Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spanko

spanko Истакнат член

Сакам да кажам...

5 до 12 е вистинско време да се почне со учење за утрешниот колоквиум! Wish me luck!
    Добра ви ноќ!

teddybear, lolyta777 and Strumfeta93 like this.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК значи понекогаш голем буквалиста сум |( памет не ми доаѓа :wasntme: :fubar: како е кажно така,амин |( ах бе... :doh: |( Ич не знам да читам меѓу редови :D :rofl: и сега ќе мислам,епа ќе мислам,размислувам,па може ќе дознаам,откријам,а можеби и не... |( :?:

3. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека озбилно ме боли коренот на косата, а мрднам едно влакно вриштам во себе лелее. Самоубиство! Дал дека мокра ја врзав, што ќе да е ама не е убаво. :shake:

Сестра ми пиша сега, ме разнежни си реков дај да се изнаплачам малку ама се предомислив. :lol:
    Сонце е колку само ја сакам и тоа нејзините две жапчиња, морее кога ќе им отидам заедно со Мила ќе вриштат остај ме бе тето, мамо, ау ау!

Завршив со биографија, плакат, уште да досредам неколку фотографии спремна сум за Бг. Морам да оставам време за последниов испит ако го положаммм ухууу ќе се гушнам сама себе и цело лето на раат ќе бидам, само мозоков нека ме служи.

Еве го плакатот уште не е пуштен во јавност, треба да се досреди малку. :)

Ах и каталогот.. една страна

Attached Files:

4. nicol

nicol Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека се стопив од срам,јас кај дечково и така лагано си лежиме и он станува нешо оди до др соба,а јас испружена на кревет и влегува мајкаму и јас БАМ рипам одма и несо чепкам наваму натаму :lol: ама сум се засрамила :tmi: али јбг таа. и после тоа Светло се гасне само за тебе само само за тебе :rofl: и една партија сме си направиле :inlove: :P

5. Phyramide

Phyramide Популарен член

Сакам да кажам...

СДК жими се, сакам да ми е/беше единствен проблем во животов скинатата хулахопка која ја спомнав денес :worried:

Не можам и немам сили да се соочувам со уште една болест. Барем не моментално. Сакам барем еден родител да ме види среќна, исполнета, комплетна, онака, по некој стереотипен и очајно малограѓански стандард. Бљак и фуј. Ама сакам! Само уште ТАА ми остана. Позитиво напаѓај, мајку ти твоју покварену! Забушаваш, најсериозно.

Им завидувам, најискрено и најдобронамерно на сите оние кои ги мачат тривијални проблеми од скршен нокт до ненаоѓање работа а живеат некако, од некакви средства. На пример. Фала што постоите, заради вас сфаќам дека нечиј живот сепак може да е убав. И инспирација сте ми. Се додека решавате глупости на Нта, си велам - па вистинската среќа постоела.

И блазе си ви. Најискрено.

Лека ноќ и пријатно. И со среќа. А најмногу со здравје!

Со љубов, до некој нареден сончев ден.
    Вашата, Пирамид

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк ниту една базична потреба не ми е задоволена...ниту една!Тоа значи...тоа значи ќе летне некое главче ни криво,ни дужно...шо лажам,пре своето цаааак! да не се слушам како си проповедам и беседам.Лилит ова,Лилит она,Лилит не така!

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам...

Тоа значи Лилит оди да си легнеш да не го јадат членките на форумот ни криви ни дужни :D

8. firequeenn

firequeenn Популарен член

Сакам да кажам...

Jaс го шетав кучето .. Не. Тоа ме шеташе мене !
    Ах незнам главата каде ми е , неможам мозокот да си го соберам и да седнам книга да фатам .

9. angel92

angel92 Популарен член

Сакам да кажам...

