Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    8.452
    Сакам да кажам...

СДК дека утре ќе се одржи отворен ден на универзитетот на Југоисточна Европа, ќе има презентации за сите смерови на овој факултет. СДК дека ме избраа да го читам сценариото односно по кој тек ќе се одржуваат активностите. Ве молам посакајте ми среќна да не се збунам на сцена. Ме фаќа трема :sweat: :sweat:
    Добредојдени сте сите.
    П.С ова ќе се одржува на универзитетот во Тетово

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

СДК
    Candida,welcome to my life.
    Ти посакувам непријатен престој,исполнет со убиства на твоите поданици габичките,и да знаеш, ВООПШТО не сум добра домаќинка.

На Valerin и angel92 им се допаѓа ова.
  3. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК под итно ми треба ново друштво :devil:

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК денес „Смешни мислења“ is on fire :nod:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска убедливо го докажав моето трпение. 13 пати ги утнував крајчињата на тушот и едвај 14от обид ми беше успешен! :muscle: Треба да си најдам некој професионален шминкер, само за тушот - друго не ми треба. :D
    Мислам дека поцркав, тотално. :rofl: Ич не сакав да го избришам, и онака утре треба да станувам рано, па ќе си бев нашминкана, а вака дур се бришам сум како црн ѓавол, или не подобро вака да се опишам:

[​IMG]Само што мене и образите ми се црни. :rofl:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сега јас ќе си се сместам и ќе ја гледам првата сезона од “Секс енд д сити“ по не знам кој пат :) ;)

7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК уживав во последниве 13 часа и фактот што избегав од улогата да се биде јас... Јас - преведувач/толкувач/тестатор на државен натпревар по англиски утре, волонтер на маратонот задутре и уште десетици активности кои допрва ми следат... Ма НЕ, сето тоа го оставив настрана.
    Едноставно се опуштив, со добра музика, филмчиња, серии и грицки, пријатна комуникација со дел од вас и уживав во благосостојбата наречена - неправење ништо.
    Толку ретко можам да уживам во ваква (не)активност, што се осеќав како да имам се’, и покрај тоа што освен сокче и топол кревет, немав ништо крај мене.
    НО!!! Веќе од утре, се враќам турбо во секогаш активната, во трка со времето, интересна и непредвидлива улога на „јас“. Сепак, и неа си ја сакам. :$

На TheCandy880, teddybear и Offspring им се допаѓа ова.
  8. ButterflyWings

ButterflyWings Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сакам да почнам да си ги применувам советите што ги давам на најблиските...зошто поинаку гледаме на работите кога се работи за нас :^) ...лесно е да дадеш совет ама ајде примени го :) или дели совети кога веќе не ги применуваш ;) а да си легнам вака прејадена и напиена најубаво ќе биде :drunk: ај ќе го сонувам...трета вечер по ред(да не е на мерак) |-)

9. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

Каков ден..
    Се убив од учење и вежбање математика, и на тестот повторно: тотална блокада!
    Граѓанско, исто така ја зае*ав работата. :@
    Се воздржував цел ден да не заплачам. :worried:
    Си велев, ај ќе дојдам дома и ќе се испукам. Ама среќа, отидов на роденден, си се изнажуркав, си се изнасмеав и ми пројде.
    Не се замарам веќе ни со екстерно тестирање, ни со такви слични глупости. И утре плус што учиме, тоа само да ми се успропасти цел викенд. Не можам ни до град да отидам, нешто за онаа полуматурана (оган да ја изгори веќе!) да купам.. |(
    И капак на се` ова, во понеделник треба цел алманах да биде искуцан, а во среда да се сликаме. Мислам дека ќе полетам од среќа (Yeah, right!) :geek:

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.535
    Сакам да кажам...

СДК дека во Охрид се осети земјотрес... уффф ептен ми е страв од елементарни непогоди :/

11. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

сдк успешно изгледав 8 епизоди од сексот и градот и време е да спијам... Знаев дека нема да можам да го паузирам, навлечена сум на филмов!! :x

