Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.109
    Допаѓања:
    66.998
    Па јас испив околу 6 чисти коњачиња и уште нешто пред тоа. И тоа за кратко време и затоа ептен ме мавна. Инаку онака бавничко да си пијам немам гајле. Е тоа ти е

2. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    prvo ti si gi mavnala 6,pa posle oni te mavnale :D e ako de,i toa e za luge..kaj i da e ke pomine mamurlukot :D

3. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    sdk deka uste 35 min i dojde toj... ubaviot :lol: utre ke dobieme po nesto neli? ;)
    a jas utre i taka ke odam na b-day kaj bratuced mi :P

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам на сите на форумов да им честитам празник, еве нека биде Трифун кој го прославив (пошо со Валентин паузирав годинава). И нека ми простат сите на кои сум им згрешила. :D

5. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    SKD...DEKA DENES E NAJUBAVIOT DEN VO MOJOT ZIVOT....
    RODENDENOT NA MOJOT SIN.......
    ZLATO NA MAJKA...NEKA TI E SRECEN 2-RIOT RODENDEN....
    DA SI ZIV I ZDRAV ,USPESEN I CEL ZIVOT DA TE SLEDI SRECA!!!!!

ISTO SKD ...DEKA DENES E 6 GODINI OTKAKO MAZ MI ME ZAPROSI.....
    DENES E PROCKA,PA PROSTETE MI AKO NESTO VI ZGRESIV!
    MNOGU ISKRENI ZELBI ZA SV.TRIFUN I SV.VALENTIN DO SITE VAS.....

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА НА СИТЕ ВИ ГИ ЧЕСТИТАМ ПРАЗНИЦИТЕ,НЕКА НИ СЕ ЗА МНОГУ ГОДИНИ,нА BABYKETI,ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН НА СИНЧЕТО,НЕКА РАСТЕ ГОЛЕМО И НЕКА ГИ РАДУВА РОДИТЕЛИТЕ. :D
    аКО НА НЕКОЈ СУМ МУ ЗГРЕШИЛА,ПРОСТЕТЕ,НА ВЉУБЕНИТЕ,БИДЕТЕ СРЕЌНИ СЕКОЈ ДЕН,НА ОНИЕ ШТО СЛАВАТ ИМЕНДЕН,И НА НИМ ЧЕСТИТО.
    ДЕНЕС ПИЈТЕ ВИНО,ЉУБЕТЕ СЕ И ПРОСТУВАЈТЕ! :D :D :D :D :D :D :D

7. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    FALA KATE 21 na cestitkite...
    Da si ziva i zdrava i vljubena 100 godini (a posle kako sakas :lol: )...
    Isto taka site da ti prostuvaat vo zivotot ,pa super da ti bide :lol: :lol: :lol:

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Бејбикети големо нека ти расти синчето, јунак на мајка да биде. :lol: :lol:

9. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    FALA HIPICA da si ziva i zdrava!
    Pa i tebe Gospod da ti dade eden junak ,ama golem :lol: :lol: :lol:

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.221
    Допаѓања:
    157.075
    Не можам да ги разберам хејтерите на фините празници како Валентајн,Нова година и слични секогаш мораат да одвалат нешто во смисла -луѓето покжуваат љубов,посакуваат убави работи само на вакви празници-,а кога слават роденден дури безобразно многу обожаваат некој кога им се лигави и им посакува нешто фино и да,задолжително добиваат подароци,а при тоа не мораат да купуваат на останатите.А и многу чукнато би било ако секојдневно гледам луѓе со плишани срца како шетаат низ град и имаат нездрави насмевки на лицата,во тој случај не би знаеле што е среќа,црно од бело нема да разликуваме.Ме иритира што ради нивната социопатска (не)природа чувствуваат отпор према цел свет баш на ваквите денови,а кога се работи за нивните родендени,да не се повторувам.Не е виновен светот што не ги гушкале доволно како мали и не е виновен светот што немаат со кого да ги минуваат ваквите празници.
    Заради ова глобално лудило наречено капитализам,модерно општество,полов орган се тресе во ладна вода итн се забораваме самите себе си,а пак не на останатите за да можеме да си се простиме,да си посакаме љубов или нешто друго убаво...требаат вакви денови,само да не се комерцијализираат до таа мера каде профитот е двигател,а не љубовта.

