Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Сакам да кажам...

СДК дека бев на козметичар за ноктите, за полуматура, не се нешто нај нај, али ми се свиѓаат. :)

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Се осеќам фантастично, и 5 кила полесно хаха. GOD BLESS ZUMBA! :) :)

На Ema.Sk и Gordana10 им се допаѓа ова.
  3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Си слушам музика на јанго и ми се избацува од никаде песна ви текнува
    Sugababes Pusha the button

леле се умрев од смеење

4. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    2.932
    Сакам да кажам...

СДК дека многу сум среќна што конечно добив цветче на фемина :lol: :$

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.422
    Допаѓања:
    260.193
    Сакам да кажам...

СДК дека имам нов аватар и се надевам дека не е зафатен, бидејќе денес овој ми е втор :)

6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.752
    Сакам да кажам...

СДК 3 дена ми е исклучен мобилниот,немав кредит,и сабајле викам ај да го вратам од мртвите,само што се активира...непознат број..дали сте пуштиле оглас..ха..дали сум пуштила ,па секој ден го правам тоа човеку..сакав да се дрекнам..ама фино лепо изгугукав дааа...и закажавме да се видиме да поразговараме...е сега ако не фати џенем од моите години ,и ако не бара секс,може и да испадне работава нешто...а ако се случи ова второто не знам како ќе реагирам...ако слушнете на вести ,дека се појавила бесна жена тоа сум јас да знаете...и не одговарам за последиците :!:

7. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Сакам да кажам...

SDK Овај ОхридО ладен бре ]:) гррррррррр.....ахам, тачно, мистери е у охрида града....мало обврске, мало задовоЉство и све је пуно рамно....Тук ја тражам оваа КИМ, нигде ја нема....таман си викав ким ќе ме дружи, она у земја пропаѓа.... :swear: :swear: :rofl: ;) АПЕЛ ДО КИМ - :call:

еми ете така, охриЃанки, мистери ви е на гости, (иначе скапав овие 2 недели у охрида града ама ај да си ќутам најдобро :wasntme: ), па дајте покажете се како добри домаЧинки 8) ;) :P

На k.i.m, LivingGlam и beached им се допаѓа ова.
  8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Добив :@ :@ Ме боли стомачето :@ :@

9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    На lolyta777 и karak им се допаѓа ова.
  10. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сакам да кажам...

Каква завршница на денот! Уште ова ми требаше!
    Сакам само трпение и малце поиздржливи нерви! Се друго ќе биде во ред!
    И ми се плаче... Мразам цимолење и улога на жртва но во моментов тоа се чувствувам! И некои работи морат да ми се случат за да сватам дека не сум толку цврста, дека не сум толку отпорна на се’, дека многумина знаат да ме чепнат таму каде што ме боли! И не е ова тапа болка која ќе ја игнорирам, и не ми се солзите безвредни за да ги преголтнам,и искрено не можам да ги премолчам зборовите кои уште ми зујат во ушите! Ете ме, психички слаба, потклекната и со горчина во себе!
    Абе ќе издржам, кој вели дека утре нема да бидам подобра??? ;)

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.439
    Сакам да кажам...

Me:
    you're boring
    God:
    The ironic thing is that people who say "You are boring" are themselves often not great conversationalists.

Досадно ми е, па одлучив да си направам муабет со Господ.
    А, ви спомнав дека ме мрази? :wasntme:

12. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК некои луѓе треба да пораснат и созреат... Истовремено, не би било лошо да го проучат значењето на „компромис“. Да, дефинитивно, добро би им дошло... :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК ми се плаче ми се рика од нервоза!!! :@ :doh: :doh:
    Зошто од жал им дозволувам на некои луѓе аген енд аген да ме изнервираат до крајност!Зар сум толку глупава што имам добра душа и што на секој му пружам шанса?И пак и пак и пак.......
    А тие не заслужуваат ни да плукнеш на нив,а не па да ги сожалиш.
    Зар тоа што го прават тие е знак на пријателство,па што ја се трудам да им останам пријател??
    Епа кога ќе ми скипе од некој,скипено е.Дур сум добра сум добра,ама кога сум лоша уште подобра сум.
    Ќе видиме кој може да биде побезбразен.Покварена и дволична неќам да бидам,тоа не сум јас,ама затоа се што си заслужуваш ќе си добиеш во лице и на дело пред твои очи :devil:

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232
    Сакам да кажам...

