Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК ногу ногу сум среќна денеска :D а и убаво време се погоди тамн за сончање ;)

2. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

напред за сигурно не одиме...веќе познато ама па затоа назад одиме со светлосна брзина... толку ни дипломи се важни ни магистратури ни ова но она ,сега тренд и изгледа со основно да се вработува човек
    знаете што ми кажа една френдица пред некој ден отишла во маркет да бара работа и и рекле таму преквалификувана си за овде ,што е финтата му се стресија гајќите на газдата не ке можи со неа да манипулира а со другите лесно ќе ги уценва.....и после за европа сни биле продаден народ

инаку супер си поминавме на свадбулето ај само з аубо нека е си ја сакам другарка ми една од ретките
    затоа што све е позабегано не останаа луге

3. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

СДК дека толку многу го очекувам следниот викенд (тргнуваме на одмор) што мислам дека некој малер ке ме снајде.

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сабајлево, бев екстра нервозна. За се’ тоа е крива мајка ми. Запнала со тие кошнички за бомбици.....каде бре да ги најдам??!! Цела населба ја превртев :@
    Најдов некако, уфффф.

Вчера се убив од спиење, дупло од доволното. Утрово се разбудив со ужасна болка во главата. Сум ја претерала, богами.

Сега си ги исеков малку ноктите, ги истурпијав.....па ќе ги лакираме некако. Овој пат- дискретно :D

5. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    13.232
    Сакам да кажам...

СДК покрај градскиов метеж, ја заборавив убавината на тишината и природата.
    Бев на планина со татко ми, да ги провери сандачињата со пчели. Ми фалеше искачувањето по стрмнините, фаќањето за гранки за да се придржам, паѓањето.
    И сега се лизнав и паднав, само тато не ме крена со леснотија како кога имав 7-8 години.
    Ми фалеа вакви моменти поминати со татко ми.
    Ми фалеше мирисот на мајчина душичка.
    Ми фалеше да гледам како пчелките работат, со топчиња полен на ноџињата.
    Ја обожавам природата :)

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.721
    Допаѓања:
    24.310
    Сакам да кажам...

СДК, се на се, ова беше добар викенд! Исполнет со мноогу сонце(конечно), шетање, кафиња, муабети. А малку учење :sweat: Ама ајде, има време :D Останав сама дома, сите излегоа за да можам да учам повеќе, а јас веднаш седнав на нет. :D

7. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Сакам да кажам...

СДК ќе си го мењам аватарот според бојата на цветчетоо.. Иновација на годината Јухууу хахаха :rofl: :rofl:

9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера се изжуркав како што одамна не сум се изжуркала синојка
    БЕНИ&НОНСТОП рулсссссссс :D :D
    а си се попалив на оној секси гитаристот како мачка во фебруари :inlove: :inlove: :inlove: ;)
    Ептен е аххххххххх, уште да не се викаше Боби, многу го мразам името

уште сум си под импресии, и само нивни песни си вртам.
    Сум заборавила колку добра журка добро влијае. Мислам дека за прв пат му се радувам на летото. Теоријата деца родени во лето, сакаат зима, кај мене држи вода. :lol:

И покрај милионите проблеми, цело утро си се смешкам. убав ден. Уште да не кивав од алергија. не е битно

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.878
    Сакам да кажам...

СДК диплома? Не, благодарам!
    Извинете, ама сте преквалификуван за работава. Ахам, добро.
    Видете вака, ако ве земеме вас со диплома, ќе работите година, две, ама потоа треба мене да ме станат од фотелјава за вие да седнете. И после кај треба јас да одам? Дома? Е, па не би рекол, затоа ќе си земаме некои неучени, што нема да ни бидат закана за работното место :^)

И што, диплома? Само во Македонија, Дами и Господа.

На lolyta777, mims-89, Fantazy и 7 други им се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам .... Среќна сум. :)
    И заљубена.
    И тотално исполнета.
    :)
    Ах нека седи ова чувство засекогаш :P :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

СДК таман кога ке ослабнам малку, ке се најде некој што не ме видел долго време да ми каже колку сум поправена и ми ја крши волјата... А на таа килажа сум со години :(

13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Сакам да кажам...

