Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Сакам да кажам...

Kонечно си симнав програма да ми ги среди вирусиве, ова не се трпеше веќе- компјутерот ми стана желче, а сега како ги лови јас ко некое дете само чекам додека ги скенира и колку повеќе се зголемува бројот на treats detected и ги уништува јас сум :dance: :dance:

Е тоа ви е радување на мали нешта :tmi: :)

:rock:

Phyramide and LivingGlam like this.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Браќа и сестри. Хаос.
    Го мразам чувството кога е човек пред разболување.
    Мразам кога се лакирам со нов лак и тој ќе се истури.
    Мразам луѓе без општа култура-минимално ниво.
    Мразам луѓе без трошка добрина во нив.
    Мразам лето иако тоа ме прави најлуда на планетава.
    Епа мразам. И ги мразам сите влечуги и бубалки кои доаѓаат попратно со летото.
    Мразам луѓе кои ветуваат нешто а од ветеното ништо.
    Мразам книги без убав начин на раскажување.
    Мразам филм со лигави глумци.
    Мразам слика без некоја скриена порака, замисла.
    Мразам песни без емоции.
    Мразам да го бришам црвениот лак од ноктите исто толку колку што сакам да с елакирам со истиот.
    Мразам комшии на кои идол и ме гугл.
    Мразам да пијам топла вода и слично топло.
    Мразам пензионери во вторник и петок.
    Мразам болници, а во истото омразено место некогаш ќе работам работа која патем ја сакам.
    Мразам. Мразам. Мразам.
    Денес многу работи мразам.

Го знаете она чувство кога стапалата ви се ладни мраз и ќе ги шлапнете во када со топла вода?
    Е јас тоа год оживеав со изгор жешка вода. Тенџере сум бе тенџере.
    А и преморена сум.
    Од 6 сабајле алоо. Треба да ни плаќаат за траумите што ги преживуваме со старите луѓе.

Туку да се пофалам, како поштено не положив по еден предмет. ЈАс и уште двајца. Резил. На една пракса не отидов, и цела завршна од тие задачи. Уште му викам кога сме решавале вакви задачи и ми вика ееее тогаш. Уф како не го треснав. Ми е гајле, битно знам кога не сум отишла убаво ми било. Вечер има батал да ги направам тие задачи и утре повеќе и од максималните поени да извадам. Тој со мене. Тиквар.

Ама сакам кога тој ќе ми се јави да ми рече сакав да те слушнам. Сакам кога моите ме размазуваат, а исто и тој. Сакам што ме сакаат и сакам што ги сакам.

Неколку луѓе од реалниот живот и неколку луѓе од форумот ми се доказ дека помеѓу многуте камења сеуште постојат вредни дијаманти.
    На тие луѓе фала им што постојат.
    :hug: :hug: :hug:

beached, kate21 and 2468 like this.
  3. specificone

specificone Популарен член

Сакам да кажам...

СКД како само ме изненадуваа соучениците е ова веќе не го очекував од нив :)
    И знам што ќе направам вечер аххх само се надевам дека нема да го видам сценаријото кое го замислував пред час и половина :sweat: :sweat:

4. yawn

yawn Истакнат член

Сакам да кажам...

Да ви пренесам атмосфера од дома,моментално :D

Oие двајца не е*ат жива сила,се живо ми испокршија и ми искинаа :lol:
    Ама нека се ,им се смеам! Ми го направија денот поубав :*
    Друго се е... Хмм,како да кажам?!
    Ај да не кажувам,премногу е весел постов и не сакам да го расипувам тоа.
    Бидете како моиве ,безгрижни.Друго се ќе си дојде само на свое место.
    Бубкам ве !

Attached Files:

Theodora, afroditaa, mims-89 and 8 others like this.
  5. happygirl

happygirl Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК мислам дека повторно се заљубувам! Не дека се одљубив, но одреден период врската со дечко ми стана монотона. Се радувам што работите се сменија на мноооогу подобро! А се сменив и јас - не тормозам веќе за моите проблеми (се трудам да не се замарам толку многу со нив). Се чувствувам како во првите месеци кога се фативме, пеперутки во стомак, се наежувам кога ме бакнува, едвај чекам да го видам! Го сакам!! :inlove:

6. babygirl

babygirl Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека.....ме вика книгата а јас не ја регистрирам ....ме кани на кафе јас ја одбивам ....бара да се дружиме , да си водиме љубов само јас и таа .....а јас туш ладна :geek: !!!!!
    Треба да се учи а пустото книга не ми се гледа а :fubar: камоли пак отвара !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

7. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Be the change you want to see in the world.

la-chicka, zhap4e, 2468 and 2 others like this.
  8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Сакам да кажам...

