Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    Сакам да кажам...

... најголемиот подочњак у свет одам да го рашетам на излет. |(
    Збумбарена, онака пред добивање, ем кенкава, во едни исфлекани патики Пинк Пантер со сомнително потекло (флеката, не патиките, додуша не знам точно и за нив, го нема стандардното Мејд ин Чајна) :^)
    денес дефинитивно НЕ СУМ најубавото девојче на нашата улица.
    :emo:

2. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Официјално смачкав уште еден. ]:)
    Ке ги испратам и следните 2. Не знам кога, ама ке биде сигурно. :!:

[​IMG] за мене и ве честам на сите по една книга, да прочитаме заедно, зашто веќе се создаваат вишоци. :wasntme:

Уште 2 испити, една магистерска и Мерлин ќе ви биде Мастерот.[​IMG]

На Theodora, mims-89, marama и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сакам да кажам...

Сонцееееее...јеее то го чекавв! :angel:
    Скопјее Хере ај камммм! :P
    се надевам дека ќе биди супер деннн :)

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

СДК, последниве неколку дена.......ни самата не можам да се поднесам.
    На “црниот“ список има ПМС, низок притисок, ситна главоболка, верувале или не- носот ми тече, треба да учам.......единствената работа која ме раздрма е победата на Барса (воедно, оваа прилика ја користам да ги поздравам сите навивачи). ;)

Сакам нешто ново, што ќе ме раздрма, што ќе ме извади од колосек! Вака, сум се претворила во баба (заробена во тело на девојка). Ми треба некоја мотивација, да го распламти авантуристичкиот дух во мене, да ми ја разбуди желбата за излегување, да ги изнесе од фиока мини фустаните и макси потпетиците :rock:.......ама, таква мотивација- немам моментално. Се прогласувам за БАБЕТИНА и си давам рок до 15ти Јуни, оваа стара баба да ја испратам некаде далеки- пр. да ја затворам во шише :lol:
    Да се разбуди младата и убава девојка, која го живее летото токму онака како што доликува, со сите марифети 8)

Гледам сите вие сте добри, добра поддршка на форумов. Останете така девојки (и по некој момак), иако ФБИ не е многу активна, ве демне како фантом :* :rofl:

На Theodora, Monna.Monna, anima и 3 други им се допаѓа ова.
  5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Вчера малечкиот ми подари перница,со Спонџ Боб.Уствари,да не се лажеме - не беше наменета за мене перницата,ама јебешга јас ја добив :).Вчера седев на балкон по гашти и сликав,пошо имам најубав поглед на запад..какво небо!
    Сношти победи тимот за кој навивам од малечка,од времето на Наш Свет..дуги години.И радоста воопшто не ја криевме..на крај чилавме на пристаниште со пивце.
    Прекрасен,прекрасна,прекрасно <3 Ама брат,вчера ова..а денес? That's why im easy..easy lika a sunday morning.
    Дур ја чекам мајка ми да ми донесе доручек,пијам прекрасно кафе и една цела чинија јагоди...се мислам.
    Се мислам за сите мали нешта кои ти го прават животот прекрасен и уште помалите кои носат бед.Се фокусирам на првите,за овие вториве..друг пат ќе се замарам.
    Сега сум на крстопатот на животот..да слушам Оејзис или Боб Марли ?! Дали да јадам тост или да чекам ручек? Дали да излезам и да шетам или да учам ко сите ?!
    Се одјавувам јас , да решавам дилеми.
    Вие земете по едно пивце за живце и ..се читаме покасно на иста фреквенција.
    Хај секси!
    Во меЏувреме , изборот падна на Оејзис..и нај истрипаниот текст
    http://www.youtube.com/watch?v=-cJauX_q6wI
    :rock:

На teddybear, marama, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.076
    Сакам да кажам...

СДК ... ПМС И СЕ Е МОЖНО!

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК демаа титула Барса и ајде - сите сме за Барса. Статуси, топици, коментари, а до вчера не знаеа Меси кој е (не дека сега знаат нешто друго освен тоа што игра во Барса |( ).
    Ајде, фраер/ки сме .