Јас ништо не славам.Немам лозје,а Валентин,што знам,па не е наш...си славам 29 септември,вера,надеж и љубов...сериозно.Си се простив со тие што им згрешив.

БејбиКети да ти е живо,здраво и среќно синчето множено со бесконечност. :)

P.S.Шмизлите станаа свесни,па одеднаш почнаа да исмеваат работи кои до вчера ги правеа...ама не за друго,сите го прават тоа,во мода е да си во мода.До стилот е,а бога ми и до капацитетот.

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    1. СРЕКНИ ПРАЗНИЦИ НА СИТЕ ШТО НЕШТО СЛАВАТ!!!
    2. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА СИНЧЕТО НА babyketi :D
    3. денес имав едно многу пријатно изненадување :D :D :D .....па се надевам вечерва ќе биде уште попријатна 8)

12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.204
    Допаѓања:
    139.608
    Среќни празници на сите, и среќен роденден на малиот на бејбикети...

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    баиби кети нека му е среќен роденденот на синчето да ти е жив и здрав и да те радува
    СКД дека ми гонема мачето 3 дена :? :? :? :? страв ми е да не ми се врати :( :( :( :(

14. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    LILIT,GO-GIRL,ARIEL I SNAKE FALA MNOGU ZA CESTITKITE ZA RODENDENOT NA SIN MI..
    DA STE ZDRAVI I ZIVI I GOSPOD DA VI DADE SE STO SI SAKATE :D
    MNOGU POZDRAV OD SITE NAS !

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Srekeeen rodenden na maleckoto na babyketi :clap: da raste goolemo i da bide zivo i zdravo...i se se najubavo :) pa vecer na zabava a? :D idime ne e problem :D

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK babyketi.sreken rodenden na sinceto i od mene,neka e zdravo,srekno i veselo...a na site drugi moi forumdziki,vi posakuvam sreken sv.trifun,ako ste po vinceto :D sreken valentin ako ste zaljubeni. :D i najposle prostevajte ako sum vi zgresila nesto... :) .procka e eden od najubavite praznici,najubav obicaj,treba da barame proska sekoj den a ne samo na procka,da prostuvas e najubavata i najvelicenstvena covecka osobina....

17. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК СРЕКНИ ПРАЗНИЦИ на сите кој шо си славе и простете ми ако ви згрешсив нешто по постовите...убав помин вечер и бидете заљубени и опиени од љубов и вино..гушкам ве поздрав :*:*:*

18. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    I neka e sreken rodendenot na maleckoto da porasne golem da bide ziv i zdrav,vo zivotot samo sreka,lubov da go pratat i sekako malku poveke paricki :) pa u skoro vreme ako si nema bratce ili sestricka(pa i da si ima de)da si dobie :)

19. lina2

lina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    СДК среќен роденден на малиот на БЕЈБИКЕТИ многу здравје пред се и најважно од се среќа во огромни количини да го прати.Инаку ги обожавам сите водолии на светот без разлика дали се мали или големи. На БЕЈБИКЕТИ и посакувам успешен прв работен ден утре, ако добро се сеќавам 15.02 беше нели? А на сите од форумот кои си слават среќни празници мислам на св.Трифун, св.Валентин им посакувам добро да си се расположат денес па зарем и не е редно на вакви убави денови :D

20. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.204
    Допаѓања:
    139.608
    Пандев заеба работа ..... страшна шанса пропушти!

Бејбикети, среќно утре, и деновите што следат! Покажи им со кого си имаат работа!

Сакам да кажам дека многу сакам олимпијада, особено скокови, па се надевам ќе фатам нешто на тв...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.