Зелен чај ТЕ МРАЗАМ зошто си толку грд за пиење :puke: , ама штом помагаш во согорување на калории ќе морам да те пијам ]:)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сакав шопинг - ете ми шопинг.
    Нозете не ме држат и за што ? За да гледам цветови, цветови, цветови и цветови. Се` што не е цветно е од минатата колекција со останат S или XS, епа аман.
    Фино во Матекс, еднобоен материјал, црна права фармерка класика така да ми остана уште накит, обувки и чанта - една грижа помалку. Само чевливе ми се мака, ќе почнев излогот на Шевињон да го лижам. Какви ги има, зошто ли не се на плута? ;( ;( ;(
    Неделава ми е фул, а чувствувам дека петоков што доаѓа ќе биде јаготка на шлагот - Боб Марли деј во парк :dance:, директива од таму на „Панкот не е мртов“ и last but not least долгоочекуваната свирка. Ќе процутам од среќа до тогаш. Во вторник петок чекам. :rofl: Како Ребека Блек се почувствував во еден момент. :rofl:
    Туку да се мафнам од тука и да фатам книга, нема да биде воопшто лошо. :D

10. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

сдк може ќе го запознаам за некои 40 минути ааааааааа паника ме фаќа нененне не можам шо да речам? како да се понашам? а ако му оставам лош впечаток? лелелелелелле :sweat: :sweat: :sweat: :puke: :(

11. meruska

meruska Истакнат член

Сакам да кажам...

здраво на сите сдк а и да се пофалам јас се породив на 28 4 имам ќеркичка /причина поради која не бев на форумот :D :D :* :* за сите ми недостгавте

12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Сакам да кажам...

лелелееее одлични вестии! честито!! нека ви е здрава и жива ! :) :) :*

meruska likes this.
  13. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Сакам да кажам...

Иако не ве знам зашто сум нова, нека ви е со среќа! :D

СДК аман више со оваа пуста математика :@

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк нешто ме тишти цел ден,не знам што ми е,а и нешто не ми оди во последно време,ама не по моја вина.Добро бе да му се невиди,сум ти дала документ за потпис,ми велиш,дојди за два дена,зошто те мрзи да го дигнеш задникот и сега ми викаш,кааааааај мене?!Нема кај мене таков!Кај мене го донесе сигурно?!Да,кај тебе!!!И сега што да правам јас,ем ми е важен,ем бев врзана со време,а тек во петок ќе трчам да повлекувам триста глупости за едно ливче!!!
    Искрено се надевам дека беше инцидетна работа,а не период во кој ќе ме завлекуваат глупости ко што знаело да се случува!

Дајте некој стимул за расположение и работа,многу ќе ве сакам и ценам и гушкам и поштувам и се!

15. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека се вљубив..... во песна... (What kind of sick freak am I?!)

zhap4e likes this.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Сакам да кажам...

Не се жалам повеќе!!! Превземам иницијатива во мојот живот. Има да го намалам мешето, па што сака нека биде. И со тешко срце ќе го намалам јадењето, претерувам веќе.
    Абе ќе се стегнам до летото и крај!!!

17. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека го читав текстот на Офф иии имам мн ме натажи, ме разнежи и направи да сфатам колку треба да го ценам татко ми кој животот би го дал за мене иако некогаш знае многу да ме изнервира ама сепак Тато те Сакамм!!
    Поздрав до тебе Офф за ваквата храброст што ја имаш :clap: Ти се восхитувам на ваквиот карактер што го имаш!

18. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Сакам да кажам...

И јас морам да почнам да учам и единствен стимул ми е кафе и удобна фотелја.А можеш да пробаш и со добра музика ;)

19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека од денес па навака почнувам сериозно да го сфаќам факултетот, доста беше заебанции и несериозност, време е да се загрее столчето и да се учи ...

Нема да ме мрзи, и се ќе положам за да можам на раат ко човек да дипломирам (здравје следната година)и давам ЧЕСЕН ПИОНЕРСКИ ЗБОР дека се ќе направам како што кажав.
    На крај краева ова не сум јас, барем никогаш со учење сум немала проблеми, и наместо сега да се потрудам малце поише јас си се заебавам, сТрам да ми е...

Ете така драги мои, примете еден големммм феминимски поздрав зошто јас заминав во војна со книгите...

20. teddybear

teddybear Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека бев да си го одберам зајчетоооо :inlove: Утре ќе ви го сликам :inlove:

и сакам да кажам си дојде мојот најдобар другар/брат од најдалечната земја. Ааааа конечно веќе нема интернет комуникација, го гледав во очи додека зборувавме и го изнагушкав и изнабацував. Ааааааа. Мераци. :inlove:

Како може бум да се стори во рок од пет минути :rock:

Thread Status:
Not open for further replies.