Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    На Podarok му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Си седам пред компјутер, облечена во панталончиња и маица три броја поголема (читај дреч зелено) и со циклама кармин на уста. Случајно си го најдов во фиока и си викам ај бе да си ставам, може некој секси комшија имам откаршија. Уште ролетни да дигнев да се гледаше нешто

Во секој случај, СДК или подобро СДВ (сакам да викна) La vita e bella!!!! додека возам точак со корпа напред полна со полско цвеќе по улиците во Јужна Италија. Како ми се бега некаде еј. Предодморна еуфорија ме мава и тоа јако. Битно, се молиме секоја вечер по 15 минути да излезе летово да биде прекрасно, шетачки и мерачко. Се бара летна романса зачинета со сочни бакнежи и сладолед од јагода. Или онаков чоколаден со чили од Џино.

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

СДК дека си го сакам градов. Не, не го сакам, го обожавам. Прекрасен е. Се’ можеш да правиш. Веќе два дена се радувам затоа што живеам овде и што имам толку прекрасни луѓе околу мене. Абе сите ги сакам, сите! :D

Вчера врнеше, но тоа не ни ја прекина прошетката. Напротив, уште поубаво си поминавме. Осум будали, заљубени еден во друг, трчаа како ментални на дождот. :inlove: Прекрасно беше чувството. Аку некој не’ виде, нека се јави по ЛП, angel92 веќе ме праша. :D

Денес, повторно излеговме. Истото друштво, само двајца не дојдоа, од оправдани причини. :D
    Денес не врнеше, но сепак, си поминавме прекрасно. Бевме нешто понормални денеска (лажам, ние никогаш не сме нормални :lol: ), не трчавме по дождот, ама со истата радост и среќа бевме. :D Ги сакам бе. Ги сакам сите до еден, најкасно до два. Пред три ќе сме завршени. :lol:

До завчера си мислев дека немам другарки. Но вчера тоа се промени. Дури, понекогаш е подобро да се дружиш со машки, знаеш дека никогаш нема да ти се љубоморни за било што, дека никогаш нема да ти го земат дечкото, дека никогаш нема да ти свртат грб и што е најважно, ако им кажеш тајна, сигурно ќе ја чуваат. А не како женските, кажи им нешто и после пола град знае.
    За среќа, јас си најдов прекрасни другари и другарки. Знам дека на нив секогаш можам да сметам, дека секогаш ќе се тука за мене. Затоа и ги сакам премногу. :inlove:

И така, јас си пишувам на фемина, им се восхитувам на моите дречливо розевки ноктулиња и се потсетувам на прекрасните моменти. Ми се чини дека секогаш ќе ги паметам овие два дена. :inlove:

Поздрав до сите и се надевам дека сите ќе сте среќни како јас што сум овие два дена. :inlove:

На TammyDeyn, LivingGlam и Nightwalker им се допаѓа ова.
  4. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК... Негативната енергија што ми се таложеше во текот на целата испитна сесија ќе ја истурам вечер на стадион... Па, ако губиме, или ако тоа Вели4ет0 пак ме фасцинира со своите фудбалски „надарености“ и промашени подавања, ќе фрштат пцовки, клетви, а да можеше и предмети... :tmi: :lol:

На TammyDeyn и Lux им се допаѓа ова.
  5. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    2.476
    Сакам да кажам...

Even the shortest phone conversation can put smile on your face and make your day better! :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.774
    Допаѓања:
    10.464
    Сакам да кажам...

СДК се вратив, онаа јас која сакав да бидам од секогаш. Уф колку добро чувство.

Се вратив кон корените, кога дехидрирав од играње во кафич, дискотека, кога дома се вртеше само хаус, кога не можев да стојам во место, кога битовите ми влегуваа под кожа.

Сега повторно врескам со целото мое битие-журка!!!

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Podarok

Podarok Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

На крај се ќе биде добро,ако не е добро ЗНАЧИ НЕ Е КРАЈ ...

