Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ми недостасувавте четири дена ве немам читано и не сум се дружела со вас.
    Денес сум добро имам обврски и посакувам се да биде како што треба.
    :hai: :hai:

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК мразам дожд :rain: :rain:

На LoVeR му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

СДК Господе Те молам дај ми сила, кога мислиш дека неможе полошо ќе се деси катастрофа, амаааааннн

4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Ма :smoke: и на мене ми врне во депресијава, ама јас ти ја љубам таа секси перверзна цурица, пак и прозорец си отварам да чујам како ми у душава капе.
    И денеска :rain:, со дождот станавме едно. Ракавот го исфилував под една настрешница, а ципелчето си го намакав во еден вир.
    И да, од прееска си играме. Ма, ко’ мало дете си шлапка оно под бирото, ми се кикоти, такво како пекмезче со осмех милион долари. Абе ти иде, да му пуштиш јазиче да го излижеш од лепче. И потоа ќе слушаш, како стари жени ти бајат над глава, сите прсти се исти, та’ како може да се исти, кога овие пет по ги некако милувам.
    И се повеќе им влегувам во кожата на сите оние, кои во седата доба од животот им, добиваат одненадеж, вистинска жед за никотинска орална инекција. Не, се уште не сум пропушила :angel: ... цигари :smoke: , али доколку започнам, јас го обивнувам Срле, бушавкиот дечкич, со наочарчињата. Ова ти е дечкич, кој не е налик, фраерчина скопска, ал’ ти нешто у него остава доем, дека испод тие бушМАН извиени перчини од тешко скротлива коса, тлее шмекач. И богами ќе да ти е некој велики шмеќер наш Срле, кога еве ме у мисли го носам, веднаш штом му светна ламбата во тоа фејсбук дворот. Па, ако пропушам, Срле, без да знаеш, тоа ќе е заради мераков ми фрлен по тебе.
    И дајте учете си ги децата на рок култура, историја и традиција. Не она турбо-фолерашко смече, бре рокериве све ти се тоа некои филозофи у дубине души. И затоа, тврдам дека денешнава младина, сите оние генерации родени у кафанска доба се осакатени И, не по вина нивна.
    Туку, ајде уште само една ствар, би јас се’ од главава да извадам на еден ден и да го оставам во некој од локалните супермаркети во шкафчињата и да му се вратам здравје да си го приберам. Да одморам би јас од овој Балкан експрес у главава што вози по линија на интернационалата, пак прибира и капиталистички коџобаши, желни да ме љубат до зори.
    Уф, ќе заборавев, „С“, дај тргни ми се од рамово ми тежиш, озбилно ти велам. Пак и ти се врзувам ко врвка на патика, а ти се ме влечеш со тоа џиновските ти чекори на кај што нејќУм. Ај у бестрага бре.
    И да, никој не ти иде со послужавниче и кафица у ова животов. Стани свари си и земи си сам, иначе ќе блееш ко теле у шарена врата дур се свестиш.

http://www.youtube.com/watch?v=awexsAcn ... re=related

На macence85 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Не дозволувајте да ве плени сонот на принцезата.
    Не е ни како Дизни вели.
    Не е богами ни како по филмовите.
    А камерата секогаш нереално прикажува. :wasntme:

Еве, баба лажи, трап не лажи, сериозно од долу се почнува со искачувањето. :wasntme:

На Theodora, Phyramide и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

Сдк дека се чувствувам убаво. Задоволно,опуштено денов ми тргна добро. :)

7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

Едваааајјј чекам да си дојдам дома, да си ги изгледам новите епизоди од Госип и 90210 :lol:

8. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg

УУУУУУУф тешко ми е... неможам да прекинам да го гледам лепотанов... мх мх да ми е тукааааааааа :devil:

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  9. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

СРЕКНА СУМ !! :dance: :dance: :dance: :dance:
    професорот ми дозволи да полагам усно :dance: :dance:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Како можеше за толку малку време од кога дозна дека има рак да почине ;( , како, како, како :o ;(

Не можам да поверувам, целата енергија која ја имав ја изгубив кога ја слушнав веста :doh:

Беше прекрасна жена, мајка, заљубена сопруга и одеднаш......

Почивај во мир :bow:

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

Еее спотов е сниман во Мексико во т.н. Земја на Маите :) Таму е преубаво
    Џеј Ло е многу убава на спотов....а за Леви и да не зборуваме

На LadyN му/ѝ се допаѓа ова.
  12. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    Сакам да кажам...

сдк ......лоше време-лоше расположење |-)
    сакам нов дечко ....нова љубов.....нови убави моменти......

