Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Кој ме збори до толку што ми горат образите? :^)
    Мореее да не фаќам јас температура, денес ветров ме уништи. Ајде сеа едно чајче и фервексче и као нова.

Ах да и ко мало дете сабајле се израдував кога слушнав дека во петок ќе има кино проекција на паркингот на Борис Трајковски салата и гледање од кола. Уф добар филм, ние во кола, грицкаме пуканки и ..... БРИЛИЈАНТИН филм одма си правам во главава :D Романтика до даска.
    Се надевам дека летово ќе има постојано вакви проекции па со љубениот ќе си гледаме филмче. А сигурно ќе има на паркингот и замаглени стакла и тресење на некои коли :lol:

А и среќничка сум тато ми купи билети ќе одам на фудбал, конечно ќе гледам фудбал на вистинска арена со 20сетина илјади гледачи. Добро сеа нема како пред година дена да ги гледам згодниве шпанци ама вајда ќе има и некој добар Ирец :D

На pink4ever, Angelche и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  2. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

аххахахахаха скапан компјутер...малце сум утнала со линкот :@
    еве да се поправам :)
    http://www.boost.mk/zhivot/ljubovno-kos ... i-odgovori

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

nasmevka/glupi-prasanja-i-glupi-odgovri-t6360/

На pumpkin му/ѝ се допаѓа ова.
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

СДК утре мојата најдобра другарка има роденден! ^_^

Само да знае што и спремаме заедно со Х, има на газ да падне. :D И купивме бел шол за чај, и Х го ишаркала со маркери нешто во стилот Хепи Мепи Брдеј. :D Внатре ќе го наполниме со чоколатца, убави пораки на мали ливчиња. Па тоа пораките, абре мерак да те фане да ги читаш, од љубовни до следи си го сонот. :lol: Најдов едно такво пуфкасто чудо, ќе и го буцнам и тоа во филџанот. Потоа, спремаме свеќички, кукулче и еден балон со хепи брдеј. Сега ќе исечам светки, и уште некои срценца мрценца... ииии.... 5ка. :inlove: Сето тоа збуткано во шолот, може уште нешто ќе ми текне до утре. Ќе и се тупиме на врата без да знае, а денот и утре и е ужасен - втора смена на школо, со две писмени. Уфф, едвај чекам. :D

... :party: :party: :party:

Ако успее да го прочита овоа, мојот план пропаѓа. :rofl:

На Hipica и LivingGlam им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

СДК ах да можам да ги направам работите онака како што јас сакам да бидат :worried: :doh: :doh: :worried: а кои што не зависат баш од мене :worried:
    Многу сум нестрплива понекогаш :doh: :doh:

7. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Сакам да кажам...

Сдк дека ќе ми ја оте*ат до 5ти јуни со изборниве кампањи. :^) :fubar:

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК
    Сакам некој да ме пољуби.
    Сега.Одма.
    Силно.
    Многу.
    Убаво ми е. :$

На teddybear, caroline.costa и marama им се допаѓа ова.
  9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.721
    Допаѓања:
    24.309
    Сакам да кажам...

СДК добро помина првиот колоквиум. Ако и следните се такви, супер! Ама нема да бидат, потешки се, мнооогу потешки. Полагам во четврток,па во петок па следната недела пак! И најлошо, сесијата ми почнува од 16ти јуни!!! Цело лето на факултет ќе киснам! Аман!

10. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Те разбирам како ти е јас до 22 јуни имам :envy: :devil: :devil:

11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

мислам дека претерав и со благо, и со се
    капакот беше кога се вракав од пилатес, и почна да ми се врти
    и сватив дека нема да вежбам веке пилатес, следува мала пауза(а со тоа и заштеда на финансиите :$ )

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Сакам да кажам...

Од кога кажувањето сопствен став пред надредениот без да се криеш по канцеларии и да оговараш е маана?
    Од кога искреноста се третира како дрскост, од кога ако имаш различен став од другите значи дека се караш? :devil:

Аман веќе, зошто не можам да бидам лицемерка, 100 пати ќе ми беше полесно, или барем да не се замарав и да се трудев да терам правидини, ама нее, јас морам секаде медијатор да изигравам, а другиве ќе шушкаат зад грб и на крај Сеси пак подбуцнува :@ :@ :@

Е ми се смачи искрено, ми се смачува од луѓево- што не појдов да учам за работа во градинка- барем таму нема вакви работи :)

Си пуштив СитиРадио, прекрасна музика има сега, се надевам ќе ме смири :angel:

На shiningstar, Phyramide, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Mногу сум љубоморна бе, уф уф уф. :envy:
    Го мразам ова чувство, а не можам да се ослободам од него. :envy:

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.272
    Допаѓања:
    67.878
    Сакам да кажам...

