Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Нема веза,сеа гуглав,ништо такво немаше.Ваљда би извадиле афера на нет.

2. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

А бе мисли на кралицата, милки беее. Срцев удар ќе ја мавне, ти ќе бидеш виновна после, ај ај! :D

Инаку не верувам во ова, бака Елизабет будно ги пази. Нема да има развод додека ептен не ја бива заедно да се. :D

3. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Малку спамираме....

Ама и ја прочитав некаде дека Кејти не можела да има деца :(
    А не смеат ниту да посвојат, затоа што мора да е со кралска крв...

Кој ги знае, може си прават маркетиншки трикови и публицитет...
    Ама во секој случај, жално...

4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Не верувам дека Кејти не може да има деца... Бидејќи пред да се земат со Вилијамс и се направени многу испитувања во врска со здраствената состојба.. Нормално дека едно кралско семејство нема да дозволи да дојде на тронот жена која нема да може да им остави наследник :D Think about it ;)

5. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    Сакам да кажам...

^ Ама јас како што читав пред да се земат таа е детално прегледана, така да ако не можела да има деца не верувам и дека би имало венцавка....

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

сдк дека ме фака ужасна криза за благо.
    пусти пмс секогаш доаѓа кога не ми треба таман си се спремав за вежбање
    ај ништо денес ке си паузирам а можно е и утре стомакот не поминува цел ден си лежам.
    ејј добив понуда за сладолед од соседната соба ммм ич не се мислам дури и напомнав дупло да стави да си надокнадам
    отидов јас дури не ми го изеле моите :*

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    Сакам да кажам...

СДКК дека имамм ЗЕЛЕНО Цветчеее!! јупииии :rofl: :rofl:

На TammyDeyn, apple12 и Marilyn-Monroe им се допаѓа ова.
  8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Уф.
    Мразам што сум толку сентиментална.Мразам.
    Не можам да фрлам ниту едно мочано ливче,немам сила.И една линија да има,ќе најдам причина..ах ми беше многу тешко кога ја шкртнав таа линија.
    Мечиња,книги...НЕ.

Ова материјално...а нематеријално?
    Тешко е,многу...
    Да сакам да излезам од државава ,не би можела,би нашла милион работи кои ме врзуваат за неа.
    Би ми било тешко да се преселам на другата улица бе,таква сум. :(

Ја мразам оваа карактеристика,многу.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

8 години врска сигурно знаел каква е подобро од самата себеси :) Медиумски трач :^)

10. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека татко ми ме излудува надвор со машината за косење на тревата.......... |( |( |( |( ...еден сат брчи да не може човек да поспија...

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

^^^ Истата сум и јас. Абе глупости чувам, нема шанси да фрлам нешто. До пред некое време ги чував дури и сите можни списанија што сум ги купила,замисли, и решив дека барем од нив можам да се ослободам и да не ми зафаќаат место и ги фрлив. :D
    Како мала баба ми по грешка ми ги фрлила постерите,зашто си ги чував во кеса така уредно наместени,и се утепав од плачење, една недела ги барав со надеж дека сум ги спикала некаде-и ништо :D

На LoVeR и MacaLove им се допаѓа ова.
  12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Нешто чудно се случува со мене неколку дена.Многу чудно.
    Чуствувам како да ми фали некој дел.Како некаде длабоко во мене да има некој празен простор,кој никако неможам да го исполнам.
    И ми ствара нервоза.И тоа голема нервоза. :doh:
    А немам причина,посебно не периодов.Се ми е толку совршено,секое делче во животов.
    Некогаш помислувам дека сум заситена едноставно од СЕ!Дека се ми е здосадено и дека ми треба нешто ново да ме дигне.

А може и да е само ПМС :^)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

Си имам нова ташна црвена лакирана со машна 8)

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

Јупи јупи јеееееееееееј. Се радувам ко дете што се радува на лижалче. Две боледувања одеднаш. :clap: :clap: :clap: Уф колку добро доаѓаат вакви непланирани пари, туф туф.
    Мерлинке,
    го купувам она последното од кое што ми пушти линк ^_^ .
    ти си ми среќата мене, ко златна рипка си ми :D

15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.741
    Допаѓања:
    24.379
    Сакам да кажам...