Секој ден се поголеми грешки правам. Опамети се Марамо!!!!!!

На NoellePage му/ѝ се допаѓа ова.
  15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Сакам да кажам...

Баш ме насмеа,жива да си :rofl:

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

^Мисс учиме од грешките :!: Ти изгелда не доволно ама ајде,не давај толку лесно да си поигруваат со тебе во иднина :!: Не си ти такава личност(те знам јас :wasntme: )
    Ама и кој наде да ти кажува.. :tmi:
    Го мразам светот веќе од тие лажни пријатели |(
    Не се брои колку пати имам кажано:E доста е веќе!Нема да им проговорам никогаш повеќе!
    Но од утре пак иста песна |(
    Ќе платат они еден ден,ќе видиш! ;)
    Не сум јас толку добра колку што изгледам! :devil:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Си држи она приватни часови, ученичката ќе и оди, ќе и ги зима парите, па после ќе ја дига пред целото одделение. Х (името ученичката) ова, Х она. Дее, де, не ли се гледа дека стварно не изгледа воопшто убаво. Пред цел клас, ееејј. Само за неа се зборува. А, не памети кога Х не и знае. Епа, нема, оти и ги зима парите, има корист. А, јас оти, не одам, јас ќе сум секогаш подоле од неа, без разлика дека мојот труд е поголем.
    Тоа е најголемото нешто за кое се нервирам. Нешто кое може да ме извади од такт. Не знам како ќе преживеам низ средно. Стварно не знам. Ама, во средно е потешко, треба малце да си загрееш столчето. Тогаш ќе ја видиме Х што ќе прави. Тогаш ќе се откријат протекциите.
    Ма, со душа го чекам тој ден.
    А, до тогаш, јас ќе останам верна на училиштето во кое учам, иако има работи кои ме револтираат.

СДК2 - Море, си се расприкажав јас. Битно, морав да го кажам ова некогаш.
    А, некој ден кога ќе ми пукне филмот, ни мајки ни шајки нема да се видат. Какво е тоа. Пфф... Засрами се што си наставничка, жено... :|

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Маца затоа оправдувам кога професорка во средно остава по 200 души на полагање. Не може некој цела година да се мачел за една скапана двојка, а друг да си се одмарал и да не рецкал ништо, па во јуни се сетил да поправа.
    Буткај тоа таму, памет за друг пат.

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  19. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

"Убиец осуден на доживотна робија, по 20 години затвор успева да избега. Додека бил во бегство, провалил во куќа на еден млад брачен пар, кој во меѓувреме штотуку слушнале на вести дека е избеган убиец од затвор и дека е на слобода.

Убиецот провалил во куќата, ја заврзал жената за радијаторот на едната страна од собата, а на другата страна од собата го заврзал мажот на стол.

Убиецот приѓајќи и на жената ја љубел по вратот, а потоа истрчал во бањата. Тогаш мажот добил прилика па и се доближил на жената колку што може и рекол: "Драга, го гледам како те љубеше до сега и како те гледаше, овој не видел жена со години. Ако побара да спиете заедно, направи го тоа, нема да се налутам зошто нашите животи зависат од ова. Биди силна, те сакам!"

На тоа, жената успеала да го исфрли марамчето од уста па му рекла:
    "Мил мој, мило ми е што така размислуваш, ама убиецот не ме љубеше туку ми шепна на уво дека си бил многу сладок и прашуваше дали имаме вазелин, затоа истрча во бањата. Биди силен, направи го тоа за нас, те сакам!"" :wasntme: Own: tocka.com.mk Нека се премести мислењето ако треба, ама само што го видов ова и....

На Diamond и starbucks им се допаѓа ова.
  20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

СДК 1
    Oваа учебна година ми помина најдобро во овие 3 години поминати во медицината.Цел проект сама го правев, иако бевме 4 во група, го чував брат ми понекогаш кога никој не беше дома, само јас со него, и пак успеав да прочитам нешто за на училиште, и покрај тоа што еден ден од неделата одевме од 12 на школо се до 7 вечерта,а останатите денови од 10 за 1 до 7, сепак успеав да поминам одлична оваа година. Ова е голем успех за мене, со оглед на тоа што претходните 2 години ги поминав со просек едвај 4 :^) .
    :clap:

СДК 2 брат ми истурил сок врз тастатурата, а јас пак се мислам зошто толку меки се копчиињата, а они лепиле.

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.