Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК интересно, некогаш за некои работи во животот да се остварат е потребно време,а бога ми некогаш и брзо се остваруваат и кога човек најмалку очекува ;)

Таман ќе помислам на некого и тој некој веднаш се појавува 8) :D како по нарачка :D
    без ралика колку време не сум видела некој,како да знае дека помислувам :D ми ги читаат мислите :geek: :worried: не е фер :D а како тоа појма немам,со врски, ургенции :wasntme: :P

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

дека си поминав најубаво денес, и дека сум најуморна иииииии дека имам нов аватар што се надевам дека ќе ви се допадне! :^) :$ :D :inlove:

3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Корнам на скара. Уште!
    Изедов доволно за две недели, и деновиве ќе бегам од фрижидерот.

Сакам куче со мал раст, да си го чувам дома. И да го галам, и облекувам и тинтрам како дете.
    Или мачка.
    Било што да е, само да ми ја цица негативната енергија. А како ме спотера периодов, се нешто не ми чини.
    Мрчатор сум, особено во попладневните часови. Уште да немам испиено кафе...е тоа е..... :x
    Многу безвезен период е.

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Прекрасно си поминав времето не беше пречка воопшто уште да не настинев :(
    Овие денови планирам да бидам што е можно подалеку од јадењето, во себе имам внесено премногу храна :D :D :rofl:
    Ах пуста стрвост не постои нешто што не пробав :rofl: :rofl: :rofl:
    Преуморна сум вечерва порано ќе го фатам креветот добро е барем што имам 1 ден за одмор потоа пак на старо ;) :rofl: :rofl:

5. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ама баш ништо не сакам да кажам. И со тоа сум кажала нешто... Или се? :?:

6. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Finally си ставив аватар :rock: Hope you like it :)

7. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК После овај ден во мене повторно се разбудија стари спомени. Гледам на сите ви е убаво, а јас... Добив налив на емоции. Седев и плачев. Добро каков е овај мој живот? Проклет да е тој ден и тој час. Во секоја ситуација се знае, татичко е тука. Единствено тој ме теши. Единствено тој ми влева надеж. Ми рече: „ Заборави ќерко. Тоа е минато. Остави го минатото во еден ќош и продолжи понатака. Немој со себе да ги влечиш спомените. На спомените местото им е во минатото, а ти живееш овде, во сегашноста и иднината! “ Тато знае, мама не. Ете тоа сум јас. Ете таква сум. Разговарам со татко ми за проблемите кои ме мачат. Татина ќерка! Ова е доволно. Пак ми идаат солзи на очи. СДК Го сакам татичко како ниту еден друг што го сакам. :l: :'(

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.864
    Сакам да кажам...

СДК дека тотално се навлеков на твитер :^)

9. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Сакам да кажам...

СДК мачката ми роди две преубави маченца.. леле какви се срцкиии :inlove: :inlove: се мислам какви имиња да им ставам (секако прво да дознаам дали се женски или машки, сеуште незнам) :)

На Theodora, Valerin, macence85 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

СДК набрзина ве известувам за страшната трагична случка на која ќе бев жив сведок ако не си заминев 10 минути пред несреќата...Другарите на дечко ми ги кревале телата...Се било толку трагично,крваво...
    Починатото момче ми е пријател,порано повеќе се дружевме,сега веќе и не толку но сепак многу го сакав како личност и не можам да престанам да плачам од прееска. :tmi: ;(
    Имало околу 10-12 страшно повредени,со откинати нозе,со коски кои се познавале...Страшно.Катастрофално!
    Не можам да се приберам,стварно не се опишува ова чувство.Тела на сите страни ми кажуваа другарите сега пред малку.
    Детето што почина сакајќи да се покаже пред другарите се спуштило пред надолнината крај нашата викендица и сакајќи да одбегне кола ја исклизал приколката лево-десно и отишле во неповрат.Страшно...Не знам што да кажам...Јака им душа на фамилијата...

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

Can't you see I'm trying, I don't even like it
    I just lied to get to your apartment
    Now I'm staying there just for a while
    I can't think 'cause I'm just way too tired

Is this it?

Си слушам Строукс, се избањав со новата купка од маслинка и млеко и сега хедонизирам.
    Многу ми е драго што се видов себеси и осознав еден куп минијатурности овие два дена.
    Ми се јаде сега некоја бисквитна корпица со крем и јагоди, ама немааа!
    Затоа има чоколадни зајчиња, кока кола и филмче што сакам да си го гледам.
    Маворово, ко Маврово! Пивце мивце, скара мара, спиење пиење :rofl:
    Класично фино.

