Сакам да кажам [стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Marley, Jan 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сакам да кажам...

Сдк слатка е водата ...после синоќашното дружење со водката...

Играње,неколку нови познанства,малку флерт повеќе дружење и враќања на некои моменти со некои линости со кои се немавме видено малку од поодамна ...се на се` супер..преубава вечер ...а оваа вечер ќе се дружам со книгата ;)

Убав е животот кога се доживуваат убави моменти кои изгледаат ситни но :!: толку големи... :)

И го сакам ова слатко,убаво место ...го сакам форумов поради пријателствата кои ги стекнав,...ќе си се пронајдат можеби некои мои пријателчиња во овој дел од моево мислење.... ;)

2. velesanka

velesanka Популарен член

Сакам да кажам...

ахх колку убав ден, а јас ке си се дружам со книгите :( :( :(

3. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека ми е тешко.
    Пред сите сум ладна ама во себе умирам. Искрено не знам дали би поднела да го видам со друга :(
    Кажете лек за сркшено срце :$

4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Сакам да кажам...

Што би кажала другарка ми: Изеди малце пудра можеби ќе се разубавиш внатре во душата! :D :D :D

Attached Files:

5. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК дека конечно завршив со годинава, со сите колоквиуми и со 9,7 просек :rofl:

6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Сакам да кажам...

Да не може човек да излезе од дома на два саати.
    Као демек татко ми требал некои извештаи да пишува, му се зезнал лап-топот и ајде се смести кај мене пред компјутер. Му дадов само еден услов и ни тој бе мајката не можеше да го испочитува! Влагам дома, задимил се` живо и диво, очиве ме запекоа само што отворив врата. Магла човече, не е нормален.
    На бирото ми оставил три кутии цигари, уште тоа требаше да видам, колку кутии издувал.
    Ми се качи притисоков, а што е најтрагично завесите штотуку ми беа испрани, а бирото штотуку избришано, сега има траги од пепел. Браво, аплауз сите да му дадете, не го може секој ова.

Ох бе, ќе си ѕвекнам секира во главава, каков тиквар! :@ :emo:

7. ljubam

ljubam Популарен член

Сакам да кажам...

Мирно срце, полна душа! Покрај мене е, се чуствувам исполнето, сега една шетанка на Баскер фест откако ме откачи и не сака да одиме на свадба! Ја сакам бре, овие денови може да ме мота и врти нејзина сум 100%! И ова ме го потврди мирот- Result Exam - passed, Eva.

beached and LivingGlam like this.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека светот се превртил :lol: Какви луѓе постојат немам коментар !!! :rofl: Ама ајде, па да не се тие, нема да се насмее човек 8)

9. Doozy

Doozy Форумски идол

Сакам да кажам...

СДК по мачни 36 часа, се вратив, жива, здрава и полесна за 3кг! Кој би рекол дека проливот и повраќањето ќе ми го олеснат патот до целта, сега само уште две да симнам ми останаа. :D

Знаете ли дека некогаш имам многу среќа. Ако не беа проклетиве избори, ќе полагавме денес матура, а јас не можев вчера од кревет да се дигнам. Ако не влезе мајка ми да си купува чевли од едно забутано продавниче, немаше да разберам за тријачот - немаше да ми ја намести ногата 3 дена пред матура. Да не набројувам за милион други ситуации, кога за влакно сум се вадела од неволји. :lol:

Па стварно сум имала среќа, пу пу ПУУУУ, да не се подречам. Може затоа болестиве ме снаоѓаат цело време, мора кармата да ми се врати на некој начин. :D Ако, не се жалам. Само нека ме служи кога треба и се ќе биде во ред.

Инаку, вчера открив дека на Б92 даваат многу убава програма, има интересни работи за гледање. Од 19ч ги даваат Пријатели, Два и пол мажи и Сексот и градот. Моите две омилени серии во растојание од половина час, а не се лоши и маживе со тоа детето. :D

Имајте убав ден, исполнет со јадење, јас ќе одам кај електролитниот раствор и чаевите. 8)

LivingGlam and zhap4e like this.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Сакам да кажам...

