Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Сакам да кажам...

СДК 1: Помина ПМС ... поминаа женски маки големи, кај и да е ќе дојде и следен ПМС, а емоцииве лудило, на врв на кула. Секоја можна лигава сцена на филм, секој можен збор настрана, секоја мисла, секоја песна, оп по една солза ... Преку глава ми е ни солзи немам повеќе. Да можат овие четири ѕида да си ги кажат маките, ќе ме отераат од кај што сум дошла, сигурна сум дека и ним им се смачи од моево цимолење.
    Зошто не знам ни самата, се тешев дека се едни од месечни период, но трае цел месец. Си се загрижувам самата себе си, како налудничава сум, еве и сега ми се тркалаат солзи, ќе си врзам шлаканица сама !
    Бар да имав причина.
    СДК 2: Госип потребен ти е надзор од стручно лице, психијатар !

2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Како помал, овој ми изгледаше погрд од брат му, сега гледајќи го брат му редок во главата :D , овој ми изгледа секси, тоа споредено со брат му, ама секако не би го избрала де :), во ни кој случај. Не би јас да си ги канам бившите на свадба :rofl: . хахахаххахахаха крале, принчипе, чуда и врагови, ајт, доста ми е од нашиве самопрогласени синокрвци :rofl:

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Jamie Woon ми го скокотка увцето. Кафето ми го скокотка јазикот. А јас ја скокоткам тастатурата.

Колку е убаво кога човек ќе стане со десна нога, колку и да му е лошо наместен креветот и да не му дава на избор :) Жими секси вешот кој го носам моментално не можам да разберам вечни мрчатори и негативисти кои се кријат под превезот на она „јас сум ти реален маче, затоа сум вака искрен со тебе и ти давам совети“. И шо дека си реален, и јас сум. И кој уопште те праша за совет? Имаш своја манџа? Ај таму додавај буковец.
    Јоргован под прозор не ми цути, ама знам да најдам убавина на орхидеја и во џбун некој затурен во некое последно ќоше од зградата кај што живеам. Гас маска ќе носам за вакви луѓе, доволен ми е смогот кој ми го труе воздухот, не ми се потребни и они. Не еднаш сум рекла - ај доста ми го дишете воздухот, остајте нешто за мене, затоа што се што ќе допрете труете. Мрш. (у шмизл стил ишкам со раката)

И што ми беше зборот? А да, Jamie Woon. Не знам зошто но кога ќе насетам некоја убава песна долг период пред да стане хит некако откако ќе ја слушнам на некоја музичка телевизија, ми расте душава ко квасец и си правам со прстето - абе јас ли? Зарем некој се сомнева во мојот музички нос? :wasntme:
    И така итајќи кон Плаошник слушам познат звук кој го следи познатоно antenna powerplay, воскликнувам и му викам на таксистот, дечки појачај ти се молам. И денот доби сосема нов вкус и сјај. А јас пак ќе кажам, Велика Британија не е панаѓур! Браво дечки, јак ген вртите и вие и фала ви за музиката која искача од вашиот остров. Продолжете и не запирајте.

И денешниот ден има посебен сјај и вкус на блага лимонада со тазе нане. Ме освежува и ме крева на прсти :) Прекрасен денов, прекрасно утрово.

Ме скокотка. И Jamie Woon, и кафето, и...све, бе све! :)

На Johny, julie77, Neytiri и 6 други им се допаѓа ова.
  4. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

СДК помина времето на добрина и безусловно давање, време е да се сврти нов лист, да излезе надвор една личност која нема да биде воопшто пријатна и добра, па со среќа нека е

5. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК дека за денес имам многу мали, ситни планчиња. Се надевам дека се’ ќе си тече онака мирно, нетурбулентно......баш како што сум расположена. Што би рекла мајка ми, клај-клај :D
    Никаде не се брзаме, па и денес нели се одмара.
    Налетав на шокантен албум на фб. ЈАс разбирам се’, разбирам забава, да се опуштиш, да се релаксираш, да се напиеш.....буквално се’ разбирам, ама да се понашаш како никогаш во живот ништо да не си видел- е тоа не го разбирам......
    За да појаснам на што мислам, еве линк http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.211794652171865.59279.184355218249142.

