Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Аааааааааааа животињи колку сакам!Ааа Офи но ме интереса нада!Со мрежа ќе ги ловиме.Оваа вереницава на мојов,некаде ги роди,не ги донесе,а таа оди и се враќа,ќе ја скршам!
    Него Теди,она зајаче е така?!Од каде,колку,шо сорта е?!Многу е цакан!

Neytiri, teddybear and Offspring like this.
  2. Dafnee

Dafnee Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сакам пролетен дожд!!! Обожавам кога сум во кола, сред најголета гужва на светот и небото над мене ќе се отвори, ќе се олесни и ќе не бацува со милиони капкести бакнежи ! Насекаде! ГИ сакам насмевките на затекнатите сукњи на пешачки...Ги сакам вљубените бакнежи врз небесните водопади... Ги сакам дечињата што едвај трепкаат низ дождот...А посебно го сакам полуотворениот прозорец и Нина Симоун како саундтрак на сите мои срцебиења! ... пролетен дождец...

Абе Пролет! Ножни прстиња низ летни сандалчиња, платнени торби и огромни наочари! Лепршави фризури, кратки сукњи, високи штикли, тесни маички, дреч бикини и милиони марами, под дејство на алкохолни коктели и хаус мартинис!

Ах!!! Ми мириса! Стиже бејби!
    Мјау ;)

mims-89, Phyramide, sesilija and 5 others like this.
  3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека срце ме боли што не ми стои маичево со Нирвана. :(
    Поклон ми е од мама, ама многу ми е залепено и не ми е комотно. Како колбас се осеќам. :worried:
    Уф Вајлд, баксузе. |(

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Сакам да кажам...

Леле Теди :inlove: какво е зајчето збувнато цело, закачи му ги прстите во тие накострешените влакненца и изгњави го убаво од мене :D

СДК дека денес, среда, сред недела, си зедов одмор, и му ја легачам цел ден :smoke:

teddybear and N.A.T.A.S.A like this.
  5. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека не ми се станува од фемина, си заседнав неможам сега да станаам,а имамм многууу многуу многуууууу за учење :( :(

6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк воа дождот може да ти завррши работа ,еве ме спаси од влечење црево по дворот за да ги навадам тревата и цвеќињата. :P

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Ви се случува ли понекогаш да сте во некоја ситуација или да си мислите нешто во себе а во позадина ви иде песна со текст што баш ви одговара со ситуацијата или размислувањето :?: :^)

Е тоа ми се случува по последниве неколку дена....Си мислам пред неколку часа да се откажам од некои работи и дека ми е тешко во моментот и во позадина од радио ми иде песната со текст ...."you will survive,don't give up...."
    :o :| :?:

И да во право сум кога викам дека сум голем баксуз,ми касни ова чудово и ќе му текне баш за матурската да добијам :worried:

:shake: :shake: :shake: НЕ НЕ НЕ не сакам сакам таа вечер да сум слободна како птичка а не ко бебе со "памперс" :@

8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

I Hate Funerals!!! :|

9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Сакам да кажам...

Седам...јадам чипс...И си мислам колкав ќе ми биде гзот од чипсов :lol:
    Eте на што се сведува мојов бескорисен ден.
    А мразам,просто мразам кога не го живеам секој ден со полна плуќа , а не вака да го потрошам за џабе.
    Уште еден изгубен ден во мојот живот.А може да е последен.
    Па цела смрт да се каам како сум си го потршила последниот ден :D

Ама ај добра сум си јас,него што праиме со луѓево што целиот живот им отиде во неправење ништо и досада |( Ги мразам таквите луѓе и не би можела да сум во нивно друштво,ме гушат.
    Aко се пронајде некој во горниве две реченици нека не се навредува,него трк....Во промена по подобар,поинтересен,поисполнет живот ;)

Се наежив само што пишував за таквото секојдневие,и пак се вратив во жалост по мојот изгубен ден и останувам во надеж дека дечко ми дооообро ќе ми ја искористи вечерта :$

10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сакам да кажам...

Хахах памперс :) мн лошо за матура, да пазиш секој момент, мислиш дека ти протекло и сл. е лошо е да, ја неколку дена после матура ќе добијам така да раат сум си :) инаку и мене ми се има неколку пати така случено меѓутоа толку детално не сум се замарала со песната зошто цел ден ми свири радиото така да и да ми рече радиото KILL UR SELF нема да се чудам :D

11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Сакам да кажам...

Леле прво место освоивме на натпреварот , уште се тресам од среќа .. Со оглед на тоа што на пробите бевме многу подобри од денес , не верував па морав едно 5 пати да прашам кое место сме :rofl: :rofl: :rofl:

Monna.Monna, Hipica, sesilija and 7 others like this.
  12. happynessss

happynessss Истакнат член

Сакам да кажам...

Од дома седење ништо добро, отидов јас надвор

13. Noemi

Noemi Популарен член

Сакам да кажам...

Здраво ПМС. It's been a while, huh? Баксуз сум, фала ти што ме потсети. На 6 дена пред матурска се распаѓам, како и секогаш пред некој поважен настан. Дома осеќам само некоја нервоза и негативна енергија, како да не ми е доволно мачно што ќе се разделувам со некои луѓе кои ми го изменија животот. А реално немам причина да бидам тажна, али јбг трагицирам без веза, сакам и јас да имам мои drama queen моменти.
    Ух да, ќе заборавев, I'm emotionally divorced from my life.

i.am.me likes this.
  14. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Сакам да кажам...

