Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sephora

Sephora Популарен член

Сакам да кажам...

Вчера правев тест и професорката ми фати ливчиња..Ај остајте тоа што имав направено, ама поентата е што не препишував затоа што ми се паднаа прашањата што ги знаев, |(
    И нема везе, ме изруга пред цел клас, ми ја заплени јакничката, ќесата со работите по физичко, мобилниот и чантата.
    Кај ми чепкаше низ чантата, па уште и додека пробувала да го отклучи телефонот кој некако го отклучила ми ја прочитала новодојдената порака од другарка дека имаме денес закажано час по математика.
    Да не си чепкав од досада во инбокс додека се враќав дома, не верувам дека ќе приметев дека ми стигнала порака, која патем нели е прочитана.

Барем да ми кажела, коза глупава!

2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

^:D :D :D :D :D :D :D Сефора ме изнасмеа!! :D :D :D

3. Responsible

Responsible Популарен член

Сакам да кажам...

4. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Сакам да кажам...

;( треба да станам од компјутер ама ич не сакам

TammyDeyn likes this.
  5. Responsible

Responsible Популарен член

Сакам да кажам...

Туку сакав да кажам дека веќе пријателството скоро и не постои, кога им требаш за нешто океј, кога ти имаш потреба од некој 'ИЗВИНИ АМА НЕ МОЖАМ', ''НЕ ЗНАМ''..... разочарана сум од вакви луѓе :fubar:

6. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Сакам да кажам...

Добро утроо на ситее! :).Ама си се разбудив расположена се надевм цел ден ке бидам такваа.
    Вие јадете си цреши јас ке си јадам јагодии :rofl:.Ако на некој му се јаде јагоди слободно нека повели.. :)

zhap4e likes this.
  7. Diamond

Diamond Истакнат член

Сакам да кажам...

испити и само испити...никогаш доста... а кај мене сеа ме нашле да полагам на ова прекрасно време
    ако не нешто друго,ќе ги соберев другарките на кафе муабет
    и пак како некогаш во средно, ке застаневме и како мали дечина ќе се радувавме на работи кои сега ми ми изгледаат смешни...
    ах каде се тие денови.... :(
    Многу,Многу сакав да пораснам...Но како си минуваат деновите, растењето ми личи на Многу потешка работа од што изгледа. :?:.
    Ах другарчиња од средно...кога си се спремавме за матура...кога лудувавме и се тресевме пред тест (Божем Јакото чудо-дојди на испит сега треси се), кога си се смеевме се гушкавме...кога и да ми беше тешко, ке ти поминеше некако на школо денот...ќе си се искараш со некој професор...каде се тие денови :(

Да стануваш се повозрасен е тешка работа... I want TIME MACHINE (може така би променила и некои грешки, бесмислени) :worried:

8. broken099

broken099 Истакнат член

Сакам да кажам...

Би сакала да кажам добро утро, ама ајде со добар ден веќе треба да почнам. Не сум од ранобудничките. :)
    Добар ден и пријатен ден.
    Вие јадете си цреши и јаготки, јас ќе морам да јадам книги. Полагам и англиски во понеделник и вторник па сега ќе ја мозгам и за есеи и за времиња. Да ми држите среќа.
    Наочарите како со маст да сум ги мачкала. Ма не се бришат со ништо за жива глава. А диоптерот ми е пу,пу не дај Господ. :D

Чекам убава сабота. Дооолга и романтична. :$
    Романтичарка сум, сите слушат Еминем јас танго си фурам. :)
    А и хороскопот за бик е убав денеска. ]:)

Останете позитивни и насмеани.
    Мене сега ќе ме снема. :*

Happygirl13 likes this.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК дека синоќа ја видов првата светулка за летово...(?!)
    И се потсетив на тие рани летни ноќи десетина години наназад кога ги бркавме по улица за да фатиме некоја и да ни свети во дланките за момент, се додека не се потроши жарот во нејзиното фенерче.

Летенце, добре ни дојде, долго да ни поседиш :)

Bright and zhap4e like this.
  10. Bright

Bright Популарен член

Сакам да кажам...

Се здебелив! ко да сакав! |(

11. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Сакам да кажам...

Клукнав на оваа тема за да го кажам истото :D
    Сепак ќе додадам: Имам еден месец максимум да ослабнам.. Ваква да одам на одмор?? Нема шанси.. Од каде тоа сало излезе на мене јас незнам!! Па не јадев многу.....

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

... се мислам дали да направам две дупки на фрижидерот за длабоко и да се шетам како со дубалце. Многу е топло, ќе се сварам. :(
    A знам дека ќе биде џабе патот, пошто за мојот специфичен вкус чевли не се наоѓаат, впрочем никакви со полна штикла нема кај нас, ама ајде, нека ми биде. :D

Патем, СД ви К:

http://www.youtube.com/watch?v=1bwYNVdXAx0 :|

13. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека морам да сторам нешто за да си ја спасам врската.
    Дечко ми ми кажа дека му било многу тапа и досадно пошто ја сум станала ладна (и што е најтрагично точно е).
    Е сега, морам да поработам малце на тоа да не сум ладна и да се вратам во стара форма.
    АМА стварно морам, не ко претходните пати што викав него стварно.
    Ете така.

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да кажам...

СДК обично кога некој е депресивен и нервозен нема апетит,не е гладен.
    Е јас сум ти тотална спротивност.Тогаш најмногу ми се јаде.
    Фрижидерот е мој најдобар пријател,никој друг не е тука за мене секогаш кога ми е потребен.Преска го гушнав силно,му благодарам многу! :bow: Кога станува збор за него,одамна го немам посетено,ојдов да јадам,пак и пак и пак...

TheCandy880 likes this.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк од денес диетичкааааа чисто онака да си го прочистам телово 8)

Ахх пустооо како цело маало да е против мојава диета мириса на пржени колбаси,летна манџа...мириса на СЕ` ....

:)

Мореееее си пијам турско горко кафенце и се радувам што дојде струја така седев пола саат без неа..излегов на тераса од досада почнав да пејам(читај вриштам ) и чудно веднаш ја пуштија струјата... :lol:
    Изгледа сфатиле дека ми е досадно па си рекле чекај нека си поседе девојчево на фемина наместо да ни ги придупчува ушните тапанчиња :rofl: :rofl:

Имајте убав ден!
    А јас што викате да го напумпам старото базенче метар на метар и да се шљапкам на тераса :^) :?: :rofl: :rofl: :rofl:

п.с. пак не ми стасуваат смајлиња ...- _ -'

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Ееее и јас сум за повеќе смајлиња... еве 20 нека се, не 10. :wasntme: :D :)

TheCandy880 likes this.
  17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Сакам да кажам...

СДК - Ми тече носот, ме боли грлото... :worried: Баш овие убави денови... Ох бреее! :|

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Сакам да кажам...

Ми се стеснува кругот на луѓе кои ги сакам и почитувам...
    Можда ова со годините доаѓа...
    Како и да е, барем сеуште има луѓе во мојот круг...
    Друго што сакав да кажам, е дека ми треба оргазам... Весна ми е сува, заборавила што е тоа :rofl: :rofl:

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Сакам да кажам...

СДК денес сите во школо, јас на гости си отидов :tmi: Браво мур Мона, браво :clap:
    Сега имам физика, а јас си дремам на феминава и си јадам едни убави, црвени, зрели цреши, кои само што си ги скинав од двор.
    Треба и на роЏендан да идам уште малце ^_^
    И после пак ќе си скитам, ќе си ги мерам истите улици, а книгата, книгата ќе си остане недопрена.
    И некој за мене ќе си научи.Јуху! :party:

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Сакам да кажам...

SDK deka koga stanav od spienje, mi bea prstite na racete ko da imam struja vo niv(izgleda deka sum spiela na prstite bez da zabelezam :lol:) инаку до пред малку бев во полу свесна состојба :lol:
    и така станав, се напив капучино-колку да се освестам, појадував, се облеков, и со мамичка отидовме на пазар да и помогнам(и не сретна тетка на едно типче што учевме заедно осмолетка, и нејзината мајка, и додека повозраснава госпогја свти кои сме ние, т.е. чива жена е мајка ми, сите разбраа, ме фати срам, да пропаднам во земја, а на вракање не стретна една госпога што се знае со мајка ми, и на крајот од муабетот и вели на мајка ми-името на татко ми 2(смајли што се крсти) па татко ми е , нормално дека ке личам на него, а секогаш првите дечиња личат на татковците :!:

си земав шише со вода, и отидов на прошетка во парк, т.е. на школка-за борба против ракот на дојката, и розевата панделка , и си поминав супер(направивме сите заедно една долга прошетка низ центар-розевата прошетка, само што ме болеа многу прстите на нозете, бев преморена, и се вратив дома :sweat:

Thread Status:
Not open for further replies.