Фамозното студентско патување, Спринг Брејк. Ок е се, убаво си поминале дечките, само мислам дека некои од нив премногу се соживеале со настаните хахаха

Aaaaa, СДК и дека го убиле Осама Бин Ладен http://www.reuters.com/news/video/story?videoId=205779114. За оваа вест имам поделени мислења :?:

На lolyta777, zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
  6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Сакам да кажам...

Секако дека не ми е толку тешко како на семејството и на него,тоа во никој можен случај не сум го рекла,ама сепак ми е многу криво бидејќи го познавав убаво детево,имавме преживеано многу моменти заедно.
    Телефоните ѕвонат против моја волја,бев на таа улица каде што се случи несреќата,тие што знаат дека бев таму одма ѕвонат,прашуваат и оговараат после тоа...

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Hola! Que tal cariño? Tienes un rato esta tarde para mi? Tengo algo para decirte. No, gracias, no tengo hambre. Pero tengo sed. Si, sed de tu boca, tus labios y mmm... te engañe, sabes?!? No estúpido, no es esto. Solamente :) ... queria decirte que tengo hambre te tu cuеllo, de...:) sabes?!?
    Ма легнувај на тоа креветот да не го земам сукалото !!! :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=CsaanocINW4

И жива сум! А, е понеделник. И уште еден понеделник од истите понеделници, ко’ и сите останати понеделници, што без престан си доаѓаат и си одат и пак, си се ваќаат, ко неканети гости м*мата им на сите до еден, ни по телефон да ти јави дека ти иде. Дај бе со усул, бе битанго една.

Туку, мммм денеска... :$ ју ар мај спениш гитар, а јас сум твојата фламинго мучачита со црвено ватрено карминче и ружица у косица ммммм. Гона плеј ју, гона свеј ју, гона мејк ју скрим.. :music: анд ај сеј хеј јеј јеј јеј, хеј јеј јеј, анд ај сеј хеј, ватс гоинг он :wasntme: ?!?
    Би сега да сум на онаа наша Шкупска плажа, на песокот со боси ноџиња да копам со тоа прстињата дур се палми веат и веат :wasntme:. Мммм едно портокалче за мене и шољичка какао, а сладолед за тебе. :) Пак, како што си таков трапчо, шлак, на тоа муцето, шлак на тоа кошулчето, под кошулчето, на груда мммм лиж, лиж, јас де аман, не ќе викам некое доги скитник. Мада, мммм и некое кутренце такво рунтаво мило беличко, ко пуфка некоја трчка околу палмите, рине во тоа песокот, пак уаф, уаф, уаф, а Вардар жуборка, ли жуборка, мириса на вода, чиниш на море си некаде, пак и палми се веат и се веат, песок убав снежен, ситен, а деца околу се смеат, дур јас и ти се печеме на сонцето ко’ гуштерчиња :$.
    Ах, прекрасен е овој ден би го вдишала и издишала низ ноздриве најмалку 10 пати, пак и бавно, бавно да не ми помине неосетно :). Се’ треба да се помни од овој ден. Туку, ете го сладоледџијата, ајде одам јас да земам еден, јаготка или чоколада?!?

На FBI, Theodora и Phyramide им се допаѓа ова.
  8. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Зошто бе луѓе не ги сакате понеделниците,па и тие се чеда на мајката седмица мајку му :D ?
    Абе,се‘ да си некогаш,прв да не си-тебе ќе ти се паднат рестрикции временски за излегување,па на час по физичко треба да си дебитантот кој ќе ја изведува вртоглавата вежба непроверено дали е опасна по живот,па да си вкочанета при дефлоративниот старт на развратноста наречена сексуална активност и така натаму...
    Туку јас не бакнував никаков Валентино вчера за да ми биде недела фан деј како на песната,туку го издржав на бугарски трудно работниот ден,ама еве ме денес цела керлес и оклештена(а добро ќе е да опсетам скоро стоматолог,бидејќи одамна не сум била,а тој во комбинација со гинеколог ми се најомразени места за визита,побргу би тркнала на сајтсиинг до пеколот,ама шта ќеш кога се мора-пак е тешко,не е згодно,ама неопходно, ;) ).
    И да се навратам на тема понеделник-ми асоцира на нови почетоци,а јас сум секогаш да сум на чекор поблиску до некој почеток,отколку до некој крај.Почетоците се секогаш најдобриот дел од времето кое ни е дадено на земјава,а е ограничено,еве една убава песничка за времето...

http://www.youtube.com/watch?v=sk3Vz1PEoII

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Сакам да кажам...

