Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Сакам да кажам...

Да не беше ти, јас немаше да бидам ни пола од она што сум сега. Беше со мене, и кога ми беше лошо, и кога ми беше добро. Барем ти беше и си секогаш до мене. Иако се караме за глупости, јас знам дека те сакам најмногу. Верувај дека никогаш не би сакала да ти повредам на било кој начин. За овој роденден, би ти посакала, многу здравје и среќа. Ти си жената која ме одгледа, која секогаш ќе остане најголемата, најдобрата, најубавата, најмилата жена на овој свет. Те сакам, мамо. Среќен роденден. :inlove:

На Ragazzina, Marilyn-Monroe, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    720
    Сакам да кажам...

Тешко ми е.

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.436
    Сакам да кажам...

и мене :( :( :( ако сакаш некој да те ислуша пиши ми л.п. :*

http://www.youtube.com/watch?v=5bNE-5TVAmg

На Rock-a-Fella и Jojoba им се допаѓа ова.
  4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Сакам да кажам...

Во овие денови кога немам што мудро да кажам сакам само да сум далеку од тука.
    Во некој многу многу подинамичен град и гужва, каде што се прават најјаките журки, каде што на никого не му е гајле каков е, каде што можеш да правиш што сакаш без притоа да те покажуваат со прст, каде што ги прават најдобрите коктели, каде што можеш да собереш било кого да ја поминеш ноќта со него и да не мислиш за последиците, каде што се е дозволено, каде што со задоволство ги прекршуваш забранетите работи... еден ден ќе се преселам во таков град, а кога ќе остарам ќе се вратам тука...
    http://www.youtube.com/watch?v=UBhdIcb84Hw

5. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

СДК престанете веќе со тие статуси и групи на фб за тие РУЖИ и ЛАВОВИ зошто едно е сигурно, НИТУ РИЖИТЕ НИТУ ЛАВОВИТЕ НЕМА ДА ВИ ГО ОТСТАПАТ НИВНОТО МЕСТО ВО ВЛАДАТА (точка) .

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

СДК дека понекогаш многу си го сакам она што животот ми го носи...

Во овој период, ми носи интересни обврски и весели искуства... Целиот живот копнеев по интересното и несекојдневното, бев така родена, растена со среќни и весели луѓе, ама ете друштвото ми се погоди досадно... Сега кога потпораснав, зрело можам да носам одлуки, дури и за тоа со кој ќе се дружам...

Имав среќа, само тоа ќе кажам, затоа што судбинава на тоа молење што и го дадов, стварно ми донесе паметни и искусни луѓе покрај мене, од сите агли, да можам само да ги слушам и да учам... Се надевам дека еден ден ќе станам барем половина од она што се моите херои, а којзнае, животов е непредвидлив, па можеби и ќе ги надминам своите очекувања, цели и амбиции :$

П.С. една мува нон-стоп ми го попречува уживањето во совршениот работен понеделник... :doh:

7. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.746
    Допаѓања:
    24.417
    Сакам да кажам...

СДК после треба да одам кај една пријателка која е матурантка и да ја спремам за матура англиски. Е како да ја спремам, кога јазик не се учи за 10 дена! И претходно сум и помагала кога имаше тестови, ама сега стварно не знам на кој начин да и помогнам, освен да ги решиме заедно тестовите од минатите години. Вака глупо ми е кога некој ќе ми рече спремај ме, а не можам да го одбијам. Па не сум професорка по англиски јас, само студент во 2ра год. :)

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    На caroline.costa и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Сакам да кажам...

Па ако еептен труп англиски и ги сперми сите минати тестови, тогаш е на коњ :)
    А ако знае, ама е несигурна и сака да повторува, тогаш пак ќе и помогнат, затоа што додека ги решавате, ќе видиш што и оди најтешко и ќе и помогнеш на тоа поле хахахх да те утешам :)

На Kav му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сакам да кажам...