На Happygirl13 и MiDnIgHtLaDy им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Порано мислев дека сите оние приказни за пеперутки во стомакот, преплетување на јазикот и сличните симптоми на љубовен, пред љубовен или каков годе да е шок се чиста маркетингшка измишљотина само да ги изманипулираат луѓето и по стари години да не се откажат од книгите со бајки, приказни и сказни што им ги читале домашните миленици во детството или пак ги гледале во визуелизирано издание на ТеВе.
    Али не само што овие што го пуштале ваквиот шушкавец биле во право, но имало и нешто како експресно преминување на дел од твојата енергија во туѓото тело, што си го присакуваш ко свое :$ и риверс енергијата од туѓото а демек твое тело, во твоето :wasntme:.
    И, ако до пред некое време спиев и цели 28 години спиев минимално и се будев свежа џоа елен и тоа елен со елан за потскокнување по рано сабајле, сега се будам со желба за мрчење, бидејќи некој друг се разбудил свеж џоа елен во 5 ипол па решил да напише ДОБРО УТРО!!! со големи букви демек да ги озвучи, синкир ќе стаса звукот до кај мене, освен зуењето на телефонов, па потоа во 6 кога ќе остане без одговор ќе се јави да испее една убава песна, со неубав збунувачко-дисхармоничен глас :!: и на крај кај 7 веќе да ве побара за да го успокоите, при бидејќи на свои 30 години, за прв пат... иако секојдневно си го гледа лицето, но денеска утрово, како што реков ЗА ПРВ ПАТ приметил брчки околу очите :o .
    :wasntme: Дефинитивно јас не сум јас повеќе, а ако моето јас го оставам кај него, ме плаши да не отиде да се ботоксира некој ден наскоро :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY

На Miss-Independent, srcekrsacka, FBI и 3 други им се допаѓа ова.
  9. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Сакам да кажам...

СДК дека сум болна, кај се видело бе крај на мај јас да имам почеток на бронхопневмонија! :devil:

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

секој ден се повеке и повеке сакам да имам тетоважа...

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Сакам да кажам...

Станувам утрово да го испратам моето срценце дома и пред врата.... поклон од ЛДП, 2 кондомчиња..... Ајдеееееееееееее.... избориииии... ц.ц.ц. уште што нема да измислат...

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

I need a hero
    I'm holding out for a hero 'til the end of the night
    He's gotta be strong
    And he's gotta be fast
    And he's gotta be fresh from the fight
    I need a hero
    I'm holding out for a hero 'til the morning light
    He's gotta be sure
    And it's gotta be soon
    And he's gotta be larger than life

колку и да се трудиш понекогаш не можиш да ги сватиш мажите во целост,ама зато па кога нас ќе ни збрмчат бубачките в глава нема простор за ниеден додатен збор

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.221
    Сакам да кажам...

Или па и не...сте биле тоооолку гласни,што пискањето се слушнало до најблискиот штаб! :D
    Ах,добро е кога некој се грижи за тебе! :rofl:

На DAngel, Miss-Independent, 2468 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

уфффф бројче каква олеснителна околност веќе ми е подобро кога ќе се сподели тагата помала станува :rofl: баш таква бев ала камерон па дури од инат не сакав да спијам сакав да си поплачама д ами олесни али не идеа солзите и тие почнаа контра д ами прават

15. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    5.835
    Сакам да кажам...

Сдк морам да одам да се издувам малу.осеќам дека имам вишок енергија,па поарно да ја искористам за шетање отколку за тепање :P само да не ме мавни некој гром како што грми цело време,тогаш да не имам некои електрични празнења :^) :D

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да идам на кафе а и не сакам.
    Ама пошто од другаркиве нема ни траг ни глас, а дечко ми е болен ќе си останам дома!
    И ајде овој ПМС нека заврши...добив сабајле :devil:

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам еден лонец цреши до мене, 350 убави страни прошарани со розев и син маркер и денес ќе уживам. Ме фати желба за учење. Јеа. :rock:
    Ми се допаѓа насоката каде што ми оди животот.
    Ај нека не фаќа кривина во брзо време :rofl:

И времево го обожавам, нека не се менува го љубам вакво срцкасто. Може да проврне малку ако сака нема да му замерам :inlove: :) :wasntme:

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк го чекам 1-ви јуни како ..не незнам што,не поради нешто друго туку заради интернетов!

Ејјј стоногалката е побрза од ова моево чудо така наречено интернет :|

Една песна нормално не можам да си ислушам.. :doh: :doh:

А гледам сите го чекаат 10 јуни заради последниот школски ден е јас :!: за прв пат во животот не го чекам поради последниот школски ден туку поради мојот 18-ти роденден 8) 8) :P

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека ме мрзи да ги научам последните 18 страницииииииииииииииииииии!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yGVJ_-EdgSA
    :rofl: за старите добри времиња

20. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

СДК блазе си им на тие што имаат колоквиумска недела.
    Јас цел јуни полагам колоквиуми, ќе си починам. Официјално се приклучувам на Уф колку не ми се учи групата и одлучно велам
    Да гледам уште една епизода, уствари ај после ручек официјално седнувам да учам. Најверојатно. Можеби. Се надевам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.