И си казах : Защо да ми пука за някой,на който не му пука за мен !? :)
    еден украден статус

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Неможев поубаво да си поминам за први мај!Значи преубаво беше! :rofl:

До вчера најдобри другарки а сеа на улица не ме познава глуми јака типка -.-
    Сите се дружат со тебе додека им си од корист а после те фрлаат како искористена парталка.
    Колку и да пишувам за таквите личости нема да можам да опишам колку се покварени и безобразни!
    Еднаш се зезнав нема и по втор пат!Моето минато со нејзе е избришано од мојата меморија,нема да дозволам повторно заради истата личност да ми се згрочи животот.Од сега па понатаму со нејзе само на здраво и ништо повеќе!

Иначе..Don't worry be happy

http://www.youtube.com/watch?v=c7QCbCwmtXc .. На сите вас ви посакувам убав ден со песничкава :rofl:

11. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да кажам...

Сдк дека откако трудољубиво го одбележав овој Втори Мај ,Се изнаработив по дома,
    откако едно 2-3 саати се излежувавме со јача половина,а децата јаделе високо калорична готова храна,чипсови и чоколадца,и се занимаваа со цртани
    сега одам со децата и маж ми на шетање и после на некое ручече.
    Ајде убаво да си поминете,се читаме касније.

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк денов е преубав ....само тоа.

А и да некако не знам што е работава да прднеше оваа кралскава невеста на свадбата можеби некои фацки и за тоа ќе отвореа темички :?: цццц....и на форумот ли мора да се има она познатото...клан на битни фацки :^) ....псссттт поарно да си траам да не си настрадам :rofl: :lol:

Имајте преубав ден :*

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.214
    Сакам да кажам...

Сдк ако и вечерва ми се деси комшијата да ја заборави сијалицата на балкон ко ноќеска,има да му ја гаѓам со камења!
    Не,не сакам ролетна,не можам да се разбудам и мутен ми е денот,не сум јас фамилија Раткаеви за дадилката да ми ги крева завесите за добро утро!Ама сега сум со подочник и...лоша воља..........ми помина,готово! :D

На MileyCyrus1Fan му/ѝ се допаѓа ова.
  14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.034
    Допаѓања:
    45.963
    Сакам да кажам...

И јас Лилит мразам ролетни а пак завеси да не зборам :x Вчера тетка ми ме поднови со теписон и прекривка и перничиња во прокалова боја и прво ми се јави едно 5 пати за да ме убеди и завеси да купила во таа боја.Абе нејќам луѓе сакам да ми е светло и сонцето да ме разбуди сабајле...моите ролетни никогаш не се спуштени па и комшиите чат пат можат да гледаат сцена кога заборавам дека сум на видик :lol: Иначе сега собата ми е како протокал ама баш ми е по ќеф многу ми ги одмара очите и ми го крева расположението, ми фали само уште една масичка за пред фотеља и ќе биде тип-топ ^_^ Ете тоа сакав да кажам да си се пофалам :)

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк мора да се учи сесија се ближи ;) ;( ;( ;( ;( ;(

Прикачени фајлови:

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК ... опасно добар ми е хороскопот денес :rock:

Бикови прочитавте? 8)

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
  18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Понеделник, 2-ри мај.
    Убав ден. Сончев и топол. Малку ветровит.
    Нема гајле. Ке преживееме.

Јас го живеам Специфичното чувство да искаш да удариш някого с лопата. Ех, кога нејќев да копам...
    А без алат, нема занат.
    Нема копање, нема лопата. Има книга, има зборови.
    А лопата подобро удира од збор, речи си ти што сакаш. :wasntme:

На lolyta777 и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Сакам да кажам...

СКД дека денес се чувствувам прекрасно, одморено :)
    А имав два напорни дена, две другарки ми се омажија :dance: :party: :^: :d: :music: . И да си се пофалам го фатив бидермаерот :o Баш си се израдував.
    Се видовме и со :l: редно беше :inlove: :*
    Поздрав и имајте убав ден ...

20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.864
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.