Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.952
    Допаѓања:
    164.206
    Сдк дека секогаш кога ќе осетите заситеност од врската и се ве нервира,само замислете го како другар,познаник со кој прв пат сте излегле и ништо не ви е во животот или пак е слободен дечко кој може да го лапне друга девојка,одма ќе пуштите ноктите и страста ќе ви се врати! :D Љубов ко љубов секогаш ќе ја имам за него,ама страста е карактеристика на вљубувањето,си оди брзо,па става во мисла...ај да не ви философирам! :D

2. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Фала срцкааа :* :hug:

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Денес се покажа каква е ситуацијата кај нас на школо, љубомора на сите страни, па не ми се верува за една оценка ако пишат на некому , гледаат кому се пишало, а не кој заслужува, и одма со споредување, па мислев сега како повозрасни не гледаат тоа, секој си гледа за себе, ама не било така.
    Пусто дете, реков очите ќе му ги извадат.

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК дека многу се нервирам и немам поим што ќе правам со оваа моја ситуација??? Треба да си го земам новиот пасош а стариот не можам никако да го најдам и не ми го даваат новиот без да го однесам стариот затоа што уште е важечки :^) а веќе не знам кај да го барам, цела куќа ја претражив и никаде го немаааааааа :@ :envy: Не знам стварно што ќе правам :devil:

5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    пријави го за изгубен и за 5 дена ќе ти дадат картонче и со него трк на вадење, ќе им кажеш на тие во тв дека ти е загубен и ќе ти закажат за 5 дена нов термин. не се брзај и така ако вадиш по нормална процедура нема да го добиеш до крај на летово ;(

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Мене новиот пасош ми е готов, ама стариот ми е уште важечки и треба јас да го однесам прво стариот да ми го поништат па да ми го дадат новиот, затоа што вака испаѓа дека имам два важечки пасоши, а не смее така. А ако не го најдам стариот, треба да платам 400 евра за да ми го дадат новиот, така ми кажаа во полиција. :(

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    ^^ а зар не е иста постапката ко за изгубена л.к. и возачка ? затоа што имав таков случај со возачка и само ја пријавив ко изгубена да ми дадат нова :?:

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Па и јас мислев дека така ќе биде, да го пријавам како изгубен и да ми го дадат новиот, ама еве не можело, други процедури биле :^) А нема шанси 400 евра да дадам, тоа е пола одмор |( Мора да се растрчам да го барам пак по дома, секое ќоше го проверив веќе ;(

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК дека уживам со миксер в рака....

10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк шескааааа јеееееее најсреќна сум :D :D :D :D :D

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Колку ненормални луѓе постојат.... :wasntme: :wasntme:

12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Какви се тие? ај опиши ми ги плис :$

13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Па не мислев на некои што се болни, туку луѓе со однесување вон нормала. За тоа се мислеше тоа ,,ненормални,,.
    Сега баш сретнав, некои чие што однесување е....претерано и безобразно и навредливо, и непочитувачки..
    И да претерано вулгарно за нивни години....А да не набројам што се правеа при одење. :wasntme:

14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Секакви луѓе постојат, а за тоа нивно однесување, нема повеќе да коментираме, некои вистина немаат ни трошка срам.

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    И да, заборавив вулгарности, колку сакаш, значи не им личи на тие години. И да признавам ,,ненормални,, не беше соодветен збор кој што го употребив. Но како да ги опишам, освен со однесување вон нормалното?!? :wasntme:

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Епа можеме со повеќе зборови да ги опишиме, ама стручен не знам, луѓе со неморално однесување, девијанти, со неубаво однесување ,итн итн

17. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    СДК денов си го поминав супер и се надевам дека ќе ги има повеќе вакви денови. Доста беше само депресивно секојдневие. И јас заслужувам ито како заслужувам вакви денови. 8) Позз :*

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    СДК :clap: за анфејтфул многу интересни теми отвара :y:

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    СДК преска ја гледав репризата Лејкерс-Бостон и морам да кажам дека во последната четвртина Дерек Фишер беше уоооооуууу :clap: :clap: фантастичен!!! Ајде и во петок да победиме!

20. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Фала Гоу-Грл :$ :bow:

Инаку СДК дека сум жалче :( Цел ден над книгите, само учам, учам... Абе ова математиката била мн заебана :@ Формули еден куп ги има, кај ќе можам да ги запаметам !? Така е кога човек чека се во пет до дванаесет :o:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.