1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сакам да кажам...

сдк дека си напраив бабачко несс, и си глеам Kлон аџ, уживанции :D

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Сакам да кажам...

Каков суден ден, каков 21 Мај, па јас џабе ли учам, ако е така да баталам книгиве и да ги изживеам овие недела две максмално.... :D

Искрено мене сето ова ми личи на маркетиншки трик, заостана зејтин по продавнциве и други намирници па ние како така простичок народ окулу 18 ќе навалиме у масовен шопинг пошто може некое цунами од Вардарон да не стресе па вонредна ситуација, а треба да се јаде.
    (Едно подсетување, не заборавајте и доволно тоалетна хартија да си купите пошто нели ем од страв ќе ка*аме,ем ќе плачеме што не снајде, ем физиолошки потреби се у прашање)

А и друга опција постои, едно време градов беше преплавен со билборди „Која е Ана?“ и цел град се чудеше која ли е Ана, па после се дозна дека некој рекламира книга, па така пошто 21 е сабота, а башка Мај, месец на свадби, можда некој свадба си праи па сака да ја си изрекламира свадбата, и да го одбележи денот како суден.

Врти, сучи јас не го сфаќам серизоно ама баш ич, само се прашувам дали и во Јапонија некој ги предупреди пред цунамито, а и можда некој планира да не бомбардира и да ни објави војна, а можда и политичари нешто ќе сменат па ондак 21 Мај судниот ден за Македонија, денот од кога ќе почнат да цветаат рози. :f: :f: :f:

Како и да е, кешот сочувајте го, на 18 масовен шопинг (не пазарете во Веро, можеби Грците ќе не нападнат, па да не испадне сме го финансирале непријателот) зејтин, кафе, шеќер, млеко....и тоалетна задолжително.

Ете така фемининки мои, и уште еден совет избањајте се, нашминакјте се, дотерајте се, ако се умира барем убави да умреме, ако е свадба да не се обрукаме пред сватовите, ако е војна да го фасцинираме непријателот. :rofl:

На Strumfeta93, marama, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Не сум нормална ја, пет насабајле а ја сум свеЖа и наспиена и си користам општински нет на мобилниот. Не склопив око цела вечер а и ми се пријаде сега туф, поздодевна ноќ здравје.. ејј ги слушам утринските црцорења што се пријатни. Се надевам у школо нема да ме фати криза за спиење. Поздрав.

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да ви опишам колку многу ме мрзи да ја пеглам косава. Зошто едноставно немам права коса? Ниту да се грижам дали ми се прекршил некој прамен, нит да станувам 2 часа порано за да се спремам. Како ми доаѓа да се вратам во креветчено топло, ако опишувам повеќе какво ми е во соба, колку е идеално за спиење, ќе си се вратам најверојатно, така да - крај. :D

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Првпат вака станувам отсабајле за да го научам материјалот што го полагам дента...
    Имам уште саат време да пројдам цел материјал за колоквиум :D :D :D
    Биче весеље....
    Ми се спие, ми се плаче.... :|

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ме очекуваат три напорни недели... :@

7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.818
    Сакам да кажам...

Денес ми е посебно убаво. Не знам зошто но се чуствувам посебно смирено, среќно, задоволно, баш онака ко да ми се сите овци на број, а ниту имам трло, ниту имам овчарски стап, а Шарко не ми е тука.
    Ама убаво ми е. Ми светкаат очите, му пркосам на калабалакот со мојата весела сукња и екстремно зелени и пролетни хулахопки. Ја разбивам монотонијата и се насмевнувам под недепелиран брк, под неисчистена цвика, која не е розева 8)

И имам потреба само онака, тивко а сепак гласно да го констатирам тоа. Со рацете позади грб, со поглед вперен најпрвин во штиклите а потоа во вас, со главата наведната на страна, ја подвиткувам едната нога, онака криво, како мало детенце, трепкам со очињата и со едната рака вадам Гринго

Сакаш? На дланка?
    Е ај.
    И лижеме сите заедно.

