Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дами и господа, вклучете се во акцијата: „Да донираме пет денари за запотените мишки низ градот“.
    Луѓе, отров! :puke: Па уште кренала рака нагоре, над глава, мислам дека печурки ќе почнеа да и` излегуваат. :worried: Девојче си бре, аман - среди се. |( Па и момче да беше, хигиена е во прашање.
    Подобро ќе беше гас маски да делеа, отколку канти за ѓубре. |(

На Miss-Independent, Dushica-sk, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Денес баш тоа гледав низ центар, се се ама кога ќе видам девојче што нема мерак да си се среди ми се урла! Значи не станува збор за недостаток на финансиски средства, има пари да се труе со цигари, а нема за сапун од 20 ден.:x
    Косите неизмиени, мрсни, светат, ама битно се исфарбала.
    Млади девојки да немаат желба да изгледаат убаво стварно е жалосно, па сега ако не се одржаваат кога?
    Срамота, само цигарата у рака и терај. Браво.

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
  4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.535
    Сакам да кажам...

Го мразам британскиот акцент ама можам слободно да кажам дека Адел ми е најдобра пејачка засега. Нема песна која не и е утка.
    Засега оваа ми е фаворит:

http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

На Buttterfly, zhap4e, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК се испукав добро последниве денови прошетав , се журкав, малку учев малку спиев :D и сега се осеќам како да немам тронка енергија , ветре ќе да ме дувне ќе ме собори .... |( . Од утре почнувам да учам ама сега навистина ќе почнам :P (дека така ќе биде ) :lol: :lol: :lol:

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, седам, и си ја акам главата. Апаратот, и мобилниот телефон се осудив да ги приклучам на друг комјутер што никогаш не практикувам ама ајде ме молеа. Ете, ми се наполнија со вируси, морав да ги форматирам и останав без ништо.
    Цела вечер симнувам песни и симнувам од кои пола не ми ги фаќа и се нервирам.
    Ама ајде има една добра работа, имам јак антивирус на мојот комјутер и знам дека нема да цркне иако го збудалев вечерва.

И така додека на мојот комјутер се симнуваа работи, одам да видам што се случува во комјутерот кај брат ми. Антивирусот истекол, јас сосема сум заборавила да го продолжам, 2 и пол саати барав антивирус кој ќе го прифати комјутерот, зашто стариот не можеше веќе. И не може и не може.
    Ај симнав еден сканер, и дечкото има само 346 вируси во комјутерот од кои со триста маки успеав да тргнам дури 15 па сега се 331.
    Му кажувам и му ја покажувам сликата (му ја сликав бројката), по малку лута и нервозна и тој се радува како рушил рекорд. Божем во Гинисовата книга го пишале. Не можев да не се насмеам.
    Едино не знам како ќе му го средам ... како ќе се снајдам пред целиот да цркне???

Тешка вечер беше ова, навистина тешка, а допрва доаѓа најтешкото :D
    Остајте што не сум јас родена за вакви работи, премногу ме измачуваат, ама кога се мора мора се.

Абе барем да имав едно чоколадо до мене, верувајте ми полесно ќе одеше работата :D А не вака сабота, сите шетаат а јас чмаам и се мачам. Ех маки големи. :P

А кога ќе видиш веќе дошла недела глупавата. И неделата ми е букирана. Је*але ме семинарски и презентации и се по ред.

Затоа вечерта, другарките и на трач муабети и смеење до даска. Не можам, вака ако продолжам ќе ви мафтам од жолто комбе. :D

Ај добра ви ноќ. Лупетам само глупости од што збеснав. :emo: :hug:

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

СДК дека 2 саат бидна а јас абер немам да седнам да поучам нешто :devil: во понеделник се надевам дека ќе знам нешто и дека нема да дремам како теле пред испитот :(

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк каква сум таква сум,своја сум си ;)

Сите ние си се сакаме самите себеси барем по малку.
    Немам страв од тоа да дознае некој која е Кенди,не ме ниту страв да си објавувам мои песнички во темата за поезија иако знам дека и на facebook си ги објавувам и ми ги читкаат,немам страв од овој глупавиот виртуален свет...Имам страв од она што ќе биде со нас :^) ШТО БЕВМЕ,ШТО СТАНАВМЕ.

Заглавивме во свет во кој зависиме од тастатури,глувци,монитори,кабли,интернети ...алл тет стаф!
    Да не бил овој Никола Тесла на мира ќе си игравме криенка во маало до 21:00 часот и право во кревет а од 08:00 наутро иста приказна...

