Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК ... Се сеќавате ли на ова ... :D

http://www.youtube.com/watch?v=hFJCMJFd ... re=related

Некои работи секогаш идат у пар ... како Змијата и неговата ружна сенка Болдрик :D

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

темичке, конечно те најдов :$

и така денес имав шанса да видам како се врши антицелулитна масажа, и да пробам на клиентка
    не е тешко, неколку покрети се во прашање, но треба да се фокусира силата во рацете(се стекнува со искуство :!:)

инаку се шмугнав порано-оти немаше работа, но затоа утре цел ден ке биде фул хаус, и затоа половина час ке дојдам порано :sweat:

си земав да пополнам апликација за во Божиновски-накит и часовници(дури има колку е висина за женско и за машко-бог да чува и да брани, а треба цв, слика, апликационо писмо, а апликацијата што ти ја даваат од таму, а земав апликација од ТУГЕДЕР, да ги стокмам, па задутре да ги пратам по почта или по меил-ТУГЕДЕР, а Божиновски да им го однесам туто комплето таму:$

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Сакам да кажам...

Не сакам да се лигавам за дечко ми , ама првпат по толку време е далеку од мене , во Италија е .
    Не сакам ни на него преку пораки да му кажувам па еве овде ќе си кажам дека многу ми фали .. Празен ми е денов , за нигде .. Не помислив дека може да ми фали волку . Знаев дека ќе ми фали , ама ова е многу :) Одиме да бараме друг дур не дое он :rofl: Се шалам , ама па не знам како побрзо да ми помине време , ништо не ми се прави .. :?: И така :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Некои луѓе се прават многу паметни. :^) Многу иритира тоа.

СДК2

У пи*ду матер више.

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК Маца ти го сакам стариот аватар назад. Црнобелиот :!:

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека сменив аватар за кратко, дур дојде нетот од почеток. Веќе нема да ве буни предходниот. Мада со самото тоа што ве бунеше си ја постигнав целта, баш такви аватари сакам. :lol:
    И да ви ги разрешам дилемите тие што не го видоа/разбраа :D, тадам, тадам:

Прикачени фајлови:

На crazylady и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

E овај ти е поубав не си го менувај ;) :*

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк веречно кафенце од онаа најголемото, најслатко е за оние кои планираат да остануваат да учат до касно. Очи ми се затвараат но што се мора, мора се. Ајде уште малку, на крај не е фер да се зафркне.
    Одам да пијам заблажено кафенце, но не со многу шеќер и одам да учам.

9. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

СДК дека си испеков колачиња најбзри на свет и сега си ги јадам заедно со кафе, цела ноќ пред мене ќе биде куцање прокет и правење презентација ахххх. :coffee:

Зборев со Мила и за прв пат самата ми рече "сакам апарат". Ух се израдував и веднаш преминав на барање апарати, ќе и купам засега мало идиотче а како ќе расте ќе и го гледам интересот па може и нешто поголемо. :inlove: Ух колку ме исполни сонце мое мало, си доаѓам и веднаш одиме на свадба, премногу сака невести дури понекогаш кога ќе видевеме на улица невести застанувавме гледавме и почнуваме да игарме танго и се смееме. Секогаш ми кажува каква невеста сака да биде, ух се надевам дека ќе и се оствари сонот зошто од 3 години премногу ми зборува за тоа и пред некое време ми кажа - "кога ќе си имам бебенце се ќе му купувам и во зоолошка ќе го носам". Многу ја сакам, многу. Не можам да опишам колку е моќно. :l:

На LivingGlam, ph.orhideja, blond и 5 други им се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

И шпанските серии ги расипаа со синхронизација... Ц ц ц ...

На zhap4e, TheCandy880 и marama им се допаѓа ова.
  11. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека се утепав од пиење вода денеска...кузнае што ми стана.
    И да, сакам да излезам од Скопјево ми се смачи тука, сакам да се излофтирам надвор.
    Ајде можда наредната недела ќе ми се оствари желбата.

12. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу задоволна од мојот татичко што ми ја искречи собата,ми стави ламинат и останува на мене само да ја уредам...СРЕЌНА СУМ И ЗАДОВОЛНА :clap: :rofl: :rofl: И уште нешто во петок со дечко ми правиме 11 месеци се надевам дека ќе имаме убав ден...Ахххххххххххххххххх :angel:

13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

Да, а малце ми фалеше да го совладам шпанскиот комплетно |( :fubar: :lol: :P

14. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК официјално по којзнае кој пат, најотворено и дирекно дека ја обожавам Лилит и нејзините постови :$ :bow: :hai:

На TeddyGrey, la-chicka, Lilit и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. sarrra

sarrra Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7
    Сакам да кажам...

сдк дека добра ти е идеата и јас идам да се напијам кафенце оти и мене ме чека долга ноќ за учење :(

16. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

СДК ме фаќа неопислива желба да направам временска машина и да се вратам во '69, да најдам некое весело пијано хипи друштво, да шетаме и спиеме со комбе ишарано со цветичи :f: и да отидеме на Вудсток каде секој атом енергија во мене ќе го потрошам на скокање и пеење додека саканиот ми Хендрикс свири, а пее Џоплин, жена за сва времена! :rock:
    Само јас ли се чувствувам како да сум родена во тотално погрешно време? Или вакви луди мисли ме фаќаат во лоши денови? И да, ова е лош ден. Многу грд и неподнослив, дури од 7 сабајле. Започна со лоша вест, па цел е зае*ан.
    Сакајте се луѓе! Мене ми иде :punch: да се запечатам во фаца, па да не станам до утре. Најубаво! :nod:

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Колку и да ме нервира некогаш другарка ми , сепак е вистинско злато. Ќе дојде утре да учиме затоа што тој период не одев на факс и немам ниту еден материјал. И како после да не ја сакам?
    Морам да признаам дека навистина бре луѓе раскинувањето ми го направи животов поубав: среќна сум, поубава сум :lol: , запознав милион нови луѓе, обновив неколку пријателства, креативноста во мене се разбуди, ги сакам сите и најважното поздрава сум. Ма нервозите во врска не биле здрави (ова се до наредната врска) :rofl:
    Почнав и многу да филозофирам, тоа баш и не ми е најарно, ама што да правам суша ме фаќа, па морам некаде енергијава да ја насочам.
    Ми рекоа дека сум поразлична од многу девојки. Баш и не знам дали тоа да го сфатам позитивно или негативно, ама треба да се одвојуваш од толпата.
    Имајте ми убава вечер :*

На sarrra, Strumfeta93, LivingGlam и 7 други им се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

сдк...не ми се зборува со никој.
    моментов ми е ....смајли што се бесе на некое подебело јаже !

19. katrin96

katrin96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    9
    Сакам да кажам...

сдк одам да спијам :yawn: ,добра ноќ на сите .. :)

20. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека многууууу сум тажна...и дека секој доктор не треба да биде доктор...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.