Трепкам повторно и ви го покажувам јазикот - каков ми е?
    Розев, црвен, зелен.
    Супер. Токму така и сакав. Да е шарен и весел.

А јас сум денес весела и во случај да не сум ви кажала ќе молчам тивко за да ви шепнам на увце да не чуе никој друг - УБАВО МИ Е.

Убави тие :)

Посветено на сите оние кои како деца лижеле гринго на дланка и благодарност до Орхидеја која ме потсети на тие слатки моменти.

На Strumfeta93, LivingGlam, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.664
    Допаѓања:
    126.478
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ми е убав денов и цел ден си ја пеам песнава
    http://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU

Don't give up on your faith, love comes to those who belive it, and that's the way it is :inlove:

На Jojoba и enca.69 им се допаѓа ова.
  9. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сакам да кажам...

Епа јас кога сонувам по невозможни работи неможам да најдам :rofl:
    `

10. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

• До мојата околина и познаници

Јас сум борец.Преживеан борец.
    Ги пратив сите искушенија по ѓаволите.
    Победив тешка,тешка болест што ја носев на плеќи.
    Сега,вредам двојно повеќе од секој човек што не го знае тоа чувство.Двојно повеќе од сите вас!
    Сега,после кратко време од боледувањето изгледам многу подобро од пред тоа.
    И се чувствувам така.
    Во име на мојата храброст и верба,и во име на мојот нов живот и убавина.
    Се прогласувам за Победник.Над сите вас !
    Имаат дозвола да јадат го*на за мене и мојот живот само оние со сличен,а малку се.
    Другите,Ауфидерзен! Ќе ме стигнете вие можеби во вашиот претходен живот.
    До таму,јадете само бурек за да пораснете.

Ве Сака, YAWN

На creshicka, zhap4e и Phyramide им се допаѓа ова.
  11. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

Дека годинава убавите сончевите денови малце ни каснат занеме сите, но и некој да живее во темница, без прозори може да примети по тоа што преку ноќ се изнапишани 5 страни во темата целулит! :lol: Ама сами сме си криви за празници уживаме и неколку месеципред одмор црвени аларми има, многу нормално ќе ги има секоја сака да е стегната на плажа! Секоја чест на оние феминки кои редовно се масираат, мачкаат итн :bow:

И СДК дека многу ве сакам!
    Сте ја направиле фемина корисен советник, ми требаше на пр. совет за што да користам пред одмор за бојата да ми биде поинтензивна, најдов тема и си се изначитав! Сега еве сум до пола од темата relax and tone читај читај никако да стигнам до имитациите каде точно ги има :rofl:

Поздрав девојки! ИМАЈТЕ УБАВ ДЕН! :hug:

12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

I live for my dreams and a pocket full of gold!

Денеска чувството е како да сум седнала на некоја ракета во slow emotion.
    Всушност не. Поскоро сум јавнала некоја ѕвезда па како движам, така сребреникаво-златна линија останува зад мене. Би да им мафнам на сите, пак и на оние намуртените фацулиња, чисто да ги потсетам дека се разбудиле во уште еден прекрасен ден.
    Би им дала по малку од себе си, чисто да им се разбунтува тоа заспаниот во нив аждер, бидејќи заборавиле дека ТИЕ треба да го јадат денот, а не тој нив.
    - Еј, плукнете си ги јадовите во вреќичкава моја! А, ти Кармо, го то хел, ајм теjкинг овер тудеј.
    Денеска сум буквално секаде. И очиве и ушиве, а најмногу мисливе. Тивко е. Хармонично, бавно... се влече ко’ капкава на филџанот. И, ајде не ја лизнувај да те видам. :)
    Ќе да е до ветрот. Бранува тој маѓосник премногу од сетилава, пак водата во мене исплукува се’ од дното. Хм...
    А, пак има денови, кога очајно посакувам да си ја извадам главата и да си дувнам во неа. Чисто да ја издувам прашината од тоа милионите џепчиња со слики и гласови, само за да ги раздвижам и оживем.
    Мистер ди-џеј, play the moovie!
    Пуканките ги изедовме, но на, напуни ја кофичкава, би јас уште неколку репет-иња.

