Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Да се надоврзам на ова дека темите и се стварно супер....и на аннниии исто така :*

2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Фала Викче. :*

3. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    [/quotе]

Инаку СДК дека сум жалче :( Цел ден над книгите, само учам, учам... Абе ова математиката била мн заебана :@ Формули еден куп ги има, кај ќе можам да ги запаметам !? Така е кога човек чека се во пет до дванаесет :o:[/quote]
    за матура ли полагаш ?
    ако е за матура да не те плашам ама кај нас лани математика сите испопаѓаа, а англиски скоро сите шо беа положија...

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    за матура ли полагаш ?
    ако е за матура да не те плашам ама кај нас лани математика сите испопаѓаа, а англиски скоро сите шо беа положија...[/quote]

Фала на утехата Принцес :) се шалам :) Да се надеваме дека оваа година ќе биде подобро, дека тестовите ќе бидат полесни :worried: Јас не се плашам дека ќе паднам, до толку знам, четири години имав 5 ка, ама сепак се плашам да не е 3 или подолу :worried:

5. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Како се најадов вечерва, сега се чувствувам потполно. Не ми фали ништо. Па добро, ми фали еден добар сон, ама и тоа ќе биде.
    Им посакувам пријатна смена на форумџиките кои што се на смена денеска и слатки сништа на тие што си легнаа
    :hug:

6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Дека мајка ми се врати од полуматура на нејзината генерација и сеа ми плаче во соба.
    Боже ми опрости, ми доаѓа да и шлапнам еден дисциплински шамар!

Што им е на луѓево бре, после 45 години? Климакс, да, али аман веќе!

Ми се иде уџум во Индија.
    Е*ате беља.

7. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    сакам да кажам дека ќе умрам од досадааааааааа :(

8. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    епа немаш гајле ти, 5 математика wow,
    не поентата ми беше да ти кажам дека математика бар кај нас потешко беше.
    А и оние тестови на нет шо ги има не ги гледај, за ниеден предмет, пошо, знам македонски сите уечвме за илијадата, пошо у сите предходни години имало, па ни се падна нешто сосема десето, :D

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.952
    Допаѓања:
    164.206
    Сдк дека ми е убаво...најубавооо...преубаво...се смеам...
    Со една единствена,ама огромна причина...Колку и да ми работи мозочето на иста фреквенција со реалноста,знае да ми откачи,па ме прави лицемер по некои изјавени нешта,како на пример темата сродни души...ама не бе брате,знаеш дека тоа е така,ама шкрап со прстињата почнуваш да си замислуваш глупости дека вие сте поврзани,кога мислиш ти на него,мисли тој на тебе,па се јавуваат дополнителни знаци,па исти искуства,ист начин на однесување,љубов кон исти нешта,дал пегаз или перфекционистички насочен галеб,сеедно.Ај да не пљампам и онака нема да се искажам и да ме разберете,јас знаааааам дека не постојат сродни души колку и да се чини тоа реално...уууф...ова еросот и вљубената жичка кога ќе се разбудат...земјотрес.Ми се зборува уште... :rofl:
    Животински инстинкти!

Шилеа е тука!Шилеа те видов два пати ба Баскер фест!Поздрав убаво девојче!

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека се чувствувам среќно, исполнето.. иако до пред малку бев нешто изнервирана... си се радувааааам :* :*

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    СДК....синоќа го сонував бившиот...ама многу бивш ми е тој бре...јес да идевме 4 години ама мали бевме, ама уште долго имаше повуци потегни помеѓу нас....и еве ти го синоќа во сон , ситно пред свадба?????? втф???????последниот пат кога конечно раскинавме , си ветивме дека кој прв и да прави свадба го води другиот на опроштајна вечера... ;) :rofl: да не е за тоа ова?некој знак, потсетување????/ај мајката....му се мислам...да го исполнам ли ветувањето?????у коректни односи сме иначе...има врска 4 години, ок, комуницираме чат пат...али што беше сонов бреееееееее?????? :x

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.952
    Допаѓања:
    164.206
    Маче,а да го носиш ти на секс он д бич?!Мислам на коктелите!Да си пројдете убаво,не за друго совест да не те гризе ради ветувањето,нема смисла,а ти си женска од збор! :D
    Ииих едвај чекам да видам некое сликче,да не бидеш скржава да споделиш!

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    СДК дека ми се смачи од седење во маало и повторување на истите теми за муабет. Тоа! :yawn:

14. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.455
    Ах Лилитко...ова ми требаше...потврда дека треба да го исполнам ветувањето...па ветување е нема смисла,...малце нема време ама сеа ќе се обидам да го вметнам у распоредот... ;) :rofl:
    а слики....сигурно ќе следуваат....видиш ти колку јас не сум скржава на таа тема...ама слики од свадба...не од опроштајна вечера :lol: тие по пораче ќе ги пуштам.... :D :*

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.888
    СДК дека немам време за ништо. Трчам само натаму, наваму и не знаете колку сум уморна :(
    Ееееех што би сакала да му јадувнам на некоја плажа, па да си се опуштам со некое коктелче, па да си правам мераци... :doh:

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.671
    Допаѓања:
    11.437
    Уффффф..сакам да кажам дека сакам да бидам слободна,а не можам да му раскинам.Многу го сакам и не можам без него,а се чувствувам толку заробена.....како во некое ропство. :( :( :( :sweat:

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк за учениците конешно распуст па нека им е честито, а за останатите се по старо иста песна цело време :rock:

18. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    СДК дека нема ми се иде на фах пошо ме мрзи да полагам и мислам дека нишо незнам :(

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Па многу логично дека ако веќе се паднала - нема да ја има...
    Не се и тие глупави истото да го дадат.

СДК дека... морам пак на школа... за последен пат ;(

20. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК добро утро на сите, кој е за кафенце и цигарче нека повели. :* :coffee: :smoke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.