Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Моментот да дознеш дека си нечија платонска љубов, ме наежи до коска. И тоа не краток период. Ах животе возбудуваш бре! :o

Испитот помина и повеќе од добро, се сакам за моментот дека учев ко нездрава. :)

Фотографија, ете тоа нешто мислам дека е толку врежано во мене. Не можам да си го опишам чувството, ама ми ја дари Индија на дланка, се надевам и Русија оваа година. Јас и апаратот чиста љубов! Ми беше лекот и апчето во моите тешки периоди. :l:

Знам дека одам горе - доле со раположение ама разбирливо ми е после сите тие моменти.

Денес ќе се средам и одам на скара, последна дружба на луѓето од овој курс. Ма ќе се пицнам бре, само не и штикли, треба да пешачам 50 мин после до дома хахха.

П.С нашава Saya е леле мамоооо! И ги разгледав сликите има нешто специфично во нејзе, очите погледот, самата таа зрачи со некоја енергија. Гушка Саја за тебе и ти благодарам! :*

На Strumfeta93, mims-89, marama и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Сакам да кажам...

Мислам дека одамна никој ме нема извадено од такт како денес и тоа пред испит,за на крај да бидам јас во право :devil:
    Амаааан зашто сум опкружена со толку неамбициозни луѓее :?:

3. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    965
    Сакам да кажам...

СДК
    Како јас ова да го имам пишано, а :wasntme: :wasntme:

Прикачени фајлови:

• untitled6771.jpg
      untitled6771.jpg
      Големина на фајлот:
      117,2 KB
      Прегледи:
      194
    На TammyDeyn, Rock-a-Fella, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.896
    Сакам да кажам...

Мислев дека ги надминавме предрасудите, глупостите, детските љубови, пубертетските јадови, лошите моменти, трагичните настани. Мислев дека созреавме...
    Се излажав.
    Па до кога ли ќе допуштате друг да ви го управува животот? И тоа што ништо ваше не е, ни крв ни љубов. :fubar:
    Не ми е малограѓанштинава крива зашто уште една другарка се затвори дома. Јас сум крива што одбирам такви слабаци за другари. :|
    Толку. Ајт

А не. Чекај.
    Уште ми пишува, - Избриши колку што можеш повеќе слики со мене од Фејсбук. - WTF???
    И што да сфатам? Дека се срами од мене? Со мене е на сликите, не со рандом пипл. Логично, мој профил.

Да не ја гледале, зашто одма кај неа дома трубеле комшиите со кого се сликала и не знам што.
    Е да. Мене ми е непријатно како другарка моја фор а лајфтајм ми го зборува тоа како да е без влакна на јазик. Како на неморална да и зборува со недостиг на меморија дека подобро од неа самата ја знам.
    И да сум неморална - за себе сум. Никого не навлекувам во своите “игри“ ако ги имам.
    А настрана од мене, што имаш ти во твоето минато, не може да се скрие со бришење на слика, туку само од вистински другари.

Штета што барем јас убедливо немам такви. :|

Е сега е толку.

Малограѓанштино еве ти :handshake: !!! Пак извојува победа. Имаш член плус од денес. Или не од денес... :?:

На Strumfeta93, mims-89, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Сакам да кажам...

Се исфарбав и презадоволна сум од бојата. Темно кафеаво без црвен сјај = јас.

6. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК дека го обожавам Виле Вало !!!

На enca.69, tigerlady и Wild.Child им се допаѓа ова.
  7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... ме расположија неколку мотивирачки реченици, топол поглед и убави совети.
    Потполно ме изненадија резултатите во целина. Сфатив дека имам капацитет, а добив поттик да продолжам да учам и да се надоградувам себеси. Најглавното се состои во тоа што можам да го правам она што го сакам и да бидам успешна. 8)
    Самодовербата ми расте... :)
    http://www.youtube.com/watch?v=TVEkyPrBz4E
    И мојата мотивирачка песна, не се предавајте никогаш. Желбата може да биде доволно цврста за да ги сруши сите препреки, само доколку сме упорни. ;)

На Alanna, la-chicka, Ema.Sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Сакам да кажам...

Шта ти је свит , не дају ми стобом бит :doh:

На Zlatusko, Rock-a-Fella и lolyta777 им се допаѓа ова.
  9. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Сакам да кажам...

Влакна, влакненца, влакништа!!! На самиот збор почнувам да се ежам. Денес сфатив дека дел од нервите во мојот живот имам потрошено на горенаведените штетници.
    Влакно како додаток во храна - не расправам за ова сите имаме иста реакција.
    Влакна од косата кои си придобиле понашање ала Чак Норис и ни Господ не може да ги заузда. Ќе се испеглаш. ќе се исфенираш ќе се средиш и пак остануваат тие неколку кои гордо штрчат и автоматски ти го е*аваат цел филинг. Пусти-штури не бре брате нема шанса да се сплотат со останатиот дел од косата. На крај се предаваш, прогласуваш пораз во борбата но сепак на секои 15 мин бараш огледало со надеж дека си фатиле перфектна позиција спонтано, или па ги трошиш последните сили да ги доведеш во ред. Не, никогаш не ми успеало.
    Совршени веѓи максимум 24 часа. После тоа автоматски излегува некое проклето, најцрно и осамено, и тоа 90% случајно ќе го забележиш кога си излезена и немаш пинцета при рака. Во истиот момент почнува да се прикажува филмот "Сите зјапаат во моето ТОЛКАВО влакно". Па не дај Господ некој да ми спомни дека сум го пропуштила во кубењето, тоа е, готово автоматски пад на самодовербата и крај на светот.
    Подкожни влакна. Проклети поткожни влакна. Ако е потребно и крв од еднорог ќе пронајдиме и ќе се мачкаме или ќе пиеме само да се отарасаме од овие проклетии.
    Сите останати видови на непожелни влакна - надусници, препони, пазуви, нозе.... вечно против нив и никако не умираат. Депилации, избелување, кубење се применуваме. Се тешиме со помислата се намалиле, послаби се....бла,бла, бла....Море сакам да ги нема, да не постојат!!!
    Сума сумарум.....мразам влакна....сите видови на влакна.

