Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Јас, Жабурче... ние појакиве! :wasntme:
    Брачеди што сме! :!:
    Сме станале од сабајле, ко без ак’л. :wasntme:
    Реалисти, луѓе без соништа. Класични! :lol:

Имајте среќен ден и испраќајте ми среќа. Море ак’л да ми испратете - не ќе згрешите. :|

http://www.youtube.com/watch?v=eR-Ckj5M-jU

^_^ ^_^ :dance: :dance:

Љуб-буб-шубидуб! :smoke:

На lovely91, LivingGlam, angel92 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Сакам да кажам...

Cдк first i hate Mondays |(
    Cтварно не знам како да постапам,на која страна да застанам,иако за таа што ме боли-нема оправдување!
    Kолку само сакаат лугево да владеат,така потајно-ама влијаат!
    Cега јас што да правам-како да правам крштевка без човекот што ми е како татко?како да му кажам дека не можам да те поканам?како на поканата да напишам,нино ти можеш да дојдеш и братучеткиве,а тој не може ;( Kако човеков има таква душа? Hе знам како да постапам,страв ми е се изјаснам,знам која сила ја има :x

3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Да брачедо така си е!
    И да си знајте да му испраќате ак’л на момичево стружанче, брачедава моја оти црно ви се пишува... испити имат за зимање.
    Ајт.

Слободен ден и станата у 6.
    Утепајте ме оти е грев да се само утепам :)

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Ти седни пишувај ;)

Мерлинке крши нога, рака само немој глава, ќе ти треба.

А и мене пуштајте ми среќа полагам. Семинарската е готова, кафето сварено уште појадок и спремна сум.

На Strumfeta93, Marilyn-Monroe и zhap4e им се допаѓа ова.
  5. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Сакам да кажам...

Дафни е глиста биЦиклиСтса!!! За 3 минути по кеј пратктично, си стигнав на работа со точак!
    Метаболизмов ми стареел.... |( Да ми гризнете од газево!

На LivingGlam, Phyramide и sesilija им се допаѓа ова.
  6. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

Голем проект треба да завршам до петок па ме фаќа блага паника. Тоа понекогаш е добро, ја канализирам таа енергија во креативна но дали другите ке ме остават да работам? Ако е стани - седни на компјутерот, ништо нема да биде, што не би сакала да се случи!!!

Одам да си направам кафе, па да почнам :bow:

Со среќа на сите кои полагаат и учат денеска :hug:

На Marilyn-Monroe и sesilija им се допаѓа ова.
  7. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.819
    Сакам да кажам...

Јас сум главна ѕвезда во филм. Се чуствувам така :emo:

Си станав екстремно рано, натегнав ултрасекситесните бициклистички (човече колку време не сум го употребила зборов) и отидов да .... џогирам. Абе Америка!
    Затоа сега сум......Грција. Мрзлива :D

Мањана, бре мањана! Дај да се напиеме по едно кафенце. Ајде сите да бидеме Шпанија, ми се јаде тапас.
    Или Италија, ми се спојуваат трите прстиња и ми се прави - молто бене - со патка фаца.

Ариведерчи мамаситас ;)

На Dafnee, sweetyears, lovely91 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Доброооо утрооооо феминаааа..
    Мене утрото ми почнува кога ќе го прочитам утринското СДК на Пирамидата, не знам за вас...
    Без тој пост денот не ми е ден... :)

Си се дотерав повеќе него вообичаено за денес ... Па свечен чин мајке му, треба 10ка да земам.... Или две!!! :lol:
    Сакав цел семестар со десетки да го завршам, ама немаааа.... Една 9ка ќе ми штрчиииииии... Ако ако... И ова е многу за мене... :) :) :)
    Собава ми е лом... Слободна сум и немам обврски, ама не ми се средува ломов, па после ништо нема да можам да си најдам...
    Идам јас по жештините во градските автобуси. :sweat: Идам храбро, се во име на 10ките во индекс...
    Се осеќам ЈАКО!!! 8)
    п.с. Го сањав Хенк од Калифорникејшн и да ви кажам една тајна... Многу е добар во кревет :$ :)

На mims-89, Shana, Sparks и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сакам да кажам...

СДК дека не верувам дека е возможно Чарлиевите ангели to be apart.

