Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Леле времевооо... :(
    Прво топло, изгор... сеа почнува да врне... |(
    Глупо време!

2. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Сакам да кажам...

Ме мава некоја депресија, незнам зошто :(

3. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК ми се менува расположение како времево! Не е на арно! :!:

4. karak

karak Популарен член

Сакам да кажам...

сдк после цели пет дена се враќам дома. зошто ли ми е се туѓо, зошто се осеќам како странец во сопствената куќа. каде е таа топлина што ја имав во сопствената соба. Моите драги рипчиња моите мечиња. И се некако ми е туѓо седам а како да не седам во сопствената столица зар од 5 дена мирисот на собата бледее, дали може би полека се спремам да заминам и ете ова е знак дека веќе местото не ми е тука..... сдк дека милион чуства ми се мешаат и сум во голема дила

5. specificone

specificone Популарен член

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Сакам да кажам...

Сдк дожд,книга,топло кафе...и убаво претчуство.
    Претходно добив масажа од моите сакани внуци,љуби ги тетка,ама многу ми се динамични и бесни.Тето,ај измасирај ме,па се наместила и гров,гров,гров...гровта од убавини,а едно грбче,жал да ти е,ама кога ми се сврти да ме масира она...ѕрцките ми ги извади.Не ги потценувајте...ќе завршев на костозглобна за малце!Епа грми,што да правиме,се напикаа под ќебе и ќутат,тоа топло не се дише,не,не,акоооо,безбедно било таму.Медењаци бе!

Сега...ми одат некои убавини од планови и претчуства.

Нема ништо боље од моќен маж,плус и да знае како да те подфати во секој поглед (у позадина оди некој јебозовен саксафон)!смајлисоблаженоуспокоенафацаикренативеѓи

anima, Neytiri, Strumfeta93 and 7 others like this.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Сакам да кажам...

Ех...што ми се случи?
    Таква нагла промена.
    Љубовта...аха.Виновникот.
    Порано викав дека кариерата ќе ми биде секогаш побитна од љубовта.А сега?Заеби кариерата,дај врската да си ја спасам.
    Зошто?
    Можеби знам дека нема да имам душевен спокој ако немам љубов,а имам пари.
    Да да...сите го велат тоа,парите не се битни.Ама битни се бе,многу.
    Се сакаме ...и се тоа.Во брак сме...имаме деца.Ама чим дојде на врата недостатокот на пари,оооп,првите проблеми.

Ти трошиш многу! Не ,не сум јас, ти цело време пишуваш ливчиња!
    Многу брзо ги пушиш цигарите,намали малку!

Ех...љубовта,да, голем фактор во животот...но парите,на некој начин се помош на љубовта.

И така.Ќе пробам и двете да ги имам,и кариера и љубов.

8. spanko

spanko Истакнат член

Сакам да кажам...

Го мразам чувството кога мислам дека ништо незнам пред полагање!!! Не ми се важни поени за предметот утре само да го положам, ова е еден од предметите за кој се вели дека ако го полозиш како да си дипломирал и стварно е така душата ми ја извади 2 години!!! Уште 14 часа и после чиста годинааааа, едвај чекам!

9. starfish

starfish Популарен член

Сакам да кажам...

Колку е тажно кога цел ден не можеш да им се израдуваш на кило цреши и кило јагоди, зошто те боли желудник и ти е мачно од претходната вечер. И убавиот ручек го прескокнуваш од муки.
    Се напив. Многу се напив. И уште поубаво си поминав.
    Затоа и не жалам, што ми се гади цел ден и што не можам ни две страни материјал да поминам. Ама па стварно нема поубаво од правење спомени, на велико.
    Конечно изглеа дечко ми научи да ме присобере во прав момент и сфати дека со мене на трезно не може да си има работа, па камо ли на пијано. Што драма квин ќе бев, само тој си знае. :wasntme: Којзнае какви очекувања си имаше направено, ама јас решително си се тутнав во кревет, се превртев и се комирав.
    Се е тоа прекрасно, ама како јас ќе станам утре да полагам....

Strumfeta93 likes this.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

СДвиК:

Attached Files:

• Cake.jpg
      Cake.jpg
      File size:
      91.4 KB
      Views:
      201
  11. creshicka

creshicka Популарен член

Сакам да кажам...

Е феминки СДК не знам што ми стана ама го слушам Мартин Вучич :x Поздрав до вас http://www.youtube.com/watch?v=6dsO8AOG ... re=related чувствата твоииииииииии не се моиииииииии не ти давааааааам да ме освоииииииииииш :music: :$

zhap4e and Hipica like this.
  12. karak

karak Популарен член

Сакам да кажам...

^^ ок секој си ги има своите шуби дуби 5 минути :lol: :lol: :lol:

Gordana10 and zhap4e like this.
  13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Сакам да кажам...

... со некој чуден, ме(н)тален вкус во устата, си чекам послушно боза и едно шареникаво колаче да ми ги закрпат непријатните спомени од денес.
    Само дома си е дома, по туѓи кревети око не можам да склопам.
    Само се превртувам и чувствувам како ковчињата не ми се на место.
    Ме мава мигрена, си го отворив прозорецот и додека ме плискаше чист воздух, почувствував олеснување.

Се изнагледав слики од кич матурантки, сатен и тул во сомнителни бои :puke:
    Утре ќе мавнам свежа фарба, за да задутре достојно ги пречекам Hurts.
    Срцето ми жубори, а главава сака да спие.
    Сакам да кажам - бош два дена за мене.
    Немој да бидат three in a row.