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

добро, помина и тоа, и јас се вртаив.. и што сеа? Ништо - пак се по старо |(
    Уф што мразам вака кога ќе одтидеш некаде на викенд или на одмор и таман ќе се навикнеш треба да се пакуваш за накај дома |( нејЌУм, сакам уште да сум таму, нејќам дома :(
    Ама ај, мора да се продолжи со нови работи по старото темпо.
    Гледам убаво сте си поминеле, и мене така ми кажаа дека убаво сум си прошла :lol:
    Ајт сеа, останете ми убави, мора да се трча натака навака.
    Пуса.

14. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

која не креативност...сега кога треба нешто да одберам од страна на облека ме цекаат свадби ..главав ми е празна бре незнам што д аносам фустан,сукна пантолом :lol: гледам сега п..с..колекцијата хмм мози ке ми разбуди некоја идеа
    времево ќе ме направи да се чувствувам како да сум во Aнглија не сметајќи тоа што немаме чисти улици ....прекрасни паркови разни можности освем дождецов што не сака бре не скаа да си оди

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

8) Денес апсолутно можев да останам цееел ден во пижами, да гледам филмови, да пијам чај и да се гушкам во ќебиња.
    Ама не, јас одам на работа, таму ќе ми ја бомбардираат главата... И слично.
    Сон - мора да се реализира.
    Реалноста - треба да се живее.

Автобусот ќе ми кидне, ве поздравувам со песнава :
    http://www.youtube.com/watch?v=32udqal_lyQ :angel:

16. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Тие што се мешаат во туѓи животи очигледно немаат свој! |( .Преку глава ми е од такви.Само они знаат се а јас не, они знаеле што е најдобро за мене бал бла бла ма како да не!Остајте ме да живеам на рад бе луге! :!:
    Сите оние кои се мешаат во туги животи ги поздравувам со песничкава..

http://www.youtube.com/watch?v=C0GIE-IOl-g :*

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

СДК...

Луѓево се радуваат на туѓата несреќа. :x Не дека мојата незгода е којзнае што, но мајка му стара... Знаат дека сум матурантка, дека ете, тоа моментално мене ми значи. По којзнае кој пат деновиве ми го поставија прашањето ,, И сега нема да одиш на матурска заради лонгетата ?? ,, Мислам, стварно глупаво. Никој не ме праша ,, Како ќе одиш ?! ,, туку сите како одма да дочекуваат да кажеш ,, Не, нема да одам. ,,

Епа од такви ми е веќе преку мојот женски полов орган.

За инат на таквите, само имам да кажам дека ќе одам и тоа сосе штиклите од 12цм. Иако ќе ме боли ногата, иако ќе ги соблечам по можеби еден час, ама јас битно ќе одам. Ич да не му ја мислите.

Неубав, досаден, тмурен, врнежлив, глупав ден. :shake:

18. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

Кој... Јас?

И убаво ми е! :D

Прикачени фајлови:

На Jojoba и starfish им се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Многу добро искористено пладне.
    А времето е, или ќе спиеш или ќе се сексаш. Едното па другото, и тамам работава.

Се обновив со прашања, тетратки и пенкалца и сега сум спремна да го сомелам цел испитен материјал. Тешко мене, со мисливе што ми летаат секаде, само не кај што треба. Не успевам да се фокусирам на една реченица, па пијам кафиња со надеж дека ќе ме дигнат малку.
    А, убави книги имам за читање, баш сега. И филмчиња неколку што чекаат да бидат изгледани.
    Дојдов до заклучок дека оваа пролет ми беше дефинитивно една од полошите, во смисла дека времето толку ми влијаеше на расположение, што повеќе бев намуртена отколку насмеана. Ама ќе си надоместам. Далеку, далеку го мирисам летото.....и плажичките....и моренцето....
    Уште еден месец...Само уште еден месец...

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека јас порачав објектив. А пари за деновиве не знам, ама ќе се снајдам. :$ Инаку да, не се срамам и морам да признаам дека чистам куќи додека ги студирам моиве постдипломски, понекогаш заработувам ако ми налета некоја фотосесија зошто без јазик НИШТО (го учам и него ал док го научам ухуууу). Ама сега, како се молам некоја куќичка да ми излета брејјј. Мераклиски ќе ги исчистам. Требаат пари за авионски билети и за мојата Миличка. Животот ис хард он ме, ама и јас не му се давам. Овие две години од кога сум сама мислам дека паднав во тиња ама и се извадив. Почнав од 0. Имав само вербална подршка и ништо повеќе. Животот си поигра сељачки со мене, ама сега го ценам како никогаш порано и луѓето во него. Ако! Ми рекоа после дождот грее сонце. Тука е, не многу ама се појавува повеќе. :sun: Се сакам себеси, постигнав задоволителни резултати, и ќе се одам кон целта јас и таа засекогаш заедно. А вас ви посакувам да не доживеете што и јас, да си се сакате, да се цените себеси и да не се плашите. :* А оној што ми наштети нема потреба да се одмаздувам ќе го шлапне животот кога тогаш. На тој пат е. Тоа ти е vise versa и те чека..

На teddybear, broken099, afroditaa и 29 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.