Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

сдк узивам во првото утринско :coffee: (задолжително на тераса) остроумноста на некои феминки кои едвај чекам да ги читнам по сабајлечки како пирамидката ,бичхедот -се надевам тоцно напишав,YAWN ,бројчето,љубам,мерлинката,шелеа,дафне....и други на кои ете во секундва не можам баш да се сетам кои ме оделуваат од купот проблеми з амомент и ми го прават послатко кафето ме тераат да мислам на други рабојќе :lol: народски кажано мозокот да си го пуштам во лер

друго шо сакав да кажам се сејќавате какви хајлинчиња праевме од булките колку бевме среќни радосни безгрижни го живеевме детството со полн ек со цела детска наивна енергија што ја поседувавме мислејќи утре која следна игра ќе ја одиграме мислевме дека светот е розеов па и бешееее розов за нас тогаш,модрици по колената ни наши бразди од љубеница по лактите... која вода не миеше после и сонот чиниш од преумора веднаш иди слатко наивно за следниот другарски ден
    TIDEEEE ги чувам овие спомени бре еве ги делам со вас во случај да сви подзаборавиле да ве потсетам стегенте ги и вие цврсто силно засекогаш ако не друго секогаш имаме огромна насмевка на лице кога и д асе потсетиме на се што не правело среќнички :)

На beached и ljubam им се допаѓа ова.
  2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Сакам да кажам...

Уффффф колку ги сакам овие денови кога се чувствувам семоќна, па не се нервирам ни за тоа што имам за учење еден тон. Да е жива и здрава баба ми. Од сабајле слушам дека некој тропка и работи. Отварам врата и ме плиснува мирис на штотуку испечени лешници и топла ракија. Да, мора да кажам и дека љубовта е вечна. Како сака нека звучи ова, ама кога ги гледам баба ми и дедо ми после толку години брак, после толку лоши и добри моменти сепак пак се еден до друг. И оној топол поглед на баба ми од крупните сини очи.
    Ме чека напрен ден, подобро е да почнам веднаш.

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... една песна, со посебен поздрав до мојата околина:
    http://www.youtube.com/watch?v=rCS14PoQc2M

Е не се извинувам, гајле ми е. Заговори ми правеле зад грб овие два дена низ куќа, а јас не знам, молим те лепо. :o
    Нема мене да ме прави некој малоумна и да ме лаже. Значи кажи си искрено, што те кошта? Епа ќе се лутам и тоа многу ќе се лутам.
    Не сум се поздравила кога си отишла... :^) Епа знаеш јас во соба имам една кугла и на неа гледам кој што прави во дневна. :^) А вака јас фино си се лутам што она воопшто не ми кажа дека си оди. Сол ќе лижам, ама не попуштам.

Колку имам за учење, крај со крај не се фаќа. Ајдееее тестовии, сте нашле стадо од 25-6 офци, молзете ги како сакате. Врткајте ги. Ние сме сите машини, со по 293084908569056 раце, 3490825845649864кг тежок мозок и има место за се`. Цела недела секој ден по 2 теста, е ајде де, една е, ќе издржите. :^)
    Усул да се немало, последна година ни е, на раат не не оставаат. Ми наредила цела страна оцени од А4 формат тетратка, па уште ми исправа криви дрини, морало годишен тест. Епа и од лани тоа што го учевме стави ми го во тест, мене само твојот предмет ми е. Кокошка. |(
    Кога пишува 1 фацата и е ваква: ^_^ , а 5ка ваква |( . Како спие и` се чудам само.
    Шнајдеркана блесава, 700 денари за маиче обично со ракавчиња набрани. |( Аман, што му правеше? А башка што скоро месец дена ја чекам да го направи, кучено го лежи, се митари по него, ќе ме изедеше последниот пат кога отидов на проба. Се шлапнал светов. :| Затоа шипки што пак ќе и` отидам некогаш.
    Идам и тоа едно кафе да го испијам, кое како што гледам ќе ми биде последно во овој, а и почетокот на наредниот месец. Нема време - јбг.

На la-chicka и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. aloxa

aloxa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
  5. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Сакам да кажам...

Сдк денов е конечно прекрасен. Временцево прекрасно - го обожавам кога е вакво. Кафенце, лесна храна, сокче, наспана сум ... супер!!! :sun: :sun: :sun: ко сонценцево сум насмеана. Се надевам ќе потрае чувствово

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Сакам да кажам...