Никогаш не мислев дека кога ќе ја слушам песната Everytime од Britney Spears, дека во мене нема да има трошка емоција или љубов.. Некогаш треба стварно да ги оставиме емоциите настрана, за разумот да проработи на време. Никогаш не е добро да ја маваме главата во ѕид и да мислиме дека сме во право, додека сите околу нас се трудат да ни докажат спротивно. Некогаш добро е да седнеме на едно место и да слушнеме што ќе кажат другите... и колку и да звучи болно или чудно, да го земиме во обзир за да превземиме нешто околу проблемот.

Љубовта често пати не тера да не го видеме она што разумот го гледа со голи очи. Често и го игнорираме,а не треба. Секогаш сме заљубени во личноста која си ја имаме засновано во нашите глави, а од кога се ќе заврши - сфаќаме колку сме оделе во погрешен правец.

Драги феминки, слушајте го разумот и најважно ... слушајте ги вашите другарки. Точно, постојат љубоморни луѓе ама не верувам дека сите би го имале истото мислење за една работа. Кога сите делат исто мислење, време е да размислете што се случува.

Кога ја слушате песнава,а немате емоции - тогаш знаете дека сте во ред ... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=8YzabSdk7ZA

marama and FBI like this.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк дека Ади888 конечно оди на спиењее..оти очите сами му паѓат :yawn: ..
    Добра Ноќ Женски лесни сништа..и имајте убав денн..ве гушкам :*

SanjaKirchner likes this.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк после скоро 3 години срцето ми затропка за друг... а него ќе го нема до октомври... битно мене, ми затропка за друг.... :D :D :D

K.e.ll.y, zhap4e and marama like this.
  12. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк дека ми се пуши цигара, а не знам дали да запалам една оти после не ќе можам да спијам.
    Ај ќе си ја чувам за утре...

13. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК данке бејбидолл потсети ме од преска јадам сончоглед и забрави дека цигаранце имам :D :smoke:
    Ае сеа ке издувам едночко да прекинам да ждерам оти устата како на Анџелина Џоли ми стана :D

zhap4e and ludoto19 like this.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Сакам да кажам...

сд ти к Aјде и јас ќе сврам една цигара со тебе на струмичка база :rofl: (мислам дека маваш на струмички) :rofl:

15. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Сакам да кажам...

:rofl: блискууу сиии овоа ти е штипски хахахаха ај ке праеме мешана цигара :smoke: :D

ludoto19 likes this.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... преубаво ми е кога ќе се разбудам наспано и ќе си пуштам добро музиче.
    Небото изгледа ведро, не тежат црни и густи облаци. Се надевам дека оваа среда нема да биде само уште еден врнежлив и здодевен ден.

http://www.youtube.com/watch?v=RduWkeE5 ... re=related

17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Сакам да кажам...

Cдк дека времето се наближува,се повеке возбудена сум и понервозна :lol: :) Eдвај чекам за овај момент,толку ми треба одмор :geek: Cи го сакам дожденцето ме потсетува на тато-кога зборуваше,згаснете го компјутерот струја ке снема :D :D добро утро на сите,и отидов да си ја издепилирам другата нога ;( :D

zhap4e likes this.
  18. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Сакам да кажам...

СДК доста ми е од времево...
    Сабајле ме разбуди утринското сонце...ми ѕирна низ прозорот и ме скокотна...се насмеав и си реков -конечно убав ден...Ја однесов малата во градинка...се израдува, фустанче носи и неа и досадно од панталончиња, сака да се фрцка... :lol:
    Се вратив, си сварив кафенце и си викам- има ли поубаво нешто од утринско кафе со цигарче на убав сончев ден...Си се сместив на тераса опуштено и одеднаш се наоблачи, се стумручи...Налет и време и се :@ ...
    Како тоа времето ми влијае на расположението чудо.....
    Сакам сонце, сакам да се соблечам по кратки, сакам да пуштам црево, да шлапкам и да се ладам, ...доста ми е од долги ракави, чорапи, елеци и џемпери :(

Strumfeta93, marama, Jojoba and 4 others like this.
  19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Сакам да кажам...

Полагам за пола саат.. ааа wish me luck!

20. kelly.r

kelly.r Популарен член

Сакам да кажам...

ајде крши нога,рака се што треба да положиш :)

KuklickaSk likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.