Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сум далеку од идеален, КАКО НЕ, имам направено и основни грешки за кои неизмерно сум се каел, сум постапил и себично некогаш, водејќи се ЦЕЛОСНО по своите интереси, не мислејќи на последиците (доколку ги имало), сум изгубил и неколку личности, од кои дел (не)заслужено...
    Значи, да потенцирам уште еднаш, имам НЕДОСТАТОЦИ, не плакнам очи измислувајќи приказни од типот „сам против сите“...
    НО!!! Никогаш, ама баш НИКОГАШ не сум се однесувал со омраза или нетрпение кон оние што се нешто „помалку“ од мене. Не ми е јасно, какво е тоа „болно“ полнење на егото, што се постигнува со тоа, дали воопшто нешто се постигнува!? Па и тие се луѓе, бре човече, а што е и најсмешно, не ни треба да се прави некакво рангирање на тоа кој е повеќе/помалку човек, па нели сите сме еднакви, а!? Срам да ти е, ти како интелектуалец, и почитуван човек, треба тоа најдобро да го знаеш! Бев меѓу малкуте кои се’ уште го правдаа и бранеа твоето нестабилно и зачестувачки потценувачкото однесување, но денес целосно потфрли во оние квалитети поради кои те мислев за човек за восхит... Жал ми е, искрено... :/

easyyyyy, firequeenn and crazylady like this.
  2. renata77

renata77 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека сафра ме фаќа од помислата дека морам да носам дебели,топли,зимски алишта на почеток на лето :@ .Не можам да ги гледам повеќе :puke: ,не можам да ја поднесам климава и атмосферава типична за Москва во Октомври.

3. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

I'm yours..... :$

И чисто информативно да знаете има уште по некој џентламен. :wasntme:

4. angel92

angel92 Популарен член

Сакам да кажам...

1. Мразам кога влегувам во просторија или такси или во било што и кога инстантно очите почнуваат да ми солзат... не,не од нешто што гледам... туку од миризбата од неискапено ... да, не искапено 2 недели со силна арома на испотена мишка(сепак сезона на мишка е) али претерано многу голема... + миризба на манџи + цигари ... :puke: :puke: :puke: Па ми се згрози животот преска бе... :/ Ми идаше да му речам да застани. Ако не ти се троши пари за вода, земи си влажни марамици - поефтини се :^)

2. Уффф к*пилче едно дебилно. Се навредуваш а? Нели незначев јас ништо во твојот живот? Нели јас бев никоја... крпа .. ? Или си ги слушаш другарчињата? Уф патетико една, лечи комплекси на друго место.
    А да... работите си ги сакам... Не,немој да се закануваш дека нема да ми ги дадеш, мои се ;)
    Кога тогаш ќе бараш да си назад во животов, а дали ќе си добредојден со отворени раце - ќе видиме.

http://www.youtube.com/watch?v=ZSM3w1v-A_Y

3. Утре ми е роденден а не сум ич расположенааа... Се прашувате зошто? Затоа што кога мислите дека работите се најлоши и дека ви е доволно од г*омненца - животот ви докажува дека не сте виделе ни пола од се она што е можно да се случи... Не,воопшто...

И за крај - Времево е никаквоооооо... Чиста нула... Ме разочарува ептен - не памтам кога било вакво. Ич :^)

zhap4e likes this.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Сакам да кажам...

Еј, ќе си ја жртвувам деснава рака па што сака нека биде.
    Ме скина од чешање побогу.
    Дај левава нека зачеша, ма нек ме убие таа од чешање, без неа шо мајка бара оваа да бара чешање а?!? Што логика ќе беше тоа. Та, прашање за опстанок е веќе аман заман што сторе хефе поцркавме тука :lol:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК...

Attached Files:

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК - кога нешто премногу очекувате, дефинитивно ќе се зафркнете. |(

Денов полошо не можеше да испадне, кој шминка вечерна шминка за сликање на табло бре... :swear: Фала му на Господ за влажните марамици, морав вечерната шминка со нив да ја направам дневна. Ма ќе запалам некого. :fubar:

После ова глупово ножиште, го напнав денеска и сега тоа ме напнува мене, повторно ми отече и сега нема дефинитивно мрдање од дома до матурската. Све да му је*ем. :devil:

И јаготка на шлагот - ич ама ич ич ич не се бендисувам како испаднав на сликата за табло. :doh:

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Сакам да кажам...

