Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

СДК сите идат негде на излет за 1 Мај само јас на свадба! :@

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Сакам да кажам...

Ај ти е гајле, и онака е 2-ри ;)
    Свадба е подобра варијанта од излет под стрес дека ќе заврне :D

3. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

...биди зелен тиии...сите ние да бидеме зеленииии....
    е тоа сакав да кажам :lol:
    ...денов не ми е убав, а не ми е ни грд...не знам што ке испадне на крај...е тоа заборавив да го кажам ]:)

4. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Некогаш е поубаво да останеш дете,наместо да се грижеш дали те сака или не,дали убаво ти стојат новокупените фармерки или пак шишките на косата се правилно наместени.Животот е кучка,кога ке ти го залепи првиот шамар се се променува.

Кој и да си,успори,не сум видео игра,за живот се работи :worried:

5. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    375
    Сакам да кажам...

СДК убав е денов за разлика од вчера, али џабе тоа кога треба да се учи. А како да се учи, кога никој не учи и сите си се занимаваат со други ствари, само ја со учење :@ Ај батали тоа, али кога е колоквиумска недела, па слабо стојам и со спиење. Едно добро горко кафе, една релакс песна и 30 мин. пауза од учење и веќе го гледам животот од поубавата страна. На здравје

6. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

...ме воодушеви малиов, просто останав без зборови! :clap: Душичка, на крајот се расплака :lol:
    Многу е сладок. Ми го разубави и онака веќе прекрасниот ден. :)

http://www.youtube.com/watch?v=LvifyY3a1OI

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Сакам да кажам...

На вести слушнав дека го убиле Осама Бин Ладен,број еден терорист во светот! КОНЕЧНО!!! :clap:

Американците слават со знамиња по улиците..

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.214
    Сакам да кажам...

Сдк во минатото хистеричните жени ги лечеле со ... предмети налик на фалус.Денес,постојат вибратори,дилда и слично,се молат истите да го посетат Валијант и еве,ќе бидам добра ќе им купам карти за на Еротика фест,само нека ми се скинат са курца,зошто го неам,ако не забележуваат!
    Кај шуто,па и боде,а сакаат да бидат наденати квалитетно.Боже чувај од неисполнети луѓе кои вадат факти брз основа на претпоставки,а изнеле брдо факти и кукања за себе,да им ги плеснеш нема да знаат кај да се свртат!Емотивно обрежани и личности со фалична психолошка слика преку таквото веќе!

Благодарам!

На Johny, mims-89, lolyta777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Лилит,рака на срце великодушна мисија имаш,ама јас како економист мислам дека би банкротирала!

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.214
    Сакам да кажам...

Не бе,еве сега еден хуманитарен коцерт за збирање пари,ќе го отвориме со песната мрдам газ јас,мрдаш газ ти! :D
    Не секирај колегинице,великодушна ни е владава,фатив врски.Ако гласаме соодветно,ќе отвореле и миситерство за секс,а сега за сега од кредитот ќе ни фрлат некој динар за добробитот на сите.

На lolyta777, Offspring и plawa им се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Па, ако некој од владините сателити стасал да ја извести владата, или пак смета да го стори истото во најскоро време, ништо чудно новото министерство и да никне, по изборите :), прибидејќи на Фемина увидовме, констатиравме, дијагноза поставивме дека сексот е проблем и тоа озбилен проблем, кој води до многу други проблеми.. , кои можат да доведат до национален колапс.

Затоа мотото би требало да биде „сексот е решението за национален спас!!! Донт тинк абаут ит џаст ду ит!“
    1.Деца раѓање да се забрани. Сец на секое женско дете од раѓање, за потоа да се имаат слободен секс на своите 13, 12, 11 или колку и да се години, без да паничат дека можеби се идни родилки. Бидејќи, нели, преку тренерките на дечкото и нејзините, сепак е можно да шприцнал неки папа Џуниор. |(
    2.Само секс, и никогаш веќе бракови. Бидејќи го рушат светот на девојките кои веруваат во права љубов и љубов без граници. Правате љубав на истите е апсолутно секогаш заробена во брак. Да се уништи таа некогаш клетка на општеството, бидејќи е клетва паднала и нестанала од вистинските љубави. :wasntme:
    3.Деца, за да ја шириме нашава мила нација, ќе увезуваме како и канти, Грција. Сите Грци, кои се декларираат како Македонци, можат од сега да објават оглас дека си го продаваат детето.
    Мислам дека ова ќе им годи како за старт. Простор за плус размисли бујрум. Мислам дека Фемина нема да стои на патот, пак и грст советници од тука може да излезат.
    Нема трте мрте.

На lolyta777, Miss-Independent, thinkerbell и 4 други им се допаѓа ова.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК зборував со моја Мила ми испеа песничка се изнавикавме, јас се лигавев по обичај у стил ме сакаааашшш? Јадешееее? И она ми рече - е мамо досадна си! 5 години има и веќе ми кажа дека сум досадна и поставувам глупави прашања!!!! :^) Ух леле осеќам ќе биде жестоко како ќе расте. :lol: И велам да ја скратиме косата кога ќе дојдам, ме откачи со зборовите - нема шанси сакам да бидам дама.. :D Ххаха леле ќе си пукнам ама од радост, си има некој свој став уште сега. Квалитетна шкорпија.. Ми фали ама знам среќна е, ме смирува.

Денес бев во ботаничка градина, се изнауживав во сите минијатури и совршенства од растенија на едно место. Утре земам апаратот и повторно таму. Чудесен мир. Луѓе ги набљудуваа растенијата во молк и газеа толку тивко од едно до друго место. Ах посакував и кај нас во Скопје да имавме една ваква.

