Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

Не ми се учи, а треба. Ништо не ми се прави. Од ништо не сум задоволна. Мислам дека не го сакам, а не треба да е така. И се надевам дека се е од времево, нема да го наречам проклето затоа што не е, јас сум проклета што ми влијаат неколку облачиња и дожд на целата физичка и психичка состојба. :@

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Си пијам зелен чај, си седам на Фемина и психички :D се спремам за учење.
    Уфф аман нека помине овој месец што побрзо, од толку испрашувања глава не можам да кренам.

3. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Ajhdjsahfhkjfi :D jfklqehjifhifh ;( eqjkfoiuiefue :rofl: ioefoehfoef :devil: ijfeiwojfiojfijf :worried: jhfoiueqhjfuoihefjuef :punch: hefeqifhiuehfufhj |(

PMS :worried:ilent:

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.955
    Допаѓања:
    164.210
    Сакам да кажам...

Сдк сега...ќе го отворам ширум прозорот,да ми влезе светот малку,ќе здиплам куп алишта,ќе ја земам мојата супер прскалка и ќе ја сотрам сета зла прашина насобрана во мојата одаја.Весело ќе се разлепршам и ќе одлетам во мојата кујна и ќе го сварам најмиризливото кафе и ... со мир у душата(така иде зборот,ќе научам шо е тоа мир у душа на 50 години!) ќе седнам да учам. :wasntme:
    http://www.youtube.com/watch?v=9wIbylO24gE

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

кога довербата е на минимално ниво е најлошата работа која може да и се случи на една врска. Еден љубоморен кретен кој ми беше колега на факултет измислил пред некое време дека јас сум била со него, и не само јас туку многу други колешки, што не е точно. Го направи тоа само затоа што јасно му ставив до знаење дека не сакам да сум ништо повеке од другарка со него. Ми беше колега лани, дојде во мојот град направи проблем (измисли глупости) и се префрли на друго место да студира. Да не му е страв дека може да си го добие она што го заслужува? Најлошо е што муабетот стигна до мене последна а и до дечко ми. Не знам од каде дознал тој но некој опасно си игра мајтап со нас. :@ И сега, како да не е доволно тоа што сум во кавга со дечко ми за други работи, па и овој муабет кружи наоколу у велико. :@ :@ Мене ми е чиста совеста нема да признаам нешто што не сум направила... а тој идиот, подобро да не зборува наоколу бидејки црно му се пишува. :@ :@ :(

6. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

Сдк Можеби нема да има утре.Барем не за секого. Токму сега, некој на Земјата планира нешто за утре, без да размислува дека можеби денес ќе умре. Ова е тажна вистина. Затоа денес, потрошете го времето мудро и правете доволно долги паузи за да научите да го цените тоа. :)

7. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

“Орелски крилја кај да си метнех
    и в наши ст’рни да си прелетнех!”

Ех да можев да си прелетнам толку едноставно до дома. Копнеам по дома :doh: Се навикнав покрај празниците и сега некако притешкичко ми е да се привинкнам повторно овде. Аххх

На Phyramide и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  8. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Сакам да кажам...

КАКО ДА НЕ МРАЗИШ ЧОВЕК КОЈ МАЛТРЕТИРА ЖИВОТНИ!? :@ :@ :@ :@ Од таквите абе не да ми се гади, МИ СЕ БЛУЕ!! :puke: Уште со цигла ќе го мава кутрото куче од чиста мира!!!!!!!! :swear: Уффф, врз тебе да се сруши и цела зграда нема да жалам, верувај! :devil: Немам коментар за такво насилно суштество!!! Ма тоа се треба да се испоубие!!! :@ :@ :@ И таков да ти чува дома куче... СЕ КРСТАМ СО ЛЕВА РАКА!!!

На Jojoba и zhap4e им се допаѓа ова.
  9. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

СДК оваа математикава ме полуде :@

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.729
    Допаѓања:
    24.332
    Сакам да кажам...

СДК после преубавиот викенд, се вратив на она место кое почнав да го мразам, кадешто не ми се оди, бидејќи е полно со лутина, кавги, тага, разочарување, немоќ. Се обидов додека бев на страна да се одморам психички од се, и мислам дека успеав во тоа. Ама не можам да бегам цело време. Уф, колкѕ грозно се чувствувам!! Секој ден се полошо. А целата ситуација влијае и на мојот успех на факултет, на врската со дечко ми, на моите односи со пријателите...
    п.с. Ах да, заборавив..тоа место е мојата т.н. дома. :puke:

11. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Сакам да кажам...

СДК дека понекогаш на хороскоп се ми погодуваат :) А да и вчера преубаво си поминав :D :D

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  12. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не можам повеќе да ја слушам мајка ми кога ми вели...Утре ке се мажиш а не знаеш ни едно јајце да испржиш :devil: :devil: :devil:

На zhap4e и Linn1 им се допаѓа ова.
  13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека мноооооооооогу долго време ме немаше - за они кои не приметија и приметија. :D
    Морам да кажам дека исто така мноооооооооооооооооооооогу ми недостасувавте сите вие и драгата Феминка! :) Ќе се обидам да го надокнадам тоа што го изгубив, но тешко ќе ми оди покрај сите овие обврски и учење.
    :*

На Ema.Sk, Miss-Independent, baguf4e и 5 други им се допаѓа ова.
  14. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Сакам да кажам...

Lord, have Mercy for the stupid people...

На plawa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СДК дека више ми е преку глава од школово! Едвај чекам да заврши годинава..малку да се одмориме -.-

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

Mхм, прекрасен првомајски продолжен викенд.
    Бурно, мнооогу бурно :rock:

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Премногу дволични луѓе... ПРЕМНОГУ ги има...

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Некако најубаво ми е да сум дома кога врне, да се тегнам од сабајле во кревет и да ми направи некој топло чоколадо, баш ми е најсупер, да си го пијам во кревет под јорган и ќебе. |-) Сакам кога собата ми е светла и скоро секогаш ги кревам ролетните до горе, сакам светло, некако ми дава сила, се чувствувам добро, можеби зошто сум родена во лето.
    Сакам стварно да се излежувам денес, а имам толку за учење ахх :sweat: Само да завршам со обврските, и тој момент ќе дојде, а тогаш ќе ги врзам овие досадни книги со сатенска машна, ќе се сеќавам на овие моменти и ќе си потпевнувам .. :wasntme: Не сакам кога сум преоптеретена со учење на материјал од кој најголем дел и никогаш во животот нема да ми притреба :tmi: Ми се допаѓа кога немам сериозни обврски, кога не сум на диета, кога си поминувам најубаво за викенд, кога сум со тие што ги сакам.. сами довршете ја реченицата, како сакате.. :angel:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека цел ден правам проект и уште не сум готова, но сега за сега - одличен е. Со љубов го правам, не се каам за посветеното време. :inlove:

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк ајдеее нека е на здравје секси типчето William Levy во уште поубавото песниче и спотче :lol: :lol:
    :tmi: :$

http://www.youtube.com/watch?v=IgLcQmlN2Xg

Друго имав во план да кажам но ме зашамети песничево и спотчето.... :lol:

На Jojoba, Happy.Girl и SexyLady им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.