Ние три Чарлиеви не сме. Охридини сме. Четврт девојки, комплетно риби, со езерски зачини и Билјанини извори полеани, па пикнати во некое пештерче Пештанско... И подувани од ветре кое доаѓа од Галичица.

Светото тројство мора да се обедини повторно... затоа што крајот е близу. Или бар почетокот на крајот... почетокот на остатокот од животот.

Прикачени фајлови:

На Wild.Child и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Сакам да кажам...

СДК најпрво, добро утро на сите!

ДАнгел, и кај мене пред врата оставиле кондомчиња вчера вечер :lol: Сабајлето кога одев до ВЦ, ги најдов. Беа во мала хартиена кутијка, на едната страна го ставиле логото на СДСМ а на другата логото на ВМРО, напишале „заштити се!“ и пречкртани и двете логоа :lol: . Прво не знаев што е, отворам тоа кутивчето и гледам кондом :rofl: . Е креативни се, нема што :rofl:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... со четири часа спиење сум можела да функционирам супер, иако се осеќам како да не сум спиела ич. Онака, како во лето кога ќе полежев саат време дур отиде татко ми на работа, па после пред ПЦ до 10 сабајле. :D
    Колку сакам да заврне, ама силен дожд. Да се изнашетам и дома да се вратам жива вода, а кога моите ќе ме прашуваат зошто сум излегла само задоволно и среќно да им се смеам во лице. Убавини!

http://www.youtube.com/watch?v=gMwADXEK ... re=related
    I wonder how,
    I wonder why,
    Yesterday you told me 'bout the blue blue sky.
    And all that I can see, and all that I can see, and all that I can see...
    Is just a yellow lemon-tree!
    :смајлиштосвирка:

Инаку, Сакав да кажам дека ми фали едно смајли што свирка, тоа сакав да го кажам! :D

На LivingGlam и zhap4e им се допаѓа ова.
  12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Пред мене јаде јаболка. Зелена. Голема. Крцка, шмука, 20 минути ја лигави.
    А мене ниту грицка.
    Не е фер.
    Стрвна сум, ти побарав си немала друга, таа ти била последна. Барем една грицка да ми дадеше.
    Аххх тие кисели јаболки.... :|

На MonnaSi и zhap4e им се допаѓа ова.
  13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам денес на моите ќе им подготвам кралски ручек. И прекрасна трпеза со сите марифети. Така сум убаво расположена има да ги седнам сите на маса и да уживам додека го јадат она што им го подготвувам.
    Почнав од сабајле, убавите јадења си сакаат време, внимание и љубов.
    Кога го правиш од срце вкусно е. Некако се гледа дали е мерачки или не приготвено.
    Затоа моите ми ги сакаат јадењата.
    Им ставив и пиење во фрижидер, да освежат душа после работа. :rofl:
    Абе се само да не учам. :D

Многу би сакала, со маж ми Италијанец што ме чека во Италија, да си имаме ресторан, ууу и низ него во големата градина надвор да трчаат деца. Мх мх мх. Исто како веќе да сум таму и подготвувам некои од моите омилени тестенини. Мх мх. Мераци.

Многу филмови гледам. Ах Италијо муко моја. :inlove:

На Bozica1980, ozbilnazena, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Сакам да кажам...

Добро утрооооооооооо!!!!!
    Станав безволно пошто знаев дека треба да си го шетам кучето! А ме мрзеше!
    Му дадов да јаде и стана татичко, ми свари кафенце!! И му се „излигавив“ дека многу се влече и никако не почнуваме со собата... Му реков сабота да одиме да гледаме! НЕ МИ СЕ ЧЕКАЛО ПОВЕЌЕ! :P
    Ама, на неговата паметна главичка и текна една побрилијантна идеја: можеме да нарачаме!!
    Јееееееесссс! Да, да, да, имам се замислено, најдов каква ќе биде!!! Јеаааа! Треба уште мајсторот да прифати да ја направи баш таква! Но, денес сите се водиме според она пара на рака, мара за рака! Ќе прифати мислам! И тоа ми го разубави деноттт! После муабетов, со трчање го ишетав мојот малечок, дури и го уморив, па сега спие! Јас седнав пред компјутерчево и си кажав што сдк! :D
    Сега дури и намуртената фаца на проф. по историја нема да ми го расипе мај амејзинг муд! 8)
    И за крај, знам дека звучев како разгалена тинејџерка од американските филмови, но.....простено нека ми е!! Бикос оф мај хепинес!! :lol:

15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
  16. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Сакам да кажам...