СДК дека денес се пресунчав на сонцево и се прејадов на ручекот :$ :sun: Сега сум посилна :P :muscle: ,,Јас ја имам силата!‘‘ или ,,I got the power‘‘ :rock:

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк си ветив нема пеглање на косава до матура,си ветив,си ветив мора да си стојам на зборот!

Вечер ми се иде и не ми се иде |( а предматурска забава.
    Ми се иде да се изнажуркам и поминам убаво а не ми се иде кога ќе помислам на тоа дека утре писмена ме чека а појма немам од задачите :sweat:

Што ли да се праве :?:

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Помеѓу две столици си јас да имав за учење не би отишла на забава ;)
    поззззз :*

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Ма дипломи, не не сакам за тоа да мислам. Никој до сега и не го интересирале.
    Препораки, не ни за тоа не сакам да зборам. Никој не ги отворил пликцата, пак и јас не сум се сетила да отворам да видам што добрите ми професори рекле за мене.
    А, беше така одамна, одамна....

Денеска, јас сум ти дете на цвеќето [​IMG] и си живуркам во едно екстра хипи општество на цвеќари и цвеќиња, а тука некаде се и градинарите што тревата ја раснат.
    Ви ол лајк д флауерс [​IMG] во градот на заспаните билки. За градинарите, овие приказни и не се. Они ти се за да копнат кај што треба да се копне, да пресадат, засадат и искорнат, што треба да се искорне.
    Кога веќе го утнав времето на слободното и доброволно љубов раздавање на сите страни, бар денеска би сакала да уживам во сек... сакањето, што инаку ми го даваат и на несакање.
    Ај, лајк ит анд ај енџој ит, и тоа вери мач ! ;)
    Всушност, уз добра музика [​IMG], фино наштимани гитари, перфектен склоп на ноти и милозвучен глас, појачан со микрофонче да ти нежно шапуче дур те у мозок тресе, маааа се’ ти оди полесно.
    Тогаш и мозокот ;) по релаксирано прима и голта информации.
    Ју ноу ват ај мин, нели, нема потреба у детаљи.
    И да. И јас сум ти од цвеќињата. Впрочем од цвеќиња не можеш да си дете на градинар, можеш да си само цвеќе. Фала богу за пчеличката иначе ни цвеќе не ќе се сторев.
    И пошто оној вистински хипи период на децата на цвеќињата го пропуштив, би јас да сега го фатам овој њу вејв, идам у планините. Цвеќето највирае дур меси убаво домашно селско лепче и си прави свое белуљаво сиренце и да, овошки ќе си садам, ќе си редам [​IMG] ќе си јадам :$ .
    Не, не сум ти ја за Виетнам и крстоносни војни водење.
    Ху из вид ми кам алонг, брашно накупив, кравите ќе ни ги истоварат.
    Ајмо цвеќиња :f: .

На broken099 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК љубовта не знае за граници :lol:

Прикачени фајлови:

• kitten.jpg
      kitten.jpg
      Големина на фајлот:
      40,4 KB
      Прегледи:
      84
    На zhap4e и Gordana10 им се допаѓа ова.
  18. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.721
    Допаѓања:
    24.310
    Сакам да кажам...

Поради дождот во Рим, одложено е финалето меѓу Надал и Џокович :@

19. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    634
    Сакам да кажам...

СДК
    По кој знае кој пат ми се потврдува мислењето дека ор***иите од жени/девојки си се наместуваат на најдобра позиција, без разлика дали на работно место, брак, итн. Ама и' се може бе, кој ми е крив мене кога немам муда :!:

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Уф сакам да се иселам....немогу више бре...више пукнав :@ ете ваква како смајливо
    ни П од ПРИВАТНОСТ |(
    Абе ситници ќе речеш, ама ќе се соберат еден куп и ќе ти го сј*бат расположението ]:)

А што би било убаво да сум негде каде што нема никој да ме знае, не за долго зашто ќе нема со кој муабет да направам....ама така на кратко да не се замарам со никој и ништо :wasntme:

Сонувај си бе Гоу, сонувај си со отворени очи.....никој не те кара за тоа, барем тоа е бесплатно и неограничено.....е сега има опасност ако претерам со сонување....ама брзо се враќам во реалноста, па си треснувам на земја така убаво, дури и задникот да ме заболи од падот (ако реално не сум треснала на него) ама знаете како кога викаш газ ме боли за некоја работа....епа не викајте - стварно може да боли :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.