Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сдк слатка е водата ...после синоќашното дружење со водката...

Играње,неколку нови познанства,малку флерт повеќе дружење и враќања на некои моменти со некои линости со кои се немавме видено малку од поодамна ...се на се` супер..преубава вечер ...а оваа вечер ќе се дружам со книгата ;)

Убав е животот кога се доживуваат убави моменти кои изгледаат ситни но :!: толку големи... :)

И го сакам ова слатко,убаво место ...го сакам форумов поради пријателствата кои ги стекнав,...ќе си се пронајдат можеби некои мои пријателчиња во овој дел од моево мислење.... ;)

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

ахх колку убав ден, а јас ке си се дружам со книгите :( :( :(

3. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми е тешко.
    Пред сите сум ладна ама во себе умирам. Искрено не знам дали би поднела да го видам со друга :(
    Кажете лек за сркшено срце :$

4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Што би кажала другарка ми: Изеди малце пудра можеби ќе се разубавиш внатре во душата! :D :D :D

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, zhap4e, Izaabella и 5 други им се допаѓа ова.
  5. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно завршив со годинава, со сите колоквиуми и со 9,7 просек :rofl:

На Monna.Monna, zhap4e, HeartlySmile и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.439
    Сакам да кажам...

Да не може човек да излезе од дома на два саати.
    Као демек татко ми требал некои извештаи да пишува, му се зезнал лап-топот и ајде се смести кај мене пред компјутер. Му дадов само еден услов и ни тој бе мајката не можеше да го испочитува! Влагам дома, задимил се` живо и диво, очиве ме запекоа само што отворив врата. Магла човече, не е нормален.
    На бирото ми оставил три кутии цигари, уште тоа требаше да видам, колку кутии издувал.
    Ми се качи притисоков, а што е најтрагично завесите штотуку ми беа испрани, а бирото штотуку избришано, сега има траги од пепел. Браво, аплауз сите да му дадете, не го може секој ова.

Ох бе, ќе си ѕвекнам секира во главава, каков тиквар! :@ :emo:

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Сакам да кажам...

Мирно срце, полна душа! Покрај мене е, се чуствувам исполнето, сега една шетанка на Баскер фест откако ме откачи и не сака да одиме на свадба! Ја сакам бре, овие денови може да ме мота и врти нејзина сум 100%! И ова ме го потврди мирот- Result Exam - passed, Eva.

На beached и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека светот се превртил :lol: Какви луѓе постојат немам коментар !!! :rofl: Ама ајде, па да не се тие, нема да се насмее човек 8)

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да кажам...

СДК по мачни 36 часа, се вратив, жива, здрава и полесна за 3кг! Кој би рекол дека проливот и повраќањето ќе ми го олеснат патот до целта, сега само уште две да симнам ми останаа. :D

Знаете ли дека некогаш имам многу среќа. Ако не беа проклетиве избори, ќе полагавме денес матура, а јас не можев вчера од кревет да се дигнам. Ако не влезе мајка ми да си купува чевли од едно забутано продавниче, немаше да разберам за тријачот - немаше да ми ја намести ногата 3 дена пред матура. Да не набројувам за милион други ситуации, кога за влакно сум се вадела од неволји. :lol:

Па стварно сум имала среќа, пу пу ПУУУУ, да не се подречам. Може затоа болестиве ме снаоѓаат цело време, мора кармата да ми се врати на некој начин. :D Ако, не се жалам. Само нека ме служи кога треба и се ќе биде во ред.

Инаку, вчера открив дека на Б92 даваат многу убава програма, има интересни работи за гледање. Од 19ч ги даваат Пријатели, Два и пол мажи и Сексот и градот. Моите две омилени серии во растојание од половина час, а не се лоши и маживе со тоа детето. :D

Имајте убав ден, исполнет со јадење, јас ќе одам кај електролитниот раствор и чаевите. 8)

На LivingGlam и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да сфатам како може сите да се жалат дека луѓето се лоши, себични, грозни, изопачени и т.н., а всушност ние сме луѓето. Би рекла дека луѓето зборовите не ги претворуваат во дела, тоа е мааната. И пред се` се ги гледаат негативностите на светот околу, без да се сетат да се погледнат себеси.
    Е тоа го мозгам веќе месец дена и не го сфаќам. :(

На beached, Gordana10, Ragazzina и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

СДК многу убаво си мирисам.. :)
    На десниот зглоб Дејвид Бекам, на левиот зглоб Барбери-Самер и малку погоре Бенетон. Цел ден си се мирисам и ги меркам од пред некое време Бенетон и Дејвид Бекам. И двата ми се убави, летни, свежи. Ама проблемот е што немам :cash: . :worried:
    И сакам да кажам дека се многу се смотани децава. Не дека сум ја нешто бубалица и дека цело време сум учела, ама си ги наредив сите петки и сега си уживам. Така да си знаете! :!:

П.С. Сакам да кажам дека не сум Рагазина, туку Рагацина. (така ми се чита никот) :hai:

12. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

веќе не пијам :puke: цела вечер лустерот ми игра балет а јас на секои 5 минутки трчкам до вц :puke: :puke: :puke:

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сакам да кажам...

Вајлд јас ова знаеш од кога го мозгам, еее од одамна :D :?: :geek: уште мозгам :D па белким ќе дојдам до некаков си заклучок :D се надевам :D :?: во право си за се што кажа :)

Иако ќе кажам дека најчесто ние луѓето забораваме на сето тоа,не дека не знаеме, само треба некоја случка или нешто друго да не потсети на сето тоа што ти сега го кажа, за да можеме да се промениме, но проблемот е што и да се потсетиме на сето тоа,пак ќе заборавиме и ништо нема да направиме за да се промениме себе си, се е во нас, нема ништо надвор од нас.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да врне! Ајде дожду дојди, дождот ме смирува, ме опушта... Не знам чудно створење сум јас..

15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК ми треба некој ептен брз начин на заработка и тоа итно. :@ Не ми се седи дома ова лето, сакам море сонце плажа и дечко ми до мене. Сакам да се одморам од сите глупости од сите луге кои секојдневно ги гледам, сакам одмор очајно ;( Сакам сакам сакам сакам сакам и сакам и . (точка) ;( Аххх, гревче јас, без скршен денар, со голема желба за одмор. :(

На TammyDeyn и crazylady им се допаѓа ова.
  17. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Сакам да кажам...

^^ Па распрашај се, мислам дека многу народ оди во грција на работа по хотели ресторани, ем ќе печалиш ем ќе тераш одмор. Разгледај по нет, мислам дека на некој форум читав нешто околу тоа кога сакав да одам во Грција (сепак се одлучив за Америка) ај ако го најдам ќе ти линкам во пп :*

18. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

исто како јас да сум го пишувалааааааааааааа :lol: :lol: :lol: ми треба голем одмор и една голема и пријатна масажа по можност со згоден масажер :rofl: :rofl: :rofl:

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Сакам да кажам...

Фајналииии !!! После добри 2 часа гледање во таван и неонки и отворена устаа :( ми го направиија забчетоо :D Е сегаа веќе е СУПЕР :rofl:

20. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу тажна ако е убаво времето мене ми се плаче...ЗОШТО???На мене ми се случуваат вакви работи зарем не заслужувам да бидам среќна без некој што до вчера ме сакал и чувал денес да се однесува како НАЈГОЛЕМ ИДИОТ!!!Како може???Се е залудно,дури и ова убаво сонце лицето не ми се смее...СЕ МИ Е ТАЖНО,АХХХ ;( ;( ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.