СДК ќе пукнам од овој никаков факултет! Сто пати се покајав што се запишав во Штип!!! Најновата глупост е дека испитите за оваа година ни се дури од 1 до 10ти јули! Алоооо јули = лето, плажа, одмор!! А не дремење на факс, полагање и сл глупости, ц ц ц во најтоплото ќе се малтретирам по автобуси. Од лето ни л нема да видам :@ :@ :@
    СДК 2, дечко ми заради горенаведената работа, се исели од станот и нема да се видиме цел месец :( Многу ќе ми недостига, ама нема чаре. А таман мислевме дека конечно ќе останеме сами, имавме еден куп планови....
    СДК 3, кога си дојдов дома од факултет, сосем случајно дознав дека брат ми (кој вчера наполни 17 год.) пуши! Му ја најдов кутијата цигари во фиока. А во последно време забележавме со мајка ми дека ги снемува запалките, а они еве кај биле - брат ми скришно ги земал. :devil:

16. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Мис, верувај ќе помине! ;)
    Ќе те дави ова извесно време ама ако се трудиш да се исполниш верувај ќе успееш!
    И мене вака ми беше пред некое време, ниту среќна ниту тажна. Тапа чувство. |(
    Бргу ќе помине. ;) :*

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми треба многу среќа утре ќе може некој да ми ја позајми неговата битно е итно е ;)

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  18. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.300
    Допаѓања:
    6.835
    Сакам да кажам...

Уште само еден ден остана . Уште еден ден до нештото кое последниве 2 години го чекав... не ми се верува која дупла среќа ја имам ... .. :talk:
    Освен на ревијата ........Ќе бидам и на спот сега :$ Што уште можев да посакам .. едниствено ми е криво што нема да се дружиме наредниве месец дена заради постојаните подготовки ..се надевам дека одвреме навреме ќе ве потчитнувам но со оглед на тоа што нема да бидам во Прилепов , незнам дали ќе има интернет во станот ..
    Феминки чуствувам голема треба , дал је могуче о јеаааааааааа !! Се смеам дома ко несалам урлам низ соби ги гушкам сите.. на училиште си делев бомбони на кој стигнав :lol: :lol:
    Tomorrow is the day !! кен`т веит :$ :dance: :party:

На la-chicka, Sparks, BeYourself и 16 други им се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сакам да кажам...

Денеска мислам дека мозокот ми беше најактивно уклучен на пасење трева.
    Од една обична иформација за големите лидери кои ќе настојуваат да се легализира марихуаната, работава тргна кон се но кон работа не. Мани тоа и шефот коа ќе се вклучи во дискусија, пак ќе проширите и на бизнисот на црвени светулки и колку е тоа добро или лошо, само на комичен начин прокоментирано, станува уште поголема карикатура. И дефинитивно канцеларијата денеска беше весела, како никогаш, пак и обоено во боите на црвеното и зеленото ^_^ .
    Пак и зелени сме, црвени фала богу не сме станале до таму, но наскоро ќе се селиме, кој ти знае кој нареден ќе дојде во оваа канцеларија, можда ќе е од црвените (јок политички, јок, другоно... ццц).
    И фино си одморивме тоа главите од мислење за глупости, па се најдов на една друга мака. :worried: Ај што отсекогаш бев позитивно настроена кон ова со либеларизацијата на црвеново и зеленово, ама во еден момент ми се јавија неколку слики во глава и ме удрија така што си реков ЈОК деца ја нема да имам, нема ни да посвојам, ма што ќе ми то :worried: !
    Aма, како бе да не го речеш тоа. Види какви времиња идат. Небезбедни, тужни и ружни :tmi:
    Си реков, што правам ако синот мој не дојден на свет, ми влезе дома еден ден и ме праша како се мота хартивчето? :wasntme: И си велам, како ќе му одржам лекција дека тоа не е убаво, дека не треба, дека се горат ќелии од мозокот, како ќе му раскажувам измислени приказни за децата стонирани што завршиле со празни глави и на улица, кога тој ќе ми рече, па сите го прават, не се оди во затвор! :o :worried: Па после и ќерка ми ми дојде некако со нејзиниот прв состав по македонски јазик „што сакате да станете кога ќе пораснете“ и во него убаво фино напишано, со сета воља и посветеност на темата, со ѕвездички, боички и чудесии испоцртани околу, намирисано хартивче и слушаш, сака да биде од црвените дами :o .
    И како побогу да и објаснам дека тоа не е професија, дека тоа не е убаво, како?!? :clap:

И така, сфатив дека јас имам прилично доста прашања за размотрување во главава, ама колку повеќе сега ги мислам толку децава не дојдени, озбилно нема да дојдат.
    Ама сепак има нешто комично и поучно и во таквото забегување на умот. :wasntme:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    5.835
    Сакам да кажам...

Шо не крепит земјава ,све крепит :lol: :lol: :lol:

Статус на темата: