Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам да кажам...

Уз Чола све иде!

Како и да е, не мешам ни градоначалник, ниту ништо, јас лично сум рокерка откако знам за музика, ама ЈАбука не се споредува со Чола... Плус, ете ги на 8ми ќе бидат во скопје. поздрав

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

|( Kако и да е- мене Чола на ова не ми иде- ама кој сака нека оди на Пиво Фест- јас како економист не им предвидувам голем профит и потрошувачка на пиво во споредба со цената што ќе ја платат за неговиот настап.

А за 8ми знам може ќе одам, ако немам за полагање- заедно со Бреговиќ се :)

Ја би Прлјаво Казалиште или Ван Гог, ама кој ме слуша мене :lol:

Ќе има Ружице Ружо Рушка, зрела си ко крушка :lol: со Чола, Чола

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк денес прејадов...наместо на диетичка пред матурска јас ко вол само нешто јадам :@

И еве ми уште една потврда дека мн.мали работи можат да ме направат среќна...
    Насмеана сум од 6-ка до 6-ка :rofl: :rofl: :rofl:

А да ме прашате за што само ќе кажам ЕДЕН ЛАЈК :tmi:

Симни се Кенди од облаци оти бргу некаде за пола саат ќе треснеш на земја ;)

4. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

СДК врнело не врнело отидов јас на кеј, мечка страв мене не страв :P :D

5. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

СДК дега уште немам пријателка на форумов...... :worried:

6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

Лелеееееее пак дожд и тоа цела недела ;( Додека сум дома сонце пука надвор,наредна недела секој ден нешто имам да правам(факс,испити)тоа ќе врне :( Глупо време сакам лето и 40 степени :sun: :f: :d:

7. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Сакам да кажам...

Еве јас сум ти пријателка,зашто такво тажно смајли :D

На LoVeR му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

Tnx пријателке.... :inlove: :inlove: :*
    Не сум повеќе тажна

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Еве и јас ќе ти бидам пријателка :) :lol:

На LoVeR му/ѝ се допаѓа ова.
  10. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

СДК дека секој ден си велам веке не јадам или пак ке јадам помалку и еве сега изедов цел чипсс :o

11. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно си се опустив во полна када со купка свеки и уживав мммммм, а сега не ми се мрднува со прст :D

12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Сакам да кажам...

Е сега ми иде да плачам :envy: кога ги гледам тие прекрасни штикли и чанти. :inlove:

13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно го најдов најлесниот начин за наоѓање на инверзни матрици :rofl: :rofl: :rofl:
    А да... И го обожавам дождов :dance: :dance: Нека врне нека истуриии :rock:

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Ми треба мир деновиве, сама да си бидам. Не ме разбираат до крај ниту пријателите, нити непријателите. Релативно е што еден или друг од нас би не направило да се чувствуваме среќно, понекогаш и од себе човек се изненадува, пронаоѓа ќоше кај себе кое било заштитено, покриено во некое друго време.

Луѓето те советуваат што треба да направиш во одредена ситуација малку предоцна, така апанзас, сосема успат, а си даваат за право да ти кажат како да живееш. Некогаш проблемите се големи затоа што не се мали во моментот. И тогаш кога од многуте проблеми на кои си им дозволил сосема да те преокупираат, забораваш што си ветил… и сеуште го должиш на луѓе кои ти значат и се чувствуваш лошо кога ќе помислиш во тој момент што си заборавил да направиш

Фрустрација е кога ќе те прашаат што е причината за твојата фрустрација, а ти не знаеш од каде да почнеш…Само знаеш дека има нешто за кое не сакаш да зборуваш.

На MileyCyrus1Fan му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.157
    Сакам да кажам...