СДК дека сите девојки кои не се дел од Фемина форумот пропуштаат МНОГУ. Просто се чудам како толку им е чудно на пример, кога некоја моја пријателка ќе се воодушеви на нокти направени од весник (никогаш претходно немала видено) а тоа ни е толку актуелно на форумов и веќе сите го знаеме. Или кога некој не знае што е Госип Грл, или еден куп работи за кои ние секојдневно си муабетиме :)

Се чуствувам дека сите што сме на Фемина, сме понапредни од останатите, а знам дека не сум далеку од вистината. Освен што ни е катче за наоѓање помош и совет, форумов ни е и најбрз медиум за информирање. :lol:

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    716
    Сакам да кажам...

Лажна тревога, ухххххххх...Успеав да го поправам фејсбукот...Деновиве се препукував на фејсбук за политика, па си помислив ми го хакнал некој зашто не можев да се логирам... :$

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам само испиеното кафе отсабајле му беше по мерак,цел ден да се работи и пак ќе се има,е да тоа е судбината на нас домаќинките ]:) ,и децава ми се качија на глава, и кој да мисли што да се прави за ручек секој ден исто..и свекрва ми ме извади од кожа се на готово да се чекало се е таа болна..

сакам да кажам и мајов полека си отиде незабележително...барем да бев помлада па да уживав ,вака ништо ..незабележително помина покрај мене,се сеќавам како дете колку му се радував ехх..спомени..

Прикачени фајлови:

9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сакам да кажам...

Мојот мозок моментално праќа пораки: Error! Memory full.

На Strumfeta93 и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  10. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК не им верувам на луѓето што даваат премногу комплименти :^)

На Theodora, Strumfeta93, zhap4e и 3 други им се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам животот е она што поминува додека сме зафатени планирајќи нешто друго. (мислам од Џон Ленон е мислава)
    Убаво си кажал човекот, и тотално бил во право. :)

На Strumfeta93, TeddyGrey и milky-candy им се допаѓа ова.
  13. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

СДК Дека луѓево во Скопје што изнајмуваат станови полуделе бре :x . Вадат цени мислиш на 5 Авенија барам стан. Оф Боже мили. Па во Дубаи е поевтино рентањето им велам, а они мене со прашалници ме гледаат Како знаеш ли ти кај се наоѓаш? Па ова е Скопје, Метропола :swear:

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека Туфче ми го разубави денов, море цела недела. :) Сега шетка по тастатура, трча по прстите мои, од што е лесно, не се стискаат типките воопшто. :inlove: Пред малку ми се искака во рака. :D
    Цел ден го гњавам. :)

На la-chicka, zhap4e, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

... излегов само да го искусам чувството мастика на жежок асфалт, а.к.а. јас.
    Одејќи така ми паднаа веројатно најлудите идеи на свет, како на пр. зошто жените не се потрудат да изведат бидермаер од магарешки трн? Ама е слатко-розев тој цветот.

:D

Весела, со вкусот на сникерс во устата и звукот на Рејдиохед во увцето, му се радувам на животот по којзнае кој пат, како шлакнато моме.
    Не дека има посебни причини за радување, си изнаоѓам свои.
    Прашањето е - дали е тоа здраво или пак нездраво? :^)

На Theodora, la-chicka, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

А, кој утврдил пак што е здраво-што не здраво. :P И психијатрите и психолозите се нечии пациенти пак ти ;)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    Сакам да кажам...

Поздраво амин! од сите нервози,грижи и песимисти околу нас ти веројатно го имаш најдобриот одбранбен систем од лошите влјанија....дури и јас се орасположив кога те прочитав !

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Преку глава ми е од се. Ми се оди во некој спа центар дааалеку од овде, да заборавам на сите и на се! Е тоа сакам да кажам!!!

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк тешко е да се учи за матура пред компјутер кога фемина ти е укл. :lol:
    :geek: :geek:

20. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

СДК дека си седам на тераса со сите книги до мене, демек ке почнам да учам а никако да почнам :tmi:
    па и тоа глупаво сонце ама ич не ми годи, имам низок притисок и ако и ова лето не умрам кога уште во мај е +30 степени нема кога :sweat:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.