Ма, молив сум денеска ветеру. Наостри ме и дувни ми силно... посилно... посилно. Тоа и ми требаше.
    И да, :music: i know, i know, i know what I am chasing, i know, i know, i know that this is changing me !
    http://www.youtube.com/watch?v=ZITh-XIikgI
    :music: и пушти, повторно! Шшшш....!
    hey now take your pills and hey now make your breakfast
    hey now comb your hair and off to work...

Ти си моето гориво денеска.

Ветееерууууу !!! :) диши ме и издиши ме, а јас ќе те скокоткам тебе овој пат.
    Уживај!

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Девојки ај препорачајте ми некој фризер од ПРИЛЕП што одлично фарба коса, а да не зема многу скапо. ;)
    Фала однапред :)

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека им симнувам капа на сите членови од Placebo. Каква магија и моќност. Едноставно сум зависна од нивната музика. Има периоди кога ги слушам и не знам колку ми е доволно. Во таква фаза сум сега. Не сакам никогаш да ја надминам. Можам само мирно да седам и да ги слушам, ништо повеќе не ми треба и никогаш нема да ми стане досадно.

http://www.youtube.com/watch?v=f6SXGJP7G-c
    :bow: :bow: :bow:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    Сакам да кажам...

Бидејќи денов ми е напорен, и немам многу време за компјутер, ве замолувам да ми пуштите среќа од ова патување да се вратам со пехарче и да го обелам лицето на државичкава.
    Ве гушкам сите и ви посакувам убав викенд :hug:

На Strumfeta93, firequeenn, mims-89 и 12 други им се допаѓа ова.
  16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    6.739
    Сакам да кажам...

Јас само сакав да кажам дека сега одам конечно да си го погледнам филмчето Million Dollar Baby. Сама сум дома, може да си земам и марамчиња по потреба, во случај ако станам премногу емотивна.. Мх, мхх, каков прекрасен ден, не ?

^^ Мм, инаку Старфиш јас ти ја пуштам целата среќа што ја имам.. ама за каков пехар станува збор, јас баш не сум во тек со настаните? :?:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

Боже, дај ми сила и желба да научам за колоквиум оваа недела, дај ми брзина во рацете да напишам 5 семинарски до недела, дај ми пари да си купам сандали, и дај ми кашкавал да си направам руска салата. Амин :bow: :*

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Дека се испаничив сум изгубила 50 евра ама не сум ухх срцево ми застана. Туку ми пишаа:

- Ти Ирено имАш очи?
    - Ти го видов бившиот сопруг, не, не, не изгледа на нормално суштество, каца бре пак со онаа малолетничкана! А и оноа детено со малана негова. Ц ц ц. Се молам Господ да ти дае очи!! :o

И така јас му пишав немам бивши имам само грешки некои задовОлителни некои незадоволителни. Тоа е! :)

Денес на истражување лилјаци од 20 ч до 00:00. Ништо од фаќање сеир со нашион на евровизија. Осеќам ќе биде смешно! А баш би дремела дома ич не ми се мрда, овие денови тапа сум.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Сакам да МУ кажам на времето надвор да се реши конечно какво ќе биде денес. Доволно ми е јас што сум близнак и се двоумам за се и сешто, не ми треба и тоа да се надоврзува на мојата неодлучност. Аман или врни, или или биди облачно, или нека има сонце, ама едно одбери, а не на 5 мин да менуваш. Мрш глупо време, те неќам! |(

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк последни средношколски денови а премногу за учење..Наместо да се опуштеме како матуранти ние предпоследен ден ќе си правиме математика тест...
    Мизерија :( ај заминам јас да си поднаучам граганско и да мавнам едно вежбање англиски 8) :*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.