Каква непрофесионалност од страна на асистентот, која дрскост е да ни рече, доколку го издадете колегата што препишува ви признавам две неточни или неоговорени прашања :o
    Се прашував во текот на испитот дали некој е доволно егоист да го направи тоа? И да, немаше такви ликови... ај може некој нареден испит ццц |(
    Среќата и денес беше на моја страна, иако немав доволно научено сепак се извлеков некако :P yea LUCKY is my middle name :P

9. srculka

srculka Истакнат член

Сакам да кажам...

Денеска го доживеав најгрдиот ден кој постои. 10.5.2011 - ајде побрзо нека помини. ;(

10. Ashling

Ashling Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека...
    дека лиги ми течат
    [​IMG] За само 22 долари или во превод 960 денари -.-
    Тужно.
    Ееееее Македонијооооо, тиии си бисер балканскиии...
    Сакам само една карта до Америка и 10 000 долари во мене само за шопинг.
    Не, нема да се шемовам со гучи и лобутинки, јас си сакам убави ефтинки продавничиња за да му го сменам личниот опис на мојот скромен гардеробер.
    До тогаш, продолжи да сонуваш Ашлинг.. за овие штикли и оние со матурски цени од скромни 2650 денари,нормално со врвен квалитет за кршење кичми.

baguf4e, Trendafilka and mims-89 like this.
  11. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

Правев договор за фотосесија. Ќе дојде од Ниш само јас да го сликам. :o Ухух се изнасмеав. Таму договарње ау ау а ја таква цела еуфорична и само ми вика - се чуствувам дека те знам цел живот ахаха од кога не сум го чула тоа хел јеахх па може и ме знаеш. :D И кажувам на другарка ми и таа нездравата ми вика - ти држам среќа да го клецниш одамна не си се омрсила скапа. :rofl: Хахха битолчанке моја блесава те обожавам. Како и да е интернетов ми помогна да си го спасам душичево, сега правам концепт како да го расоблечам малку на фотографиите.

la-chicka, mims-89, lolyta777 and 2 others like this.
  12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

Научно е докажано дека
    најдобриот акцесорајз за една жена е убав маж до неа 8)

А јас се повеќе и повеќе сум убедена дека тоа не е дечко ми ,него новиот комшија :lol:

mims-89, Strumfeta93, zhap4e and 2 others like this.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК кога станува збор за други луѓе, знам да ги утешам, да им дадам совет некој итн., а кога станува збор за себе појма немам |( :D ( смајли што се крсти)

easyyyyy likes this.
  14. crazylady

crazylady Форумски идол

15. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека одвај чекам да дојди јули!!! |(
    матура...полагање .... I can't anymore!!! :x :worried:

16. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Сакам да кажам...

ладно ми е !!!!!!!!!!!

17. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека сум некако народно расположена :rofl:
    И по не знам колку време имам нова симпатија :$ еве сега гледам од Кичево бил :lol:
    Ама па добро,треба малку освежување да се има во животов,еве пример со момче што пее народно :rofl:
    Аххх....опрај се ehrgeizig опрај се, имаш материјал за учење не туку гледај...ова деее слушај народни песни. :)

18. specificone

specificone Популарен член

Сакам да кажам...

СКД ова не сум јас, ми се плаче ;( ;(
    Сите мои планови паднаа во вода али тоа е тоа утре само се надевам дека ќе најдам адекватен одговор за моето не доаѓање....

19. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Сакам да кажам...

Денес не смееш да плачеш, денес е твој ден, среќен треба да е...сите што денес те натажиле прати ги во три лепе П.М.
    Среќен роденден :^:

easyyyyy and specificone like this.
  20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Сакам да кажам...

Ехх.. кога би можела утре да се разбудам и да ми кажат дека е 10ти јуни, би било уживанција 8) ..
    Сега за сега е 10ти мај |( и е ужасно никакво, ме чекаат испрашувања, писмени, тестови :devil: .
    Пеколен е мајов а 10ти јуни изгледа толку далечен |-) .
    Ехх.. да би можело да ми се исполни само една желба, се би било полесно [​IMG].

Thread Status:
Not open for further replies.