Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Тапа ден!Денов наводно требаше да биде еден од најубавите денови во живот, ама ништо од тоа..:/
    Ми се плаче ми се рика а нема поима зашто.. ;( .Повторно пагам во депресии,тоа не ми се допагаа! :(

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Сакам да кажам...

Осама бин Ладен е жив
    вчера е виден во Веро кај што се вртка околу бананите :D :D :D
    (боже се пресмев со статусот)

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

СДК дека вака веќе не иде...
    Ама ништо не иде...
    И не се оправа... Затоа што јас не се трудам доволно...
    Не се битни солзиве што ми се стркалаа по лицево кога почнав да пишувам, затоа што ништо не менуваат...
    Не ни знам веќе што да сменам... Не знам што не чини, не знам што чини... Буквално ништо не знам веќе!
    Знам дека треба да седнам да учам... ама го игнорирам тој дел.
    И пак ќе се утешам, лош период е, ќе пројде...
    Изгледа треба да пуштам се и да не пробувам ништо да сменам... Па шта буде - буде....

4. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Сакам да го мразам девојќи, толку многу ме повреди а јас ко идиот плачам за него, знам дека времето лечи се, ама 2 ипол години не знам дали ќе ми ги излечи :( . И повторно не можам да се сконцентрирам да учам, зошто толку многу го сакам и покрај тоа што не заслужува :( :( ?

5. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

СДК девојки отидов јас на ручек, после напорен работен ден малку релаксација и убава храна

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

:sun: шајн он ју крејзи дајмонд :*
    :f: Кога некој од дома вика, тап собираш опавчето и правац у соба, нека си викаат што си сакаат. Ќе викаат ќе престанат. Пушти си музика, седни на компјутер и нареден пат биди добра :). Не се сеќирај, сите сме поминале низ тоа, пак еве не тука на фемина тресеме зелени :)
    :^: благото помага кога се чувствува човек лошо, само еден ден пушти си ја душата, потоа сопри си го вентилот :P ц ц ц :)(шала).
    Уживај во денот будалче

7. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Малите нешта ме прават среќна!!!! :) :) :)

8. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

СДК што убаво ми беше 3 дена надвор од државава, одморив од се...Сега пак се по старо...Муабетот ми беше за мојот дотичен ѕвер - абе луѓе не знам дали има некои емоции во него и не ги покажува или ништо не чувствува... |( Нон-стоп контактираме и вечер треба да се видиме, ама како некој камен од човек е...Бог знае зошто... |( На тоа неговото 'срц" алергична сум веќе и на таа негова
    јебачка насмевка и глас
    :angel:

9. preubavatageisha

preubavatageisha Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

леле :(
    бев излезена со тој со кој се мувам, арно ама покрај мене помина девојчето од кое порачувам авон, и беше некултурно да не се поздравам со неа, а таа беше со нејзина другарка(не се дружам со неа, некако не се мирисаме) и мислам дека типчево ја зиркаше неа , и девојчето ја сврте главата (кај се најде да поминат тие две) а со него се мувам оти е згоден, привлечен(и добро се бакнува) инаку е женкар , а во душа е дете :lol: (кога бевме во еден парк , не можеше да се воздржи, па се лулаше на лулашка)
    (смајли што се крсти) незнам како ама некако многу брзо се конектиравме, иако ми глуми лудило дека ме сака, ама јас не верувам ама ич во тоа(иако не се откажува од тоа) :worried:

не може женкар да се заљуби, секако дека не може знам, знам, па до кога ке трае ова, ке трае, после ... здравје :wasntme:

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Хелоу хелоу. Срце ме стегна кога видов колкуууу сте биле вредни. :D Човек една недела ќе го нема и вие растур правите. :D

Инаку дојдов јас, па еве да си кажам и да се фрлам на работа да ве читам. Цела вечер е пред мене не е проблем :sweat: :D

Ај да почнам со лоша вест. Папагалчето ми умре, т.е мајка ми го преплашила а и знаев дека таа и брат ми немаат живци секој ден вода да му менуваат и просо да му дотураат, па можеби требаше да очекувам дека ќе останам пак без папагал. Го одплакав денес. Тоа е што е.

Инаку.
    Сеуште сум заљубена.
    Со женско друштво одморив една недела во Охрида града. Сосема неочекувано испадна и оп отидов.
    Слабо спиење, премногу смеење, малку пиење, малку трач, многу одмор, преубава глетка и плакнење очи по Охридските момаци. Уживанција :D Арен први Мај имав морам да признаам. Плус си прочитав две асолни книгички. И тако то. Две три четири пет кила си имам плус, без грижа на совест- сеуште :lol:

Еве сега си дојдов во хаосов од Скопје, трчај да се бањам, со една рака мачкам млеко, со друга сушам коса, па трчај на факултет. Обврски, аргатски маки големи али сакаш.

Одморена сум и полна со енергија. Ништо не ме интересира.

Едвај дочекав да ги гушнам личностите што ми фалеа, ги изнагушкав, добив најубав букет набран од ливада, и што да кажам. Животот е убав.

ми недостигавте да ви кажам право и тоа многу. Надам се да сте добри и умни и дека барееееем некој примети дека ме нема :D Ако не, тешко вас :muscle:

Ајт ве гушкам. :hug:

На Dushica-sk, Hipica, HoneyBun и 7 други им се допаѓа ова.
  11. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

СДК ништо од ручекот сега за сега :(

12. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Сакам да кажам...

Сдк дека се рашишав.Иста фризура,само со рашишани врвови.Потскратени де.
    И никој не ме примети .Фала многу. :emo:

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

...So tell me Wild, what are you gona do with your life?
    Си ја потпевнувам I'm so excited и се шетам низ куќа. Здодевен ден. Тоа е тоа. :D

На zhap4e и caroline.costa им се допаѓа ова.
  14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк .....најдов фустанче за матура и си го купив... :rofl: конечно,едно за мислење помалку ;)

And I`m happy ^_^ ^_^ ^_^

Идам јас да си одморам ножињата од цел ден шеткање и да читнам нешто а вие уживкајте :*

На la-chicka, broken099, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    На Chocoholic, sanjaeva и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  16. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Сакам да кажам...

Среќна сум многу. Мислам дека срцево ќе ми излета од гради.
    После толку глупости во мојот живот се појави најдобрата вест до сега.
    Морам да го споделам ова со вас.Тетка ми е болна од мултиплекс склероза 12 години и во петок ќе се оперира.Неподвижна,во четири ѕида седеше толку време.Од мои четири години јас ја знам таква.Најдобрите години и беа скратени од животот.Сега има 31 година.Јас ја запознав со маж и преку Мирц пред 3 години ако ви се верува :) Сега има ќеркичка,моја прва братучедка која има една година.Ги сакам двете најмногу на цел свет!! Нејзината желба и е да ме прошета некаде,било каде!! Конечно ќе и се исполни! И тоа двете ќе не шета :)
    Плачам од среќа!
    Едвај чекам петок! :l: Како никогаш до сега!!

На Malechk0, la-chicka, lolyta777 и 18 други им се допаѓа ова.
  17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

сдк во секое лошо има нешто добро. ова е еден од најлошите периоди во мојот живот, но денес ми рекоа нешто што многу ме израдува. дури успеав да се насмеам после 5 дена :)

На sanjaeva, zhap4e и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  18. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

СДК Никогаш не им фрлајте ѓубре на комшиите...
    Ја чекало такси комшиката и ме замоли да и фрлам ѓубре на искачање...
    Идам да го земам ѓубрето, дека имаше неколку кеси собрани па си се натртив онака мерачки за да го соберам и таман при крај со собирање некој онака асално ме плесна по гз...Тоа комшијата да мислел жена му е. Леле едно незгодно, и ја и комшијата....ми се извинуваше 20 минути... Кога кажавме на жена му паднаа заебанции и смеење на наша сметка, али ја више у влез не се наведнувам :$

На Chocoholic, Hipica и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

Сдк дека се чувствувам исфорсирано... Кога би било едноставно да се каже НЕ! :worried:

20. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Денеска имав целодневна настава......Низ нашите трговски центри :wasntme:
    Ги ислушав сите лекции од учителките во продавниците.Дури сакав и уште,ама толку било за денес ]:)

Ама морам да признаам дека како предмет ,најслабо ми оди математиката.Некако цело време испаѓав во минус со парите.
    Никако неможев да сватам ,зошто на пример кога моите 3000 ,ќе ги поделам на 3 учителки,ете нека биде на сите по илјада ,не ми останува уште 1000 за четвртата учителка ,иако и таа има прекрасна лекција за предавање :?:

Исто така и моето другарче од клупата т.е. дечко ми ,беше многу немирен и ме закачаше.Ми се љутеше зошто не сакам да избегам од некој час и морам баш на сите да одам :^)
    Ама јас сепак мислам дека му беше инат затоа што денес во распоредот немаме час по физичко :D

И од цел овој ден,ми останува грижата на совест,зошто за време на ужинката ја прекршив диетата и изедов едно цело големо гиро :worried:

Сепак ги сакам ваквите денови ,и се надевам дека одсега на училиште ќе одам барем секој втор,ако не секој ден :nod:

На marama и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.