На Theodora, Avril.09, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  10. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Нејтири повели, и на сите останати кои ми ја позајмија среќата, вистински ми помогна!
    Благодарно ви ја враќам на сите и тука сум кога ќе ви затреба мојата :rofl: :rofl:

СДК дека сега сакам едно Мохито...

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сакам да кажам...

Кога и да го прочитам насловот на темата Целулит , веднаш го надигнувам шишето со вода :D Ах..ќе видит тој! :envy:

Би сакала да се вратам во средноо... еее лани оваа време само за матурски се спремав , а сега за испити. :(

12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Само...само уште неколку страни и потоа кратко прелистување на истите е тогаш следува најтешкото...

Ахх колку ли е само тешко и комплицирано да се најдат доверливи луѓе во нашава државичка....

Можеби 150 страни се доволно да се ѕирне во душичкава ми моја,150 страници исполнети со буквички и кога истите би ги видела во рацете на некој читател јас би била ПРЕСКРЕЌНА :angel: :)

Ќе видам што ќе ми донесе иднината,чекањето понекогаш се исплатува ;)

13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Дека ровам како кретен, случајно здогледувам слика на фб моја, на изложба во Гевегилја, а во позадина силуета од Мила и она тагирана. Го додадов дечкото и ми вика не знаев дека ти си и мајка на Мила, сега ја гледам сликата и се ежам.. Он се ежи ја си ровам ко крава зошто е направена во оние моменти кога ми било тешко поради нејзе.. а тој ја сликнал Мила на изложбата случајно. Ебате животот, нешто ќе ти даде нешто ќе ти земе. Мотивација плус..

Прикачени фајлови:

На BeYourself, crazylady, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  14. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Нозе ме болат, глава ме боли, абре се ме боли.
    Ме мрзи да мрдам да треба да се фатам за работа.
    ООООО тугоооооо

ај бе дајте една песма за раздвижуење :^) :^)

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сакам да кажам...

сдккк дека имам толку за учењее..
    а никако да седнам да научаммм.. :doh:
    денот си врвиииии :(
    ќе пукнаммм :devil:

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сакам да кажам...

... Дека сум манијак по чиста и миризлива облека.
    Не ми се верува цела гардероба ја извадов и ја исправ, и таа што е облечена еднаш до два пати, и таа воопшто што не е облечена.
    Како не ме мрзе за ваква работа, кој ме знае. :D
    Ама многу си сакам кога ми копа облеката на омекнувач. Па и чувство за осет немам колку ставам. :$

На Gordana10 и marama им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК секоја чест, се наежив!
    http://www.youtube.com/watch?v=OFBuWtcf ... re=related
    Ова се вика љубов кон музиката, погледнете го само колку ужива дур свири. :clap: :clap: :clap: :bow:

На LivingGlam и ljubam им се допаѓа ова.
  18. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК порано секогаш кога ќе наближеше крајот на учебната година, со брат ми ги броевме деновитее уште колку останале. Сега сама си ги бројам и сама си се радувам. Само уште 2 дена женцки, само уште 2.
    Поточно не се ни бројат веќе деновиве, поминаа школските, но само уште 2 дена ќе станувам во 6:30.
    Среќа во несреќа, засипната сум. Гласот на момент го имам - на момент го немам.
    Ма и времево како што гледам почнува да се расипува. Но да се надеваме дека во петок нема да врне.

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сакам да кажам...

...дека мажите претендираат послаба жена од нив, во секоја смисла!
    Епа нема.
    Баш ми е жал.
    Ќе имам спојлер, ќе знам да се изразам, сама да си сменам фасонка, да паднам и да станам и не ми треба вашето лигавење и кукавичлук.
    Не знам што ми е, мажопрезирач станав денес :lol:

Конечно си купив мала црна хаљина секаквих пригода, и право да ти кажам, одлично изгледам во неа.
    Јадам боранија и стек, кечапот ми се разлеа по тепих, у позадина си пуштив Баклава и медитирам.
    Бев во Куманово и прекрасно си поминав.
    Празна сцена, спотлајт, светло - и јас право таму, испеав нешто за мерак на кумановци. Аплауз до небеса, о колку добар момент!
    За тоа јас живеам, така и ќе згинам, тоа знам.

Остана уште да се купат апостолки и пар купаќа и на 10, ариведерчи малака, идемо за Тасос.
    Ќе неам пари пола јуни, ама ме боли цеф!
    Сум заслужила да бидам своја на своето.

Мала дигресија: У последно време сенешто ми се вртка бившиот во глава и ме фаќа блага смеа. Надраснувачки, не онака болно.
    Една другарка ми рече дека тоа значи дека сум созреала, и платонски го искористувам.

Јас, да бидам најреална, би сакала да му се извинам, ама тоа... Којзнае дали ќе биде.
    Ок, сума сумарум!
    Вечер на коктел и дрогиииииииииии! (се шегувам, офкорс!)
    И аман нека престанат да се дерат дечиштава у парк, ко да колат прасиња.
    О каков мрчаторски среден ден.
    Гррр, ве сакам.

На Nevermore, Nina24, Theodora и 10 други им се допаѓа ова.
  20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    На baguf4e, Chocoholic и la-chicka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.