СДК дека не можам да сфатам како може сите да се жалат дека луѓето се лоши, себични, грозни, изопачени и т.н., а всушност ние сме луѓето. Би рекла дека луѓето зборовите не ги претворуваат во дела, тоа е мааната. И пред се` се ги гледаат негативностите на светот околу, без да се сетат да се погледнат себеси.
    Е тоа го мозгам веќе месец дена и не го сфаќам. :(

beached, Gordana10, Ragazzina and 2 others like this.
  11. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Сакам да кажам...

СДК многу убаво си мирисам.. :)
    На десниот зглоб Дејвид Бекам, на левиот зглоб Барбери-Самер и малку погоре Бенетон. Цел ден си се мирисам и ги меркам од пред некое време Бенетон и Дејвид Бекам. И двата ми се убави, летни, свежи. Ама проблемот е што немам :cash: . :worried:
    И сакам да кажам дека се многу се смотани децава. Не дека сум ја нешто бубалица и дека цело време сум учела, ама си ги наредив сите петки и сега си уживам. Така да си знаете! :!:

П.С. Сакам да кажам дека не сум Рагазина, туку Рагацина. (така ми се чита никот) :hai:

12. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Сакам да кажам...

веќе не пијам :puke: цела вечер лустерот ми игра балет а јас на секои 5 минутки трчкам до вц :puke: :puke: :puke:

13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Сакам да кажам...

Вајлд јас ова знаеш од кога го мозгам, еее од одамна :D :?: :geek: уште мозгам :D па белким ќе дојдам до некаков си заклучок :D се надевам :D :?: во право си за се што кажа :)

Иако ќе кажам дека најчесто ние луѓето забораваме на сето тоа,не дека не знаеме, само треба некоја случка или нешто друго да не потсети на сето тоа што ти сега го кажа, за да можеме да се промениме, но проблемот е што и да се потсетиме на сето тоа,пак ќе заборавиме и ништо нема да направиме за да се промениме себе си, се е во нас, нема ништо надвор од нас.

Wild.Child likes this.
  14. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Сакам да кажам...

Сдк дека сакам да врне! Ајде дожду дојди, дождот ме смирува, ме опушта... Не знам чудно створење сум јас..

15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Wild.Child likes this.
  16. creshicka

creshicka Популарен член

Сакам да кажам...

СДК ми треба некој ептен брз начин на заработка и тоа итно. :@ Не ми се седи дома ова лето, сакам море сонце плажа и дечко ми до мене. Сакам да се одморам од сите глупости од сите луге кои секојдневно ги гледам, сакам одмор очајно ;( Сакам сакам сакам сакам сакам и сакам и . (точка) ;( Аххх, гревче јас, без скршен денар, со голема желба за одмор. :(

TammyDeyn and crazylady like this.
  17. Nevermore

Nevermore Популарен член

Сакам да кажам...

^^ Па распрашај се, мислам дека многу народ оди во грција на работа по хотели ресторани, ем ќе печалиш ем ќе тераш одмор. Разгледај по нет, мислам дека на некој форум читав нешто околу тоа кога сакав да одам во Грција (сепак се одлучив за Америка) ај ако го најдам ќе ти линкам во пп :*

18. crazylady

crazylady Форумски идол

Сакам да кажам...

исто како јас да сум го пишувалааааааааааааа :lol: :lol: :lol: ми треба голем одмор и една голема и пријатна масажа по можност со згоден масажер :rofl: :rofl: :rofl:

creshicka likes this.
  19. Faline

Faline Популарен член

Сакам да кажам...

Фајналииии !!! После добри 2 часа гледање во таван и неонки и отворена устаа :( ми го направиија забчетоо :D Е сегаа веќе е СУПЕР :rofl:

20. Podarok

Podarok Истакнат член

Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум многу тажна ако е убаво времето мене ми се плаче...ЗОШТО???На мене ми се случуваат вакви работи зарем не заслужувам да бидам среќна без некој што до вчера ме сакал и чувал денес да се однесува како НАЈГОЛЕМ ИДИОТ!!!Како може???Се е залудно,дури и ова убаво сонце лицето не ми се смее...СЕ МИ Е ТАЖНО,АХХХ ;( ;( ;(

Thread Status:
Not open for further replies.