СДК ни на фејсбук бре нема раат од политикава. Таа и таа лајк Бране бетр од Грујо, Никола Груевски до победа :fubar: Забога милог, сега сакам да се вратат на нормалнине, глупи квизови со баба ванѓа.

На teddybear, Smilly, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Можев да имам многу, а сега немам ништо. Не му верувам на никого, не си верувам на себе.
    Ќе помине се`. Сета болка е само илузија.
    Бегам од луѓето, бегам од се` што ме опкружува. Светот би го опишала како огромна топка полна со гнев, омраза, себичност, лага, бес, а во нејзиниот центар една мала бела точка која може да се зголеми и да го најде своето место само доколку другите и` направат простор. A jas молчаливо и скришно барам засолниште, не сакам да ме земе. Не ги мразам луѓето, но многу ми е поубаво кога не се околу мене.
    Би сменила многу работи, но временска машина нема. Жалам што не пробав, пропуштив две шанси, а трета нема. :(

На la-chicka, karina8 и mila85 им се допаѓа ова.
  17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк премногу обврски за утре. Неможев да постигнам се да завршам. Па така решив да си земам слободен ден. Чим неможев да одам таму каде што беше планирано, барем да си отспијам. А за училиштето..ајде чекај ме во четврток :lol: . Мислам ми треба одмор. :$

18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДК дека поминавв најубав викенд :inlove:
    Мхмм.. па тоа беше милина.Колку е само олеснувачко чуството кога заминуваш од досадното секојдневие,
    па макара на 2 дена.
    Доста се зближив со одредени личности.Иаку цело време се однесував како некое немирно дете,кое штотуку го запознава светот околу своите мали димензии,во одреден момент разговарав како созреана личност.Чудно.. :^)
    Море што убаво ми беше..Преку ден си шетав низ природа со луѓе кои сега ми се доста блиски,а вечерта...е тоа беше правиот шмек на целата оваа приказна :$
    Седевме околу логорскиот оган се смеевме,баш како на филм :)
    Потоа во доцните часови со другарка ми не оставивме никој да спие :$ За греота.Ма не помнам од кога не сум се смеела толку слатко.Цела планина ечеше од нас :lol: Па кој не би го поскал тоа?А?
    Е утредента малку се препотивме :sweat: + тоа ги намокривме нашите прекрасни патикички во рекичката,
    ама па што.И без тоа не се може!Нели ?
    Е сега..се разболев ама вредеше!Навистина вредеше :!:
    Сакам пак,ама многу сакам :(

19. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

СДК дека денов што веќе изминува беше преубав. Најпрвин да ви кажам на вие што ми го направивте преубав едно гоооолемо фала, добив преубави честитки кои сите беа уникатни исто како феминките кои ми честитаа, секоја си ја доживувам на посебен начин. Видов торти со фудбалски топки и Милан на него, видов торти со искрички, вампирски честитки со мојот омилен глумец, дури и Бекам си го видов :) За зборовите кои ми беа напишани од се срце, веќе се запишани во еден голем тефтер и да знаете таму ќе ми останат за цел живот, кодирани под името 19ти роденден :)

18ката помина ја завршив на убав начин, еден другар ми посака во 19кава да сум иста како во 18ката и доволно ќе било. Планирам да го послушам. Чекам да видам што предизвици и искушенија ќе ми донесе. Уште еднаш фала ви на сите за убавите зборови, ма секојдневие сте ми веќе станати, кај одам без вас :)

Ви праќам големи гушки на сите :hug: :hug:

На BeYourself, teddybear, caroline.costa и 11 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Сакам да си го живеам животот од денес за утре, но не до толку да му се врзувам на ова денеска, за да помислам дека утре или задутре, доколку го нема ова денеска ќе ме нема и мене.
    Не чувствувам потреба моето утре да е врзано со некого или нешто.
    Јас секако ќе се радувам ако нештото е тука и утре, но нема да губам време депресрајќи си ја душата и измачувајќи си го умот со прашањата зашто не е.
    Знам како е да боли душата за нешто или некој што го снемало.
    Но уште пострашно е што знам како боли и кога ќе се видите во очите на некој и си велите ете ме мене! Тоа сум јас за 20 години, доколу имам среќа.
    Е, ако мојот живот го сведам на некаков временски интервал, тогаш одбивам било какви равенки со познати, кога знам дека во резултатите никогаш не остануваат во својата целост... или просто ги нема.
    Што имам денес го уживам до максимум.
    Што ќе остане за утре нека биде за утре.
    Ќе му се радувам јас секако.

На teddybear, julie77, caroline.costa и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.