Денов прилично мирен за разлика од предходните. Следува учење и испит утре ама нешто не сум потресена. Ќе биде .. :)

На lolyta777 и la-chicka им се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека сите луѓе се :*: ѕвезди :*:

И оние кои не можат да направат една:
    http://www.youtube.com/watch?v=oUWiU9V2 ... r_embedded
    И оние на чии свадби се прави истата :lol:

И оние кои рекламираат дизајнерски фустани:И оние кои само ги гледаат, и тоа на слики.

Сите луѓе, до еден.

И Јас, и Ти, па и Тие Двете блескави мали џамлии.

Се‘ е објаснато кога ќе се рече: :*:

Прикачени фајлови:

• tony-bowls.jpg
      tony-bowls.jpg
      Големина на фајлот:
      88 KB
      Прегледи:
      254
    На unique123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

... целиот град е поплавен со цветичи и дезени кои создаваат револуција во мојот кутар желудник.
    Не сум си во духот на презимето , јбг, не сакам китки на себе и .
    Не може човек да пронајде ниту бела домаќинска гаќа веќе, и они се запоседнати со чашка, венечни ливчиња и стебленце.
    Од кај излезе модава со цвеќиња, може ли некој да ми објасни, молам?

Друго, во контекст на муабетот за секс и сексање, апел да се смали цената на презервативите.
    Скапи се, мајке му.
    Како да практикуваат луѓето безбеден секс, кога цената на поасалните кондоми се движи од 100-150 ден за едно пакетче?
    Ви се молам, некој ако сака да се плесне 5 пати во денот, математиката вели дека половина од бедната просечна македонска плата ќе ја даде на гума.
    :^)

Кога ќе размислам подобро, се' е ова масло на владата и Месијата.
    Сигурно он ја диктира оваа доктрина, поскапи кондоми - повеќе секс без истите и оп - еве ти го третото детенце.

И зборот ми беше, да, кондоми или не - мајке ми , нема ниту еден дечко да легне девојка која од глава до пети е подвижна расцветана градина.
    Get a grip, flower girls.

На mysterious, lolyta777, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

^^^ Стратегија бе за сега им е, во поткрепа на кампањана им за расплод, во право си. Иначе од нормален економски поглед на нештата, мада не сум ја економист, ама... е, сума сумарум, колку луѓе не користат кондоми, се чита на фемина, прилично се, пак друга сума сумарум, колку им се рекордите во секс, и тоа мајке ми прилично е :) дал дневно, дал неделно како сакаш гледај ама СЕКС ИМАМЕ, ако друго немаме во државава. Пак, намалена побарувачка или воопшто мала побарувачка, би требало да значи намалени цени. Некој да чул, побогу цениве да се мењаат, паѓаат ово оно. Јок бе. :) На сите им е прв пат. И на женските и на машките. Редовно идат на прегледи |( и си практикуваат безбеден секс, :wasntme: вади док не прсне.
    Но, како и да е, сексот е добар, фрустрации офф, раположение он, да не мислите сум против, јок бре. Би јас рекорди, само ме шијат сите... и тука им љубоморам сега со вакви постови, тупи мои будалаштини, вражески. Мрчало станав. И мене нешто ми недостига хах! :rofl:

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... требаше проблемите да ги спакувам во торба и да ги оставам далеку од секојдневието, но тука се. Го користат секој момент за да ме мачат.
    Не можам повеќе ниту да пишувам, не умеам.
    Сама на себе сум си проблем.
    Морам да ставам перде на устата бидејќи вака никогаш нема да успеам.

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК, луѓе, имајте
    секс
    , додека не е доцна ;)

На lolyta777, caroline.costa, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

Трендафилке, богами со кондомите, да банкротираш. Повеќе се исплаќа едно бебенце да се направи, помалку пари ќе се потроши да го гледаш, отколку годишно да израчунаш колку пари се даваат за кондоми. :D Него, јас си ги пронајдов SURE, 10 денари, си купувам 10 кондоми за 100 денари, милина бе. Нити пукнал нити ништо. Еден ден си фатив експериментирав, тргав со прст, со нокт абе едвај се скина. Истото се случи и со дурекс. Битно правилно облечете го, и терај. :D

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Се вратив јас од чуден викенд...
    Сепак, убаво беше. И донесов правилна одлука што не останав и утре...
    Јас и мојот лош период сеуште се дружиме... Ама уште не паднав скроз... Се држам мајке ми.

Срам да ви е тука, сте се распричале за секс... Море ќе дадам и 300 денари за едно пакетче ако дојде некој што добро ќе ме стресе... :$ :D :D :D Шала, со пола вистина во неа!!!

20. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Криза, луѓе-ограничен буџет почнав e-books да читам, па ќе си го дозголемам минусчево на диоптерчево, :geek: ,ама си се тешам како си го усовршувам англискиов јазик.
    Туку да си кажам како ме нервира неправилна употреба на ништо и се‘ во секојдневиево.
    Пр. некој има поглед кој доколку би бил ласерски отиде половина град во историјата,на прашање „Што ти е?„ одговара со „Ништо„ :^) .Екскјуз ми фор интераптинг ју.
    Пр.2 на прашање „Што сакаш?„ некој одговара „Се‘„ |( ајде,де за мене недефинирано се‘=ништо, ај чао пријатно,ќе се видиме во новата епизода на „жолтко и Лутко„.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.