На Little-one, Rozich, julie77 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека не е можно ова што на мене ми се случува. Вчера вечерта до 1 и пол на роденден (на кој, патем, си поминав незаборавно), денес рано сабајле на натпревар и пак ги растурив. Или сум гениј или можам да функционирам со премалку сон. Сепак ќе да е второво ... :rofl: :rofl: :rofl:

Друго што СДК, моментите поминати со блиските се навистина бесценети. Можеби го сфатив тоа предоцна, откако една многу блиска личност си замина засекогаш од овој свет, но од тогаш барем научив да го ценам секој момент. Во секое лошо се наоѓа и по некое добро.
    Иако не бев на некое посебно место вечерва, си поминав прилично убаво. Кој би рекол дека личност што си ја запознал пред 2-3 месеци би станала толку голем дел од твојот живот. :?:

Сигурно звучам неповрзано, но не сум јас виновна, од мене говори недостатокот на сон.
    Епа ајде поздрав, одам да си го надополнам заслужениот сон. :hai:

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК смачкав комарчиште на ѕидот . :devil:

11. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Хуху .... и јас ТОЛКАВО ....со крпа го акнав :D

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека се занесов! Да! Се занесов! Гледам што да видам...речиси 4 и пол. Не бива тоа така. Одам да спијам и од утре мора да се менува нешто, нема седење до 4 и пол. До...4 и 15 максимум! :D Се зачитав бре во таа темата Симптоми оф being а сељак (така некако беше) па се смеев како луд. Е свашта има по овој свет! Лека ви ноќ на сите феминки, од феминците уште јас изгледа останав буден... :$ :lol: |-)

13. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.535
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе ми идате на кафе во Бардовци или Демир Хисар - зависи кај ќе ме примат ...
    ААААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!
    :fubar: :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:
    СЕЉАЧАНА! МРШ УПМ ИДИОТИ ! :@

СДК уште нешто... Во денешнинава машките се поголеми ТРАЧАРКИ од женските и можат само да ми се фатат за малово прсте на левава нога.
    Ајт сите во кревет ..

14. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам...

СДК дека на свадба вчера си поминав феноменално и братучедка ми беше најубавата невеста дефинитвно, прекраснаааааа :inlove:

15. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.027
    Сакам да кажам...

Утрото е најубавиот дел од денот...
    А овој ден започна многу ветувачки. Си станав посабајле, испив две чаши вода и изедов една банана, па следуваше вежбање 15 минути (добро 10 :$ ), па една мала прошетка и сега си пијам кафенце во друштво на Фемина и ЕКВ.
    Ама сега следува потешкиот дел, чистење по дома :( .
    Ама имам енергија за трошење, а и вечер се враќа моето :l: и планирам да го изненадам со романтична вечера.
    Имајте убав ден, па се читаме на следното :coffee: .

16. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    Сакам да кажам...

Кога ќе слушнам чистење главата ме стега :tmi: Ама што се мора се мора :!: ,ај ќе покиснам уште малку на нет па после ќе се фатам за работа :D

17. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сакам да кажам...

Уште едно утро, уште еден нов ден.. а јас сеуште останав старата.

И денес се разбудив со помислата што понатаму..
    Да се биде или не?
    Да ја засенам гордоста или да ја истакнам?
    :?:

Има време до утре да размислам, ама јас јас јас ЈАС сум as AliRiza :D .
    Гордоста пред се‘. Не се удира со главата во ѕид :headbang: .

Вразуми се Ина, изгуби многу личности кои ти значат само за да ја задржиш таа твоја ‘гордост‘.
    Епа сега ке се борам со сите сили, макар и светот се урнал врз мене! :lol:

18. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Сакам да кажам...

СДК го сонував бившиот. :tmi: . И сега ме мачи совест. :lol: . Знам дека е лудо ама ме мачи и тоа ти е. :| Арно што не сум од овие новиве генарации, никогаш немаше да се омажам, ќе ме лапнеа маливе. Дури и му кажав на маж ми па дури и ме чепка дека сега овој ме мислел и сигурно ќе ме бара. Се надевам нема да му текни тоа, како што е мавнат. |( . А патем онака кажано си го сакам мажулето бре, секогаш реагира поразлично од тоа што очекувам. :D

19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Луѓе срцево ми застана . Земјотрес имаше сега .. Ауу уште не можам да се соземам.. :o :o

20. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.214
    Допаѓања:
    5.535
    Сакам да кажам...

Баш во Ск бил.

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=220726

Статус на темата: