Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. spanko

spanko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    522
    Сакам да кажам...

5 до 12 е вистинско време да се почне со учење за утрешниот колоквиум! Wish me luck!
    Добра ви ноќ!

На teddybear, lolyta777 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.196
    Сакам да кажам...

СДК значи понекогаш голем буквалиста сум |( памет не ми доаѓа :wasntme: :fubar: како е кажно така,амин |( ах бе... :doh: |( Ич не знам да читам меѓу редови :D :rofl: и сега ќе мислам,епа ќе мислам,размислувам,па може ќе дознаам,откријам,а можеби и не... |( :?:

3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека озбилно ме боли коренот на косата, а мрднам едно влакно вриштам во себе лелее. Самоубиство! Дал дека мокра ја врзав, што ќе да е ама не е убаво. :shake:

Сестра ми пиша сега, ме разнежни си реков дај да се изнаплачам малку ама се предомислив. :lol:
    Сонце е колку само ја сакам и тоа нејзините две жапчиња, морее кога ќе им отидам заедно со Мила ќе вриштат остај ме бе тето, мамо, ау ау!

Завршив со биографија, плакат, уште да досредам неколку фотографии спремна сум за Бг. Морам да оставам време за последниов испит ако го положаммм ухууу ќе се гушнам сама себе и цело лето на раат ќе бидам, само мозоков нека ме служи.

Еве го плакатот уште не е пуштен во јавност, треба да се досреди малку. :)

Ах и каталогот.. една страна

Прикачени фајлови:

На mims-89, Strumfeta93, BeYourself и 16 други им се допаѓа ова.
  4. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам...

СДК дека се стопив од срам,јас кај дечково и така лагано си лежиме и он станува нешо оди до др соба,а јас испружена на кревет и влегува мајкаму и јас БАМ рипам одма и несо чепкам наваму натаму :lol: ама сум се засрамила :tmi: али јбг таа. и после тоа Светло се гасне само за тебе само само за тебе :rofl: и една партија сме си направиле :inlove: :P

5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.824
    Сакам да кажам...

СДК жими се, сакам да ми е/беше единствен проблем во животов скинатата хулахопка која ја спомнав денес :worried:

Не можам и немам сили да се соочувам со уште една болест. Барем не моментално. Сакам барем еден родител да ме види среќна, исполнета, комплетна, онака, по некој стереотипен и очајно малограѓански стандард. Бљак и фуј. Ама сакам! Само уште ТАА ми остана. Позитиво напаѓај, мајку ти твоју покварену! Забушаваш, најсериозно.

Им завидувам, најискрено и најдобронамерно на сите оние кои ги мачат тривијални проблеми од скршен нокт до ненаоѓање работа а живеат некако, од некакви средства. На пример. Фала што постоите, заради вас сфаќам дека нечиј живот сепак може да е убав. И инспирација сте ми. Се додека решавате глупости на Нта, си велам - па вистинската среќа постоела.

И блазе си ви. Најискрено.

Лека ноќ и пријатно. И со среќа. А најмногу со здравје!

Со љубов, до некој нареден сончев ден.
    Вашата, Пирамид

На mims-89, Strumfeta93, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.180
    Допаѓања:
    166.863
    Сакам да кажам...

Сдк ниту една базична потреба не ми е задоволена...ниту една!Тоа значи...тоа значи ќе летне некое главче ни криво,ни дужно...шо лажам,пре своето цаааак! да не се слушам како си проповедам и беседам.Лилит ова,Лилит она,Лилит не така!

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.406
    Допаѓања:
    68.535
    Сакам да кажам...

Тоа значи Лилит оди да си легнеш да не го јадат членките на форумот ни криви ни дужни :D

8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    6.912
    Сакам да кажам...

Jaс го шетав кучето .. Не. Тоа ме шеташе мене !
    Ах незнам главата каде ми е , неможам мозокот да си го соберам и да седнам книга да фатам .

9. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    6.626
    Сакам да кажам...

