се задавам со неа. Ако порано во секое време имав нешто во уста, сега можат да се слушнат само цревата кои ми крчат на секои 5 минути. Порано што се вика не знаев што е тоа вода, а сега дури и по 3 литри на ден пијам. Се` се може ако се сака, не за џабе рекле. Конечно и почнав да ја читам Алхемичарот, која конечно после толку долго време стигна и во моите раце.
    Денов е тмурен, но бидете насмеани и Сонцето ќе пристигне. :)

Hopeful, i.am.me and LivingGlam like this.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

17. julie77

julie77 Форумски идол

Сакам да кажам...

Феминки од срце ви благодарам на честитките, поклоните,a посебно на оние кои се потрудиле да направат торти со моето име на нив ;) :D .... Навистина ми значат вашите зборови...Прекрасни сте ! :* :hug:

Ајде како е ред...да ве почастам (макар и виртуелно)...кој што си сака повелете :)

оваа торта ја имам дома :)

Feel free and enjoy it :wasntme:

18. cindy

cindy Истакнат член

Сакам да кажам...

ја гледате оваа годинава долу и овие 13 дена? епа завршија пред малку ;( завршија и сите планови ... се заврши ;(

19. noli

noli Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека прее менувајќи ги каналите на телевизорот, случајно слушнав дека од 2 мај на БН тв во 20:10 почнува најгледаната серија на сите времиња КАСАНДРА :)

babygirl likes this.
  20. crazylady

crazylady Форумски идол

Сакам да кажам...

koja програма е БН ???

Thread Status:
Not open for further replies.