Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Сакам да кажам...

Сдк само што се враќам од интервју, добро поминав па ќе видиме :)

На Miss-Independent, la-chicka, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

Дојдов со намера да гњавам за политичките кампањи и политички залудените фанатаци, ама наместо тоа само ќе напишам еден цитат од Диво месо. Многу вистинит, на наша општа жал. :!:

Единствена добра работа денес - ја завршив книгата за матура. Рунда еден, 1 : 0 за мене. 8)

На Mygirl, zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
  3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Колку е само убаво чуството кога знаеш дека не мораш цел ден да го поминеш над тие црни книги ^_^
    Така релаксирано си го пиеш sunday :coffee: на фемина.. :)

Ви поскувам убав ден феминки :f:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Сакам да кажам...

Абе знаете ли дека blond ја нема 2 дена... дали се е породила
    Ако се породила, нека бидат добри, им праќам среќа [​IMG]

На blond, srcekrsacka, Monna.Monna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Сакам да кажам...

Охриѓанки пуштете си ТВМ, има интересен документарец :)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

2 слободни денови, а јас ништо од тоа што сакав да го направам во слободно време не направив :tmi:
    битно се наспав за цела непреспиена недела, исправ, па дури и готвев.....сега десерт ќе правам :P
    знам дека вчера пишав сум качила 2-3-4 килца ама што да правам со јагодине :lol:
    Далеку сум јас од домаќинка....затоа од утре почнувам со една тура кафиња, веќе 2 се закажани.....дај Боже и она најглавното кафе да го пијам оваа недела :wasntme:

Треба барем еднаш неделно да испиете кафе со некоја драга личност, колку да разбиете монотонија :D и да потрачарите, знам дека и на фб може да се трачари, ама друго е во живо плус ќе ја изгушкате таа личност :)

Нешто сум во фазон за гушкање....па еве и за вас една пријателска сончева прегратка :hug:

На teddybear, Smilly и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Сакам да кажам...

ГИИИИИИИИИ МРАЗАААААААААААМ !!!!!!!!
    Па како можее да бидаааааааат вака безчувстваааааааа оние што ги малтертираааат животнитее ИДИОООТИИ !!!!
    Човекоооот е нааајодвратнотооо суштествооо штоо постоииии во овој свеееееееееет !!!!!!!! :swear: ! :x :puke:

На srcekrsacka и TammyDeyn им се допаѓа ова.
  8. moni24

moni24 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека уште не ми "дојде" ми касни 5 дена :^) , ми каснело и порано ама 2 дена :sweat:

9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Толку сум ''храбра'' што си закажав преглед на заболекар дури пред една недела,за да можам психички да се подготвам за таа траума :|
    Или можеби потсвесно му давам време на заболекарот ,да замине на одмор ,па да ми презакаже преглед по неколку недели :wasntme:
    Не се трудете се да ме разберете, ни сама не се разбирам... :x

10. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сакам да кажам...

Ги читам помаливе форумџики кои едвај чекаат да дојде 10ти Јуни.Уфф колку убаво.И нека чекаат,и нека се изнауживаат колку што можат повеќе за време на летниот распуст,затоа што со текот на годините сеедно ти е дали е лето или зима,секако имаш еден куп обврски,единствено што чекаш е годишен одмор и малку да здивнеш од секојдневието.

Посакувам пак да сум во средно школо.Ах времиња.Каква носталгија ме фаќа.
    Нема ништо поубаво од средношколски денови и тие тинејџерски години.
    И студентските години си имаат своја убавина,но и поголема одговорност и грижи.
    Средно си е средно,најубави години.

На srcekrsacka, Monna.Monna, Happygirl13 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Сакам да кажам...

Џузепе ваму бил роден таму се школувал во оваа година направил тоа во таа година тоа..ми падна раката од пишување,за една петка ја напишав цела тетратка |( .Од ова школо чоек неможе да има малку време за себе. :( .Ама ајде уше неколку дека и завршуваме. :rofl:

12. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Сакам да кажам...

Колку сум разочарана,од нељубезноста на некои луѓе и маската што ја носат,зар мислат дека не се познава?!и иако знам дека не вредат пет пари да се нервира човек за нив,пак се нервирам зошто некоја моја логика вели дека ако даваш ако си љубезен на располагање секогаш да помогнеш да имаш некој убав однос,ти се враќа со лошо односно се злоупотребува твојата добрина...и на крај што да заклучам јас?добрината и глупавоста имаат мн тенка граница па да не сум и глупава?!не би си го дала тој епитет ,мислам само дека треба да пораснам,и да воочам дека светов е полн со волци а не со луѓе кои едвај чекаат да те распнат ...бљак за се...каков треба да си за да преживееш во овој суров ебан свет!