Ај добро утро на сите :)

СДК дека утрото ми почна со главата над тенџерето со врела вода, демек правев инхалација :lol: Чудо некое сум изгледа па на овие горештини носот ми е затнат и ме боли грло. Ама ај што не поминало па и ова да не помине ...
    Кршете нозе сите што полагате денес, со среќа на тие што учат и убав помин на тие што вечер се апсолвент(к)и.
    И уште нешто СДК, си ја земав дипломата.

Имајте убав понеделнички ден :f:

На Sparks, LivingGlam, Mygirl и 3 други им се допаѓа ова.
  17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

WARNING!!! Monday is here, I repeat, Monday is Here!! - this is not a drill!

На Shana и Mygirl им се допаѓа ова.
  18. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.195
    Сакам да кажам...

Вчера имав вишок на адреналин. Вчера цел ден го поминав надвор, рипајќи над смртно опасни дупки, качувајќи се на дрва, и "изигравање бесни глисти" што би се рекло. Денес? Денес не можам да мрднам, се ме боли, секое ковче ми се чини воспалено дека ми е :D

Прво нека ви е честито на сите што си средивте со факултетите, се радувам кога читам дека имаме амбициозни момиња кои сериозно си ја сфаќаат работата. You go girls!

Денес сум прерадосна. А знаете ли зошто? Затоа што успеав да средам, за сепак да можам да го пијам закажаното летно кафе (Иако јас не пијам кафе со сите кафе закажав :lol: ) што го планирав со некои од феминкиве 8) .

Времево е прекрасно, одам и јас да ги осетам малку сончевите зраци, ќе одам на едно место кое самата си го открив, каде што никој не цапнал, каде што е отворено место и си сам заедно со животинчињата и ќе учам. Учење во природа, поубаво амин!

Ето така, имајте убав ден, насмени, весели, позитивни. Ве гушкам сите :hug: Повелете песничка
    http://www.youtube.com/watch?v=gvypiDWsaF8

:sun: :sun: :sun:

На zhap4e, lovely91, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

Ееее, денеска седнувам и учам, одново! Има да ги пеам, драги мои, во сон ќе ги пеам сите. За две недели полагаме матура, познавајќи се себеси, или ќе биде фијаско на векот или ќе биде мастерпис - или некое шугаво тројче или убаво (незамисливо) петче. :D Ех, маки маки, веројатно ќе успеам да ги шармирам со есејот, ако имам 4ка ве честам сите тука! :rock:

Така ви викам. Шубаво е кога не морам да одам на школо, ова е за мене. Јас + книгата + дома = суперишка. ^_^

И пак ќе речам, јас матура спремам, некои моја генерација свадба спремаат. На кој му е потешко бе, а ?? :fubar: Знам ја дека требаше да се омажам, барем пред две години. Сега секое летенце детенце, со свекрва некоја ќе се расправав. Е така ми е, кога не планирам совреме. :D

Не можам да се замислам во сериозна врска во моментов, а не па мажена. :x

Надвор од муабетов, на фејсбук почнаа да ме аднуваат идни попови. Најозбилно. Изгледа им изгледам соодветна за попадика. Пу пу скраја нека е, јас и религијата - ноу ноу. :tmi:

Бре бре бре... :D Е така, се си кажав сега, ми се изпразни главата и можам на раат да учам. Адио. :D

ЕДИТ : Проклет интернет, ќе ми отидеше јабана цел пост, среќа моја што укопчав дека ќе се исклучи па совреме го цтрл+ц. :D

На zhap4e, LivingGlam и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  20. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

ПООООООЛОООООООООООООЖИИИИИИИИИИИИИИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :party: :party: :party: и тоа со 10ка!!! Јас најсреќна, најпренајсреќна! :sun: Најака сум бе :muscle: мрш книги едни ТОЛКАВИ, мрш огромна хирургијо!!! :rock:

На broken099, Theodora, sweetyears и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.