Ќе да учиме во исто школо... :rock: Браво за нас! :rofl:

Dushica-sk likes this.
  15. Sunshine555

Sunshine555 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека се почувствував живо... Сфатив колку е важен животот. Ги гледам прекрасниве облаци со прекрасен розев сјај кој ги прави уште поубави и поволшебни... Светот е убав... Животот е убав.. САКАМ ДА ЖИВЕАМ! САКАМ ДА ИМАМ ЗОШТО ДА ЖИВЕАМ! САКАМ ДА БИДАМ СЛОБОДНА! конечно сфатив дека овие години проживеани од мојов живот сите солзи и тага не биле залудни ме направиле тоа што сум сега... Ме направиле човек кој си го сака животот и е свесен за неговите вредности... Сега сум... Сега можам да го изговорам тој збор кој цел живот сум сакала да ми биде опис на животот... Сега сум среќна... Се вратив од на тренинг пред 10 минути и си го дојадов сладоледот превкусен...
    чашавко
    се викаше мислам :D :D Ама ајде го ставив во скриен да не испадне реклама па да добијам еден фин бан. Како и да е ви посакувам убав ден и има уште 11 часа до 7 и одам на училиште и конечно ќе си го докажам талентов за актерство. :lol: За прв проклет пат да посакам да одам на училиште, I'm surprising myself. :?:

16. beached

beached Истакнат член

Сакам да кажам...

Не ја бива бе , не ја бива.
    Незнам шо сакам , кого сакам , како сакам..
    Незнам да склопам две прости реченици . До тука е работата.
    А , врло радо се сеќавам на времето кога ситно одбројував до започнувањето на Евровизија.
    Чекај чекај.. опааа МТВ технички проблеми , ко добар ден.
    Да не прочитав на форумов , немаше да знам дека се случува нештото.
    Добро де , не сум толку неинформирана..ама така е зборот.
    Што се однесува до деновиве , ги поминувам..просечно. Трчај ваму , трчај таму..тапа .
    Стварно , расссеана сум.
    :fubar:
    -
    Сфатив дека тој , тој навистина е прекрасен.
    После години , кога најверојатно ќе ни се разминат патиштата..па случајно ќе се сретнеме на кеј со потомство , ќе им раскажувам дека со него сум ги поминала најубавите години.
    Дека сме се смееле највеќе што може.
    Сме се карале , па миреле. Гризеле , гушкале , тепале .
    Стуткани под ќебе сме ги изгледале сите најтапа филмови.
    Дека сме виселе на телефон во сите врнежливи ноќи.
    Ама ова после години , ќе им го раскажувам.
    А денес , утре..ќе продолжиме да го правиме ова.
    Заедно ќе ја надминеме и оваа криза , покрај тебе сум..еј ти прекрасен човеку !
    Don't let 'em say you ain't beautiful ! :)
    -
    Ај , доста мрчам.
    На денешен ден , далечната '81..почина легендата.
    За Боб Марли зборувам.
    Почивај во мир голем човеку , вечна ти слава !
    Уз ова , ве поздравувам
    http://www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI
    Сакајте го Боб !
    Мир.

la-chicka, teddybear, zhap4e and 5 others like this.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека мајка ми е единствената жена која умее во рок од 5 минути да ме изнервира максимално.
    Мислам дека ми се качи притисокот. Ми чука главата како срцето во неа да ми е.
    За некои работи никогаш нема да може да ме сфати, колку и да се труди, а со тоа што постојано коментира само ми отежнува. Брза сум на зборови и додека сум изнервирана можам да кажам многу работи, но овој пат бев сериозна и тоа го мислев. Никогаш, ама никогаш повеќе во животот не сакам да ми коментира за ништо, ниту пак барам совет и мислење од неа. Можеби ја болеше, но ме болеше и мене. Но не сфаќа. Знам дека ми мисли најдобро, ама вака само полошо ми прави.
    Многу работи не сакам да ги кажам, ама ми дава поттик. :|

18. 2468

2468 Популарен член

Сакам да кажам...

Добивам главобола со забоболка.
    Може ли еден ден да сум тотално здравааааа? :fubar:
    Па и нервозна сум нешто.
    Вријам така длабоко, сакам да се изнавикам :talk: .
    Ќе го окрка некој.

Лек за нервоза измисли некој?
    Дали постои нешто што го отргнува тоа глупаво чувство кое го чувствуваме кога сме нервозни и бесни, а всушност нема на кого, и никој не ти згрешил нешто... бараш причини да се лутиш и да истуриш бес?

19. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека учењево добро влијае на мене :rofl:
    Некако многу сум весела,расположена и среќна.
    Во моментов си слушам пак народно :lol: врска неам што ми е деновиве со народно.
    А да...и тој Влатко што прашував за него вчера ептен грд бил...кузнае што ми се виде на мене :^)
    Поздрав и имајте убава вечер.

20. pink4ever

pink4ever Популарен член

Сакам да кажам...

Баш така се чуствуваме. Заробени :wasntme:
    и во ова има некоја точност :D

Thread Status:
Not open for further replies.