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк секогаш погледот ми заглавува во погрешни личности,личности кои едноставно не се за мене или е самобендисан или женскар или е во врска....или во комбинација од се ова... :fubar: (тресни се од земја Кенди ) :fubar:

Ајдее ишш мршш од мојот живот,ГАСАМ мобилен,го блокирам на скајп и го игнорирам на facebook....

Во борба,во борба во борбаааааааааа со тоа што ми се случува ....(п.с. сама сум си крива,а тој повеќе од мене) :!:

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Сакам да кажам...

Koга ќе пораснам сакам да сум Бијонсе, да ги мрдам колковите и големите бутчиња на сите страни, да играм улаво на сцена и сите да ми се воодушевуваат. Баш како што цел ден јас и се воодушевувам на оваа млада дама гледајки и ги клипчињата од јавните настапи пола ден :)
    Убав ден иначе, слободен ден, се наспав доволно и дури саат време се излежавав во кревет. Јеах радости, она што неможам да си го пружам останатите денови. Па и на раат кафенце онака лежечки, па и бев вредна, а и среќна што си го најдов тексас јакничето од основно кое сеуште ми е точно и си го исправ и испеглав и спремно е за носење. Па и какви пици сум направила со свински врат, кулен, свежи печурки и 2 вида кашкавал. Мх мх.
    Сеа ПМСво ме мавна на некоја чудна страна, се лакирав, се дотерував, па сеа ќе вежбам, па и може една антицелулитна масажа и така убава ќе си легнам во креветче. Најубаво е кога се дотеруваш само за себе. :)
    Oдам да јадам јаготки со шлагче, додека во меѓувреме си ги дувам ноктите :makeup:

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... цел ден чекав, ја исчистив цела дневна, за да добијам едно големо НИШТО.
    И` благодарам што толку „многу“ мисли на мене, што не ме сфаќа кога ми е најтешко. Што ми се дере додека трескам врати, а не се сеќава да влезе по мене и да ми рече да не плачам.
    Им благодарам што ме направија најголем материјалист, а сакав само да го добијам најситното нешто што ми треба, како што некои до мене го добија.
    Цело семејство ме мрази. А јас ги мразам затоа што ме лажат и ме третираат како да сум во забавиште.
    Официјално не одам на полуматура, нит па ќе славам дома. Голем к*р ако сум завршила едно 8 одделение кое само во животот нема да ми донесе ништо.

17. Saya

Saya Популарен член

Сакам да кажам...

Мило ми е што дур растев не припаѓав на толпата полуретардирани лигли што се подготвени и измет да јадат, само ако е од нивен идол. Никогаш не сум плачела, не сум се трескала од земја, нит сум сечела вени.

Од каде таа драма бе лигли?

18. annii

annii Популарен член

Сакам да кажам...

СДК во ова Скопјенцево само фризерски салон да имаш. После они пак не заработувале и сл. Сфаќам дека секоја работа има одредена тежина, но кога е многу, многу е. Кога одам во друг град за шишање и фенирање ми земаат 100ден. За свечена фризура, поточно фризуриште 200 ден., а пак шминка за 150ден. Додека кај нас во Скопјенцево за две полуправи локнички кои за 10 мин. се исправија и една милиметарска линија со креонот 1200/1300.
    Како се ближи крајот ми станува се потежок. Утре мислам дека е еден од потешките денови. Убиствено е кога ќе се спојат математика, физика, хемија и историја, во еден ден.
    Денов ми е како недела. Ќе помине и неделава. Ќе помине и мај, а велев колку ли споро ќе поминува, а он помина дур да трепнам.

19. Smilly

Smilly Популарен член

Сакам да кажам...

СДК..беше ова навистина добар одмор за мене.Редно беше и јас да си ги разбистрам мислите.
    Денес,па јас никогаш не сум навикната да го поминам денот како што го направив тоа денес.
    Спокој,хмм мојот живот никогаш не бил спокоен.Секоја минутка сум окупирана со нешто.
    Мрдам цело време.Но денес,соема случајно се случи спротивното.
    Морам да признаам ми беше убаво.Навистина.
    Нема ништо лошо од ден поминат во зеленило. :f:
    И баш добро се одморив од мајка ми! :wasntme: (што е најважно :!:)
    И од утре повторно му се враќам на моето секојдневие исполнето со еден куп обврски :geek:

А да!И да го пофалам сончко баш убаво ме печеше денес :sun:

20. karina8

karina8 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк луѓето се воодушевуваат на храброста, на талентот, на добрината, на големите задачи и на големите искушенија...но не ценат ништо освен пари. Точно да, баш реално.. Убаво викаат способноста е ништо без шансата. Ти ако сакаш најголем талент биди, ако немаш можност да го покажеш и да профитираш од тоа, се ти е џабе :tmi:

И скд периодов немам воопшто апетит, чудо ќе е некое ова.. Камо да потрае и да симнам некое килце :D Ај ќе биде..

Инаку треба да читам нешто за интервјуто, го испринтав исцрпното објаснување за економијата во нашата мала, не толку мила и напатена земјичка што ми го напиша една драга форумџика, за што сум и многу благодарна. Читкам, размислувам, мора и ова да помине. Ај ќе биде и тоа..

Сакам и убави штикли, ултра високи, по можност крем боја, ама онака штосни и да ги нема секоја втора. Мора да најдам вакви, ми требаат за свадба а немам многу време за барање. Ај ќе биде и ова да се надевам..

Абе се ќе биде, само нас ќе не нема :wasntme:

Thread Status:
Not open for further replies.