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.278
    Сакам да кажам...

Сдк дека денес одговарав и си ги добив посакуваните оцени. Оу јеааа, ај фил соу гууууд 8)
    Од кое она последното ,,гуууд'' некако повеќе ме потсетува на прасе од кое јас не сум и толку далеку :rofl:
    А да, и денес немаше нешто што ми го расипа денот. Ми беше топ буквално (ретки периоди кои се случуваат годишно 5 пати највише).
    И се ќе беше толку совршено, што велам јас јаготка над шлагот 9-ти јуни да го мрднеше малку
    гзот :devil:
    ама и тоа ќе биде кај и да е :) Не за џабе велат трпение - спасение :!:

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Сакам да кажам...

Све е одлепено :wasntme:

10. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Сдк....Го сакам животот... Да, тажна сум, но истовремено и многу среќна, бидејќи нешто можело да ме направи толку тажна. Поради тоа се чувствувам жива. Поради тоа се чувствувам човечки. Единствената причина зошто сега можам да се чувствувам толку тажно е тоа што предходно се чувствував многу убаво. Затоа, лошото морам да го прифатам со добро. Претпоставувам дека моето сегашно чувство може да се опише како – прекрасна тага. :)

На teddybear, TammyDeyn и esperanca им се допаѓа ова.
  11. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    881
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека конечно се чувствувам среќна.Завршува годината а јас сум задоволна од самата себе,не од оценките туку од она што го постигнав.Оценките скроз ги избришав,знам дека денес не се повеќе мерило за знаење и способност на еден човек. :)
    Друго,да кажам дека мајка ми е сонцее :sun: :nod: Жена која знае што сакам,знае како да ми го дигне располошението до максимум.Те сакам мами :$ :)
    И последно за кажување т.е обраќање до вас драги феминки,верувајте не ве заборавив само бев преплавена од обврски и затоа така ненадејно исчезнувам..но од сега па натаму сум активна да знаете! :* :inlove: Ве гушкам сите и иако не е соодветна тема,сакам да ви честитам за се што неодамна сте постигнале,имендените,родендените енд соу он... хагс фром мацуш :hug: :hug:

На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    24.395
    Сакам да кажам...

СДК збунета сум... Се изненадив. Мислев дека сум сигурна во себе и своите чувства, а еден најобичен муабет ме поколеба во тоа. :^)

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Ајде сите да ја бодриме Македонската фудбалска репрезентација!!

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.304
    Сакам да кажам...

Сд и К на "теткава" :doh: добро ми дојде |( и не ми стварај нервози,не барај многу јадење и не глуми Вардар...слушна или не слушна :^) :)

Шо и кажав и кажав на оваа "теткава" туку друго ми беше зборот...

Сдк ми се сака,ми се сакааа да си играм во кал пред зграда,ми се игра џамија,ми се игра криенка (миждупка :lol: ) ми се качува по дрва,ми се прави бункер од картони,ми се ѕвони по туѓи врати и шпринт бегање....сакам да ги нервирам комшиите,сакам баба ми да ме вика од тераса и да трчи по маало и да ме моли да јадам.....

Абе со еден збор сакам пак да имам 5 години и да не ми е гајле за ништо освен дали ќе имам дупла миризлива детска пошта за менење ...е тоа ми се сака ;)
    е многу сакам,ама нема....ќе мора да си се задоволам со книгата за матура и црешите пред мене :|

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  15. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Сдк дека утре е голем ден пред нас.....И сакам да верувам дека ќе имаме фер избори иако сумњам... :o

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    24.395
    Сакам да кажам...

Љубовните авантури ќе започнат на 4 јуни, кога Јупитер ќе влезе во бик, вашиот сектор на страста, романсата и флертувањето. Ц ц ц, не е можно колку е само точен хороскопот!

17. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

ме фаќа сафра... :swear:

кај да се излегува оваа вечер :^) ?

18. crazylady