Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

За вонземското чудо што шета 5 минтути позади Ким, одамна имам кажано дека одбивно делува. Застрашувачки!

Туку, сдк дека во мојава зграда веќе нема услови за нормален живот. Седнувам да учам во соба, го слушам комшијата како пее на цел глас, онака урла, не пее. И денес цел ден на репертоар му беше Тоше. Ај издржав колку можев, се преместив во друга соба. И почнуваат мачкине пред зграда да се повикуваат за парење, мјаукаат, како да завива ранет волк, како измутирно бебе со 3 грла. Мавнав со штипка по нив, џабе!! Упорни мачкиве, им се сака.
    Од толку мјакукање и напнатост ме фати серка, буквално. И одам во вц, барем на 5 минути мир и тишина, кога ете ти го комшивчето кое веројатно уште не е научено на осовните хигиенски манири- “MAaaaмооо, готовооооо!!!„
    :headbang:
    Се откажав и од учење, и од јадење, и од све!!!
    Утре се селам!

На la-chicka и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

СДК доста ми е од се доста е тоа лицемерие доста се лаги ајде извадете ги сите маските и дојдете соочете се со стварноста доста живеете во тој ваш розав свет доста сте ПРИНЦОВИ И ПРИНЦЕЗИ малку ве знаат кои сте всушност и што се крие зад вас преморена сум и доста ми е од такви лажачи го чекам денот на одговорот а после тоа знам како и што :|

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

На дечко и‘ мислиш, така? :rofl: :rofl: :rofl:

Ма нек се људи радују! :D

Прикачени фајлови:

• tumblr.jpg
      tumblr.jpg
      Големина на фајлот:
      23,2 KB
      Прегледи:
      289
  4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Ќе бидеш фина и да ни го постираш во некои од темите ? Да го видиме :lol: :lol:

5. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Срцето ми лупа 300 на саат, во мене има повеќе адреналин него крв...Се спремам за излегување...треба да се видиме.... :inlove: :inlove: :inlove: :$ Уффф леллее кога ќе го гушнам најсилно на свет... :inlove:

На LivingGlam и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Гледајќи ги темиве, фалат следниве теми:

-Што какавте денес ?
    -Слики од вашето денешно какце [​IMG]
    -Каква ви беше бојата на мокрачата и колку пати мочкавте овој ден? [​IMG]
    -Свадба или самоубиство [​IMG]

Диос мио, порфавор мучачас, контролирајте се во отварање нови теми.[​IMG]

На FBI, la-chicka, easyyyyy и 5 други им се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк толку трае кај мене насмевката само неколку часа....

Ви се случило ли вам ваква ситуација,сигурно НЕ!

Дедо ми кој има 5 внуки живее со нас мајка ми,татко ми,сестра ми и јас,не плаќа сметки ниту за струја ниту за вода тотално за ништо не дава скршен денар.А живее со нас во двособен стан каде што од секоја соба може да се влезе во друга а тој ја држи својтата соба под клуч,а во собата освен тв и кревет ништо друго нема :x (од кого ја заклучува од сопствените деца-внуци).
    Секој месец слушам сите кажуваат од пензиите добивале од дедовците пари јас од мојов не видувам ниту 1 ден. додека беше баба ми жива од пензија ни даваше по 10 ден.(ејјј што е 10 ден.мастики не можеш да си купеш).
    Не ми е криво што не ми дава пари знам јасно ми е се нема пари а се е скапо...Но МНОГУ ми е криво јас и сестра ми како да не сме му внуки а другите ми братучетки тие внуки,на нив можеше за матурски,свадби и сега кога и да му ѕвонат да им одвои по неколку илјади денари а јас и сестра ми НЕ внуки СТАМОТА!!!

И до што дојде оваа вечер кога татко ми му рече да помогне барем да учествува со по 500 ден за струја секој месец во сметката тој да зборува дека не трошел тој струја ми се гади еј од циничноста и дрскоста на начинот на кој го кажа тоа...
    Јас пак горда дедо ми се спрема за матурска ќе ми даде некој денар да си купам нешто по кое ке се секавам на него а тој на мене ЈАДИ ГОМНА :( ;(
    Ме гледа како плакам и се нервирам за се што се случува и тој на мене со тие зборови..крај му реков ТИ ОД ДЕНЕС ЗА МЕНЕ НЕ ПОСТОИШ,ДА ТИ Е СРАМ...(а пак од друга страна го жалам тажно ми е кога го видам сам да седи,сам да пие кафе...секогаш седнувам со него му правам друштво но ова ...)