Никогаш не мислев дека кога ќе ја слушам песната Everytime од Britney Spears, дека во мене нема да има трошка емоција или љубов.. Некогаш треба стварно да ги оставиме емоциите настрана, за разумот да проработи на време. Никогаш не е добро да ја маваме главата во ѕид и да мислиме дека сме во право, додека сите околу нас се трудат да ни докажат спротивно. Некогаш добро е да седнеме на едно место и да слушнеме што ќе кажат другите... и колку и да звучи болно или чудно, да го земиме во обзир за да превземиме нешто околу проблемот.

Љубовта често пати не тера да не го видеме она што разумот го гледа со голи очи. Често и го игнорираме,а не треба. Секогаш сме заљубени во личноста која си ја имаме засновано во нашите глави, а од кога се ќе заврши - сфаќаме колку сме оделе во погрешен правец.

Драги феминки, слушајте го разумот и најважно ... слушајте ги вашите другарки. Точно, постојат љубоморни луѓе ама не верувам дека сите би го имале истото мислење за една работа. Кога сите делат исто мислење, време е да размислете што се случува.

Кога ја слушате песнава,а немате емоции - тогаш знаете дека сте во ред ... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=8YzabSdk7ZA

На marama и FBI им се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.196
    Допаѓања:
    23.275
    Сакам да кажам...

Сдк дека Ади888 конечно оди на спиењее..оти очите сами му паѓат :yawn: ..
    Добра Ноќ Женски лесни сништа..и имајте убав денн..ве гушкам :*

На SanjaKirchner му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Сакам да кажам...

Сдк после скоро 3 години срцето ми затропка за друг... а него ќе го нема до октомври... битно мене, ми затропка за друг.... :D :D :D

На K.e.ll.y, zhap4e и marama им се допаѓа ова.
  12. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.329
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми се пуши цигара, а не знам дали да запалам една оти после не ќе можам да спијам.
    Ај ќе си ја чувам за утре...

13. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

СДК данке бејбидолл потсети ме од преска јадам сончоглед и забрави дека цигаранце имам :D :smoke:
    Ае сеа ке издувам едночко да прекинам да ждерам оти устата како на Анџелина Џоли ми стана :D

На zhap4e и ludoto19 им се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.472
    Сакам да кажам...

сд ти к Aјде и јас ќе сврам една цигара со тебе на струмичка база :rofl: (мислам дека маваш на струмички) :rofl:

15. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Сакам да кажам...

:rofl: блискууу сиии овоа ти е штипски хахахаха ај ке праеме мешана цигара :smoke: :D

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

... преубаво ми е кога ќе се разбудам наспано и ќе си пуштам добро музиче.
    Небото изгледа ведро, не тежат црни и густи облаци. Се надевам дека оваа среда нема да биде само уште еден врнежлив и здодевен ден.

http://www.youtube.com/watch?v=RduWkeE5 ... re=related

17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк дека времето се наближува,се повеке возбудена сум и понервозна :lol: :) Eдвај чекам за овај момент,толку ми треба одмор :geek: Cи го сакам дожденцето ме потсетува на тато-кога зборуваше,згаснете го компјутерот струја ке снема :D :D добро утро на сите,и отидов да си ја издепилирам другата нога ;( :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.908
    Сакам да кажам...

СДК доста ми е од времево...
    Сабајле ме разбуди утринското сонце...ми ѕирна низ прозорот и ме скокотна...се насмеав и си реков -конечно убав ден...Ја однесов малата во градинка...се израдува, фустанче носи и неа и досадно од панталончиња, сака да се фрцка... :lol:
    Се вратив, си сварив кафенце и си викам- има ли поубаво нешто од утринско кафе со цигарче на убав сончев ден...Си се сместив на тераса опуштено и одеднаш се наоблачи, се стумручи...Налет и време и се :@ ...
    Како тоа времето ми влијае на расположението чудо.....
    Сакам сонце, сакам да се соблечам по кратки, сакам да пуштам црево, да шлапкам и да се ладам, ...доста ми е од долги ракави, чорапи, елеци и џемпери :(

На Strumfeta93, marama, Jojoba и 4 други им се допаѓа ова.
  19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.393
    Допаѓања:
    28.350
    Сакам да кажам...

Полагам за пола саат.. ааа wish me luck!

На Strumfeta93, Miss-Independent, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  20. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    984
    Допаѓања:
    706
    Сакам да кажам...

ајде крши нога,рака се што треба да положиш :)

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.