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Сакам да кажам...

СДК, симпатично. Вчера гњавев на четот ... Морам да почнам психички да се спремам и да ја тргнам глупавата параноја . Зошто по ѓаволите секогаш мора да мислам дека нешто ќе тргне наопаку? Зошто ? Зошто ? ЗоштоооОоОоОоооо?

СДК, пуштете си Канал 77 ;)

Едит. Не пуштајте, ја усраа |(

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... на добар пат сум да ги убедам моите да си ставам пирс, т.е. мама веќе ја убедив, сега тато е на ред. Малку ќе биде потешко бидејќи не е толку open minded, ама ако не сака со добро, ќе си ставам без негова дозвола, после биднало. :lol: Спремна сум да го направам тоа. Барем пет минутки да го имам на себе.
    Сфатив денеска дека некогаш морам да си молчам за да не ме направат ненормална. :D А многу повеќе ме фасцинираше тоа знам дека и мама го мислеше истото што го мислев јас. Сигурна сум дека и` е само една обична маска сето ова, нешто длабоко во мене ми кажува дека во нејзините средношколски денови „одлепувала“ на Битлси, ЕКВ, Стоунси... Знае се` само се прави. :lol: Што имала коса како на Бон Џови во најубавите години, знам тоа, а и другово не ме чуди. :lol:
    Леле нека пукнат душмани, ќе ја носам летово на свирка во Олд Скул, па што сака нека биде. :rock:
    И старките ќе и ги дадам, старите, нели. :rofl:

На Nevermore и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Сакам да кажам...

...обожавам кога денот ќе ми почне со Нирвана, ама песни од старите албуми... се осеќам ко пак да сум во четврто одделение во собата на братучед ми. Бреј, што ти се вика грд, гласен, шугав гранџ.

На Offspring, Wild.Child и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.223
    Сакам да кажам...

Сдк диета што те лишува од ручеците шо ти сам ги спремаш,а вклучува пола кило цреши и варено јајце или пилешки стек со еден домат,неколку дена во континуитет паралелно со зумба,пилатес и орбитрек...лоша идеја.Не се врти земјата,се вртам јас побогу!Ко да сум глупа,па изводам!Лето е бе,не ми се јаде,ихааа,имам енергија,ихаааа...сега сум ко лепешка од коњ на жежок асфалт,прегазена од камион! |(

И да,вчера лигички ми течеа за печурките,си велам нешто ново диета се завршува ли што...и додека листав рецепти,си викам,море...ај уше еден ден,па може и два ако те држи душа,не се будали и направив пак тестенини со печурки за да можам да одолеам...глупа! |(
    Затоа денес пекарски компири,скара,салати...помина ручекот...јас не бе,не...сега знаете што има останато?!Три пекарски компирчиња и малце сос што лично ги правев... |( Еее ќе си пукнааам!!!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... бркајте ме да станам да учам, вака не иде. :(

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

СД и К на Вајлд „АЈ МРШ!„ :)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
  20. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Фиу. :whew: Добро е. Барем сега за сега. Научив, напишав.
    Математика глупава. Цел ден со неа се управувам.

И, една изгледа зорувала за мене нешто пред наставничката. :^) Оваа сега којзнае што си мисли.
    Ххх, ма што сака, мене совеста ми е чиста.
    Цц, љубоморни суштества, од нив да не можеш петка да си извадиш. :| Оти мене ме фалеше наставничката пред неа и она ајде, контра мене ќе оди. Абе, срце, не оди тоа така.
    А, кога ти ќе излезеш лажгата чуди се што те снајдело.
    Епа, сама си го бараше.
    Ти, ти ?? Ти ли бее?
    Ти не знаеш колку се два плус два, па сега ќе даваш пари за часови петки да ти пишат. Дај малце памет во мозокот, зошто ти служи!? :fubar:
    Патетична низаедна. |(

Иии, Вајлд, аајде, оди учи, доста тука, ќе ти се сплеска гзот, а и ќе треба да носиш очила за вид. :geek: :D :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.