Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    СКД дека конечно денес по долггггггг период се чуствувам убаво и стимилирано за нови почетоци и успеси :D :D :D :D :D

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Запишани сте.......ако најдам ...нема проблем...ве снабдувам, и онака само малку требало.....да се заврши работа :lol:

3. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека ми е мило што читам дека повќето ги сработиле своите должности ..само напред силни сме...мило ми е и некои што ке се подноват шопинг тајм :D И сакам да кажам дека многу сум среќна зошто денес потпишав договор за во една галерија да ми ги изложат сликите немате поим колку ми значи тоа ..и тоа испадна баш онака случајно..нова продавница отвориле и да видам шо има и таму продавачката уметник и продавницата се со нејзина рачна изработка и кажувам јас дека сликам и таа вели баш бараме млади уметници кои сакаме да ги пробиеме и оп троп натам наам и мене среќата ми се насмевна...стискајте палци на некој да му влезат во очи...и СДК нешто до сите не губете надеж и ценете ги своите таленти :) позз

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    А ти катја да ставеше слики овде, и цени, а? Видов една во соодветната тема, и ми се бендиса, ама дај повеќе...

Јас по дома жива слика немам по ѕидовите, и тоа мора да се смени во најус можен рок!

Ај само слики, цени не мора, ќе те караат администраторките. Цените ќе ги пишеш во лп на тие што се заинтересирани :D

Или кажи во која галерија...

5. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Ариел јас само тие двечките ги имам на слика што ги ставив во категоријата слики и уметност....а цени сега немам треба да ми ги проценат и потоа ги изложуват ако некогаш ве води патот наминете инаку јас сум од Кочани и адреса ке ви кажам каде па во живо ќе видите што ви одговара колкава големина цена итн :)

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.600
    Ау, мислев од Скопје дека си. Во Кочани ме има патот два пати во живот нанесено, службено, ама тешко ќе ми се повтори во блиска иднина :D Како и да е, супер ти се овие слики, и ако имаш нешто ново, стави тука.

7. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Знаев дека си од Кочани, те сетив по дијалектот :lol: Здраво сограѓанке ;) Ај сега кажи колку чини типката со шеширот, ептен ми се допаѓа :)

8. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Aaaa комшивки сме :D :D ја некако се трудам да не одам ногу на дијалект за да сите ме разберат нели ама не ми оде многу добро очигледно :D а типката со шеширот не е за продавање..моја прва слика на платно и ми стои во дневна :) ама може да насликам иста ваква дури малку пооригинална за тебе ако си заинтересирана ;) ...па за цена накнадно се договараме ;)

9. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Има ли попуст за сограѓани :lol: Девојче, мене професионална деформација ми се дијалектите :lol: пусти јазичар сум :lol: а и башка кочанскиот ми е мајчин јазик што се вели ;)

10. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    За сограѓани не ама за друшки од форумов секако ;) :) а добар ние кочанскиот ја си го сакам каков таков мајчин е арно кажа... позз

11. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    СДК на крај секогаш излегува онака како што мислам дека ќе излезе.

12. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    SDK..ide machka okolu tebe...pazi da ne te izgrebe... :?

13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    cuvaj misu rep,da ne budes slep ako budes slep,otpast ce ti rep :D ee marley denesnite deca ne ja peat taka,kao nie so ja peevme :D

14. MissPagane

MissPagane Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    32
    сдк глупости невер ендс!

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.072
    Сдк ол д сингл лејдис...никогаш повеќе нема да си го дадам срцето,никогаш!Ама зошто викаат никогаш,не вели никогаш,ако дојде ред пак...убаво ќе отворам очи!Фрустрирано да му се плукнам,да сум син на таа мајка има сам да се дадам на посвојување уште од јасли!

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    sakam da kazam :lol: :lol: abe leleeeeeee cvetceto mi e zeleno a sega duri zabelezav :D toa e nagrada za sto zboruvam celo vreme :) ajde sega next level :D

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.997
    Ееееј стварно ајде честито :D

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека ја сакам мама најмногу и дека би умрела без неа...

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.997
    СДК нема толку сок и вода што ќе ми ја намалат жедта. Ааааах кој ме терасше толку да пијам? Зошто добрата вила на моето десно рамо не ми шепна доста е? Е неее морав ѓаволчето да го слушам Пиј Пиј. И така ми е сеа. Ако ми е. И малку ми е :lol: :lol:

20. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    sdk,ee jas samo 2 seceni konjacinja si ispiv vcera i ne me boli glava sea :D drug pat ne si go zaboravaj angelceto doma :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.