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Ова ќе да ти е најлилавата и најсончевата сабота, што било кога ме разденила. И макар очиве ги мрзеше дури и да му посакаат среќен пат назад од каде што дошло, но како да му одолееш на тоа сончево скокоткање по ушиве, тие разиграни виножитни вибрации, што ти се шират по собата уште в четири часот по сабајлињето. Никако. Се ролаш, како мелено месо околу јајцето на другата страна и молиш Бога, тоа самото да си се изишка, да не му посакаш со зурли и тапани да го отпратиш на оној свет. Две кратки и едно долго, пак и ко миксер зујало се вклучува да ти ги помути јајцата, а пак ич нит на крај памет ми паѓаше за кајгана, јас си бев во ролат расположение уште од еден ли, два ли кој знае. Врлам демонстративно тоа сланинките од ќебе испомотани околу мене да не ми избега топлината, и пред да го спомнам и поздравам со жар во очи и пена на уста тоа мајчето, што го родила она сонце преубаво, весело и живчано, гледам „С“ во фазон Ја излези на пенџера сакам да те видам јас, ја излези... :wasntme:
    Добро, не баш таа песна ја изрецитира де повеќе беше Лед цепелин, само во негова милозвучна миксана продукција што душа ти грее, срце ти потпалува и тапанчиња ти дупчи, но дарлинг ај до хев д лов ај нид, мислам ју нид, ви нид, имам ти ја брдо од љубав испошлакано по ова извртениве и раздрпани од туткањето в рерна пижамчиња со срциња. Се срце до срце за срце од срце... ко’ сипаници, на задников, по рацете, по нозете... на груда :wasntme:. Но, што да правиш, штом оваа мома отворила тоа очите џамлијчиња саде филџанчиња, ошле и коњот и сонот и зен моментот во неповратак (а и со нив, без нив, секако е убаво ;) ), пак и нашла пубертетлија без бубуљици тенк ју лорд, со уште порозе очиња од нејзините, со глава полна музика од бои, што се прелеваат, разлеваат на сите страни, пак создаваат нови и нови „жуто комбе за двајца“ комбинејшен .
    Тоа ти е, стара мома не може да пребира, пак и кој ќе те сака, во 4 сабајле со тапирано кремче на теме и од преде, бела пудра шлакната на ова антенава на среде чело, та пак и в пижами ко од детски вртич тазе пуште (среќа пелени не носев), да мамо ни дадоа и ужинка и ручкавме, имавме ролат со месо, сланинките ги оставив. Туку, по ноќнава ли, сабајлешнава ли, како ќе му дојде, прошетка по Кејон, јас би да се вратам во срцињата, да видам антенава да не фатила некоја нова станица, пак покасно да го премериме и полилавиме и паркот со С.... пак и треба да приберам една насмевка пред да ми се сецне лицево баш на Joker, smoker, midnight toker поза, пак ни delete да не го мења.
    Besos bellas :*

http://www.youtube.com/watch?v=Zua9RlosehI

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bejbi.91

bejbi.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    27
    Сакам да кажам...

Убаво било кога барем на момент ќе ти се врати разумот и кога за момент ќе осетиш сопствена сила, има желба, има мотивација, мора да се успее

14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.863
    Сакам да кажам...

Today I don't feel like doin' anything,
    I just wanna lay in my beeeeeedddd.

long live Bruno Mars, или кој и да го измислил текстот на песнава :)

15. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

СДК...Вредело не вредело, биднало поминало. Толку. Живот иде даље. :muscle:

16. RedRose97

RedRose97 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека оваа беше најдосадната недела во мојот живот. Цела недела седам дома, проблем со синусите, цело грло здрвено. Излегов надвор само за да одам на доктор. И докторот ,,Ако не ти е добро во понеделник остани дома.'' Ајде таму барем се одморив од тие наставниците и лекциите и тестовите. Сите исплашени леле ќе има интегрална инспекција (штом го слушнав тоа ме потсети на житарките). Сега сите ќе бидат лажни и нонстоп нервозни, а тоа ме нервира најмногу од се, дури и повеќе од учењето и местењето на оценки. Леле пекол ќе биде. Ми се иде да не одам и другата недела. Незнам што да правам. Оваа сонцето ме расположи, а овие мисли ме изнервираа. :@

17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Едно да ви кажам:
    Фиксаторот за шминка на Артдеко - не е фиксатор.
    На декларацијата напишале фиксатор за шминка, така и го продаваат, а всушност е само освежувачки спреј, сличен на оној на Евиан - минерална вода за освежување лице.
    Е така, 400 денари отидени во неповрат :fubar:

... лажговци глупи :devil:

А мене дури откако го купив ми текна да видам што пишува на шишето, а не на декларацијата :headbang:

Добро, да ви кажам за вие барем да не се зезнете. :worried:

На Ema.Sk, Miss-Independent и zhap4e им се допаѓа ова.
  18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

:D ... Случајност или.... :wasntme:

Моментално он д рејдио ја слушам песнава :D

http://www.youtube.com/watch?v=eOdPw7ZlA2Y

И нека каже после некој не сум битен фактор на земјинава топка!? :^) :wasntme:

На Strumfeta93, Ema.Sk, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сфаќам успивање, ама па да се успиеш цели два часа не иде. :D
    Што ми е убаво вака кога ќе си се разбудам во сабота напладне, со „креонче“ и палента на очите :rofl: и права испеглана коса која уште ми мириса на парфемот од вчерашната журка.
    Ќе шмркнам едно кафенце придружено со поезија и ќе бегам од тука пред да се врати мајка ми и да ме принуди да ги исчистам двете соби кои се како бомба фрлиле. Кое кај паднало - не станало. :rofl:
    Mислам, ќе исчистев јас и вчера, ама ептен празник дека. :wasntme: :rofl:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  20. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека песнава ја слушам само заради добро и ритмично расположение. :lol: :dance: :party:

http://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU

На Ema.Sk, glamour-lady и TheCandy880 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.