И да. Сакам да кажам дека е најдобро кога се гушкаш со раце и нозе во постела.
    И кога имаш трошка сомнежи, дека ова е тоа?
    Баш ко Строукс што ми пеат сега.
    Важно е добро...

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Багувче а каде тоа? :worried: :worried: ;( страшно :( :(

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

^^^
    Каде што бев за први мај,во една викендица во Калањево бевме ние и само што заминавме дел од нас со една кола по улицата каде што е викендицата се случило ова со трактор. :x
    Јас немам зборови веќе,се исцрпив,телефонот нон стоп ми ѕвони...
    А уште паметам,во Берово сакаше да ме чува додека спијам,многу ме сакаше детево...И сега ги гледам сликите од полуматура што сме се сликале заедно и плачам,не можам да се соземам.

14. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Сакам да кажам...

СДК сликава ме изнасмеа денеска :D

Прикачени фајлови:

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

нека почива во мир :|

16. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Сакам да кажам...

И така помина уште еден празник на трудот. И да, не мирисам на скара, зошто ја немаше на мени, и не сум накисната и не се нервирав што никој не сака со мал прст да мрдне, а се треба да е спремно.
    Решив оваа година да бидам фина, па си се скоцкав и решив да уживам во урбана средина, ко за промена. И повеќе од добро ми дојде. Прво утринско кафенце со љубениот, па фино ручече пропратено со винце, една одлична партија се*с, па гушкање и дремење под поларното ќебенце, па пак кафенце овој пат со фино друштвенце... Ах кога секој ден би бил како овој....

17. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

Премногу жално за детето и фамилијата и за сите повредени..нека почива во мир.
    Ах бре деца, Бог да не чува сите, ама навистина некогаш не знаеме да го цениме животот. Денеска се нагледав на деца помали од 19 години, отепани од пиење, со бесни коли и шишиња пиво низ прозорците. Животот е секунда, некогаш и помалку е доволно за да изгубиме се...Никогаш не треба да го сваќаме здраво за готово, а за жал некогаш сите забораваме колку е скапоцен и кршлив..

18. AnoreXic

AnoreXic Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Сакам да кажам...

Сдк за прв пат први мај го чекам дома, ама не ми е криво ни за секунда од поминатиот ден. Денеска на дело ми се спроведе она- не е важно каде си туку со кого си! Си реков колку сме, толку сме, токму сме!!! И така би! ;)

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.439
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=AvfOXa2B ... r_embedded

Колку прекрасно, малку ми фали за да почнам да плачам како идиот. Ако почнам, тешко дека ќе запрам, а богами имам големи планови за утрешниот ден, не би сакала да бидам отечена во очиве како жаба. :emo: Сепак, колку ми е мило што уште постојат вакви типови, романтични и храбри, секоја чест!

Денешниов ден подосадно не можеше да ми помине, ги броев сите минути и гледав во таван замислувајќи си ја свадбата. Ова со Кејт и Вилијам, не ми влијае воопшто добро. Дури, ми дојде и една идеја - да почнам да штедам за венчаницата уште од сега, ме плаши таа цена. :| Секако, истава идеја никогаш нема да се реализира, зошто јас и штедењето сме смртно скарани. :$ Ај, има време, ќе мислам за тоа понатаму.

Утре ми е роденден, ми се плаче и поради тоа. Сериозно, откако помнам за себе, тој ден ми е најкатастрофален во цела година. Ме мава некоја депресија, иако бројката не е воопшто страшна. Е, баш мразам кога давам констатации за нешто однапред, ама посилно е од мене.

Сега, сега не ми се ни спие, иако знам дека утре доста рано ќе треба да станам, зошто јас денешниов ден утре си го славам. Не сум ни малку возбудена поради тоа „славење“ баш напротив, порадо би останала дома и би изгледала куп филмови проследени со многу јадење и пиење. Гуде, само на храна мислам. :emo:

Ајт, си посакувам убава вечер барем, кога денот ми помина ужасно. 8)

На Buttterfly, elenna89, Happygirl13 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.216
    Сакам да кажам...

Багуфче,најдобронамерно...не драми премногу,не ти е толку тешко,колку на неговите и тој самиот,кој за жал настрадал.Жално за него,малце е лошо да се поврзуваш себе веднаш со него,вака или онака и да го кажуваш тоа тука...Жално,особено кога млади луѓе се во прашање.Тешко него и семејството,а вие не знам во кое својство и улога сте па со телефони ѕвонење и прераскажување на нешто вакво толку немило и прежално.

Сакав друго да кажам...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.