Леле го зезнав ручекот :@ Купив благ пипер пинџур да направам, а не го пробав и сега пинџурот огин лут :devil: Ќе го убијам тој на пазарче што ми го подметна жими се , а ми се јаде ми се плаче :@

11. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Тек сега сфаќам колку сум зависна од интернетов..Цели 4 дена немав интернет и пукнав,пукнав!
    Ццц..не е на арно,не е.

12. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    635
    Допаѓања:
    965
    Сакам да кажам...

СДК
    198 висок,темно кафеава коса,пол-машки, последно виден Саботата само поради карактеристичната висина, краток муабет и од тогаш не е виден а чуен е вчера вечерта ама пак не е доволно! :D
    Се бара под итна постапка да се јави или да пиши.

Толку од оглосот, јас сум многу потресена има уште 8 дена од матурата а јас речиси ништо не знам.....ај ако не ма примат Скопје на фармација, Штип ќе ме примат.... :^)

13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Сакам да кажам...

Леле колку ми е лошо одсабајле, грлово црвено жар,не можам вода да пијам од што ме боли :worried: , главава мислам ќе ми експлодира, цел божји ден лежам и спијам, абе мораше ли баш сега да се разболам, бреј да ти се сневиди. :swear: :swear:

14. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК да оди по ѓаволите матурава :@ :@ :@ :@ не можам асално да седнам и да научам :@ Многу се нервирам.. Едвај чекај 27 јуни да знам дека е конечно КРАЈ :devil:

15. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    502
    Сакам да кажам...

СДК ми се
    с*ре
    од оваа Бумбар-кава. :puke:

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

... и не ме држи место не ми иде ум.
    Наумив нешто пред да напишам нешто друго сепак... :lol: :rofl: Одам во соба со моиве креативни испади. Ќе ме избркаат некој ден од дома. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w
    Well,
    I think you're crazy
    I think you're crazy
    I think you're crazy
    Just like me...

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  17. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Сакам да кажам...

СДК фризурката ми се заплетка цела од лакот, но ајде ќе помине некако. Си ги заплеткав дури и прстите во неа.
    Една е желбата, друга е реалноста.
    Го чекам само времево да помине и да излезам. Не дека едвај чекам да одам таму, туку едвај чекам да помине и тоа. Имало и ќе има поубави и позначајни моменти кои ќе бидат одбележани. Демек цело време сложни па ајде бутни ги сите во кафана и музика. Ќе има многу непосакувани лица. И со нив ли да славам? Како и да е, ќе останат демек некои спомени кои за година, две, ќе бидат заборавени. :)

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kav

Kav Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Сакам да кажам...

СДК животот е убав и горчлив... 8)

19. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.583
    Допаѓања:
    3.433
    Сакам да кажам...

Само ова .... :inlove: :inlove: :inlove: :l:

20. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Сакам да кажам...

06.06.2011
    18 часа и 45 минути каде што започнал денот..
    да дополнам од синоќешниот пост
    -денот кога брат Љубе капитулираше
    -денот кога започнаа реформите во полицијата

Јас мислам дека секој оној кој има полно право да поседува оружје или да тепа некого без да одговара пред законот,да има завршено високо образование, средно медицинско и курс по општа култура(да,да им треба еден таков курс)
    Да ви се плукнам во амебите смотани. Кој сте вие да тепате до смрт дете? Неписмени глупаци. Ма,да. Колку и да згрешило вие сте никој и ништо да му пресудувате со смрт кретени низаедни.
    Не,посакувам на вашето најмило да се враќа,ама искрено се надевам дека ќе имате болна и бавна смрт, пополека ќе ви прскаат солна киселина во очите,истовремено сечејќи ви по еден прст од раката, па од ногата, за на крај коска по коска да ви искршат,да ги молите да ве убијат што побрзо.
    Навистина сум разочарана од случкава и искрено се надевам дека после овој настан некој ќе се чепни по таа главата што по дифолт служи за да размислуваш, па да помислат на кој му даваат право да тепа граѓани.
    Сакав и нешто друго да кажам,ама после ова немам волја за другото.
    Нека почива во мир.

На BoaVista, JuLleE, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.