Сдк го видов својот идеален маж после добри 15 години.Порано бевме у сериозна врска со нашите скромни годинки,јадевме пуцки и крофни на плажа,се бањавме во сомнителни вирови по реки по цела Македонија,спиевме на ист полски кревет и патиштата не разделија,да не кажам,престанавме со родителите да се влечкаме по излети и одмори и се заборавивме.Денес,со главчето надоле јас унесена у животниве маки и слушалка на уше,надвор од оваа планета,ме праша дали се викам Лилиииит и јас мммм да,ту бе мајката,толку ли сум позната,кога ми се претстави,не можев ни да претпоставам дека е тој! :o Сакав да му речам,јас те памтам штрбав,слаб,со фризура алфа-алфа,ама каков гз држиш сега,не си нормален(го забележав претходно,по објектот во кој бев,се шуњаше и тој).И сфатив дека го имав видено мал милион пат и мал милион пати сум заклучила колку е добар малиов без да знам кој е!
    Денес тој има женцка,јас имам дечко,ама исто така знам дека ќе одам на кафе утре и имам негов број!Сега ќе му титкам и ќе му дишам!Се зезам,ама стварно е ... стварно е...бреееееее најубав,фин,топол,непосреден, амбициозен и успешен што е најинтересно!Па дури и ми рече каква беше мала и бесна и знаеше да ме затепаш за една лулашка,баш си станала женска и пол!Фала,знам! :D
    Бреееееееееееееее,бре и више,БРЕ!Живот и случајности!А татко му се јави пред некој ден да праша за сватовите од снашката,дали биле арни!Да знаев,јас ќе му кажев дека ич не чинат! :D И со таа минав пола деЦво!Ете ти,јес да е добар,ама малиот мој е одличен,амааа...у 20 мин.разговор и блиц начнати муабети,се испостави дека имаме заеднички интереси од друг тип кои можат да бидат добри и исплатливи ако се договориме и ми се придружи во она што го почнав! Ми требаше машка рака за работа,еве се најде....Не сериозно ми требаше,батали шо е ватрено згоден!:D

Светов и не е толку мал...ма Скопје не е толку мало...15 години.Ех...

На teddybear, mysterious, baguf4e и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК, генијално :D Еден бивши го постира статусов на фб:

жените се способни да одглумат оргазам, но машките се способни да одглумат цела врска ;) keep that in mind ladies :)

А јас си помислив, ех, кога би знаел само каква врска ти изглумив :D :D :D Значи ние сме способни да одглумиме и врска и оргазам. ХА! :devil:

Во склоп на мислењето на Лилит...
    http://www.youtube.com/watch?v=1OYPHpfh ... re=related
    :D :D

На Marilyn-Monroe, Dushica-sk, mysterious и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Исто и јас :| :D ќе си кажам дека ќе јадам помалку и се обратно излегува,нешто не ми успева :D колку и да јадам, исто ми е :D таман ќе се најадам и потоа пак ми се јаде :rofl: и се така... :D затоа не си помислувам колку ќе јадам :D

На HeartlySmile му/ѝ се допаѓа ова.
  18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    7.029
    Допаѓања:
    45.948
    Сакам да кажам...

Аман веќе од дожд :swear: Два дена сонце и доста беше, па шо да не е мај случајно.Стварно нема смисла веќе незнам шо му се дешава на времето, кажаа пак цела недела како и предходната, да неможе човек од дома да излезе.Не функционирам баш најдобро на дожд, сакам сонце, сакам да шетам и да чувствувам дека за некоја недела е лето бе, а не ова како пуста есен да дошла,а па кај врне па и студено бреј нема спас.
    Им посветувам и песна на сите оние кои го сакаат ваквото време и па ќе кажам ЈА НЕ СУМ МЕЃУ НИВ!
    http://www.youtube.com/watch?v=F2Cm_4573fs

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

А да му купиме на Чолич стан во Македонија? Сериозна сум.
    На секој бесплатен концерт он тука е Т-Мобиле, Пиво фест, беше и на визна либерализација, во Куманово на плоштад пееше, а плус и обични концерти што си прави како пред некој месец во Скопје. Да си се пресели тука најубаво би му било :D

На zhap4e, sesilija и Offspring им се допаѓа ова.
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Eх,од кога немам кажано нешто...
    Можеби зошто немам и што да кажам. :D

И за времево,ај поуживајте додека е ладно,зошто после на 50 степени ќе горите како мравки во Африка,и ќе викате дека ви е многу жешкоо,и дека кога сте барале топло време не сте барале 500 степени.
    Да не ве потсетувам за "пријатностите" и нивните миризливи мишки кои ќе ги доживувате во автобус. :lol:
    И то.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.