Не знам,не знам не очекував дедо ми вака да ме погоди со два збора еј на сопствената внука со која живееш,со која се гледаш,делиш исто место.......

Извинете за постов но морав некаде да ги искажам зборовиве...

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

И го изгланцале задничево од целулитчето или да барам поголем диоптер?

СДК немам инспирација за пишување, немам. Малку чудно се чувствувам, те сум насмеана, те сум ко жална врба ама дефинитивно треба почесто да бидам со насмевка. И така- заљубена сум во дечко ми, во колегата и во комшијата. :rofl: се шегувам тие двајцата ми се симпатии ама онака невино како во 5то одделение што ги имавме. :rofl:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

^ Марамке, гарант е гланцано, арен ти е видот.
    Од месечина се приметува - фотошоп ради ;)

На marama и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ќе се потрудам да го достигнам максиумот, а доколку не успеам... ќе ме теши тоа што барем се потрудив! :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Ако успеам да го направам цел проект за голф терен ви гарантирам дека лично ќе го спороведам и ќе отворам еден околу Скопјево |(

12. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

.. дека ја излајкував Трендафилка. Неизбежно е тоа,ако и ги читате мислењата. :)

Се надградувам некако душевно,гледам во категориите професионални фотки од форумџиките,многу добри слики,читам поезија во делот ваши дела поезија и проза,одлично и повраќам на тој делот во македонски идол,кога читам девојки кои сечат вени оти тој Кико излегол. Големи тикви. Да не ќе плачи тој по вас?

Коментар за политичкава ситуација,како во државава,и во светот немам.
    Ниту сакам да имам. Имам факултет за завршување. Па кажете дека сум неинформирана,па не сакам да ме боли главата,и онака ми пукна веќе.

И сакам да кажам... Бавни сме кога треба да поверуваме во она кое ни нанесува болка.

На TeddyGrey, Trendafilka и teddybear им се допаѓа ова.
  13. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Еве ме дома си дојдов... :( Залудно толку спремање... Отиде на службен пат дотичниот - хитно му искрсна баш вечерва... Ете тоа е... :|

14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Сакам да кажам...

Од утре ќе бидам дисциплинирана! Диета, спортување, учење, чистење и читање многу книги. Цигари и алхохол слабо. А да и сакам малку да одморам од овие машките...
    Да можеше печат и потпис ќе удреше на овоа.

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

И сеа шо!?

Нишо!

Т-то избега некаде.

Не се јаде пита кромпируша во 11ипол, ама затоа се гледа цртан филм со глувци и се кова план како да се заштедат парички за постдипломски во насока - глума.

Еден е овој живот!
    Алоха 8)

На Neytiri и LivingGlam им се допаѓа ова.
  16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Изгледа душкалата почнаа и по фемина да ме душкаат па наидоа на недоразбирање и се збунија :D . Изгледа сакаат да контактираат со мене.. yes i can feel it.
    Мене баш ми е фино и ништо не ми смета, ако некој има муда (obviosly not) нека ги отвори картите и нека ги реши неспоразумите што ги има со мене. Јас секогаш сум ин а муд да ги отворам и да си кажам што имам. Фала, пријатно.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

го скршив мразот и му пишав прва :tmi: добив одговор и рече дека утре ке зборуваме и сега ке седне на скајп ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ јееееее срцето ми трепери и во стомакот имам пеперутки како на почетокот, е тоа е љубов.. :inlove:

18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Многу ми смета една моја особина и ветувам дека ќе се поправам. Сега и овде. Нема веќе трте-мрте mkay? :D
    Озбилна сум.
    Еве штотуку ветив пред куп непознати девојки и нема да ги изневерам.

На LivingGlam и teddybear им се допаѓа ова.
  19. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сакам да кажам...

сакам да кажам ... феминкиии уште 12 дена ми е роденден незнам дали само јас сум како мало дете (а ќе полнам 16) или и вие сте исти како мене едноставно сум ПРЕ СРЕЌНААААААА :D

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

^ Па уште си мало дете бе. :) :D

На lolyta777 и LivingGlam им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.